Snjeguljica_83
|
Jutro! Jao, što sam se jučer nasmijala do suza, ali baš do suza!!! Smijala sam se i suze su se lijevale niz obraze... Zbog oticanja stopala. I meni su otekle, ima tome tri tjedna.No, zadnjih dana mi se čini stanje bolje. I odlučim tako obuti neke druge cipele, koje su istina uži model, ali nisam išla za tim. Kad ono - one su mi dva broja manje! Osjećala sam se kao da mi nisu noge otekle, već da su se cipele smanjile, kao Alisa u zemlji čudesa! Pa za ne povjerovati mi je to... Sva sreća da imam te druge cipele, a u patikama se osjećam kao klaun. Jupiter, vrhunac smijeha mi je bio kad sam pročitala da moraš obuti obuću odmah po buđenju, inače.... Mare, svaka čast na tome što nosiš blizance do samog kraja! Imaju divnu kilažu, odlično napreduju, a gle kad ti je termin, ma savršeno!!! Pa da ja ne izguram s jednim... U petak je maleni bio strašno miran.... Onda u 22 h se probudio, razbudio i udarao neprestano do pola noći. Jučer je bio aktivan, onako uobičajeno, pa je opet počeo s boksom od 22 do pola noći. Zanimljivo. Načula sam da, u vrijeme kad je beba najaktivnija, može se tada očekivati porod... Od jučer mi je počela izlaziti sluz, sluz, sluz, žuta sluz.... Nikako se obrisati.... Oprostite na opisu i iskrenosti.... Eto me na listi.