Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 16:56:35
|
|
|
|
ejmama
|
Mi isto smo par puta koristili Bisolvon, nama je super možeš ga kupiti bez recepta, a mislim da su izašli čak i neki novi s okusom čokolade. On počinje djelovati tek nakon 4h od davanja.
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 16:58:42
|
|
|
|
CallamityJane
|
bas sam citala na tom reklamnom letku imaju dva neka nova okusa a na sta je tvoja malena alergicna pa ima iste tegobe kao Kike? i kako su joj ustanovili alergiju? cijeli dan mi je to u glavi
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 16:59:51
|
|
|
|
ejmama
|
Ma moja ima alergiju na mlijeko, nemora biti da je tvojoj maloj. Hana je pila Bisolvon.
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 16:59:55
|
|
|
|
osobno
|
Kako je Kike danas, je li šta bolje? Meni je moja mama grijala maslinovo ulje i onda na list kupusa stavila ispod majice, imala sam sjenu na plućima i bronhitis, pa bi mi uvik izvuklo.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 17:02:00
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ma moja ima alergiju na mlijeko, nemora biti da je tvojoj maloj. Hana je pila Bisolvon. moja ne pije mlijeko, jos uvijek doji a da znas kako mi je to cjeli dan se vrtilo u glavi, odahnuh malo a osobno nije joj nista bolje, njoj je vec danima ista situacija ako ne i gora za nijansu. Evo sad mi spava u narucju i hropti li hropti
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 17:04:47
|
|
|
|
osobno
|
Luki je bilo tako kad se razbolio sad za Novu, povuklo se tek nakon tjedan dana, s tim da sam mu stavljala kušin visoko jer ga je ta slina gušila, i sve dok jedanput nije plaka pa se zagrca i povratio ni manje ni više nego samu nakupljenu slinu (oprosti na slikovitosti), i tako par puta, tek mu je onda bilo bolje. Jer ni on ne zna ispljunit, nego iskašlje pa proguca nazad.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 17:09:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
isto tako je i kod Kike, i meni je sad veliki upitnik iznad glave, zasto ja njoj kupovati sve te sirupe za iskasljavanje kada ona kaslje i sve to iskaslje ali proguta nazad i imamo jastuk isto da joj se ne sliva u pluca. A da mi bi nesto toliko gadno da ju natjera da povrati, jer jednom u bolnici tokom inhalacije je uspjela povratiti mada je odmah pola progutala ali to pola je bilo dovoljno da ja budem komplet mokre majice i hlace i to je sve bila ona cista sluz bijela, nevjerovatna kolicina sluzi sada kako ju natjerati da povrati kada ni kao beba nije bljucala, nije povracala????
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 18:59:04
|
|
|
|
osobno
|
Nije ni Luka nikad prije ni povraća ni ništa, pravo a ti kažm, pustila sam ga da malo plače, pa kad se zagrcnio od plača (nije moga lipo udahnit), samo je izbacio sve iz sebe. A ža mi ga je bilo mučit tako, ali nikako drukčije nije moga to iz sebe izbacit.
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 19:30:18
|
|
|
|
dominik
|
ja koristim bisolvon kapi, a ne sirup, nakapas po dobi kak pise u tabeli i malo caja pa im spricom bubnem u cube ...meni izgleda ok jer bitno je to razbiti pa nek ode u zeludac ali kad je razbijeno moze se probaviti...ako ju nos zeza trazila bi od dr bris nosa jer to dugo traje
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 22:17:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo cure ja sam njoj namazala prsa tom Mucoplant masti i obmotala je pelenom oko prsa i folijom onom najlonskom i pocela je jos vise kasljati je li treba biti takva reakcija?
