lidac0605
|
Ajoj,Danira,moje saućešće ... za Domija,ma on je pravi muž ...šteta kaj ti klinci idu suprotno turnus,ja imam sreće pa svi tri idu isti turnus,bumo vidli kak bu druge godine-onda bu kćer na faks,a B u srednju krenuo,M i L budu opet isti turnus jer budu neparni turnus obadva( 1. i 7. razred) Za tu kožicu ne znam kaj bi rekla-ovoj trojici je išla bar mrvičak,ova ko da je zalijepljena Cijanofixom...pedica veli nemojte jako samo kolko ide,a nejde niš .Kolko sam shvatila,sad se čeka do 5.godine da se sama odlijepi...valjda bude...ili bum i ja ko Kazić,malo po malo silom povlačila Danira,mi smo sa hranom u nekom điru da mora bit slatkasto,onda jede ko bedast,tak da u lončiću mora bit obavezno ili komad batata ili komad butternut tikve.Jučer sam mu skuhala-mrkva,butternut tikva,koraba,mahune,krumpir,junetina...pojede prije neg trepneš,obožava to jest-voće je već druga pjesma... Zasad je sve sa vrta,osim batata kad ga kuham...neki dan sam u Intersparu htjela kupit karfiol ili brokulu,pa me skoro šlagiralo brokula kila 30 kn!,a karfiol prodaju na komad-veličine šake 13 kn! niš nisam kupila,to je fakat prenapuhano,još od brokule plaćaš i stabljiku koju baciš,mislim ono...