Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:32:02
|
|
|
|
mariola
|
ajme baš mi je žao kad sam ja bila mala pomagao je neki gel koji smo nabavljali iz Njemačke. Ne znam kako se zove(ni mama se ne sjeća).Mala plavo-zelena kutija , a gel je isto zeleni. To mi je mama mazala po prsima i pomagalo je za disanje. Prošlu zimu sam i ja tako teško disala i gušila se, bila kod dr.-a a pluća čista
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:33:43
|
|
|
|
lueman
|
mislim da sam vidla u ljekarni taj gel od dr.Theissa, moja susjeda je rekla da njenim curama jako pomaže
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:33:46
|
|
|
|
ejmama
|
ne mogu baš pomoći, moja manja ima takve simptome, ona dobila sirup koji to ublažava, ali mojoj je to reakcija od alergije. Hrpoti i kašlje, ali grlo bijelo i pluća čista. I mojoj je najgore ujutro, a ja sam do 6god. imala Bronhitis i koliko se sjećam uvijek mi je ujutro bilo grozno.
< Poruku je uredio ejmama -- 13.1.2010 11:34:55 >
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:34:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
tako isto i njoj kazu, nema nista na plucima a sto je najgore kako se vozimo do tamo i kako se umiri tako se i to disanje smiri pa se ne cuje i onda jos ispadne da sam ja hipohondar i da bezveze dijete vodim doktoru a da je cuju sada misilim da bi je u bolnici ostavili a za taj gel cu vidjeti sa mm da potrazi u apoteci gore,samo da na recept nije
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:35:44
|
|
|
|
mariola
|
Taj gel miriše na mentol i hladi kad se namaže.
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:36:55
|
|
|
|
lueman
|
vrtirepka probaj promjenit jastuk ako mala spava na njemu i ako je od perja..moj seklinac gušil od pernate posteljine a bogme i od pernate jakne komplicirani smo malo
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:37:06
|
|
|
|
ejmama
|
Meni su mazali svinjsku mast, namažeš na škatoc i onda joj staviš na prsa.
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:37:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ejmama ne mogu baš pomoći, moja manja ima takve simptome, ona dobila sirup koji to ublažava, ali mojoj je to reakcija od alergije. Hrpoti i kašlje, ali grlo bijelo i pluća čista. I mojoj je najgore ujutro, a ja sam do 6god. imala Bronhitis i koliko se sjećam uvijek mi je ujutro bilo grozno. i njoj isto je grlo u redu, pluca cista, nema fibre i vesela je i razigrana sve je normalno ali to disanje je grozno za cuti a mogu zamisliti kako je njoj, jos kako je stalno u pokretu a i bucka je pa vjerujem da joj i to skodi A kakav je to sirup?
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:37:23
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe tako isto i njoj kazu, nema nista na plucima a sto je najgore kako se vozimo do tamo i kako se umiri tako se i to disanje smiri pa se ne cuje i onda jos ispadne da sam ja hipohondar i da bezveze dijete vodim doktoru a da je cuju sada misilim da bi je u bolnici ostavili a za taj gel cu vidjeti sa mm da potrazi u apoteci gore,samo da na recept nije Nama su kupovali bez recepta. Još i sad ga se sjećam i tog mirisa i izgleda i kako me lijepo hladio i disala sam normalno.
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:38:43
|
|
|
|
ejmama
|
Racept je dobila za Rhinolan, ali ga nije bilo u apoteki pa samo dobili Flonidan
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:42:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
taj gel cu sigurno kupiti ako nema ovde onda ce mm kupiti gore a jastuk nismo nikako ni koristili dok nismo imali onu scenu sa bronhitisom pa su nam rekli da ju stavimo na uzglavlje da joj se slajm ne slijeva na pluca i od tada koristimo jastuk ali kupiti ce mama danas drugi jastuk svojoj curi mada i ovaj nije pernati, ja isto ne podnosim perje ali pokusacu sve moguce da joj to vise prodje
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:44:19
|
|
|
|
leilany
|
..da se nadovezem na mariolu...probaj pitat u ljekarni za polar ice... ..mi to uvijek imamo doma...buraz mi ima migrene i on se sav namaze..i po glavi, sljepoocnicama..prsima...pa probaj pitati ... ..to fino hladi...ima mentola u sebi... a steta kaj nije ljeto...more fino rjesava slajm...moja seka je tako necaka 2 puta malo potopila i od onda nema vise problema s time...hehe....
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:45:28
|
|
|
|
evanda
|
balzam o kome pričate je dr Theissov od eukaliptusa....odličan za te stvari
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:49:10
|
|
|
|
kitty
|
na maslinovom ulju joj poprzi cvjetove kamilice i stavi joj ih u nekakvu krpicu(gazu) jos tople na prsa i nek s tim prespava.ponovi nekoliko veceri.ja sam kombinirala to i taj balzam od dr.Theissa i pomoglo je.
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:54:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
gdje cu naci cvijetove kamilice?
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:56:30
|
|
|
|
evanda
|
u ljekarni. ..u rinfuzi čaja kamilice
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 11:58:27
|
|
|
|
kitty
|
mozes u ljekarni,biljnoj ljekarni ili u dm-u mislim da ih i tamo imaju
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 12:00:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
hvala cure znala sam da na vas mogu racunati pokusacemo sa tim gelom, tom masti i tim cvijetovima kamilice, nesto mora upaliti, nadam se
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 12:14:17
|
|
|
|
Puli
|
neka kika brzo ozdravi gel za prsa ti se zove mucoplant od dr. thaissa
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 12:17:45
|
|
|
|
lueman
|
IZVORNA PORUKA: Puli neka kika brzo ozdravi gel za prsa ti se zove mucoplant od dr. thaissa e to je to
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 12:27:31
|
|
|
|
dominik
|
ja sam svojima pocela davati bisolvon kapi za kasalj i mogu ti reci da su ok, mislim i dora ih smije tak da....
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 13:23:44
|
|
|
|
natalijax
|
draga baš mi je zao,nadam se da ces ubrzo naci nesto i da ce biti dobro
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 14:24:06
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
|
RE: Otezano disanje sa kasljem 13.1.2010 16:51:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
uzela sam taj gel, prvo sam trazila taj sa mentolom pa mi je rekla da se bebama ne smije mentol sto sam i sama znala ali sam zaboravila pa mi je sama preporucila taj mucoplant, uzela sam caj od agrostar mislim da se tako zove i unutra su sve cvijetici od kamilice i uzela jos jedan od korijena sljeza posto je vec jednu vrecicu potrosila. Svinjsku mast smo isto uzeli i od veceras krecemo u akciju jos bolje naoruzani nego do sada, valjda budemo imali uspjeha Dominik da li je taj Bisolvon na recept? bas sam ga gledala danas u apoteci, i gledala sam neke sirupe u dm isto za iskasljavanje i za smirivanje kaslja ali se nisam usudila uzeti pa ako ko ima iskustva sa tim sirupima neka kaze
|
|
|
|
Anketa
Još jedna u nizu.....pametna anketa....Zlato maminoKak se veli, krafna ili krofna????Krafna (
64%)

Krofna (
36%)
Broj svih glasova: 134Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!