|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
19.6.2016 21:26:32   
Jupiter
Mare mi pise da ima osjecaj da bi moglo svaki tren krenut. Da ce javit na vrijeme user posted image

Nasa Snjeguljica je ili u progresu ili se vec mazi sa svojom malom mrvicom user posted image !

Saki bolje tetre ces naci u eko butiku. Ja prezadovoljna!

Mmamita bas smo dobre s tim bakandzama od nogu, jel' da? user posted image user posted image

Lisice kako ti stojis sa simptomima? Ima li kakvih naznaka kod tebe?

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1951
19.6.2016 21:27:52   
Jupiter
user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria -28.06.user posted image 10.06. stigao Tin
user posted image user posted image user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1952
19.6.2016 21:32:41   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

saki84---------------21.06.
mmamita----------21.06.
Faustina------------22.06.
Hannah-------------22.06.
Lisica Mica-------23.06.
mmamita----------23.06.
Jupiter--------------24.06.
di.sak---------------27.06.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1953
19.6.2016 21:50:48   
hipo
Jupiter, budemo pokusali kad ce ona imat nekig godinu i pol, mozda prije ako pocme malo bolje spat. Ovo nije za.ljude kako spava.
Nadam se da ce beba dva svima doc brze.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1954
19.6.2016 22:08:37   
di.sak
hellooouu user posted image !

čitam vas čim mi dode obavijest da je neka od vas nešto objavila, al nekak mi je smotano preko mobitela pisat pa sam čekala da mi dođe volja za palit laptop :/
Jupiter i Hannah vidla sam vaše noge iliti "krofnice" user posted image i ja se nemam pravo žalit...mislila sam da su moje natekle, al očito su samo malo nabubrile i to oko gležnjeva...meni to nabubri od vrućine, ali ih preko noći stavim na povišeno i do jutra su kao i prije :)
Mare držim fige za bebice i da sve prođe okejj user posted image
Saki baš te morala ta kila zadesit user posted image kad bi se bar maknula sama od sebe...
Snjeguljice dobro nam došla! user posted image

cure, ja nemam niš za prijavit..ugl još nisam počela prat i peglat robicu, al planiram sad tokom tjedna oprat AS i kolica s obzirom da sam ih posudila.. stavila sam novu sliku u album iz nešto drugačijeg kuta.. eh da, ne znam jesam li rekla, pojavile su mi se 3 strije ispod pupka, onako lijepe crvene user posted image al nema veze...sve ću preživituser posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1955
20.6.2016 8:15:31   
noemaa
Curke, samo vam javljam lijepu zadnjeproljetnu vijest: snjeguljica je rano ujutro rodila noela.elegantnog deckicauser posted image 4010g, 54cm.user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1956
20.6.2016 10:30:13   
Hannah20
Bravo snjeguljice, čestitam .

Mare sretno !!!!!

Mene noge boli za poludit, ne pomaze kopriva , dizanje, ni izbacivanje soli, ni tekućina . Idem kasnije po uputnicu za onu pretragu za trombozu , a večeras pregled !

Cujemo se

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1957
20.6.2016 10:41:33   
mmamita
Hannah držim fige da nije nikakav gluupi tromb!! Sretno ti danas na pregledu user posted image

Mare želim ti svu sreću danas! Nadam se da je danas dan D i da prođe što što brže i bezbolnije. user posted image

a Snjegulja nam je donijela na svijet pravog dječaka user posted image Uhvatila je zadnji vlak za proljetnu bebu user posted image

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1958
20.6.2016 11:38:28   
Jupiter

Hannah sretno danas i od mene! Puj puj- ne zelimo nikakav tromb!!!
Nek' bude sve u redu!

Snjegulja nam stvarno uhvatila "zadnji vlak" user posted image za proljetne bebice. A ako nasa Mare bude danas..i ona ce spasti pod proljetne user posted image . Danas je pun mjesec, mozda on bude uticao na nase trbuhe user posted image

Di.sak nadam se da te noge nece ni zezati ali ako i bude, sve je to prolazno. Ma ja se nadam da ce nam cijelo ljeto biti ovakvo..nis pretjerano. Samo da bude zraka a ne one sparine..
E, da, vidila sliku...bas si ulovila pozu za busu user posted image . Ovako izgleda bas veliki!!

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1959
20.6.2016 13:57:42   
mmamita
Jupiter kažu "bapske priče" da curice dolaze na puni mjesec. Vidit ćemo šta kaže Leonica na to user posted image

< Poruku je uredio mmamita -- 20.6.2016 13:58:30 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1960
20.6.2016 15:29:47   
faustina
Ej cure 😉

Snjeguljice , cestitam od srca user posted image

Mare , sritno user posted image user posted image

A i da na brzinu napisem report prije nego mi vrime istekne na ovom gl.mob.

Danas san isla na pregled jer.po litnjem sad mi dotur radi pon .i uto.

Tlak 110/60. Kila dobila 2 i urin mi je dobar.

A bebac moj po izracunu ima 3,070 kg

Lipi pozzz, lipe moje

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1961
20.6.2016 15:32:43   
mmamita
Faustina user posted image za bebača i pregled. Kilaža mu je baš lijepa! Kad je sljedeći pregled?
Sad je malo nezgodno sa tim doktorima, svi su po godišnjem...

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1962
20.6.2016 15:40:46   
faustina
Ej mamita, narucija me je za tjedan dana u ponedjeljak na ct.
je kilaza je lijepa , ovaj ce rodjo biti laganiji od brata koji se rodija sa 4.240 i 53 cm. Zato se nadam da cu ovoga malog pisulinca lakse roditi.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1963
20.6.2016 16:09:51   
Lisica Mica
Snjeguljica ipak ispala proljetna trudnica user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Čestitam od srca i želim dobrodošlicu velikom dječaku Noelu!!!!!
Mare držim fige da sve prođe u redu i šta brže i da uskoro držiš svoje bliziće..user posted image user posted image
Hannah sretno na pregledima!!!

