|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
18.9.2016 18:27:23   
katy1503
Hej curke!
Evo uhvatih malo vremena da vidim sta se kod vas dogada (ubija me sto ringerai ne mogu pristupiti s moba, nesto mi ne da a iskreno ne istrazuje mi se).
Pa krenimo:

IZVORNA PORUKA: lidac0605
Imamo novosti danas user posted image Mauro je postal ljubica zubica-kooonačno jedan zubo vani user posted image

Bravo za Maura!!! vidim vec dva dolje :)
i da, putovanje sa malom bebom joook ... Jos tako daleko, koma...

Danira, iskreno saucesce za baku :(
i bravo za D, neka je ostavio neuro pedicu paf :)

Danery, neka je curka ozdravila, i samo papajteuser posted image
Hipo, bravo za Hipicu! Papalica i uskoro hodalica mala...
vezano za cipelice - mi kupujemo u Froddu, cca svaka 2 mjeseca novi broj, vec na drugim po redu ...

Kazic, uf to kad padnu, kazu da svi padnu prije ili poslije ..neka je on zaplakao odmah poslije pa je ipak sve ok :) Vidjela sam slike, klinci su preslatki.

Mi se zadnjih dana vratili u normalu - smanjili izljeve bijesa, jos je tu i tamo cendrava, i dalje cekamo prve zube...
nocu bolje spavamo, jedemo tek ujutro..
tatu smo izbacili iz sobe jer smo skuzile da bolje spavamo i ja i onauser posted image
Malo mi gospon ide na živce - s te strane, jedva cekam ici raditi... (stalno smo zajedno, jer radi od doma kad ima posla).

Sutra joj daljem bjelanjak, valjda bu sve ok.
Hodamo po parku, sam Bog je ne moze pratiti -- nije svjesna opasnosti a ne da se drzati :/

Lijep nam dan bio danas, rucak kod mojih, igra s kumčetom, sad je vani s didom svojim :)
Kupila nosiljku Isaru, jer gđica nece kolica vani, inace se vozimo u triciklu al sad ce početi kise pa bolje da je imam :)

pozzic svima i tipkamo se

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1251
18.9.2016 21:35:39   
hipo
Katy drago mi je da ste se vratili u normalu. Vjerujem da te gospon nervira, i ja bi ovog mog cesto naglavacke.
Kako brzo rastu nogice! l
Super za nosiljku, ja kad je ruzno idem isto s njom vani. Sad joj je zanimljivije nego prije jer dobro vidi iz nje, a ionako je u nekoj fazi kad bi da je samo nosam

Ova je moja jako popravila spavanje po danu od kad smo na dva spavanjca. Prije je jedva po pol sata, sad od 45 min do dva sata, popodne obicno duze tako da opet imam ispeglanu robu i oprane prozoreuser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1252
18.9.2016 22:15:46   
Kazimira
Bok zene..eto I mene malo 😎

Katy bravo za hodalicu 👏👏👏👏
Hipo bravo za spavalicu 👏👏👏👏

Mi nikad ne znamo koliko ce B spavati, danas je srednju rundu potegao 3 sata....sad smo na tri spavanja.....jos uvijek se cesto budi....jednu veceras smo mu dali malo Lupocet I smirio se...tak je bio cendrav....a drugi dan mm odmah otisao po homeopatske kapi za zubice...mislim da je bolje....nije onak cendrav.....danas je opet nakon dosta vremena zaspao sam 👍
Bome kad me grize za bradu boliiii...koda su mu desni tvrde....zanimljivo da mu samo malo vidim crveno kod ocnjaka 😂😂😂
Svi su mi smrkavi ali se drze....veliki idu u vrtic sutra....B u srijedu na sistematski I pikicu....bas me zanima koliki je 😝 Uglavnom mu vec kupujem 9-12 mj velicinu🙊.

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1253
18.9.2016 22:18:13   
Kazimira
Sve vas ljubim....pisemo si 💃💃💃💃

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1254
19.9.2016 16:04:24   
hipo
Kazo sretno na sistematskom.
Ova moja nije sama zaspala od kad je imala tri mjesecauser posted image
Zubici su bas grozni.

