|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
5.9.2016 13:38:34   
hipo
Lidac, dojenje na dige staze nije nimalo za idealiziranje. Od pocetnih raznih problema, preko zacepljenih kanala ili mastitisa bilo kada, grickanja i svaceg jos...tjo kaze da je sve to cvijece laze.
Meni je drago sto mogu dojit, al kad su mi se par puta kanali zacepili ili kad ma ugrize, zaboravim svu idilu.Ustrajna sam samo radi svih blagodati majcinog mlijeka koje nijedna umjetna formula ne moze nadoknadit. Ne osudjujemnikog tko ne moze ili nece, svak je svoj gazda.

Hipica se naveliko dize i nesto hoducka uz namjestaj. Pocela je govorit nesto kao s ili z. Zvuci prekomicno. Vjezbala je to i nocas u 2 i 5 ujutro. :-)
Dali nam prijatelji vrtic i sreca da hoce bit unutra dok imam za obavit nesto, inace je pustam da plazi okolo.
Najvise voli zvuk busilice, ubodne pile, miksera....raspameti se. Voli muziku, nanvise onu 80- ih godina, vise nego djecje pjesmice. Idem, krenula je prema neusisanom.dijelu stana user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1201
5.9.2016 14:36:04   
lidac0605
Bokić,curke user posted image

Vidim Hipo da je Hipica žena od tehnologije user posted image ...budući kućni majstor user posted image
Super kaj ti hoće bit u vrtiću,ja sam ga imala i moji niti jedan nisu hteli nutra bit,čak štoviše B je od jada kad sam ga nutra dela zgrizo i i strgo svu spužvu okolo naokolo user posted image

Imamo novosti danas user posted image Mauro je postal ljubica zubica-kooonačno jedan zubo vani user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1202
5.9.2016 20:20:56   
hipo
Bravo za zubic Mauro!
Lidac, za sad hoce bit. Stavim ju malo dok moram npr. izvadit rucak iz pecnice pa dok izdrzi, kad krenw protestirat ju odma vadim da ne zamrzi.
Dnevni boravak je dosta siguran pa tamo ima slobodu za kretat se, samo se dize pa me strah da ne padne jako jer joj je balans jos los, pa je volim da mi je bas bez nadzora.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1203
5.9.2016 20:24:41   
Jezic123
Hej curke
Lidac user posted image user posted image user posted image za zubic, mi smo jos uvijek na 2 dolje ovi gore nikako izaci vanuser posted image
Katy user posted image user posted image za more i kupanje, a i super spavanje.

Sto se mene tice i dojenja, ja sam opet onaj tip kojem nije bas bitno sto drugi kazu dok meni direktno nesto ne komentiraju, a svatko ima svoje razloge zasto nedoji ili doji. Tako da nikoga neosudujem, jer ja sam imala klinca kojinije htio vuci i koliko god ti htjela dojiti kako da takvo djete nahranis ako ono nezeli vuci. Iskreno me bilo strah kako ce biti s malom i eto ona vuce bez problema. tao da mije mali bio drugi vjerovatno bi i ja presla na adaptirano, jer mislim 2 djete i izdajanje nebi islo.user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1204
6.9.2016 10:02:44   
Kazimira
Hej cure...

Katy uzivajte maksimalno...curi paše morski zrak.....user posted image

Lidac ja isto ne osuđujem ne dojenje....mislim da se uvijek treba misliti na bebu i dati joj najbolje, ali svatko bira za sebe i nikome ne solim pamet niti nagovaram i tak...ak me pitaš bum ti rekala i savjetovala, ako ne niš'......žao mi je jedino žena koje ne mogu a željele bi dojiti i beba koje su mogle dobiti litre majčinog mlijeka a iz nekog samo toj majci poznatog razloga nisu user posted image

Moja V bolesna....ima vec drugi dan tempicu....K smo poslali s tetkom u vrtic, B spava....ona cendrava, samo bi se mazila,a malac necee vise biti miran u kolicima ili ljuljacki.....user posted image

Na Sljemenu je bilo super....kad stignem stavim koju fotku....B je bio milina, nije ga bilo za čuti.....user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1205
6.9.2016 10:03:59   
Kazimira
Mauro zubonjiću user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1206
6.9.2016 12:58:36   
danery
ola,da mahnem i vama zimčicama user posted image
kak su vaši već otfrkli,a kao da smo nedavno odbrojavale tjedne i mjerkale pupe...
baš sam bila sa gospicom kod prijateljice,dala mi robicu za nju sad za jesen,pa to već 80/86 treba user posted image
inače od neki dan pijemo željezo user posted image posrče nekako ta silna 2,5 ml u malo čaja...a navečer opet cefixim...

