Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 21.11.2016 11:32:57
|
|
|
|
Danira
|
Hej curke! Nadam se da su bubanci ozdravili! Katy i ja sam razocarana kaj nije taman sam mislila da ce K dobit pojacanje Hipo kak kod vas stanje,ide li hipica u vrtic? Jezic mogu mislit kak ti je kad M svako malo neku virozu iz vrtica donese Lidac i nas mali kompic M je bubanac ,bas mi je zao Kak je danas? Kazic kaj kod vas ima? Mi smo svi ok,jucer od juzine me sve bolilo i dobila sam proljevr al danas je sve po starom. D me svaki dan bar 2x gricne za cicu i bas me boli,mah ni sama ne znam do kad cu to moc trpiti
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 21.11.2016 14:50:56
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej Evo mi bolje danas. Bez tempo, popodne idemo kod dok po ispricnicu za ovaj tjedan. Katy bassteta sto je dosla. Hipic I lidac Nadam se da cemo svi brzo ozdraviti.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 21.11.2016 22:40:38
|
|
|
|
Kazimira
|
Vece... Nadam se da ste svi bolje I bez tempice 😙 Katy jeste se cjepile? Nis, sad dalje u akciju da K sto prije dobije pojacanje 😎 Mi smo ok....malo nam jos cure nosici ali super smo...klinci su ok, stalno u vrticu....nemrem vjerovati koja je to promjena od prosle godine....uzivancija! Moji svi core, idem I ja jer B jos uvijek zeza po noci 😣 Poceo se dizati na noge, zna dati 5, pjeva zamnom aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa I naravno bravo pljesce s rukicama 💙💚💛 Pozz 👋👋👋👋
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 22.11.2016 12:35:54
|
|
|
|
katy1503
|
Pozdrav svima! Na poslu sam, malo kasnim sa svim jer sam stigla tek u 10 pa ce biti kratko javljanje... Bili na cjepljenju, sve ok, imamo 10 kg i 79 cm, sve super.... bili gotovi za 10 min sa svim ...mamina dobrica..neka samo tako ostane... Hipo, kako ste? ostale?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 22.11.2016 23:19:02
|
|
|
|
lidac0605
|
Bokić,curke Mi smo bez tempice,bila je samo jednokratno,al nos je šmrkaaaav za popi_dit,cijeli baloni mu se napuhuju iz nosa,bljak...i kašlje naravno,kak mu se iz nosa cijedi dole.Danas sam mu morala sa pumpicom izvuć te šmrklje(inače ju izbjegavam jer začas raskrvari nos),dakle urla ko priklana živina dok mu to delam .Jedva čekam da bu bolje... Kazić za naprednog B! Katy, za cijepljenje i veliku K . Jezic,ajde nek ste bolje ...nadam se da će potrajati . Hipo,kakva je kod vas situacija?
< Poruku je uredio lidac0605 -- 22.11.2016 23:21:06 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.11.2016 8:23:28
|
|
|
|
hipo
|
Vidim sezona smrklji u punom.jeku. Mi bolje, cekam da hipica bude bez temperature da nastavi jaslicarit.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.11.2016 8:46:48
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro! Meni danas hladno..smrzla se dok sam dosla na posao ... al popodne ce biti toplo!!! Drago mi je da ste bolje s prehladama sve... jos koji dan i gotovo nadam se.. ma ovo vrijeme je ludoooooo... Mi lijepo spavali, pred jutro se mazili, K super volje ... Nadam se da ce potrajati!!! Nego vi žemske sa vise iskustva - kad ste davale med prvi puta?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.11.2016 9:05:23
|
|
|
|
Danira
|
Hej curke evo i mene malo! Kazic super sta je operacija kod K urodila plodom ,pa je puno manje bubini B je zbilja jako napredan Katy fino K napreduje,nije bila nervozna poslije cjepljenja?! Jezic super sto je tempica popustila Lidac joj smrklji su najgori Moja kci je bas bila dosts smrkava ko mala,sad bar ima usisavac,a prije samo ona silikonska za izvlacit,koma.nek nam M cim prije ozdravi Mi smo ok,gornje dvojke su jako napuhnute i crvene 2x se u noci probudio za cicati,bradavica mi je skroz iziritirana Grozno je sta nece flasicu,neznam kak bi ga polako odvikla! Katy ja sam svojoj dala med sa 13 mjeseci,bila je jaakoo prehladena,sjecam se tocno tog prvog davanja,nis joj nije bilo.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.11.2016 9:17:37
