|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Otezano disanje sa kasljem
14.1.2010 22:26:56   
mirna
Kako je curica danas?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 51
15.1.2010 7:39:52   
troubled
žao mi je malu ljepoticu....nadam se da će nešto, od svega što su cure nabrojale, uskoro pomoći....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je odmah palo na pamet da može biti na psihičkoj bazi...bar je tako bilo s paulom kad je bila mala...
kad je otišao tata? poklapa li se otprilike termin njegovog odlaska i njenog kašlja?

ja sam od paulinog prvog rođendana s njom odlazila u dubrovnik iz splita na zamjene...u splitu nikad nije bila bolesna, ali zato svaki put kad bi došli u dubrovnik ona bi prosvirala, kašljala i najčešće završila na inhalacijama i antibiotiku...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 52
15.1.2010 9:19:35   
Vjeverica ST
evo da ne otvaram novu temu...imamo sličan problem! već 2-3 tjedna mu curi nosić, a ima par dana i ima suhi kašalj! ne znam da li da mu kupim taj prospan sirup ili kapi ili da odem u doktora? čini mi se da to možemo sami riješit... Dobar je onaj savjet mirnin o vlažnoj gazi pored krevetića, jer mi držimo noću upaljen radijator...možda je to razlog?
Kako je mala Kike???

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 53
15.1.2010 10:09:25   
mirna
Vjeverica sigurno je to razlog jer suhi zrak dodatno iritira i osusi sluznicu. I mi trenutno kasljamo suh kasalj... sada vec znam iz iskustva da to traje par dana, a onda pocne izlziti sekret... Kod suhog kaslja ne dolaze u obzir bisolex kapi jer one ce samo pogorsati kasalj... mozes kupiti prospan, mi koristimo panatus...

Inace kasalj kod prehlade kod djece zna trajati i 3 tjedna...

troubled: zanimljivo da to moze i kod malenih biti zbog  psihe...

< Poruku je uredio mirna -- 15.1.2010 10:10:33 >

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 54
15.1.2010 11:10:36   
CallamityJane
evo nas opet, nocas pred spavanje sam joj stavila svinjsku mast na prsa po preporuci ejmame i dala joj inhalaciju i nije svirala user posted image  ali je zato kasljala ne svakih pet minuta nego svakih minut i na kraju je jadna pokusala povratiti sto nije znala uraditi pa se usred noci razdrecala mislim da je komplet zgradu probudila. Tek negdje pred jutro smo uspjele sastaviti 2-3 sata ali kada je ustala kasalj se smirio a prosvirala je opet user posted image
Sada sam joj namazala Mucoplant mast i dala sam opet inhalaciju i kao da joj je malo lakse....idemo danas malo do mora da setamo posle toga joj uvijek bude lakse

A troubled pocela je svirati jos dok je tata bio tu, ali stanje joj se pogorsalo kada je otisao user posted image
A ona inace jos od kada je beba mala bila pati za njim, znala je strajkati gladju i vristati nocima dok se ne navikne da ga nema a sada su joj otisli i tata i baka koju obozava user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 55
15.1.2010 11:15:12   
ejmama
Drago mi je da joj je bar malo pomoglo. šetnja uz more joj je super, dr. je mojima uvijek savjetovala da me vode što više na more.

H 07 E 09

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 56
15.1.2010 11:17:33   
Vjeverica ST
IZVORNA PORUKA: mirna

Vjeverica sigurno je to razlog jer suhi zrak dodatno iritira i osusi sluznicu. I mi trenutno kasljamo suh kasalj... sada vec znam iz iskustva da to traje par dana, a onda pocne izlziti sekret... Kod suhog kaslja ne dolaze u obzir bisolex kapi jer one ce samo pogorsati kasalj... mozes kupiti prospan, mi koristimo panatus...

Inace kasalj kod prehlade kod djece zna trajati i 3 tjedna...

troubled: zanimljivo da to moze i kod malenih biti zbog  psihe...

da....ja stavim i metalnu zdjelicu s vodom na radijator, samo nije to baš uvijek efikasno... A glupo mi je ne paliti grijanjeuser posted image
da, i mislila sam na prospan kapi, baš ću ih danas kupit! ( a kakve su te panatus?)
ajde dobro da je maloj Kiki bolje!!!

