|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
17.6.2016 22:08:16   
Snjeguljica_83
Mamita, bas lijepo kad netko pita za mene..... :D
Sinoc i jutros kriz sva brisanja na wc papiru sam imala sluz sa smedjom bojom..... Jel to sluzni cep? Bo.....
Uhvatila me panika da krece uskoro, sl je stalo na tome.

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1926
17.6.2016 22:12:39   
Snjeguljica_83
Jucer bio pregled, otvorena tri i po cm. Iduci pregled u ned, tad bi inducirali, odbijam dok nema opasnosti.

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 17.6.2016 22:14:19 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1927
17.6.2016 22:16:33   
Snjeguljica_83
Jupiter, dobih 14 kg, a kao da sam dobila 100..... Ne znam kako je moguce da ovu trudnocu tako tesko podnosim....

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1928
17.6.2016 22:19:58   
Jupiter
Skiljim cijeli dan hoce li jos netko nesto napisati. Ja nemam nis novog za prijavituser posted image i bogu sam dosadila sa tim istim i ponavljajucim simptomima.

Snjeguljo pa znas da se pitamo, zeno! Ja doma po cijeli dan..mm radi pop i stvarno nemam kamo, nit mi tko dolazi. Jedino se sa nasom Marom dnevno cujem. Evo, njoj je vec drugi dan kako jebtaj cep ispao pa jos nis.. Kaze mi da joj je gin danas sirio cerviks i da je bilo grubo.. Bas me razalostilo. Kaze da je pitala svoju gin, cemu to pozurivanje sad a ona odg da je sad njenih 38tt kao 41tt jednoplodne T. Tako da, ne znam sta misliti o tome.

Mamita tako i ja jedva cekam nedjelju za more :)

Hannah trbas vidjeti moje noge user posted image . Ako mislim stat u obucu, moram ih navuc odmah po budjenju inace samo u muskim japankama hodam..

Lisice nasa. Ti si kao nasa cuvarica user posted image Pazis i savjetujes. Nadam se da cemo ostati u duzem kontaktu kad dojenje krene :)

Evo malo smijeha:
Čemu služe male kvržice oko ženskih brdavica? To je na Brailovom pismu: "sisaj ovdje" user posted image user posted image

Ostale user posted image ??
Saki, di.sak, cvrcak, Faustina, Ninaa...

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

Neposredna veza do poruke: 1929
17.6.2016 22:23:51   
Jupiter
user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria -28.06.user posted image 10.06. stigao Tin
user posted image user posted image user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1930
17.6.2016 22:24:59   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

Snjeguljica--------19.06.
saki84---------------21.06.
mmamita----------21.06.
Faustina------------22.06.
Hannah-------------22.06.
Lisica Mica-------23.06.
mmamita----------23.06.
Jupiter--------------24.06.
di.sak---------------27.06.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1931
18.6.2016 8:58:10   
mmamita
Snjeguljice sve mi je jasno user posted image A nas čak i zanima kako si user posted image Ohoho, pa u tebe svašta novo!!
Slažem se s tobom da nema potrebe nista forsirat dok beba nema opasnosti. Po terminu ti je tek 27.06. gornja granica za porod, tako da uživaj u lupkanju i trudničkim tegobama još malo user posted image Bitno da te redovno prate, pa mali kad mu se prohtije user posted image

Jupiter moj savjet ti je da se spustiš danas potocat noge bar user posted image , sutra zovu neku kisu, pa da ne izvisis bzvz.
Ajme jadna Mare! Ne želim niti zaislit kako to boli! Ali oni očito imaju neku svoju praksu za određeni profil trudnica. Imam baš pitanje za tebe?! Na pregledu u četvrtak nam se pridružila druga dr. dok sam radila uzv, i komentira ona s ovom mojom kako određena trudnica nije normalna i da ne zna sta je cekala do sada s obzirom da je 40+4, a IVF trudnoća je u pitanju. U tom trenutku je ta trudnica bila na indukciji. Šta se ne smije preci termin u tom slucaju ili?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1932
18.6.2016 10:19:07   
Jupiter
Jutro!
Mamita, ma cisto sumnjam da je razlog bio samo jer je oz ivf postupka. Jos nesto je moralo biti u pitanju. Iako si mi sad stavila bubu u uho pa cu pitati za svaki slucaj.
Hej...udubila sam cijeli madrac na krevetu kolika sam i kako se okrecem. Danas ga moram okrenuti..