Hipici je izbio 6. zub pa je sad puno mirnija i sretnija. Danas je pravi mali veseljko.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1255
20.9.2016 9:04:10   
Danira
Hej curke.
Samo da javim u dm-u su frutek velike vocne kasice na akciji 1+1 gratis
Javim se...

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1256
20.9.2016 13:30:54   
katy1503
Juhuuu uspjela prijava preko moba!!!

Hipo,điz 6 zubi...mi mozda dobijemo do 2.rodendana..haha
Neka je vise ne muce da bude svojoj mami mali veseljkoo.
Za muzeve,sve znas...

Kazic,javi kako bilo na sistematskom.
Lidac,đe se skitas?
Danira,tnx na info...sigurno ce nekome info dobro doci...

Mi jucer imali samo jesno spavanje od sat vremena (12-13). Kasnije nije htjela spavati jer smo bas htjeli vidjeti do kada ce i kakva biti... oko 17 smo izasli van do 19,dosli doma,kupali se,vecerala i spavanac u 8 kao beba.
Nocas pajkila u kindacu do 5...onda je pojela i do 8...
Izasli danas van, bili do 11,rucala oko pol 1 i spavanac za 5 min oko 13..taman da mama ode zubaru...
Bas me zanima da li je ona to sebi izbacila jedno spavanje...

Vidjet cemo!!!
Pozzic

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1257
20.9.2016 21:34:58   
Jezic123
Vecer curke
Evo mene nakon nekog vremena.
Uglavnom user posted image user posted image user posted image za male hodalice i spavalice
Kada smo kod toga moja L kada iima nesto u rukama zna malo stajati, tu i tamo zaboravi pa napravi korak do dva bez drzanja, ali uglavnom puzi.
Mi smo od proslog tjedna u viroziuser posted image . Prvo Lucka, a sada Marko tako da se ovaj tjedan druzimo kod kuceuser posted image .
Marko mi je jcer toliko kasljao da sam mu dala ventolin i u noci mu prsa mazala sa eukaliptusovom masti i poslije te masti spavao do jutra bez kaslja.
Mi njupamo svasta pomalo i hipo navecer dajem isto laganiju klopu.

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1258
20.9.2016 22:41:19   
hipo
Joj Jezic drzim fige da bolestine prodju. Super za hoduckanje i stajanje!

Idem spavat, muz mi izmasirao ledja, odmah sam deset godina mladjauser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1259
21.9.2016 8:07:58   
lidac0605
Ojla,curke user posted image

Evo i mene malouser posted image

Vidim jesenske curkice su nam za 5+ user posted image ...i jedna i druga user posted image

Jezic,kod vas stalno neke boleštine cirkuliraju user posted image ...to malac iz vrtića donosi sigurno...

Danira,de se javi di ste,kaj ste...ja sam u subotu uzela par tih velikih kašica u dmu,al valjda su ih prebrali jer su ostale samo 3 vrste-i onda,bobičasto voće ne uzimam jer je alergeno,jedna je bila koju gospon ne voli i tak sam uzela samo onu jabuka,banana i sir.Al se isplati,dobiješ 2 kašice za 8,5 kn user posted image

Kazić,na raport user posted image

Mene moj jučer iznenadio,spavao je popodne od 14:15-17:30 user posted image ,nikad tolko ne spava,kaj mu se jučer tak spavalo nemam pojma(a nije imal temperaturu-jer sam išla mjerit kad se zbudil user posted image luda mama)
Kad bi bar tak svaki dan user posted image ...sve bi stigla,a ovak ne stignem niš i samo jurcam ko luda Mara okolo po kući i radim po 3,4 posla odjednom,on čim mrdnem cvili,cendra,neće s nikim bit,neće se sam niš poigrat,ono sjedit će on na podu i igrat se ak sjedim i ja,ak ne sjedim urla ko konj i neće opće niš...šuti samo dok usisavam,onda gleda usisavač samo...veli mm da je on definitivno najzahtjevniji...
Danas navečer me čeka jedan roditeljski u školi,u petak drugi...prošli petak sam bila na roditeljskom u vrtiću,još ću morat i u gimnaziju samo ne znam još kad...mrzim 9.mjesec user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 21.9.2016 8:09:43 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1260
21.9.2016 9:30:20   
Kazimira
Jutro 🙌