dobra je vijest u svemu da je počela jesti voćne kašice sa rižinim pahuljicama i neku mliječnu milupinu riža/kukuruz isto sa voćem kombiniram,a pravim joj i sokiće od svježeg domaćeg voća,čisto kao radi vitamina zbog željeza....zar ne bi trebali dati C vitamin uz sirup fe user posted image

i njoj jedan zubonja fino izbio,baš me lijepo pili dok sisa user posted image a i sisanje postaje sve nekako nedefinirano,valjda ju vrijeđa dok vuče,pa se nećka i okreće glavu....bah....kod nas samo neke kombinacije user posted image

al glavno da prihvaća na žlicu,pa sam mirnija...
vidim i mauro prešao u zubonje user posted image i hodači mali su na pomolu,ajme....baš vrijeme letiiiiii user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1207
6.9.2016 13:02:29   
subby
Hej, da se ubacim s jednim pitanjem iskusnim mamama, proljetnice su uspavane jos ili odmaraju :D

Sta trebam raditi? Mali ima tri I pol mjeseca, jucer bio Na cjepljenju 6u1 I rotu, danas prehladjen, pokupio od tate. Imao temperaturu 38.2 I dala sam mu cepic, sad je bolje. Vec danima ne kaka, stalno prdi i osjeti se dosta. Samo je dojen I jede kako kad. Jutros je kihao I kasljao, okice malo suzile. Dobija biogaia probiotike I oleovit kapi svaki dan. Posto je tako mala beba kako da mu olaksam?

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1208
6.9.2016 21:54:57   
Jezic123
Vecer curke
Danery moj mali je pio fe i to joj ti moras kupiti c vitamin u ljekarnoj, jer ako joj nedajes nema efekta fe.
Suby sto se kakanja tice nebrini, a prduckanje je normalno poslje probiotika. Meni je gastroenterolog rekao da bebe koje su na majcinom mlijrku mogu i do 15 dana biti bez stolice.
Temp i prehlada je norm, jer je i moja mala poslije te 6/1 uvjek imala prehladu samo bez temp.

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1209
6.9.2016 21:56:28   
Jezic123
Da li je to u guzi bila 38,2 ili?

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1210
6.9.2016 21:59:03   
Jezic123
Joj kazic kod vas je vidim vec pocelo sa bolestinama kod mene je jos za sada zatisje, a budem vidjela do kada, nadam se da ce potrsjati.
Samo neka curka sto prije bude bolje.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1211
7.9.2016 16:02:40   
subby

IZVORNA PORUKA: Jezic123

Da li je to u guzi bila 38,2 ili?

Da, mjerim mu uvijek rektalno. Od jucer evo nije ju imao, malo jos kise i kasljucne tu i tamo. Strpljivi smo I iscekujemo svaki dan

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1212
8.9.2016 7:56:33   
lidac0605
Jutrooo,curke moje user posted image

Gdje li ste mi sve nestale(skup z menom user posted image )

Subby,nadam se da je malac bolje...vjerojatno virozica neka,sudeći po simptomima.Za kakanje ne znam kaj da ti velim moja djeca nisu nijedan dojena,pa nismo imali ni sa tim problema...

Kazić,vidim i kod tebe krenula sezone šmrklji i boleštima user posted image ...nadam se da je V bolje.Kak je K sad?Ste kontrolirali sluh iza operacije?

Hipo,ti još malo radit user posted image user posted image ,pa kud prije je to proletilo...kolko ćeš čekat za drugo?

Katy,uživaš sa svojom naprednicom malom user posted image i tvoj porodiljski se opasno bliži kraju user posted image

Danira,đe nestade,kak su školarci,kak je Domi?Jesi se ošišala user posted image

Danery i moj L je pio željezo nekih 4 mjeseca,od sistematskog sa 9 mjeseci kad smo vadili krv i ispalo dijete anemično...sad idući mjesec idem sa M,možda bolje prođemo...nije ni on volio baš popit to željezo,a i sirup je oduran,ko neka tinta user posted image .Bitno da je gospica ovak ok,cefixim smo i mi pili,zakon antibiotik