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1933
18.6.2016 11:42:05   
Hannah20
Jutro . Ja se maloprije digla jer sam zaspala tek u 6. Bole me noge tj. Otok na njima i oci su mi natečene , strah me preklamsije pa ne spavam bas najbolje do ponedjeljka kad mi je pregled . Tlak mi je nizak, ali nije mi svejedno .

Drugo sve ok . Sada me svi tetoše, oslobođena sam svega , pa se valjam ...

Jupiter jel tebe bole noge ? Kad hodaš ... Meni se cini da ovdje nista ne pomaze, noćas su me bolile a u krevetu sam . I ujutro su isto napuhane, tako da to dizanje nogu , sta ja znam ....
I mi smo udubili madrac, ha ha ha, na muževoj strani velika rupa, na mojoj mala, pa sam ga dala reklamirati jer je bio preeeepreee skup a prošlo je godinu dana . Sad mi rade cirkuse s tim, donose zamjenske madrace i Mole me da ne skidam najlone(ceradu) s njih, hahah boze sačuvaj koji luđaci .

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1934
18.6.2016 11:57:28   
Jupiter
Tebi je onda puno gore nego meni. Boli, vise smeta, ta koza koja vise nema kamo pa ne mogu saviti stopalo i hodam kao patka sa kratkim koracima. Meni isto ne pomaze puno toga ali olaksava tocanje u moru i muz masira od dolje prema gore sa onim gelom "vrazja kanzda". Onda malo odahnem.
Lezi koliko mozes a noge neka budu u visem polozaju u odnosu na tijelo, tj srce. A u pon pitaj i opisi.. a valjda cemo i uskoro i roditi... Meni je vec dosta

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1935
18.6.2016 12:58:38   
Hannah20
Uff i meni je dosta, nadam se da ce uskoro . Probada me ispod stomaka jednom ili par puta dnevno , sto bi to moglo biti ? Haha puna sam mudrih pitanja .
Evo idem stavit u album sliku nogu pa pogledaj sta misliš .

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1936
18.6.2016 13:25:53   
Jupiter
Evo i ja stavila u album.
Kad gledam tvoje i svoje, cini mi se da su tu negdje.. Tvoji prstici su tako lijepi i tankiuser posted image i k tome jos i nalakirani hehehehe
Moji su pravi mali cevapi user posted image
Ne znam koliko se vidi ali kad ih pokusam saviti, ta debljina, nakupina vode mi ne da ni saviti. Ne boli koliko je neugodno... Ili sam se ja vec navikla..

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1937
18.6.2016 13:54:14   
Hannah20
Jupiter bas si me dobro nasmijala. Presmiješne su ti noge ! Sad vidim da su moje duplo manje, zato mi i nije jasno da mene boli a tebe ne . I ja jos samo japanke mogu obuci i sa njima mi se ureže crta . A nokti su nalakirani, bila sam na pedikuru ... Ja sam na rukama skinula a na nogama planiram tako ici u rodilište ! Pa dosta im je 10 na rukama bez laka .
Bar da to na nesto Lici kad cu vec tolike šape .

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1938
18.6.2016 14:41:24   
saki84
evo i mene malo...iskreno nije menista volja vec par dana...ovo jugo me satralo...a da ne govorim kila koja cim malo vise stojim i krecem se malo natece vec mi na zivce ide..
Pocele su mi trnit noge, obje, bice vise od tog mirovanja...jel se to vama dogadja da vam trnu?...kupila sam danas magnezij pa cu ga popit mozda pomogne
Nadam se da ce MAre uskoro donit svoje bebice da se ne pati vise tamo pobolnici i da ce sve proc u redu
Snjeguljice sretno i tebi i tvojoj srecici...pouzdaj se u svoj instikt i onako kako se ti osjecas, al milslim da bebac silo zeli bit mali racic user posted image
Jupiter vidim i tebe Leona zeza, al imam osjecaj kad taj curetak odluci izac nece bit stajanja user posted image ...i lipo se nagustaj na moru bar noge, ja ekam pregled u utorak da je pitam mogu li..s obzirom na polip i kilu...spasilo bi me to...ne mogu ja ovo ovako ka invalid sam a nisam..baca me u depru kuca i lezanje..
Hannah nek si ti bila kod doktorice da ona provjeri stanje, tako si bar mirnija. Nadam se da ti to vise nece zadavat velike probleme, ai brzo ce i tvoj maleni vani user posted image
Lisica misicauser posted image za malog vicu i neka i tebi prodje sto bezbolnije..imam osjecaj da cete vi sve u jedan dan rodit user posted image
mmamita nek bude 39 tt dobitni user posted image nadam se da cu dobit okladu user posted image
Ako sam ikoga izostavila sori, ovo sam popamtila pisem preko moba...