Eto nas na raport 🏇
Ovak, tezak je 8 380 i 72 dug.....zdrav je I pikicu je super podnio....pisek nije bas dobro, rekao ped da bu mu ga sredio sa 9 mj da ga sad ne gnjavi zbog pikice. Bio je super. ALI zato nam je noc bila koma....opet se budi u placu....nemam pojma kaj je....dobio malo Lupoceta I jedva zaspao na cici jer nije ni nju htio 😦 Sad spava u kolicima, nemoram vam ni reci kako sam ja 😵

Budi se 🙈🙉🙊

< Poruku je uredio Kazimira -- 21.9.2016 9:36:26 >

Neposredna veza do poruke: 1261
21.9.2016 9:44:50   
Kazimira
I mi danas idemo na roditeljski kod K....on je inace super....smrkavi su oboje ali svejedno dise na nosuser posted image ...nisam to mogla ni zamisliti😱

Jezic kako ste? Nadam se da je prolazno....moji se jos drze mada su propustili prvi tjedan vrtica zbog bolesti 😩
Ja sam malo propustili s paznjom....nemrem utjecati pa nek jacaju imunitet 😂

Danira draga....kako si? ...kako je Domi? user posted image

Di ste ostale zimulje?

Jesencice user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1262
21.9.2016 9:56:14   
lidac0605
Kazić,a kaj je s lulekom user posted image

user posted image user posted image user posted image za velikog B....teži nek kaj je moj bio sa 7 mjeseci user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1263
21.9.2016 10:18:39   
Kazimira
Ped zabrijao da mu se nazad zaljepila kozica, a nije ju ni potegao prosli put....sad ima vecu rupicu nago na pregledu sa 2 mj. Kao trebalo bi se vec malo odljepiti, ali da se nis ne brinemo....bu on njemu potegao sa 9 mj....ak se nama zalomi da potegnemo I raskrvarimo da mazemo Bepantenom 😉

Neposredna veza do poruke: 1264
21.9.2016 16:59:54   
Danira
hej zenskeuser posted image
konacno da se javim...
mm stalno radi,skuplja visak sati jer im dobro placaju prekovremeneuser posted image
skolarci su kontra turnus,tak da stalno nekome dajem jesti,ispracam,docekujem koma.
domi je pre dobar,lijepo jede,spava preko dana 2x po sat vremena.
cijelu noc spava i tak.
voli se igrati sjedecki ,al nece puzatiuser posted image
cicuri jos uvijek.
sutra idemo na pikicu,pa vam javim kolko je naraso.
sad vas idem citati.user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1265
21.9.2016 18:55:33   
Danira
lidac i ja imam u petak roditeljskiuser posted image 5. razred,upoznavanje,joj neda mi se...
kazic user posted image za B.pravi decko.
D je pedica provukla kozicu i sutra bu opet,a mi vjezbamo da se nebi opet zaljepilo.

jezic nadam se da su klinci bolje.lucija je sitna al dinamitna,nadam se da ce i moj D puzatiuser posted image

hipo jel si sve isplanirala posto kreces jos malo na posao?

katy kako si ti,kako K?

jagodice,baby curke javite se!user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1266
22.9.2016 9:19:44   
Danira
Evo nas sa cjepljenjauser posted image
Tezak 8 700 i dug 71user posted image
Tek cemo ici na kontrolu poslije rockasa.
Opet je potegnula mu lulekauser posted image
Danas bude za rucak juha i janjetina s povrcem.
D ima 5 obroka na zlicu,sve voli papati.
Danas bu povrce s janjetinom i rizom.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1267
22.9.2016 9:21:54   
Danira
Kaj vi radite,bebice?
Nabrala sam puno ljesnjaka,danas imam u planu i cistit.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1268
22.9.2016 10:23:43   
hipo
Joj ti luleki. Meni to drama. user posted image

Super bebaci napreduju! Nek samo tako nastave.

