|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
21.11.2016 11:32:57   
Danira
Hej curke!

Nadam se da su bubanci ozdravili!user posted image

Katy i ja sam razocarana kaj nije user posted image
user posted image user posted image taman sam mislila da ce K dobit pojacanjeuser posted image

Hipo kak kod vas stanje,ide li hipica u vrtic?

Jezic mogu mislit kak ti je kad M svako malo neku virozu iz vrtica doneseuser posted image

Lidac i nas mali kompic M je bubanacuser posted image ,bas mi je zao
Kak je danas?

Kazic kaj kod vas ima?

Mi smo svi ok,jucer od juzine me sve bolilo i dobila sam proljevruser posted image al danas je sve po starom.

D me svaki dan bar 2x gricne za cicu i bas me boli,mah ni sama ne znam do kad cu to moc trpitiuser posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1501
21.11.2016 14:50:56   
Jezic123
Hej

Evo mi bolje danas. Bez tempo, popodne idemo kod dok po ispricnicu za ovaj tjedan.
Katy bassteta sto je dosla.
Hipic I lidac Nadam se da cemo svi brzo ozdraviti.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1502
21.11.2016 22:40:38   
Kazimira
Vece...

Nadam se da ste svi bolje I bez tempice 😙

Katy jeste se cjepile? Nis, sad dalje u akciju da K sto prije dobije pojacanje 😎

Mi smo ok....malo nam jos cure nosici ali super smo...klinci su ok, stalno u vrticu....nemrem vjerovati koja je to promjena od prosle godine....uzivancija!
Moji svi core, idem I ja jer B jos uvijek zeza po noci 😣
Poceo se dizati na noge, zna dati 5, pjeva zamnom aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa I naravno bravo pljesce s rukicama 💙💚💛

Pozz 👋👋👋👋

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1503
22.11.2016 12:35:54   
katy1503
Pozdrav svima!
Na poslu sam, malo kasnim sa svim jer sam stigla tek u 10 pa ce biti kratko javljanje...

Bili na cjepljenju, sve ok, imamo 10 kg i 79 cm, sve super....
bili gotovi za 10 min sa svim ...mamina dobrica..neka samo tako ostane...

Hipo, kako ste?
ostale?

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1504
22.11.2016 23:19:02   
lidac0605
Bokić,curke user posted image

Mi smo bez tempice,bila je samo jednokratno,al nos je šmrkaaaav za popi_dit,cijeli baloni mu se napuhuju iz nosa,bljak...i kašlje naravno,kak mu se iz nosa cijedi dole.Danas sam mu morala sa pumpicom izvuć te šmrklje(inače ju izbjegavam jer začas raskrvari nos),dakle urla ko priklana živina dok mu to delam user posted image .Jedva čekam da bu bolje...

Kazić user posted image za naprednog B!

Katy,user posted image za cijepljenje i veliku K user posted image .

Jezic,ajde nek ste bolje user posted image ...nadam se da će potrajati user posted image .

Hipo,kakva je kod vas situacija?

< Poruku je uredio lidac0605 -- 22.11.2016 23:21:06 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1505
23.11.2016 8:23:28   
hipo
Vidim sezona smrklji u punom.jeku.
Mi bolje, cekam da hipica bude bez temperature da nastavi jaslicarit.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1506
23.11.2016 8:46:48   
katy1503
Jutro!
Meni danas hladno..smrzla se dok sam dosla na posao ...
al popodne ce biti toplo!!!

Drago mi je da ste bolje s prehladama sve... jos koji dan i gotovo nadam se.. ma ovo vrijeme je ludoooooo...

Mi lijepo spavali, pred jutro se mazili, K super volje ...
Nadam se da ce potrajati!!!

Nego vi žemske sa vise iskustva - kad ste davale med prvi puta?

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1507
23.11.2016 9:05:23   
Danira
Hej curke evo i mene malo!

Kazic super sta je operacija kod K urodila plodom ,pa je puno manje bubiniuser posted image
B je zbilja jako napredanuser posted image

Katy fino K napreduje,nije bila nervozna poslije cjepljenja?!

