|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
21.6.2016 15:15:25   
Jupiter
user posted image

user posted image MareM - 28.06 . - Stigle bebice 21.06.
user posted image user posted image &user posted image user posted image
user posted image Desideria -28.06.user posted image 10.06. stigao Tin
user posted image user posted image user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1976
21.6.2016 15:29:28   
PinkyFunkyBirdy
Mare iskrene čestitke na bebicama! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neka uvijek budu zdrave i sretne, a tebi želim brz oporavak! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1977
21.6.2016 15:42:15   
Hannah20
Wohoooooooooooooo !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A sta reci, legenda mare .
Čestitam !!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1978
21.6.2016 15:56:02   
nymeria
Bravo za bebuske... mami brzi oporavak zelim

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1979
21.6.2016 16:18:20   
Lisica Mica
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! STIGLI BLIZIĆI!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Mari i brz oporavak želim!! A braci i seki dobrodošlicu i sve naj naj!!!!!user posted image user posted image user posted image

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1980
21.6.2016 16:29:34   
lidac0605
Wooohoooo,pa čestitke Mare na blizićimaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svaka čast,dobro nam došli,a mami brzi oporavak!!!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 1981
21.6.2016 16:34:44   
mmamita
Mare nam je uljepšala prvi dan ljeta!!! Čestitam ti i ode i bome svaka čast koliki su bebači!! Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1982
21.6.2016 18:03:21   
saki84
Mare nasa iskrene cestitke na bebicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lipo sam se odmori, a malcima zelim puo zdravlja i srece..
Hannah20 za tvoj pregled i za malenoga, ima bas lipu kilazicu ma taman user posted image i da plodna prodje u redu. user posted image
mmamita znaci ti si nam sljedeca mozda..user posted image

ja danas bila na pregledu...moj maleni se okrenuo glavicom dole, ima 1500 i rekla je doktorica da bas ljepo napreduje. Danas prvi put nije sakrivao lice pa sam mu vidila obrascice, najljepsi na svjetu izgleda da je cili u obrazima user posted image ,,,,i da onaj vodeni iscjedak izgleda da su gljivice pa mi je dala vaginalete...gledala me dole i rekla da sam zatvorena i da mogu na more tako da sutra krecem na cjelodnevno tocanje u moru i bas se veselim user posted image
sve vas pozdravljam.

i da sljedeci pregled je 13.7

< Poruku je uredio saki84 -- 21.6.2016 18:04:24 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1983
21.6.2016 19:23:03   
mmamita
saki bravo za bebača user posted image iskupaj se i izguštaj, imaš cilo lito user posted image vidiš da ima nešto dobro šta si zaadnja među nama user posted image
Ja sam još zatvorena skroz, tako da ću pričekat još malo

Lisice ima šta novo u tebe danas?

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1984
21.6.2016 19:24:20   
mmamita

Naši pregledi user posted image

mmamita-----------23.06.
Lisica Mica----------24.06.
Jupiter--------------24.06.
Hannah-------------24.06.
di.sak---------------27.06.
Faustina-------------27.06.
saki84---------------13.07.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1985
21.6.2016 20:35:39   
faustina
Mare cestitam,tebi i tvojim bebacima zelim puno srice i zdravljauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1986
22.6.2016 0:51:55   
Hannah20
Saki uživaj na moru sa svojom sad vec velikom bebom ...
Sjećam se kad sam vidjela obraze i ja i fačicu na UZV, tako da znam kakav ti je osjecaj !!! Bas mi je drago da si uspjela vidjeti ....

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1987
22.6.2016 11:22:01   
Jupiter
Hellou drage!

Evo izvjestaj od nase Mare:
"porod mi je bio induciran radi 39.tt plus sta mi je zadnjih dana tlak bio granican (140/90). u 11:30h me prikopcali na drip i seki prokinuli vodenjak. nakon 2 sata sve jacih trudova sam sa 4cm otvorena dosla na skoro sasvim otvorena. dok je seka izlazila bracu su preko stomaka drzali da se ne okrene. zatim su ga pogledali na uzv i vidili da mu se pupcana pocela omatat oko vrata, pa su mu brzinski prokinuli vodenjak i morala sam odmah tiskat. zbog toga ih nisam mogla odmah drzati na sebi, nego su ih stavili u topli krevetic."

