Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
[Anketa]
|
Pampers ili Libero...ili neke trece???
|
Pampers |
|
Libero |
|
neke treće |
|
Platnene |
|
Ukupno glasova: 205
|
(Posljednji glas : 12.7.2015 10:01:10)
(Glasovanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:29:46
|
|
|
|
ninolina
|
mariachi tebi je starija curica još u pelenama...ajde mala ima još vremena sad kad krene lijepo vrijeme pa onda na odvikavanje
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:30:58
|
|
|
|
ninolina
|
ma to kaj sam našla samo ti je dokaz da ima i pampers 7 i kod nas je u dučanima posebno 7 a posebno 6+...
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:33:17
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma to kaj sam našla samo ti je dokaz da ima i pampers 7 i kod nas je u dučanima posebno 7 a posebno 6+... ja ti vjerujem da ima...trgovci bi sve uzeli samo da je drugacije i da se proda... ali sam vas upozorila NA KVALITETU...to je sve...jer znam da ih nigdje dalje nema...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:35:03
|
|
|
|
ninolina
|
ali sam vas upozorila NA KVALITETU...to je sve...jer znam da ih nigdje dalje nema... ma kužim ali nije više u ničemu kvaliteta sjajna....moja se osipa od jednog paketa pelena...kupim drugi isti i ok je...tako da, svakome odgovaraju drukčije
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:35:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina mariachi tebi je starija curica još u pelenama...ajde mala ima još vremena sad kad krene lijepo vrijeme pa onda na odvikavanje ma nijeeeee, samo po noći je imala, sad nije ni po noći, počela je spavat u gaćama! Noćas joj je malo pobjeglo, al sam se dogovorila s mm da će ju on ujutro kad se sprema na posao, odvasti na wc, pa vratiti u krevet! Inače joj dobro ide! Al malu moram ovo ljeto odvić, lani nije bila spremna a i sad malo štrajka, dela se bedasta. Kad dođe toplije vrijeme, zlifram ju na dvorište i nek zalijeva biljke
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:36:04
|
|
|
|
Bebys
|
Pampers Premium Care Veličine Veličina 1 (2 - 5 kg) Veličina 2 (3 - 6 kg) Veličina 3 (4 - 7 kg) Veličine Veličina 4 (7 - 18 kg) Veličina 5 (11 - 25 kg) evo ovo novo sto je TRUBELD REKLA...njih vidite cak velicina 5 ima do 25 kg...do 25 to je odlicno...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:38:32
|
|
|
|
Bebys
|
Pampers Active Baby Veličine Veličina 3 (4 - 9 kg) Veličina 4 (7 - 18 kg) Veličina 4+ (9 - 20 kg) Veličine Veličina 5 (11 - 25 kg) isto do 25 kg...neka broj 5 velicina...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:39:07
|
|
|
|
ninolina
|
ma nijeeeee, samo po noći je imala, sad nije ni po noći, počela je spavat u gaćama! Noćas joj je malo pobjeglo, al sam se dogovorila s mm da će ju on ujutro kad se sprema na posao, odvasti na wc, pa vratiti u krevet! Inače joj dobro ide!user posted image Al malu moram ovo ljeto odvić, lani nije bila spremna a i sad malo štrajka, dela se bedasta. Kad dođe toplije vrijeme, zlifram ju na dvorište i nek zalijeva biljke am nek pišaju gdi stignu dok se ne navikne al čekaj lijepo vrijeme ako sad još nije spremna...hladno je još da bude mokra a ti da ju preslačiš svaki čas
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:39:17
|
|
|
|
maja
|
bebys moram ti se nasmijati, radiš li ti za LIbero možda Baš moram vidjeti jel su i kod nas Švedske, ili isto ima par proizvođača
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:42:21
|
|
|
|
Anoniman
|
ove gaće broj 7 nisam nigdje kod nas vidjela a nadam se da mojima ne buju trebale!
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:43:05
|
|
|
|
Bebys
|
zasto za libero...pa vise slika PAMPERS...sam stavila...libero nema druge nego svedske..ali u hr...je SVE MOGUCE... SAMO SAM ZA LIBERO JER SU NAJBOLJE...a eto vidis ima mama koje ne misle kao ja...meni pampers...JE SAMO NAVIKAN...nista vise....