Mi se grijemo u parku na suncu u Ergu. Bome nocas bilo frisko. Cak se i ova moja pokrivanje mrziteljica naspavala pokrivena i stisnuta uz mene.
Nesto je fulala pa spavala 7 sati u komadu. Drugi put od kad se rodila.a
Al se zato uskmezala poslije toga do jutra.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1269
22.9.2016 11:11:59   
lidac0605
Danira user posted image user posted image user posted image za Domija,pravi muž user posted image user posted image user posted image
Bravo i za luleka user posted image ...mom još uvijek ta kožica nejde apsolutno ni milimetar dole...pedicu ne brine,veli samo vježbat svaki dan kolko ide...ne znam zakaj vaši tolko forsaju to prevlačenje,Ja imam 4 dečka,jednom je išla skroz sa godinu,drugom tek sa 5,nejde svima u istoj starosti.Danas se čeka do 5.godine da se sama odlijepi a onda ak nejde se obrezuje...izvanredno se obrezuje dijete prije ako je riječ o tzv patološkoj fimozi koja se odma skuži po jako maloj rupici,napinjanju pri piškenju,slabom mlazu i upalama te kožice...ovo sve ostalo je fiziološka fimoza i u 90% dečkića se sama riješi...mom 3. je pedica silom prevukla kožicu i napravila živu ranu,dijete nije htjelo 3 dana piškit osim u kadi u vodi kolko ga je to peklo,a nekih mjesec dana mi nije dao ni blizu luleku,a da ne velim da je 2 mjeseca nakon toga imao Proteus u urinu-100% mu ga je ona naselila,tak da to više ne dam nijednom radit,nema šanse,rađe nek ga obrežu ak treba...

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1270
22.9.2016 16:35:14   
Jezic123
Evo curke mi smo bolje nitko nema temp i nekaslju vise toliko. Lucija uopce nekaslje, a marko jos tu i tamo malo nesto iskaslja.
Nosovi im cure onako kao nista, tako da sam hepi zbog tog. Jer po iskustvu s markom dok necuri nos nije dobro user posted image user posted image .
Mi isto imamo roditeljski iduci tjedan u vrticu.
Danira mogu mislit kako ti je kada su u suprotnim smjenama. user posted image user posted image za D i spavanje.
Mi smo se sada malo prorijedili sa nespavanjem. Tako da se L opet budi 2-3 puta u noci. Ali i to je bolje nego svakih sat vremena. Preko dana spava 2 puta po 1 i 2 sata.
Tako da nije lose.

Neposredna veza do poruke: 1271
23.9.2016 11:33:03   
hipo
Lidac, jadan mali pisulinac. Bome ga je zeznula ta doktorica!

Jezic, superda su svi boljeuser posted image i za spavanje!

Mene u 4 ujutro hipica dobro pocupala za kosu. Valjda je nisam odma culauser posted image
Jel se vasi daju pokrit ili su u vrecama? Ova ostane pokrivena samo ako sam do nje pa namirisi cicu valjda pa je dobrauser posted image
Inace makne sve i zivcano se dere. Vrecu je zadnji put grizlauser posted image
Sad smo u bodiju i flis pidjzami. Pred jutro je bome ledeno.**!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1272
23.9.2016 12:16:52   
Danira
Bok curkeuser posted image

Hipo D se stalno otkrivauser posted image
Bio je hladan ko led ujutro,naravno otkriven
Stavila sam ga na krevet na cicu i tak se ugrijao i spavao.

Lidac ova pedica mi je super,svaki put pomalo povuce kozicu,ne skroz
Sa davidom sam isla na rebro tam su mu skroz potegnuli,mazali smo s masti nekakvom i sve bilo ok

Jezic nek su klinci bolje.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1273
23.9.2016 12:21:09   
Danira
Primila me bas jako alergija,user posted image
Kihnula sam 1000 puta,nos mi curi,glava mi ko balon,mrzim to...user posted image

Sutra idemo u berbu grozda,uopce mi se neide.
D se fino igra i sad ce ici papati.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1274
23.9.2016 12:56:43   
hipo
Danira je li znas na sto si alergicna?

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!