|
|
|
|
danery
|
ola,nema mi proljetnica,pa bi ja k vama na kofi moja cura zaspala,budna od 6,probudili ju tata i seka spremajuć se za vrtić.... kod nas hladnjikavo,ali kasnije će biti super za van taman do dućana malo zraka uhvatimo.... uf,pa kod vas samo neke virozice i bolestice brz oporavak svima
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.11.2016 10:40:12
|
|
|
|
katy1503
|
ola danery, evo kavica i ti imas ranoranilicu .. kao i kod mene... meni se K od rodenja budi oko6, 6.30 i po zimi i po ljeti ...al zato navecer se ukomira do 20 sto mi i odgovara ... Danira, pozdrav... K dobro podnosi cjepiva zasada, nista nervoze, niti tempice--- pa se nadam da ce tako i ostati..jucer smo se malo pomazili, pa ju preuzeo dida pa je bila vani 2 sata... i srecom nista...neka tako i ostane Hvala ti za info za med - razmisljam da joj polako dam onih dana kad je bilo hladnije a ona bila u setnji, pravila sam joj čaj topli da se malo ugrije kad dode ali ne..ona nece piti nista osim vode; nikakvi sokovi, nikakvi cajevi .... necu je forsiratim neka pije vodu ako joj odgovara ... Hipo, jeste se vi cjepili sad s godinu ili tek budete?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 23.11.2016 21:07:40
|
|
|
|
hipo
|
Evo me n brzaka prije nego se potrpam rano u krevet. Katy, per dana prije rodjendana smo bili na sistematskom i na bockanju. Proslo je sve super, nije bilo reakcija. Sta ne ide med nakon dvije godine radi botulizma ili su neki vrag opet promijenili?
< Poruku je uredio hipo -- 23.11.2016 21:08:19 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.11.2016 7:51:14
|
|
|
|
Danira
|
NAŠE BEBICE Jezic123 - 26.11.2015. Lucija Danira - 29.12.2015. Dominik lidac0605 - 05.01.2016. Mauro baby20 - 12.02.2016. Leo Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio Kazimira - 09.03.2016. Baltazar NAŠE JESENSKE BEBICE katy1503 - 27.09.2015.Katja hipo - 04.11.2015.Hipica [/quote] [/quote]
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.11.2016 7:52:06
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Hipo,jel Hipica prestala kurit?Kaj si na bolovanju? Danira,a mi još uvijek samo na 2 zuba i nema opće naznaka da se gore ikaj događa Katy,kolko K ima zubi sad?Ja isto mislim da se med do 2.godine ne bi smio davat,al možda sam i ja već stara škola,možda su sad neke nove smjernice...ja ga svojima nisam opće davala,jedino L kad je bio stalno u angini prije operacije mandula,al on je onda bio već 3 godine tada. Ja danas pečem tortu,sutra moj osmaš ima 14 godina ...kupila mu nove kopačke i dvoranske za nogomet,pošto sad prek zime ima neki turnir u dvorani i parfem od Antonia Banderasa da curice još bolje trče za njim Ovak zgleda ko da ima 18,to sam vam već i rekla,brada,brkovi to te cure samo plaze za njim M je bolje nos,zaštopa se al ne moram više vuć van,niš ni nejde...samo našpricamo Sterimar onaj za zaštopani nos. Znam da sam dosadna,al ajde ak neka nije glasala,glasajte za miceka da bude u baby kalendaru http://zvijezda-baby-kalendara.ringeraja.hr/image?id=215 Morate glasat i potvrdit glas na mailu
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.11.2016 8:07:55
|
|
|
|
Danira
|