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1939
18.6.2016 16:38:56   
mmamita
Hannah i Jupiter kako ste me nasmijale s ovim vašim nogicama user posted image Baš su vam slatke!! Ali hannah nije mi drago da te boli, i ja jedva čekam taj ponediljak da odeš na pregled...

Saki znam da ti nije lako. A trnci i mene prolaze često na bokovima i u nogama. Virujem da je to sve normalno, ali uvik valja provjerit s doktorom sve tegobe.

Nas dvi smo bile na moru cilo jutro i izguštale se ko prasice. Sad smo ručale i bogami vrime je za malo odmorit user posted image More je hladnije nego prije 10 dana kad sam se kupala. Tako da sam pretežno sunčala i uvatila nešto boje user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1940
18.6.2016 18:22:54   
Lisica Mica
Hey curke, raspisale se vi.

saki84, sigurno ti nije lako, možda bi i mogla lagano na plažicu rano ujutro ili predvečer, da se malo razgibaš, pitaj...

Jupiter i Hannah nogice ko krafnice...srećom kraj je blizu...i meni natiču ali ne baš toliko, ne toliko prsti nego oko zglobova i još je to sve i prošarano ljubičasto plavkasto...ko u neke bake...user posted image , ali popravit će se nakon poroda...
Neću vam stavljat sliku jer je bljak. Vaše su nogice baš lijepe, samo krafnaste user posted image .

Jupiter naravno da ćemo biti u kontaktu i poslije i možete računati na moju pomoć oko dojenja i oko svega...pa jesmo li ekipa ili nismo...poslije ćemo se pretpostavljam prebaciti na topic Ljetne bebe 2016. ili tako nešto.

Snjeguljica, mislim da je to sluzni čep, znači da može krenuti svaki tren, kažu u roku od 48 sati od odlaženja sluznog čepa, ali ne mora biti...

Držim fige našoj MariM da krene šta prije i da je ne gnjave tamo...ručno širenje cerviksa zvuči tako grozno...user posted image

Ja nemam šta prijaviti osim kilavosti, trbuh me nekako steže malo i pritišće prema dole i to je to. Nema lažnjaka, Vice upravo štuca i to je to...
Jutros smo bili u vrtiću od maloga, bila je završna predstava predškolaca, uhvatila me tugica, od jeseni škola...kako to vrijeme brzo ide...

user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 18.6.2016 18:23:20 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1941
18.6.2016 19:41:10   
Jupiter
Hej Saki, sigurno je od lezanja. Meni u tvojim tt su trnule ruke ali poslije se smirilo. Bas pitaj za kupanje. Meni je gin rekla da ako mi voda odgovara neka se slobodno kupam, dapace.

Drago mi je da su vas nase noge (krofnice) razveselile user posted image , ajd' bar nesto. Pise mi Mare da je 3 cm otvorena ali i dalje sve drugo stoji. Kao kod nase Snjegulje. Ali da ce tokom vikenda krenut u pohod na stepenice jer joj ne gine inducirani u pon.

Ja sam si napravila plan poroda. Na to me ponukala stranica primalja hrvatske gdje je upravo jedna od glavnih objavila sliku po tom pitanju. Sliku sam stavila u novi album.
Otisla sam na internet i tamo nasla nekoliko verzija i sastavila svoju. Sutra printam i nosim sa sobom. Tako cu se osjecati puno smirenije.

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 1942
18.6.2016 20:28:28   
saki84
Hvala vam cure od srca na savjetima.user posted image
Jupiter pozdravi Maru i nek joj sretno sa stepenicama user posted image
Ja plan poroda nisam ni radila, nekako se trudim ne razmislkat jos o tome jer iskreno malo me strah svega toga. Meni inace od bolnice dolazi lose, imam napad panike tako da ce kod mene biti veselo. Ja taman popila magnezij u nadi da ce pomoc bar malo.
ja jos ne naticem, al mislim da mi ne ginu medine sapice preko lita.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1943
18.6.2016 20:38:52   
Jupiter
Evo stranica na rodi o tom planu poroda koji bi trebao i nama i njima olaksati
PLAN PORODA
Na dnu stranice je pdf file po kojem se mozete ravnati ili ga isprintati.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1944
18.6.2016 21:36:24   
mmamita
Ajme Jupiter opet si me nasmijala, ali ne zato jer je članak beskoristan, nego se sitim sebe u 1T.
Ja sam ti doslovno znala kako će izgledat moj izraz lica u trenutku izgona, sta ću reć, kako ću stisnit muževu ruku da mu prste slomim od stiska user posted image . Plan poroda je bia razrađen do zadnjeg detalja, i onda mi se dogodi sve naopako! Tako da ne želim više nikakve planove poroda, iako su mi ga ovaj put isplanira unatoč mom opiranju user posted image

