Ruža
|
Ika dobro nam došla! Još jedna trudna pušačica i u potpunosti te razumijem. I ja sam prije trudnoće puno pušila ( 2 kutije) i zaista sam uživala u tome, ujutro kad ustaneš pa skuhaš kavicu i zapališ.... ili poslje jela.... ma uvjek mi odgovara. Kad sam shvatila da sam trudna malo sam se zamislila, o.k. ja uživam, ali moja beba? Onda sam napravila nagli rez, nisam prestala ali sam se ograničila na 15 cigareta dnevno i to je bio šok za moj organizam, nisam se dobro osjećala, tlak je padao i padao ( jer i kavu sam reducirala max. ) Onda sam pitala ginića i on mi je rekao da nagli rez više šteti nego korisisti. Trebalo mi je da se organizam navikne, još uvijek pušim ( 15 kom dnevno ) i ponekad se mrzim zbog toga, premda je trudnoća uredna, bez mučnina nit ikakvih drugih simptoma, nalazi nikada bolji... I moram priznati da se jako patim, imam tisuću metoda da se uokvirim u tih 15 dnevno, još uvijek brojim, prebacujem, sakrivam sama od sebe, a s druge strane se osuđujem i slaba mi je utjeha da je s bebom sve o.k. Divim se osobama s jakim karakterom koje su uspjele prestati. I svaka im čast. Probaj smanjiti i slijedi Ivin savijet, nemoj napraviti nagli rez jer i to je preveliki šok za organizam. Držim fige da je i sa tobom i sa bebicom ovaj puta bude sve o. k.
|