Jezic super sto je tempica popustilauser posted image

Lidac joj smrklji su najgoriuser posted image
Moja kci je bas bila dosts smrkava ko mala,sad bar ima usisavac,a prije samo ona silikonska za izvlacit,koma.nek nam M cim prije ozdraviuser posted image

Mi smo ok,gornje dvojke su jako napuhnute i crvene 2x se u noci probudio za cicati,bradavica mi je skroz iziritiranauser posted image
Grozno je sta nece flasicu,neznam kak bi ga polako odvikla!user posted image

Katy ja sam svojoj dala med sa 13 mjeseci,bila je jaakoo prehladena,sjecam se tocno tog prvog davanja,nis joj nije bilo.user posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1508
23.11.2016 9:17:37   
danery
ola,nema mi proljetnica,pa bi ja k vama na kofi user posted image
moja cura zaspala,budna od 6,probudili ju tata i seka spremajuć se za vrtić....

kod nas hladnjikavo,ali kasnije će biti super za van user posted image taman do dućana malo zraka uhvatimo....

uf,pa kod vas samo neke virozice i bolestice user posted image brz oporavak svima user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1509
23.11.2016 10:40:12   
katy1503
ola danery, evo kavicauser posted image
i ti imas ranoranilicu .. kao i kod mene... meni se K od rodenja budi oko6, 6.30 i po zimi i po ljeti ...al zato navecer se ukomira do 20 sto mi i odgovara ...

Danira, pozdrav...
K dobro podnosi cjepiva zasada, nista nervoze, niti tempice--- pa se nadam da ce tako i ostati..jucer smo se malo pomazili, pa ju preuzeo dida pa je bila vani 2 sata... i srecom nista...neka tako i ostaneuser posted image
Hvala ti za info za med - razmisljam da joj polako dam
onih dana kad je bilo hladnije a ona bila u setnji, pravila sam joj čaj topli da se malo ugrije kad dode ali ne..ona nece piti nista osim vode; nikakvi sokovi, nikakvi cajevi .... necu je forsiratim neka pije vodu ako joj odgovara ...

Hipo, jeste se vi cjepili sad s godinu ili tek budete?

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1510
23.11.2016 21:07:40   
hipo
Evo me n brzaka prije nego se potrpam rano u krevet.
Katy, per dana prije rodjendana smo bili na sistematskom i na bockanju. Proslo je sve super, nije bilo reakcija.

Sta ne ide med nakon dvije godine radi botulizma ili su neki vrag opet promijenili?

< Poruku je uredio hipo -- 23.11.2016 21:08:19 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1511
24.11.2016 7:51:14   
Danira

user posted image NAŠE BEBICE user posted image

user posted image Jezic123 - 26.11.2015. Lucija user posted image

user posted image Danira - 29.12.2015. Dominik user posted image

user posted image lidac0605 - 05.01.2016. Mauro user posted image

user posted image baby20 - 12.02.2016. Leo user posted image

user posted image Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio user posted image

user posted image Kazimira - 09.03.2016. Baltazar user posted image

user posted image NAŠE JESENSKE BEBICE user posted image

user posted image katy1503 - 27.09.2015.Katja user posted image

user posted image hipo - 04.11.2015.Hipica user posted image

[/quote]

[/quote]

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1512
24.11.2016 7:52:06   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Hipo,jel Hipica prestala kurit?Kaj si na bolovanju?

Danira,a mi još uvijek samo na 2 zuba i nema opće naznaka da se gore ikaj događa user posted image

Katy,kolko K ima zubi sad?Ja isto mislim da se med do 2.godine ne bi smio davat,al možda sam i ja već stara škola,možda su sad neke nove smjernice...ja ga svojima nisam opće davala,jedino L kad je bio stalno u angini prije operacije mandula,al on je onda bio već 3 godine tada.

Ja danas pečem tortu,sutra moj osmaš ima 14 godina user posted image ...kupila mu nove kopačke i dvoranske za nogomet,pošto sad prek zime ima neki turnir u dvorani i parfem od Antonia Banderasa da curice još bolje trče za njim user posted image user posted image Ovak zgleda ko da ima 18,to sam vam već i rekla,brada,brkovi to te cure samo plaze za njim user posted image
M je bolje nos,zaštopa se al ne moram više vuć van,niš ni nejde...samo našpricamo Sterimar onaj za zaštopani nos.
Znam da sam dosadna,al ajde ak neka nije glasala,glasajte za miceka da bude u baby kalendaru

http://zvijezda-baby-kalendara.ringeraja.hr/image?id=215

Morate glasat i potvrdit glas na mailu

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1513
24.11.2016 8:07:55   
Danira
jutro mame i bebice!user posted image

malo sam nam uredila listu,za dva dana nam princezica L ima rođendan!user posted image

D zaspao oko 22,oko 2:45 se probudio,pocicao i spavao do pola 7,ja bi jos spavalauser posted image

vise nemam ideje kaj bih kuhalauser posted image

kako ste vi?