Kod nas niš posebno...još uvijek smo na jednom zubu.Sad stalno stišće desni i gricka jezik,valjda čovjeku čudno kaj je sad to oštro u ustima user posted image ...sjedi fino i to je to od našeg kretanja user posted image ,potrbuške se odguruje unazad i prevrće 100 na sat.Sad osim mama i meme,imamo na govornom repertoaru i mi baba user posted image ,dada i blj...jezik dela punom parom,nije čovjek od akcije al ga voli laprdat user posted image
Ostatak ekipe-L vrtić,ostali škola,zasad je svima još ok jer se naravno niš još konkretno ne dela...
Zmišljam neki ručak danas,al idem prije u vrtić i dućan,možda tam dobijem inspiraciju user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1213
8.9.2016 21:27:34   
Jezic123
Vecer curke
Evo i mene lidac. Svi smo se nesto opako uljenili valjda je to zbog novih obaveza.
Uglavnom mi se mozemo pohvaliti da su nam gornji zubici jos malo pa vani samo sto nikako izaci a L sto god uzme u ruke trlja gore desne za poluditi.
Tako da se nadam ovaj vikend novim zubicima cak mi i klopu odbija jucer i danas.
Eto to je sve kod mene novo M ide u vrtic i tako.

Neposredna veza do poruke: 1214
9.9.2016 14:09:09   
hipo
Lidac bas su slatki tako laprdavi user posted image Hipica je sva u ozbiljnim raspravama. Bljljlj brljljb sa sa sa sssss daddda tattta mam njam njam user posted image
Jadna je promukla koliko se zadere jako po noci od glupih zuba. Gornje dvojke izgledaju grozno. Oko bijele crte di ce izbit je crvena crta,sve nateceno.Dobro ona to kzdrzi preko dana. Dentinox dam prije klope nekih dvadesetak minuta da je malo umiri jer inace nece jest. Sisa bez obzira na zube.
Jao danas mi susjeda kaze da joj je mali na navikavanju u jaslicama i da samo place. Dva sata je tamo i place.user posted image
Mali ima godinu ipo dana. Šmrc.
Danas je papala pilecu juhicu. Povece malo na komade,malo smiksano pa zlicom. Ka joj smijem dat zlicu samo ako ke ona pojela sama.jednu. Stalno nesto izmislja.
Kako voli crveni luk user posted image njam njam njam

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1215
9.9.2016 14:23:04   
hipo
Nego sta mi imate za pametno rec o cipelicama. Ova moja sad kruzi po boravku iz namjestaj pa nije da mi sad trebaju, u carapicama je ili bosa, al brzo ce zahladit i kad krene u jaslice za dva mjeseca trebat ce joj skoro nesto.
Koje, di, sta, na sta da obratim paznju?
Dobila sam na poklon jedne kozne cipelice slicne ko Robeez, al nisu bas za zimu il vani. Imam dva para sandala pd sestrine djece al mi nije to za jeswn, mozda hipicu dva ili malog hipca.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1216
9.9.2016 14:33:13   
lidac0605
Ojla user posted image

Hipo,ja sam ti svima dok su baš bili tak mali uzimala nekaj od Cicibana,Frodda...gledaj da ti visoko drže nogicu ko gležnjače,da imaju nutra uložak-ipak su to male mekane nogice koje se tek formiraju...da su na čičak ili žnirance,da možeš dobro nogu fiksirat,da ne pleše u cipeli...evo ja svom M kupila već cicibanove šlape za početak-br.18.Za zimu imamo Froddove gležnjače od L,on ih je nosio svega par puta,nove novcate,br.20...nadam se da budu dobre..

Ostale žemske,bome ste se pravo ulijenile kaj se tiče RR user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1217
9.9.2016 20:52:37   
hipo
Hvala Lidac!
Bas si dobro rekla, sve se uljenilo!
Ova mojabi za veceru vola pojela. Preko dana kako kad, al kad je vidila zgance i jogurt za veceru podivljala,zlicu i zdjelylubi pojela. Prije je rucak bio hit.
Danas je natovarila pelenu, mislim da je cijeli kvart osjetio. user posted image Spava,meni bi bilo pametno peglat, al mi je ne daaaaa

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 1218
9.9.2016 21:17:21   
perlica55
Večer curke user posted image
Svega novog kod vas user posted image user posted image user posted image
Drago mi je da su vam klinci dobro, da fino papaju, vidim da većinu
bole zubići, nadam se da bu uskoro vani, pa im bude lakše...
Uživajte drage moje i ljubite ih punoooo, svima šaljem pusu user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1219
9.9.2016 22:17:10   
Kazimira
Hej curke....eto mene malo u miru...svi spavaju pa da se malo javim😉
Evo Novi albumcic http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3779

Mi smo ok, osim kaj je B jucer imao svoj prvi pad 😲
Ja se spremala kod gin I cujem dernjavu, a gospon mojoj ekipi pao s trosjeda na parket ... moralo se I to dogoditi 😕
Jos uvijek se budi non stop po noci...ne znam kaj je...zubi, skok....ali bas sam umorna 😔