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 22:24:08
|
|
|
|
mirna
|
Probaj joj pelenu omotati na nacin da joj pokriva i vrat i prsa, oko vrata kao sal i prekrizaj na prsima. To je kod nas pomoglo. Budi oprezna sa sirupima za iskasljavanje jer ako dr kaze da su pljuca i bronhiji ok, onda ce ti sirupi vise nastetiti jer poticu kasalj. Nemoj davati na svoju ruku. Kada su bronhiji i pljuca cisti nasa ped obicajno propise panatus, jednom smo koristili prospan. Pobrini se da je spavaca sto vlaznija, ja obicno objesim mokru pelenu na ogradicu kreveta. Ako mislis da hropce i tesko dise onda jos jednom odi do dr jer to je obicno znak za bronhitis... Da li joj curi nos? obicno se iz nosa sljeva u grlo, pa zbog toga kasljaju.. Da li ima temp? I jos nesto, nemoj joj davati da pije previse mlijeka dok ima slajm u sebi. Mlijeko potice produkciju slajma...
< Poruku je uredio mirna -- 13.1.2010 22:30:56 >
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 22:30:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
nema nista u nosicu, nos je cist a nema ni temperaturu niti ikakve druge znakove ovakvo je stanje vec sedmicama joj, doktorica kaze da su joj pluca cista i da nema traga bronhitisu a ja se sve mislim da je odvedem kakvom privatniku jer ovo nije normalno Je li moguce da nju ovo pece jer non-stop poteze se oko prsa i hoce da skine ovo?
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 22:32:22
|
|
|
|
mirna
|
prije bi rekla da joj je vruce jer ovaj mucoplant ne pece... procitaj ono sto sam dodala gore u vezi mlijeka... Odi s njom do privatnika, zasto ne...
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 22:33:33
|
|
|
|
nancy
|
ajme meni ne znam sta da ti kazem pa nisi mi danas rekla da si toliko toga nakupovala ??isto ti oprezno s tim preparatima,ne valja ni previse svega joj davat i stavljat na kozicu
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 22:33:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
na koje mlijeko mislis mirna? ona jos doji, da li to mozda skodi?
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 22:34:49
|
|
|
|
mirna
|
ne, naravno da dojenje ne skodi... mislila sam na kravlje mlijeko ako ga konzumira... i budite sto vise vani preko dana...
< Poruku je uredio mirna -- 13.1.2010 22:35:44 >
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 22:38:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
nismo jos probali kravlje mlijeko hvala mirna na odgovorima a nancy uz sve to sto sam pokupovala zaboravila glupaca maslinovo ulje
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 14.1.2010 10:57:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
hej cure samo da dam izvjestaj noc je bila grozna ja sam je vise probdila nego odspavala, Kike je svakih 15-20 minuta se budila i kasljala i plakala skripanje u njoj je gore nego juce. Da to nije od tog gela? Nocas je bilo joj najgore do sada, stvarno mi nije jasno sta se desava ...
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 14.1.2010 10:58:50
|
|
|
|
ejmama
|
odvedi je da je dr. pregleda, ali sve što probaš ne djeluje odmah.
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 14.1.2010 11:00:04
|
|
|
|
nancy
|
ajme meni jadnica mala pa sto ne odes do njenog dr?to nije bas normalno
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 14.1.2010 11:01:29
|
|
|
|
mariola
|
mišica
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 14.1.2010 11:03:18
|
|
|
|
CallamityJane
|
isli smo vec par puta i uvijek isti odgovor dobijem na kraju cu samo scenu napraviti ejmama znam da ne djeluje odmah ali ona je meni cjelu noc u narucju prospavala pa se pitam da nije ta mast to istjerala skroz u gornje bronhije, mozda tako djeluje ne znam, lupetam sada cudno mi je da nakon dvije sedmice nepromijenjenog stanja taj kasalj i hroptanje se pogorsa nakon stavljanja te masti ???
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 14.1.2010 11:08:03
|
|
|
|
osobno
|
Ne znam kod kojeg pedi ideš, moja je jako pažljiva i susretljiva, pogotovo s paničnim roditeljima(kao što sam i sama), mislim nije specijalist, ali bi ti mogla pomoć, ako oćeš, dam ti br i adresu, lako ju je nać.
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 14.1.2010 11:10:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
posaljem ti pp
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 14.1.2010 11:14:08
|
|
|
|
MaTana
|
moguće je da joj sazrijeva slajm, ali po meni to sve predugo traje.... ja bi trazila drugo misljenje...
|
|
Anketa
ljepše ime?suzana29Ema (
64%)

Ela (
36%)
Broj svih glasova: 266Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!