kome sve kupujete poklone za bozic?

mi smo do sad kupovali mojima9,njegovima6 poklona i mozete mislit koja je to investicija?!
ove godine sam im svima rekla,da ne kupujem nikom nista,samo klincimauser posted image

hipo,ma ni sama neznam kaj da ti kazem sto se tice botulizmauser posted image
nasa pedica rekla jos za kcer,da moze nakon godinu dana,jer je probavni sustav spreman za med,e sad svako po svojem instiktu.user posted image

ja nisam jela med od trudnoce,jer mislim da se dosta i mlijekom izlucuje.

maknula sam cure s liste koje se nikako ne javljaju,ako vam smeta vratim ih natrag.user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1514
24.11.2016 8:14:25   
Danira
lidac SRETAN ROČKAS VELIKOM DEČKU!
super poklon,mama se dobro sjetilauser posted image ,znaći ne nedostaje snajki?user posted image

glasala sam jos ono prije kad si stavila sliku,a bas su iskomplicirali to glasanje,user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1515
24.11.2016 8:31:22   
lidac0605
Joooj,ja ne znam ja sam mu već rekla reko ti buš s 18 već tatek ak bu to ovak user posted image user posted image user posted image

Hvala za glasić user posted image user posted image

Mah,općenito mi je to bezveze,ak je preko RR natjecanje onda je trebalo bit za RR članove a ne sad se javljaju ljudi koji valjda i nemaju pojma kaj je ringeraja...bzvz..

Za micanje sa liste sam i ja već mislila ih maknut jer se ne javljaju,tak da user posted image

Ja za Božić i Nikolu kupujem samo klincima...muž dobi čokoladu i to je to

< Poruku je uredio lidac0605 -- 24.11.2016 8:33:23 >

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1516
24.11.2016 10:52:26   
katy1503
Pozdrav svima,

hvala vam na razmjeni misljenja vezano uz med - nema potrebe sad siliti da proba; zdrava je i bez njega .. pricekati cemo jos malo pa cemo vidjeti...

Hipo, kako ste? temp se nije vracala?

Lidac, sretan rockas tvom sineku - vrijeme leti; vec se cure ima .. ajmee ...
Za M sam glasala, nadam se da ce postati mamin maneken :)
Mi smo jos na dvije donje jedinice, ne vidim naznake da ista ide .. pedica nam rekla da bi si svi mlijecni trebali do 3 godine narasti pa imamo jos fore ...

Danira, bravo za trud da se uredi lista!
Fino si je noc rasporedio D :)
Poklone kupujemo djeci uglavnom; kumcadi, necacima - mislim da muz nece nista dobiti ove godine: sve sam namijenila za K user posted image

Nas i dalje puna kuca, da bi popodne ja strgana s posla morala s K u park jer se oni svi vuku i ponasaju kao da meni rade uslugu ako ju izvedu (u tom svi mislim i na mm; rade cak 3 tjedna vec pa je umoranuser posted image )
K je super volje, super spava zadnjih dana (cjepivo je dobro utjecalo na njuuser posted image ) ...

Sutra nam je objema imendan!!!user posted image user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1517
24.11.2016 11:02:09   
Danira
Katy kad svekici odlaze doma?
Mogu mislit kak ti je?!
Bolje ti dok si sama pa znas da sve moras sama,ovako se ponadas pomoci pa nists user posted image

Tu listu je napravila lidac,ja sam samo prekopirala.user posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1518
24.11.2016 12:20:40   
katy1503
tu su vec 3 tjedna, ja se nadam da ce do Bozica otićiuser posted image
Ma generalno se trude al kuzite me: nemam ni mir svoj, ni ne mogu napraviti sto sam naumila .. lakše se nekak organiziram kad smo nas troje solo ...

ma cure, zakon ste!!!

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1519
24.11.2016 13:50:21   
Jezic123
Hej
Evo I mene, da se malo pojadam sa malim on od jucer poet na antibioticima. Uglavnom jucer za rucak sjeli nas troje I on samo najednom u plac da ga uho book. Ja na prvu pomislila da izmislja jer su mahune za rucak user posted image , a kada ja pogledati uho, a onto unutra crveno da se moglo golim okom vidjeti. Most kod pedice jer ju na telecom nismo mogli dobiti I onda mu je dala antibiotic I kapi za nos.user posted image user posted image vise sam luda od tih bolesdtina. I da ostavila Mali sa djedom I kada sam se vratili vec je bio mrak, a ona jadna vani u kolicima mokrih I hlenih rukica I Moore jaknice I majice, onda mi je flak skocio na 300, a mm jos nije dosa s posla, a djed mjesto da ju u kucu uveo on ju takvu vani drzao za poluditi. Uzas! Ubuduce ju vidim sa sobom jer ovo nema smisla. Sada samo cekam da se ona razboli.
Tako sto Katy suosjecam se s tobom, u x situacija Mislim da ce ti pomoci, ali nakraju ispadne da je bolje da nepomazu. Ali ja mislim da ti ima veze I koliko imaju godina, jer sto su stariji vise imaju razmisljanja kao djeca user posted image

