lidac0605
|
Jutrooo,curke moje Gdje li ste mi sve nestale(skup z menom ) Subby,nadam se da je malac bolje...vjerojatno virozica neka,sudeći po simptomima.Za kakanje ne znam kaj da ti velim moja djeca nisu nijedan dojena,pa nismo imali ni sa tim problema... Kazić,vidim i kod tebe krenula sezone šmrklji i boleštima ...nadam se da je V bolje.Kak je K sad?Ste kontrolirali sluh iza operacije? Hipo,ti još malo radit ,pa kud prije je to proletilo...kolko ćeš čekat za drugo? Katy,uživaš sa svojom naprednicom malom i tvoj porodiljski se opasno bliži kraju Danira,đe nestade,kak su školarci,kak je Domi?Jesi se ošišala Danery i moj L je pio željezo nekih 4 mjeseca,od sistematskog sa 9 mjeseci kad smo vadili krv i ispalo dijete anemično...sad idući mjesec idem sa M,možda bolje prođemo...nije ni on volio baš popit to željezo,a i sirup je oduran,ko neka tinta .Bitno da je gospica ovak ok,cefixim smo i mi pili,zakon antibiotik Kod nas niš posebno...još uvijek smo na jednom zubu.Sad stalno stišće desni i gricka jezik,valjda čovjeku čudno kaj je sad to oštro u ustima ...sjedi fino i to je to od našeg kretanja ,potrbuške se odguruje unazad i prevrće 100 na sat.Sad osim mama i meme,imamo na govornom repertoaru i mi baba ,dada i blj...jezik dela punom parom,nije čovjek od akcije al ga voli laprdat Ostatak ekipe-L vrtić,ostali škola,zasad je svima još ok jer se naravno niš još konkretno ne dela... Zmišljam neki ručak danas,al idem prije u vrtić i dućan,možda tam dobijem inspiraciju