Mare drž¸ se. Sutra napravi koji kilometar po skalama i eto bebača user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1945
19.6.2016 7:25:26   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Jao, što sam se jučer nasmijala do suza, ali baš do suza!!!user posted image Smijala sam se i suze su se lijevale niz obraze...user posted image Zbog oticanja stopala. I meni su otekle, ima tome tri tjedna.No, zadnjih dana mi se čini stanje bolje. I odlučim tako obuti neke druge cipele, koje su istina uži model, ali nisam išla za tim. Kad ono - one su mi dva broja manje! Osjećala sam se kao da mi nisu noge otekle, već da su se cipele smanjile, kao Alisa u zemlji čudesa!user posted image Pa za ne povjerovati mi je to... user posted image Sva sreća da imam te druge cipele, a u patikama se osjećam kao klaun.user posted image

Jupiter, vrhunac smijeha mi je bio kad sam pročitala da moraš obuti obuću odmah po buđenju, inače....user posted image

Mare, svaka čast na tome što nosiš blizance do samog kraja!user posted image Imaju divnu kilažu, odlično napreduju, a gle kad ti je termin, ma savršeno!!!user posted image Pa da ja ne izguram s jednim...user posted image

U petak je maleni bio strašno miran.... Onda u 22 h se probudio, razbudio i udarao neprestano do pola noći.
Jučer je bio aktivan, onako uobičajeno, pa je opet počeo s boksom od 22 do pola noći. Zanimljivo.user posted image Načula sam da, u vrijeme kad je beba najaktivnija, može se tada očekivati porod...user posted image

Od jučer mi je počela izlaziti sluz, sluz, sluz, žuta sluz.... Nikako se obrisati.... Oprostite na opisu i iskrenosti....user posted image

Eto me na listi.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1946
19.6.2016 10:20:41   
hipo
Sretno trudnice! Nek vam ne bude vruce ko trudnicama proslo ljeto. Bilo je bas gadno.

Snjeguljo, jel to malac odlucio van? Pusa tebi i lijepoj skembici!

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 1947
19.6.2016 17:38:21   
Jupiter
Evo mene sa, ipak, uspjesnog tocanja mojih krofnica...da im tepam malo..
Mmamita plan je tu pa kako god da zavrsi.. samo nek budemo svi u redu. Cak sam kontaktirala primalje i pitala, da ne bude iznenadjenja, a ona mi na sva pitanja odg pozitivno i potpisala sa : pozdrav iz Pule user posted image
Snjeguljo danas je TAJ dan, zar ne? Mozda ce te ipak ostaviti za pon? Malo mi je cudno da rade indukciju za vikend.
A sa svim cipelama, sandala je i meni. Imam osjecaj da vise nikad ni u sta necu statiuser posted image .. Jos maloooo..ajde Leooonicaaa!
Hipo hvala na ohrabrenju!! Za koliko vi planirate ici na drugo?
Ja i mm smi bas pricali da bi nakon god dana isli opet. Jer ako se oduzi da ne bude pre veliki razmak..
Ostale user posted image grliiim jako jako!
I tebe Desideria! Ljubi mi Tina!!!

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1948
19.6.2016 18:42:56   
mmamita
Jupiter neka si ih malo potocala user posted image . Ajme ja san se vama smijala, i idem danas obuć otvorene sandale, a ono prsti i peta strše vani. user posted image Kako sam se od srca nasmijala!! I meni se čini da nikad neću više stat u svoje cipele user posted image Jesi se čula s Marom danas?

Što se tiče druge bebe mi smo htjeli jako brzo nakon prve, ali eto morala sam cekat 2 godine minimalno... Sa trećom ćemo pričekat vjerojatno isto ovako, max. 3 godine. Isto mi je draže da je razmak manji, pa nek idu svi u paketu i u školu i na sve ostale aktivnosti user posted image Odmarat ću po stare dane user posted image

Snjeguljice jeli se pokrenilo sta tokom dana?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1949
19.6.2016 21:11:59   
saki84
Samo da vas pozdravim. Vidim da ste jos sve u komadu user posted image ...
ja danas narucila tetra pelene u mali andjeo, mislim da cu i posteljinu tamo kupit...tako sam si malo uljepsala dan user posted image ...i sad idem palacinke spremit...njami

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!