|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Anemija u trudnoći
9.8.2011 11:38:48   
mirna
Jučer sam bila na pregledu i hemoglobin mi je 109... Bila sam već u prvoj trudnoći anemična prema kraju ali sada sam tek u 23. tjednu. Dobila sam sam retafer i trebam uzimati 2 puta dnevno...

Da li ima još netko slični problem? Ja inače baš pazim na prehranu i zdravo jedem... Baš me iznenadilo da imam toliko lošu krvnu sliku, a i tlak mi je dosta niski (105, 55). Nije ni čudno što se brzo umorim.....

< Poruku je uredio mirna -- 9.8.2011 11:39:29 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Anemija u trudnoći
9.8.2011 11:50:57   
danery
ja sam uzimala heferol u user posted image ...normalno je da si anemična,ipak beba uzima dosta toga od tebe...
dr mi preporučio piti vitamin c uz tablete željeza da bi se bolje vezalo....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
9.8.2011 12:13:14   
lavica81
nisam u trudnoći ali jesam nakon.
provala sam piti heferonali mi je teško padao na želudac pa sam ga prestala pit.
meni je pomogao floradix sirup, mogu ga uzimati trudnice i mala djeca i obavezno vitamin c s njim radi bolje absorbcije

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 3
9.8.2011 12:15:56   
pincirotvajler
ja nisam isto u user posted image nego kasnije mjesec dana sam uzimala ferrum

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 4
9.8.2011 12:53:23   
cuba
Tijekom trudnoće mi je ginekolog prepisao Ferrum. Užasne su mi bile (tablete za cuclanje). Nekad bi i znala preskočiti pa ne uzeti koliko su gadne bile.
Anemija tijekom trudnoće je učestala, ništa zabrinjavajuće.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 5
9.8.2011 14:56:06   
emaemily
ja sam u 32 tjednu i bas danas radila nalaze i hemoglobin napokon presao 120 .. inace mi je bio oko 90. Pijem vec 3 mjeseca heferol + c vitamin obavezno ako zelis da ti djeluje .. jedi ciklu jako je dobra i spinat, blitva .. sve tamnozeleno povrce korjenasto..tako su mi rekli i evo napokon sam postigla da mi je ok. Ne brini normalno je da bebac uzima sebi :))

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 6
9.8.2011 17:18:42   
ZVRK
ja sam pila heferol kada sam bila anemična
u to vrijeme sam se ''navukla na crveno meso''kojega sam do onda slabije jela

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 7
9.8.2011 18:01:46   
mirna
crveno meso bas ne volim, osim mljevenog... ali jedem stvarno puno spinata, cikle, salate, badema...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 8
9.8.2011 18:22:47   
Grumpy
Radila sam prvu krvnu sliku u 20.-om tjednu trudnoće i ispalo da sam anemična pa mi ginić prepisao heferol tablete. Mislim da se ne trebaš brinuti.
Držim fige user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 9
29.8.2011 9:36:58   
Sonyhka
Ja sam isto na ferrumu - u trudnoći. Objasnila mi je ginekologica da je to normalna pojava, pogotovo pred kraj trudnoće, ništa zabrinjavajuće... ;)

~ Jan ~ 05.09.2011. ~

(Odgovor članu Grumpy)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!