osobno
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Da,išla bih na AB. Vidjela sam dosta djece/osoba sa teškim oštećenjem zdravlja,koja nisu svjesna ničega oko sebe i strašno mi je to. Ja ne bih voljela tako živjeti. Obitelji s takvom djecom su razorene na neki način jer takva osoba traži stalnu skrb,a sve ostalo je nebitno. Starija djeca koja imaju su zapostavljena. Financijski da i ne govorim. Ne bih bila spremna uništiti svoj život ,život svog djeteta i obitelji. Ne daj bože nikome,ali ja glasam za AB. Jedino bi me bilo strah da ne otkriju da nešto nije u redu na vrijeme. totalno potpisujem, mislim da je to najbolja odluka jer život s takvim osobama iziskuje stalni psihički i fizizčki angažman, a najviše trpi ostatak obitelji i djeca, kojoj se onda ne može posvetit pažnje koliko zaslužuju. A i uvjerena sam da je takvim malenim bićima bolje na nekom drugom mjestu prije nego dođu na ovaj okrutni svijet. Tako bi bar ja napravila.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|