|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Otezano disanje sa kasljem
13.1.2010 16:56:35   
ejmama
Mi isto smo par puta koristili Bisolvon, nama je super možeš ga kupiti bez recepta, a mislim da su izašli čak i neki novi s okusom čokolade. On počinje djelovati tek nakon 4h od davanja.

H 07 E 09

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 26
13.1.2010 16:58:42   
CallamityJane
bas sam citala na tom reklamnom letku imaju dva neka nova okusa
a na sta je tvoja malena alergicna pa ima iste tegobe kao Kike?
i kako su joj ustanovili alergiju?
cijeli dan mi je to u glavi user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 27
13.1.2010 16:59:51   
ejmama
Ma moja ima alergiju na mlijeko, nemora biti da je tvojoj maloj. Hana je pila Bisolvon.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 28
13.1.2010 16:59:55   
osobno
Kako je Kike danas, je li šta bolje?
Meni je moja mama grijala maslinovo ulje i onda na list kupusa stavila ispod majice, imala sam sjenu na plućima i bronhitis, pa bi mi uvik izvuklo.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 29
13.1.2010 17:02:00   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: ejmama

Ma moja ima alergiju na mlijeko, nemora biti da je tvojoj maloj. Hana je pila Bisolvon.

moja ne pije mlijeko, jos uvijek doji
a da znas kako mi je to cjeli dan se vrtilo u glavi, odahnuh malo

a osobno nije joj nista bolje, njoj je vec danima ista situacija ako ne i gora za nijansu. Evo sad mi spava u narucju i hropti li hropti user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 30
13.1.2010 17:04:47   
osobno
Luki je bilo tako kad se razbolio sad za Novu, povuklo se tek nakon tjedan dana, s tim da sam mu stavljala kušin visoko jer ga je ta slina gušila, i sve dok jedanput nije plaka pa se zagrca i povratio ni manje ni više nego samu nakupljenu slinu (oprosti na slikovitosti), i tako par puta, tek mu je onda bilo bolje. Jer ni on ne zna ispljunit, nego iskašlje pa proguca nazad.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

Neposredna veza do poruke: 31
13.1.2010 17:09:15   
CallamityJane
isto tako je i kod Kike, i meni je sad veliki upitnik iznad glave, zasto ja njoj kupovati sve te sirupe za iskasljavanje kada ona kaslje i sve to iskaslje ali proguta nazad i imamo jastuk isto da joj se ne sliva u pluca. A da mi bi nesto toliko gadno da ju natjera da povrati, jer jednom u bolnici tokom inhalacije je uspjela povratiti mada je odmah pola progutala ali to pola je bilo dovoljno da ja budem komplet mokre majice i hlace i to je sve bila ona cista sluz bijela, nevjerovatna kolicina sluzi user posted image
sada kako ju natjerati da povrati kada ni kao beba nije bljucala, nije povracala????

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 32
13.1.2010 18:59:04   
osobno
Nije ni Luka nikad prije ni povraća ni ništa, pravo a ti kažm, pustila sam ga da malo plače, pa kad se zagrcnio od plača (nije moga lipo udahnit), samo je izbacio sve iz sebe.
A ža mi ga je bilo mučit tako, ali nikako drukčije nije moga to iz sebe izbacit.user posted image

Neposredna veza do poruke: 33
13.1.2010 19:30:18   
dominik
ja koristim bisolvon kapi, a ne sirup, nakapas po dobi kak pise u tabeli i malo caja pa im spricom bubnem u cubeuser posted image ...meni izgleda ok jer bitno je to razbiti pa nek ode u zeludac ali kad je razbijeno moze se probaviti...ako ju nos zeza trazila bi od dr bris nosa jer to dugo traje 

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 34
13.1.2010 22:17:15   
CallamityJane
evo cure ja sam njoj namazala prsa tom Mucoplant masti i obmotala je pelenom oko prsa i folijom onom najlonskom i pocela je jos vise kasljati user posted image
je li treba biti takva reakcija?

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 35
13.1.2010 22:24:08   
mirna
Probaj joj pelenu omotati na nacin da joj pokriva i vrat i prsa, oko vrata kao sal i prekrizaj na prsima. To je kod nas pomoglo. Budi oprezna sa sirupima za iskasljavanje jer ako dr kaze da su pljuca i bronhiji ok, onda ce ti sirupi vise nastetiti jer poticu kasalj. Nemoj davati na svoju ruku. Kada su bronhiji i pljuca cisti nasa ped obicajno propise panatus, jednom smo koristili prospan. Pobrini se da je spavaca sto vlaznija, ja obicno objesim mokru pelenu na ogradicu kreveta.