Lidac ja cu sada glasati.
Danira da bas razmisljam kako je brzo prosla ova godina. Covjece vec godina dana iza nas.
Sto se mene tice I meda tj ja sam ga I sada dok sam dojila konzumirala, a malim sam pocela davati oko godine I pol kada je poceo biti bolezljiv.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1520
25.11.2016 9:16:02   
Kazimira
hej cure...

O Boze Jezic bas mi je žao.....puj puj bolesti.....mogu mislilti kako ti je, pukla bi najrađe....držite se.....user posted image

Katy i meni su curke super....vise znaju nego netko od ukućana hahahaha.....tebi bome trebaju konjski živci.....ja sam saba sa živcima.....sam galamim, vec mislim da ce me moja djeca pamtiti ko mamu koja je sam urlala user posted image user posted image
Ali to je kad se skupi svasta pa djeca nadrapajuuser posted image Morala bi se malo posvetiti sebi..kad vec nitko drugi nećeuser posted image user posted image user posted image

Hipo jel Hipica bolje?A Hipac? Jesi ti dosla k sebi?

Lidac nemrem ni zamisliti kad budu moji toliki.....vec sad zafrkavam K da bu u s 20 mami se mazio i da bu mu mama rekla koja je cura za njega...luda baba....user posted image user posted image user posted image user posted image
A bas su svi troje maze user posted image user posted image

Danira jel hoducka D po malo? B se digne u sjedeći iz puzeceg....bas je fletan......buraz mu je propuzao sa 9 mj. i prohodao s 12....ali ovo prije su ga mucile i kile...imao je skoro 10 sa 6 mj user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1521
25.11.2016 9:22:53   
Kazimira
nego....sljedece kaj moram napraviti prije Božica je ošišati se i kupiti nove naočala za vid......kosa mi je vec skoro do kante user posted image
kak da se osisam?....mm voli dugu....a ja bi najrađe skroz kratko.....em se hrpa sjedih pojavila....user posted image user posted image user posted image

Mi bumo isto klincima.....uopce mi se neda razmisljati kaj bi ostalima jer nismo pri novcima......bilo mi je super kad sam bila solo i radila....prvi Božic mm dobio akvarij, babe parfeme i svasta nesto....sad kaj su mirisale mirisale su user posted image

Za klince, pogotovo svoje gustam kupovati.....naravno da sebe zaboravim,a i ne znam di se više kupuju šatorska krila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1522
25.11.2016 9:55:40   
Danira
Katy draga, tebi i katji sretan i blagoslovljen imendan!
Javim se kasnije...

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1523
25.11.2016 10:06:07   
katy1503
Jutro žemske!

Danira, hvala ti! ja i K smo se jutros izmazile i jedna drugoj izčestitale imendan ... Nije mi dala da idem na posaouser posted image
user posted image

Kazic,ti si svoje žifčeke potrošila, uz muza jos i njih troje a garant se jos netko prikači tko ih polako ali sigurno trosi ...
Svakako se posveti sebi; jos malo da B poraste i onda nastupa mommy time user posted image ..
Hihi, B imao 10 kg sa 6 mj; mogao bi nositi K - ona sad sa 14 mj ima toliko ...
Šišaj se ako želiš; zadoovolji svoju želju - a to što muz voli dugu kosu; a vidi ne može svatko dobiti ono sto voli jel ...

Jezic, a micek mali .. žao mi je sto vas bolestine ne zaobilaze vise ... Nadam se da se mala nije prehladila ..

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1524
26.11.2016 9:15:36   
hipo
Jutro, raspisale se vi. Katy sretan imendam sa zakasnjenjem!
Kod nas bolestinama nema kraja....meni sve gore, mislim da cu zavrsit na antibioticima, muz ih popio, maloj opet porasla temperatura, ne smrce i ne kaslje pa ne znam.koji sad vrag se dogadja,naravno vikend je.
Idem u speceraj, do ducana cu smislit valjda sta cemo za rucak.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!