I K je dobio tempicu u srijedu....danas su vec ok oboje....nadam se da budu u ponedjeljak u vrtic 😏
Lidac bili smo na kontroli I sve je super....sad ga jos muce te gljivice....potrosili smo nedavno jos jednu tubu Rojazola I uvijek malo ostane na jeziku....sad mi se tuzi da ga pece jezik kad nesto jede....misli da ce svejedno do peda u ponedjeljak 😟

< Poruku je uredio Kazimira -- 9.9.2016 22:18:47 >

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1220
9.9.2016 22:27:26   
Kazimira
Hipo ja svojima kupujem froddo papuce I bas su super.....kad je K bio mali kupovala sam mu u H&m one debele carape/papuce sa koznim donom....koliko cujem I citam malim klincima ne treba anatoska obuca....ma svako svoje govori...sto vise bosa, pogotovo ljeti.....👣👣👣

Subby kako ste vi? Jel prosla tempica? 💖

Danira kaj ima kod vas? Skolarci aktivni....

Lidac jer kod vas vec rutina pocela, vec zavrsio prvi skolski tjedan 😀

Perlice 😘😍😘😍😘😍😘

Baby jeste gotovi s poslovima? 💪

< Poruku je uredio Kazimira -- 9.9.2016 22:28:18 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1221
9.9.2016 22:32:00   
Kazimira
Danery kako je curka? 💞

Katy jel uzivate?🚣

Ak sam nekog zaboravila sorry 😘😘😘😘 ....bas mi zao kad se ne javim, al budem tako strgana na kraju dana 🙈🙉🙊

Puse svima 😘😘

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1222
11.9.2016 14:16:54   
katy1503
Hej ekipa!
Ne stignem sve procitati al budem kad dodem doma...
Evo da se javim da smo zive...

Zdravi smo, to je najvaznije al inace komauser posted image
K je nervozna po cijele dane i noci, didu i nonu ne moze očima vidjeti a ne daj boze da joj prime rukicu za setati... To bude takav plac da je koma..
Na ovom odmoru sam se vise umorila nego odmorila, al sama sam si kriva....
Svake godine kazem da sljedece,za vrijeme sezone, ne idem jer su svi nervozni, umorni itd.
Al fakat slj godine placam i idem se na miru odmoriti...
Jos ovaj brad je toliko antibaby- park u prasini, milijun stepenica, sve stjene za more... Ma uzas...
A da, vrijeme nam takodr ne valja... Svaki dan pada kisa, rashladi more da ni ja ne mogu uci a kamoli ona..

vise ne zna. jesam li rekla da hoda sama... Sad se sve vise pusta, padne tu i tamo al super drzi ravnotezu...
Stepenice na dvoru su najdraze, prode dnevno bar30 puta...

Mucimo se s ruckom, sad vise ne zeli ni zgnjeceno nego komade sto nije problem osim kad je meso u pitanju...ne znam s cim ona misli komadicak mesa bar malo usitniti.....haha... I da kad jede obavezno ima publiku pa oni pjevaju pljescu...s ona na to nije navikla...

Uglavnom skratili ostanak za 3 dana, idemo sutra uvecer put Zagreba da se odmorim...

Malo sam se pojadala, nemojte zamjeriti....

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1223
11.9.2016 15:33:41   
hipo
Joj katy zao mi je, tako je meni kod svekaca osto. Drama.
Najgore mi ke kad stanu iza nje i gledaju je li MI jede. Za poludit.
Super za hodanje! Bravo! Sretan vam put i zelim ti da se bar malo odmoris prije porodiljnog!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1224
12.9.2016 7:59:14   
lidac0605
Jutro mamice i bebice user posted image

Katy,nadam se da ste stigli u Zg i nazad u svoju kolotečinu...sad odmori kolko možeš user posted image .Mah,meni je općenito putovanje na dulje staze i ostajanje negdje sa malom bebom noćna mora,to nije odmor nego zamor...em se djetetu sve poremeti,em ti nisu svi uvjeti ko doma.Ja sam zato i odustala od odlazaka na more sa bebačem jer sam se uvijek umornija vratila nego kaj sam prešla user posted image .

Hipo,kad točno počinješ radit,to je već opasno blizu jel?

Ostale su opet misteriozno nestale user posted image

Kod nas niš ekstra...izašla mu je i druga dole jedinica user posted image ...veliki su mi u školi ujutro,mm na poslu,L gleda crtiće,a ja malo uživam user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!