- Ugl, svo troje su dobro! Svima se zahvaljuje na cestitkama!

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1988
22.6.2016 11:26:32   
Jupiter
Sakiuser posted image user posted image za lijepu i veliku bebicu i dobre vijesti sa pregleda! To je super vijest da se mozes kupati, jer nema bolje tjelovjezbe od plivanja, pogotovo za nas, kad pocnemo liciti na male kitove user posted image user posted image .

Hannah mogu misliti koji filmovi su ti po glavi...i kako jedva cekas taj glupi petak pa da se rijesis i te brige.. Bit ce sve u redu, vidjet ces ❤

Mmamita sta ti je rekla gin osim da si zatvorena? Ipak te nije htjela u bol poslat na kontrolu za ctg? Kako si ti?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1989
22.6.2016 15:52:07   
Snjeguljica_83
Mare, cestitam na bebicama!!!!!!!! Neka su zdrave, vesele i ljubljene cijeli svoj dugi zivot...
user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1990
22.6.2016 16:25:40   
mmamita
Ajme kako je Mari sve lipo prošlo!! user posted image user posted image Baš sam sretna zbog nje!! user posted image Žena je rodila blizance prirodnim putem i tako brzo, ma svaka čast!!

Jupiter nije me slala na ctg jer sa skroz zatvorena, a da ti pravo kažem toliko me bolilo da mi to uopće nije palo napamet pitat. Kako je rekla da je sve u redu i ako nastave trudovi do navečer neka odem u bolnicu, otišla sam doma, legla i nakon nekih 2h se sve smirilo. Nevjerojatno mi je da onako probadanje može stat, ali meni odgovora user posted image . Danas me ni jedan put nije zabolilo. Čak i hodam normalno user posted image
Sutra sam na pregledu u bolnici pa ćemo dogovorit carski. Definitivno odustajem od ovog petka i čekam sljedeći tjedan.
Beba se umirila skroz. Drmne me 3, 4 puta dnevno, malo se promeškolji i pusti mamu da uživa ostatak dana user posted image Rekla sam ti lipo, ovo je žensko garant, nemaju muški ovoliko živaca zajebavat user posted image

Snjeguljice vidila sam da je Noel pokupio neku upalicu ali da nije strašno! Želim vam onda lijepo da u nedilju izađete i da ne ostajete ni dana duže iza toga! user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1991
22.6.2016 18:33:42   
Lisica Mica
Hey curke, u mene sse definitivno nešto događa samo ne znam šta.user posted image
Sinoć oko 11 počeli kao neki menstrualni bolovi, pa prestali, ja zaspala, pa me probudili oko 3, pa ja opet zaspala. Ujutro se probudila ok, ali nekako sam se čudno osjećala...povratila jednomuser posted image , ali ništa strašno...otišli u prijatelja na ručak...taman kad smo došli počela me boliti kičma, ali baš onako kako me i inače znala boliti kičma kad bi me ukočilo...i rasturala me kičma kod njih...
Ja lijepo šetala vamo tamo jer nisam mogla sjedit ni saginjat se, sjedila jedino uspravno na stolici sa kušinom iza leđa...poslije ručka krenili kući po torbu i sve finalizirati "jer možda ipak nije kičma nego trudovi"...doma mal hopsala na pilates lopti i masirala leđa, legla na kauč...leđa puno puno bolje...sad opet kao neki lagani menstrualni ali ne pojačava se i ne mogu uhvatiti nikakav ritam...
Uglavnom, nešto je al koliko će to ovako trajati i hoće li ispasti da sve prestane ne znam...ali mi smo spremni...