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 57
15.1.2010 11:20:20   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: ejmama

Drago mi je da joj je bar malo pomoglo. šetnja uz more joj je super, dr. je mojima uvijek savjetovala da me vode što više na more.

veceras cemo opet tako uraditi, pricala sam sa mamom kaze da je i ona meni isto stavljala cistu svinjsku mast user posted image  i vodila me na Zlatibor u borove sume
to je kaze stari lijek

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 58
15.1.2010 11:35:11   
ejmama
Za sljedeću godinu joj možeš napraviti sirup od Borovih iglica, moraju biti oni mladi izdanci. Ja nisam brala nego sam kupila na placi, jedna vrećica je bila 35kn. Onda u teglicu veliku slažeš red iglica red šečera i tako dok sve ne potrošiš. Pustiš na suncu dok se ne pretvori su sirup, ja sam pustila cijelo ljeto na terasi. Procijediš kroz gazu i spremiš u boce, to joj možeš stalno davati, sirup je odličan i predivno miriši.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 59
15.1.2010 11:47:39   
CallamityJane
a za sta je tacno taj sirup?

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 60
   [Obrisani korisnik]
15.1.2010 11:54:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 61
15.1.2010 11:57:36   
ejmama
Ja dam Hani čim osjetim da je muči kašalj ili da teže diše, zapravo ona sad sama pita da joj dam sirup ako je muči.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 62
15.1.2010 11:58:47   
CallamityJane
a gdje si kupila to ulje melisse?
Vjeverice mozes i ti ovo preko noci da napravis ako ti vec radijatori rade user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 63
   [Obrisani korisnik]
15.1.2010 11:59:37   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 64
15.1.2010 12:00:46   
ejmama
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Nama pomogne ulje od melisse stavim 10-tak kapi u usisavač i pustim da radi. jako olakšava disanje.
Ako nemaš vodeni usisavač,nakapaj u vodu i stavi na radijator,ili ako ti ne radi grijanje u lončić vode na štednjak,melisu i neka vrije. Nakon 5 min ćeš već osjetiti kako lakše dišeš

Ovo s padelom ti je super tako bi mi stavili u lončić kamilice i mente i onda bi pokrila Hanu s ručnikom da to udiše.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 65
16.1.2010 12:05:42   
CallamityJane
evo izvjestaja i za danas,
sinoc smo kada smo se okupali staviili tu melissu da nam mirise po cijeloj kuci i zaista osjetis kako prociscava disajne puteve(hvala cvrleeuser posted image ), potom smo namazali prsa svinjskom masti i umotali se u foliju (hvala ejmama i tebi na savjetu) i potom smo odradili inhalaciju koju nije cijelu izdrzala ali bolje ista nego nista i noc nam je protekla bez problema user posted image user posted image user posted image
Budila se ono uobicajeno 3-4 puta u noci da bi sikila a nije bilo kaslja, nije bilo hroptanja u grudima.Jutros je opet prosvirala ali sam presretna sto je napokon krenulo nabolje stanje, odradili smo i sada pola inhalacije i stavili melissu da nas prociscava i curka evo spava sve u 16 user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 66
16.1.2010 12:29:40   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 67
   [Obrisani korisnik]
16.1.2010 14:23:33   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 68
19.1.2010 14:52:59   
CallamityJane
Eh da damo izvjestaj i za protekle veceri koje su protekle jednostavno savrseno. Nije se budila nikako, cak je spavala 6 sati u komadu sto je za nju dosada nevidjeni uspjehuser posted image  Ne hropce vise nocu a ni ujutro i dosta manje kaslje iako je i dalje kada se zakaslje taj kasalj sa jakim slajmom a kada se zamori ili dodjemo sa vana opet joj u grudima hropce. Ali postigli smo znatan napredak kakvi smo bili... I dalje stavljamo nocu obloge od svinjske masti a preko dana mucoplant i inhaliramo se noc prije spavanja i stavljamo melisu par puta dnevno...
Sada me brine sto joj se osip pojavio na podrucju grudi gdje stavljamo te masti pa ne znam je li to alergicna ne neke sastojke iz masti ili se jednostavno koza zasitila toga?user posted image

Neposredna veza do poruke: 69
19.1.2010 14:54:43   
evanda
user posted image user posted image user posted image super da ste bolje...
a i hvala za melissu, i to ćemo isprobati

Neposredna veza do poruke: 70
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Još jedna u nizu.....pametna anketa....
Zlato mamino

Kak se veli, krafna ili krofna????

Krafna (64%)

Krofna (36%)

Broj svih glasova: 134

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!