jutro mame i bebice! malo sam nam uredila listu,za dva dana nam princezica L ima rođendan! D zaspao oko 22,oko 2:45 se probudio,pocicao i spavao do pola 7,ja bi jos spavala vise nemam ideje kaj bih kuhala kako ste vi? kome sve kupujete poklone za bozic? mi smo do sad kupovali mojima9,njegovima6 poklona i mozete mislit koja je to investicija?! ove godine sam im svima rekla,da ne kupujem nikom nista,samo klincima hipo,ma ni sama neznam kaj da ti kazem sto se tice botulizma nasa pedica rekla jos za kcer,da moze nakon godinu dana,jer je probavni sustav spreman za med,e sad svako po svojem instiktu. ja nisam jela med od trudnoce,jer mislim da se dosta i mlijekom izlucuje. maknula sam cure s liste koje se nikako ne javljaju,ako vam smeta vratim ih natrag.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.11.2016 8:14:25
|
|
|
|
Danira
|
lidac SRETAN ROČKAS VELIKOM DEČKU! super poklon,mama se dobro sjetila ,znaći ne nedostaje snajki? glasala sam jos ono prije kad si stavila sliku,a bas su iskomplicirali to glasanje,
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.11.2016 8:31:22
|
|
|
|
lidac0605
|
Joooj,ja ne znam ja sam mu već rekla reko ti buš s 18 već tatek ak bu to ovak Hvala za glasić Mah,općenito mi je to bezveze,ak je preko RR natjecanje onda je trebalo bit za RR članove a ne sad se javljaju ljudi koji valjda i nemaju pojma kaj je ringeraja...bzvz.. Za micanje sa liste sam i ja već mislila ih maknut jer se ne javljaju,tak da Ja za Božić i Nikolu kupujem samo klincima...muž dobi čokoladu i to je to
< Poruku je uredio lidac0605 -- 24.11.2016 8:33:23 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.11.2016 10:52:26
|
|
|
|
katy1503
|
Pozdrav svima, hvala vam na razmjeni misljenja vezano uz med - nema potrebe sad siliti da proba; zdrava je i bez njega .. pricekati cemo jos malo pa cemo vidjeti... Hipo, kako ste? temp se nije vracala? Lidac, sretan rockas tvom sineku - vrijeme leti; vec se cure ima .. ajmee ... Za M sam glasala, nadam se da ce postati mamin maneken :) Mi smo jos na dvije donje jedinice, ne vidim naznake da ista ide .. pedica nam rekla da bi si svi mlijecni trebali do 3 godine narasti pa imamo jos fore ... Danira, bravo za trud da se uredi lista! Fino si je noc rasporedio D :) Poklone kupujemo djeci uglavnom; kumcadi, necacima - mislim da muz nece nista dobiti ove godine: sve sam namijenila za K Nas i dalje puna kuca, da bi popodne ja strgana s posla morala s K u park jer se oni svi vuku i ponasaju kao da meni rade uslugu ako ju izvedu (u tom svi mislim i na mm; rade cak 3 tjedna vec pa je umoran ) K je super volje, super spava zadnjih dana (cjepivo je dobro utjecalo na nju ) ... Sutra nam je objema imendan!!!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.11.2016 11:02:09
|
|
|
|
Danira
|
Katy kad svekici odlaze doma? Mogu mislit kak ti je?! Bolje ti dok si sama pa znas da sve moras sama,ovako se ponadas pomoci pa nists Tu listu je napravila lidac,ja sam samo prekopirala.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.11.2016 12:20:40
|
|
|
|
katy1503
|
tu su vec 3 tjedna, ja se nadam da ce do Bozica otići Ma generalno se trude al kuzite me: nemam ni mir svoj, ni ne mogu napraviti sto sam naumila .. lakše se nekak organiziram kad smo nas troje solo ... ma cure, zakon ste!!!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 24.11.2016 13:50:21
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej Evo I mene, da se malo pojadam sa malim on od jucer poet na antibioticima. Uglavnom jucer za rucak sjeli nas troje I on samo najednom u plac da ga uho book. Ja na prvu pomislila da izmislja jer su mahune za rucak , a kada ja pogledati uho, a onto unutra crveno da se moglo golim okom vidjeti. Most kod pedice jer ju na telecom nismo mogli dobiti I onda mu je dala antibiotic I kapi za nos. vise sam luda od tih bolesdtina. I da ostavila Mali sa djedom I kada sam se vratili vec je bio mrak, a ona jadna vani u kolicima mokrih I hlenih rukica I Moore jaknice I majice, onda mi je flak skocio na 300, a mm jos