Javit ću vam naravno...user posted image

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 22.6.2016 18:34:43 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1992
22.6.2016 20:28:04   
Jupiter
Snjeguljice kako si opisala zvuci da je ave bilo dosta brzo. Kazes dragi zaboravio torbu?user posted image bas sam se nasmijala.
I ja se nadam da bu Noel jako brzo dobro pa da se doma na miru mazite. Nadam se da se oni zvukovi sa gradilista ne cuju bas tako jako kao dok prolazimo...jer ono je uzas.
Mmamita isto tako je i meni sa tim simptomima. Navecer mi se pojacaju, pol noci me drmaju i ujutro kao da nis nije bilo. To mi je tako frustrirajuce.
I bas kao sto i ti Lisice opisujes...i kriza i ledja i kao da ce menzis, pa prepone...skinula ja aplikaciju za mjerenje razmaka kontrakcija a one vec tri dana za redom od 6-10 min.. Ali jedino mi one nisu onako bolne kao sto ocekujem. Tako da ludim po malo..

Mi i danas isli do mora, ali kako je dan bas za kupanje + praznik, nema di nije bilo raje. I tamo gdje inace mocim noge, nije bilo mjesta...a sve same stijene a oseka...sve se urotilo danas.. Tako da sam sada na terasi sa nogama u vodi sa spineuser posted image Bolje ista nego nistauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1993
22.6.2016 21:04:40   
Hannah20
Lisice mogla bi i ti uskoro ... Kako ti je u usporedbi sa prvim porodom ? Kako je tada počelo ?
Ma ja sam bila umisljala da i meni kreće , al to su bili bebini udarci i crijeva i mjehur . Kad sam došla u dr. I kad mi je rekao da sam zatvorena skroz odustala sam od kontrakcija user posted image . Kaze mi sestra da moze bit da me probada jer beba gura glavom zdjelicu i jer se sve priprema .

Ali ako kažeš ledja da bole, to stvarno zvuci kao pravi trud . Najbitnije da ne pukne vodenjak, jer do tada je sve laganini ....

Mamita ipak si odlučila pričekati, a kako to onda ide, dobiješ uputnicu za carski pa ko bude na smjeni ili ?
Kakav ti je bio oporavak nakon prvog carskog ? Vjeruj mi ja bi se odmah mijenjal s tobom !

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1994
22.6.2016 22:25:15   
Kazimira
user posted image Dobrodosle sve ljetne bebiceuser posted image
Imate puseka od jednog malog zimnica user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1995
23.6.2016 8:14:23   
Lisica Mica
Hello! U mene ipak kičma, jučer me tako grozno bolila...danas bolje ali još sam sva ukočena i ne mogu sjediti baš...drugih naznaka za sad nema...
Eto ipak uz svo vježbanje ta glupa kičma je morala barem na kraju zezati.
Sutra mi je pregled pa ću znati jesam li se još šta otvorila ili je i dalje jedan prst.
Vanju sam prenijela bila 14 dana i nisam imala uopće lažnih trudova ni bh kontrakcija niti me išta bolilo, tek je sve počelo kad su mi stavili taj gel za indukciju i onda je odmah krenilo i bilo je jasno da su trudovi...tako da je i meni sad kao da mi je prvi put...sve nešto čekam i osluškujem...
Dakle sve koje smo u terminu smo u istoj kaši...user posted image , sve nešto može i ne mora...

Čini mi se da su Snjeguljica i Mare imale skroz ok i brze porode, drago mi je da se nisu puno namučile i da je sve dobro prošlo!!!
Mmamita dobro si odlučila čekati idući tjedan, neka bebica gušta unutra.

Pozdrav i držite se!!