Ako mislis da hropce i tesko dise onda jos jednom odi do dr jer to je obicno znak za bronhitis...

Da li joj curi nos? obicno se iz nosa sljeva u grlo, pa zbog toga kasljaju.. Da li ima temp?

I jos nesto, nemoj joj davati da pije previse mlijeka dok ima slajm u sebi. Mlijeko potice produkciju slajma...

< Poruku je uredio mirna -- 13.1.2010 22:30:56 >

Neposredna veza do poruke: 36
13.1.2010 22:30:03   
CallamityJane
nema nista u nosicu, nos je cist user posted image  a nema ni temperaturu niti ikakve druge znakove ovakvo je stanje vec sedmicama joj, doktorica kaze da su joj pluca cista i da nema traga bronhitisu a ja se sve mislim da je odvedem kakvom privatniku jer ovo nije normalno user posted image
Je li moguce da nju ovo pece jer non-stop poteze se oko prsa i hoce da skine ovo?

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 37
13.1.2010 22:32:22   
mirna
prije bi rekla da joj je vruce jer ovaj mucoplant ne pece...

procitaj ono sto sam dodala gore u vezi mlijeka...

Odi s njom do privatnika, zasto ne...

Neposredna veza do poruke: 38
13.1.2010 22:33:33   
nancy
ajme meni ne znam sta da ti kazemuser posted image user posted image pa nisi mi danas rekla da si toliko toga nakupovala ??isto ti oprezno s tim preparatima,ne valja ni previse svega joj davat i stavljat na kozicuuser posted image user posted image user posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 39
13.1.2010 22:33:35   
CallamityJane
na koje mlijeko mislis mirna?
ona jos doji, da li to mozda skodi? user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 40
13.1.2010 22:34:49   
mirna
ne, naravno da dojenje ne skodi...user posted image mislila sam na  kravlje mlijeko ako ga konzumira...

i budite sto vise vani preko dana...

< Poruku je uredio mirna -- 13.1.2010 22:35:44 >

Neposredna veza do poruke: 41
13.1.2010 22:38:03   
CallamityJane
nismo jos probali kravlje mlijeko
hvala mirna na odgovorima
a nancy uz sve to sto sam pokupovala zaboravila glupaca maslinovo ulje user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 42
14.1.2010 10:57:30   
CallamityJane
hej cure samo da dam izvjestaj user posted image
noc je bila grozna ja sam je vise probdila nego odspavala, Kike je svakih 15-20 minuta se budila i kasljala i plakala user posted image  skripanje u njoj je gore nego juce. Da to nije od tog gela? Nocas je bilo joj najgore do sada, stvarno mi nije jasno sta se desava ...

Neposredna veza do poruke: 43
14.1.2010 10:58:50   
ejmama
odvedi je da je dr. pregleda, ali sve što probaš ne djeluje odmah.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 44
14.1.2010 11:00:04   
nancy
ajme meni jadnica malauser posted image user posted image pa sto ne odes do njenog dr?to nije bas normalno

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

Neposredna veza do poruke: 45
14.1.2010 11:01:29   
mariola
mišicauser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 46
14.1.2010 11:03:18   
CallamityJane
isli smo vec par puta i uvijek isti odgovor dobijem user posted image
na kraju cu samo scenu napraviti
ejmama znam da ne djeluje odmah ali ona je meni cjelu noc u narucju prospavala pa se pitam da nije ta mast to istjerala skroz u gornje bronhije, mozda tako djeluje ne znam, lupetam sada user posted image
cudno mi je da nakon dvije sedmice nepromijenjenog stanja taj kasalj i hroptanje se pogorsa nakon stavljanja te masti ???

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 47
14.1.2010 11:08:03   
osobno
Ne znam kod kojeg pedi ideš, moja je jako pažljiva i susretljiva, pogotovo s paničnim roditeljima(kao što sam i sama), mislim nije specijalist, ali bi ti mogla pomoć, ako oćeš, dam ti br i adresu, lako ju je nać.

Neposredna veza do poruke: 48
14.1.2010 11:10:36   
CallamityJane
posaljem ti ppuser posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 49
14.1.2010 11:14:08   
MaTana
moguće je da joj sazrijeva slajm, ali po meni to sve predugo traje.... ja bi trazila drugo misljenje...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ljepše ime?
suzana29

Ema (64%)

Ela (36%)

Broj svih glasova: 266

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!