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:43:19
|
|
|
|
ninolina
|
ove gaće broj 7 nisam nigdje kod nas vidjela nema gaća 7 samo pelene klasične na ljepljenje
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:43:34
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi ove gaće broj 7 nisam nigdje kod nas vidjela a nadam se da mojima ne buju trebale! mariachi....bumo se pomogli nnnnnnnnneeeeeeeeeeeeee ako ti zatreba...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:44:50
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ove gaće broj 7 nisam nigdje kod nas vidjela nema gaća 7 samo pelene klasične na ljepljenje e mozda jer su jako skupe....a hr. nece da uveze...a malo ih ima...bit ce za to... KADA VAS SLUSAM...KAO DA ZIVIMO NA DVE RAZLICITE...PLANETE... sta su ti trgovci...fuj
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:47:11
|
|
|
|
ninolina
|
he he bebys to ti je tak...ali meni je sve bolje kupljeno vani...od čokse do praška...ovo naše ništa ne valja
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:47:58
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: Bebys ...meni pampers...JE SAMO NAVIKAN...nista vise.... to se slažem, vjerujem da ima puno boljih pelena, a da su jeftinije, ali eto uvijek plaćamo ime
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 11:49:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina he he bebys to ti je tak...ali meni je sve bolje kupljeno vani...od čokse do praška...ovo naše ništa ne valja ima nekaj u tome...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 12:04:50
|
|
|
|
Bebys
|
fiona nisu iste....LAZU TE U TRGOVINI...ove su sve nove...i sasvim drugacije....nisu iste TO TI JA KAZEM...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 12:06:12
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: maja bebys moram ti se nasmijati, radiš li ti za LIbero možda Baš moram vidjeti jel su i kod nas Švedske, ili isto ima par proizvođača e majice ...kud bi mi SRECA DA RADIM...libero je dolje na jugu svedske...mm je krele...zivi na sjeveru..nekih razlika do osijek dubrovnik...samo 700 ili 800 km...nista vise...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 12:06:15
|
|
|
|
buduća mamica
|
e sad probali smo i jedne i druge, libero mi je bio odvratan jer kad se bebi upiškila se stvrdnio ko kamen i smetalo joj jako, veće su, deblje, uff a pampi su malene, mekane i po meni genijalne..curica je sretnija kad ima pampi...nosili smo i one bijele nove, nema neke razlike u kvaliteti, e sad to ovisi o bebama, moja nije osjetljiva na ništa....nosili smo do sada 7 različitih vrsta pelena (dobivali za babinje svašta) i od nijednih mi nije imala nikakvu rekaciju, sad smo samo na pampresu
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 12:08:09
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: ninolina he he bebys to ti je tak...ali meni je sve bolje kupljeno vani...od čokse do praška...ovo naše ništa ne valja ima nekaj u tome... je djevojke moje....to je sve kriva hr...uvoz izvoz....oni tako hoce..ZATO SAM JA SRETNA DA SE MULLER OTVORIO...SVE JE ORIGINAL..jer je to posebna svabska trgovina....a ZAMISLITE U OSIJEKU JE KRAJ MOJE ZGREDE...BAS... pa kad dodjem sve mi je original POD RUKOM...super BRAVO ZA MULLER TRGOVINU...svabo je uvijek bio i ostao SVABO...the best offf the best...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 12:12:23
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Bebys fiona nisu iste....LAZU TE U TRGOVINI...ove su sve nove...i sasvim drugacije....nisu iste TO TI JA KAZEM... e da fiona znas li zasto...znam da nisu iste...JER SU SVEDJANI uveli sve nove...razlika je u materijalu,,,kvaliteti...i svemu jer je ECO LOSKI PROIZVOD...i definitivno nisu iste...tako da znas da te lazu ...zato su neke i potpuno izbacili iz upotrebe...ovdje su dali jako povoljno te stare...samo da ih se RIJESE...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 12:52:43
|
|
|
|
minnie
|
samo pampers i uvijek samo pampers
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!