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 23.6.2016 8:15:51 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1996
23.6.2016 8:35:01   
Jupiter
Hej, jutro

Budna sam od 6. Stavila ves, sudje, pocistila kuhinju, platila racune...ejjjj
ovo inace nije slicno meni..izgleda da me nervoza pere user posted image
Jucer vam se zalila...i necu vise.. jer sinoc nije bilo nicega...par bh u cijeloj veceri...zapala snom pravednika i ne mogu vjerovati, nisam ustala ni jednom tokom noci. Jedino sto sam imala ruzan osjecaj da ce mi mala poderat cerviks koliko bi me "zagrebla". Bas sam 😖😖😖
Imas pravo Lisice, sve smo tu negdje.. bas me zanima da li cemo ovaj put ici redosljedom koji pise user posted image
Hvala Kazic 😎😍

Neposredna veza do poruke: 1997
23.6.2016 10:02:25   
saki84
jutro user posted image

Hannah20 do sada je svaki put sakrivao lice rucicama, ovo je prvi puta da je dozvolio da ga vidimo. Al molila sam ga danima da samo na minutu spusti ruke user posted image ...i moj malac je na uvz uvik miran, bude budan ali miruje i skriva se...vjerovatno mu ne pase kad ga cirkamo user posted image
Jupiter pozzz Maru puno i reci joj da je to majstorski odradila, duplici i jos prirodno...bas je heroj u mojim ocima...ja cu bit ajme sa jednim.
Ja se jos uvik budin nocu 2-3 puta i tesko iti zaspim nakon prvog dizanja...pa cesto zavrsim u frizideru.
Vidim ti si bila bas vrijedna danas...tko zna mozda je to znak da ces i ti brzo user posted image
mmamita ja san teski panicar, ja mislim da bi molila da me porode sta prije...tvoja smirenost i opustenost, ma skidan kapu user posted image
Lisica Mica sretno, mi cekamo izvjestaj user posted image

ja bila jucer cijeli dan na moru i gustala sam...malo sam plivala, nadam se da kili nista nece bit mada me malo zateze...idem sad raspalit klimu i malo peglat dok jos imam volje

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1998
23.6.2016 11:06:21   
mmamita
Lisice bude to jako brzo, vidit ćeš user posted image I mene bune simptomi s obzirom da mi prvi put sve bilo inducirano... Tako da te razumin skroz.

Saki ne virujen da more može štetit kili ali isto pripazi. Jel ti ginekolog reka da se možeš kupat ili? Dobro je da se povlači i da si bolje user posted image

Hannah možda sada samo tako misliš, ali viruj mi da nebi volila bit u mojoj koži trenutno. Za mene je carski najgora moguća opcija, ali Bože moj šta ću sad... Prvi je bia hitni i dok sam bila u bolnici bolilo me sve živo, bez 2 injekcije voltarena dnevno nisam mogla izgurat dana. 6 dan su me pustili kući i stvarno nisam imala neke strašne bolove. Zeznuto je kad kihneš, tad sve zvizde pribrojiš. Tribalo mi je nekih 2 tjedna da se skroz oporavim. Sada virujem da će to ići i brže, ali neću ništa unaprid govorit...

Evo ovako user posted image Beba ima 4kg točno, danas sam 38+3 i tila je da ostanem danas. Odbila sam i rekla da bi volila zagazit u 39tt i odgodit što je god duže moguće. Ona kaže ne valja puno čekat jer mogu prirodni trudovi krenit, a nikad ne znaš na koga možeš naletit od dr. i još bi te neko moga stavit na prirodan porod... user posted image Dovela me do dr. Kosović i s njom sam dogovorila da u utorak dolazim u bolnicu i u srijedu je carski. Ja i dalje nisam zadovoljna s tom odlukom, ali šta je-tu je user posted image Vjerojatno se nikad neću pomirit s time da ne mogu prirodno rodit!! user posted image
Osjećam se čudno, zeznuto je kad znaš kad ćeš svoje dijete ugledat!! Nemojte me krivo shvatit, ja sam presretna zbog bebe ali neki čudni osjećaji mi se mješaju...
Još danas muž vodi malu sa sobom tako da ostajem sama do utorka i imam vremena za razmišljanje na pretek user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1999
23.6.2016 11:08:27   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Lisica Mica----------24.06.
Jupiter--------------24.06.
Hannah-------------24.06.
di.sak---------------27.06.
Faustina-------------27.06.
saki84---------------13.07.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!