nije dosa s posla, a djed mjesto da ju u kucu uveo on ju takvu vani drzao za poluditi. Uzas! Ubuduce ju vidim sa sobom jer ovo nema smisla. Sada samo cekam da se ona razboli. Tako sto Katy suosjecam se s tobom, u x situacija Mislim da ce ti pomoci, ali nakraju ispadne da je bolje da nepomazu. Ali ja mislim da ti ima veze I koliko imaju godina, jer sto su stariji vise imaju razmisljanja kao djeca Lidac ja cu sada glasati. Danira da bas razmisljam kako je brzo prosla ova godina. Covjece vec godina dana iza nas. Sto se mene tice I meda tj ja sam ga I sada dok sam dojila konzumirala, a malim sam pocela davati oko godine I pol kada je poceo biti bolezljiv.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.11.2016 9:16:02
|
|
|
|
Kazimira
|
hej cure... O Boze Jezic bas mi je žao.....puj puj bolesti.....mogu mislilti kako ti je, pukla bi najrađe....držite se..... Katy i meni su curke super....vise znaju nego netko od ukućana hahahaha.....tebi bome trebaju konjski živci.....ja sam saba sa živcima.....sam galamim, vec mislim da ce me moja djeca pamtiti ko mamu koja je sam urlala Ali to je kad se skupi svasta pa djeca nadrapaju Morala bi se malo posvetiti sebi..kad vec nitko drugi neće Hipo jel Hipica bolje?A Hipac? Jesi ti dosla k sebi? Lidac nemrem ni zamisliti kad budu moji toliki.....vec sad zafrkavam K da bu u s 20 mami se mazio i da bu mu mama rekla koja je cura za njega...luda baba.... A bas su svi troje maze Danira jel hoducka D po malo? B se digne u sjedeći iz puzeceg....bas je fletan......buraz mu je propuzao sa 9 mj. i prohodao s 12....ali ovo prije su ga mucile i kile...imao je skoro 10 sa 6 mj
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.11.2016 9:22:53
|
|
|
|
Kazimira
|
nego....sljedece kaj moram napraviti prije Božica je ošišati se i kupiti nove naočala za vid......kosa mi je vec skoro do kante kak da se osisam?....mm voli dugu....a ja bi najrađe skroz kratko.....em se hrpa sjedih pojavila.... Mi bumo isto klincima.....uopce mi se neda razmisljati kaj bi ostalima jer nismo pri novcima......bilo mi je super kad sam bila solo i radila....prvi Božic mm dobio akvarij, babe parfeme i svasta nesto....sad kaj su mirisale mirisale su Za klince, pogotovo svoje gustam kupovati.....naravno da sebe zaboravim,a i ne znam di se više kupuju šatorska krila
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.11.2016 9:55:40
|
|
|
|
Danira
|
Katy draga, tebi i katji sretan i blagoslovljen imendan! Javim se kasnije...
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 25.11.2016 10:06:07
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro žemske! Danira, hvala ti! ja i K smo se jutros izmazile i jedna drugoj izčestitale imendan ... Nije mi dala da idem na posao Kazic,ti si svoje žifčeke potrošila, uz muza jos i njih troje a garant se jos netko prikači tko ih polako ali sigurno trosi ... Svakako se posveti sebi; jos malo da B poraste i onda nastupa mommy time .. Hihi, B imao 10 kg sa 6 mj; mogao bi nositi K - ona sad sa 14 mj ima toliko ... Šišaj se ako želiš; zadoovolji svoju želju - a to što muz voli dugu kosu; a vidi ne može svatko dobiti ono sto voli jel ... Jezic, a micek mali .. žao mi je sto vas bolestine ne zaobilaze vise ... Nadam se da se mala nije prehladila ..
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 26.11.2016 9:15:36
|
|
|
|
hipo
|
Jutro, raspisale se vi. Katy sretan imendam sa zakasnjenjem! Kod nas bolestinama nema kraja....meni sve gore, mislim da cu zavrsit na antibioticima, muz ih popio, maloj opet porasla temperatura, ne smrce i ne kaslje pa ne znam.koji sad vrag se dogadja,naravno vikend je. Idem u speceraj, do ducana cu smislit valjda sta cemo za rucak.
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!