|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Žgaravica
19.5.2010 20:50:18   
Miau
Ja sam isprobala sve moguce ove "narodne" lijekove (bademi, Donat...) nista mi nije pomoglo i na kraju sam pitala doktora, rekao je da mogu uzeti Gastal, ali nista jace. Ja inace nemam zeludcanih tegoba pa ni ne znam sta bi to jace bilo user posted image . A znam da neki doktori preporucavaju Rennie. Zna li netko koliko Gastala dnevno se smije uzeti?

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26
20.5.2010 7:45:47   
Isabella
Ah žgaravica,ubija me negdje od 15tj. i pomirila sam se da će tako biti do krajauser posted image Nema toga šta nisam probala i ništa ne pomaže 100% svaki put...zasad mi pomogne Rennie i nakon toga uzmem malo donata ali svejedno se ne sječam kad sam prospavla noć zadnji putuser posted image Bademi,mineralna,mlijeko to mi ništa ne pomaže...i ne smijem niti razmišljati o jelu nakon 15 h...stoga sam rekla da jedva čekam da rodim da se najedem jer sam kronično gladna od kad imam žgaravicu,apsolutno sve mi smeta i izaziva žgaravicuuser posted image

"Life is nothing left to lose"

(Odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 27
20.5.2010 11:26:27   
S84
miau: http://www.almp.hr/upl/lijekovi/PIL/UP-I-530-09-08-02-105.pdf

(Odgovor članu Isabella)
Neposredna veza do poruke: 28
20.5.2010 11:42:08   
minnie
od skoro prvog do zadnjeg dana trudnoće sam se mučila. jedino riješenje mi je bilo da ne jedem nakon 16 sati i onda bi nekako provela noć. inače mi je noć bila živa koma

(Odgovor članu S84)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!