Doznala sam kad mi je pregled, 24.06., to je zadnji kod ginek. i onda počinju pregledi u rodilištu, plodna voda i to...
U mene nikakvih naznaka, mislim ništa konkretno. Jutros bila na vježbama. Osim zatezanja u trbuhu, iscjetka laganog, pritiska dole, sveopće kilavosti i onoga uobičajenoga ništa novo..to su sve "stari" simptomi.
Trenutno ne muči šta ako krene sutra kad je utakmica Hrvatska-Španjolska, pa neće me ni vlastiti muž ni doktori pogledat...user posted image user posted image

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1964
20.6.2016 17:22:55   
mmamita

mmamita-----------21.06.
mmamita-----------23.06.
Lisica Mica----------24.06.
Faustina-------------27.06.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1965
20.6.2016 17:28:43   
mmamita
Faustina baš me zanima koliki će braco biti. U pravilu su druge bebe teže od prethodnih. Ali 1. sin ti je isto imao lijepu kilažu, bome user posted image

Lisice hahaha, i ja molin Boga da nas nijednu sutra ne zatekne. Imam više-manje iste simptome kao i ti... Ali leđa me danas posebno rasturaju.
Već neko vrijeme osjećam užasno zatezanje desno od pupka i sve si mislim da su strije. Sinoć dodđem bliže na ogledalo a ono stomak pukao vodoravno!! Doživila sam šok. Imam crtu od pupka do boka, nije crvena ni modra kao strija, nego samo tanka duga brazda. user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1966
20.6.2016 21:47:30   
Jupiter
Mare se zahvaljuje na podrskama i navijanju i svih pozdravlja puno puno! Evo, malisanima je izgleda lijepo kod nje i ne daju se vani. Stepenice ne pomazu user posted image
I ja joj napisala kako se Lisica brine da ne bude nesto bas na sutrasnjoj utakmici (btw umrla sam od smjehauser posted image ), pa ti je, Lijo, porucila da, koliko zna, sutra je u dezurstvu gin koji i nije neki veliki fan nogometa. Pa, eto, da ne brines user posted image
Faustinauser posted image user posted image i od mene za lijepe vijesti!

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1967
21.6.2016 11:01:20   
Hannah20
Evo i mene sa pregleda .
Noge su ok . Bole jer se koža previse rastegla . Tlak nizak . Dobila 3kg u zadnjih 20 dana user posted image

E sad .... Posto je meni termin po zadnjoj menstruaciji prošao, a do termina po UZV je razlika 3 tjedna , pa mi je odlučio pogledati plodnu . Nisam se pripremila psihički na to, pa sam bila u šoku . Uglavnom prezatvorena sam i nije mi uspio vidjeti . Nije uopce ugodan pregled, bilo je nogu svugdje okolo user posted image user posted image i onda mi je radio UZV . Nije nista govorio , niti sam pitala . Pa me stavio na ctg , koji je ok .
Naručio me u petak ponovo na pregled + plodna ,i vec mi nije dobro radi te pretrage . Bas sam zabrinuta radi tih termina i plodne vode . Valjda statistički nije tako često da se plodna zamuti prije nego krene porod .
Beba ima 3kg, pa me to malo tješi da je termin ipak 04.07.

< Poruku je uredio Hannah20 -- 21.6.2016 11:05:53 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1968
21.6.2016 12:41:45   
mmamita
Hannah ajme mogu zamislit šoka. Možda te treba odma naručit za petak s obzirom da si skroz zatvorena. Ili da je prije upalia UZV i vidia da nije još vrijeme... Inače se plodna voda baš ne zamuti prije termina.
Dobro je za noge, da nije tromb ili nešto tako. Ja mislim da sada moliš Boga da taj petak što kasnije dođe user posted image
Ali hrabra si ti, sve će to proć vrlo brzo user posted image

Saki sretno danas na pregledu! Očekujemo lipe vijesti user posted image

Ja sam mislila danas samo uputnicu predignit, ali me dole toliko boli i leđa me rasturaju da ću je ipak pitat da me pregleda... U slučaju da sam otvorena da se znam psihički pripremit za petak! Držite fige da nisam, jer ja bi vrlo rao bila još malo u komadu user posted image

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1969
21.6.2016 12:42:49   
mmamita

mmamita-----------21.06.
mmamita-----------23.06.
Lisica Mica----------24.06.
Hannah-------------24.06.
Faustina-------------27.06.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1970
21.6.2016 12:48:50   
Hannah20
Mamita znam da se gleda nakon termina, ali on je meni gledao bas zato sto ne znaju kad mi je termin .
Ma bas me to brine . Ali čitala sam na internetu da je određivanje termina po UZV pouzdano ! Ne moze valjda pogriješiti u dva , tri tjedna , kad određuje termin po UZV na početku trudnoce ? Ma koliko ne cekam petak jedva toliko i cekam da vidim da je plodna u redu ! Osjećam se ko na rubu litice ! Najradije bi dogovorila carski .

Mamita pliz napisi sta je u petak tebi ? Tj. U kojoj si sad fazi, zbunjena sam zadnjih dana pa nisam u toku ! Kad bi ti trebala na carski ?

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1971
21.6.2016 12:56:50   
buba m
Čestitke Snjeguljiceeee!!!!

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1972
21.6.2016 13:15:12   
mmamita
Hannah UZV s početka trudnoće ti je najpouzdaniji što se tiče termina. Ja znam svoj datum ZM i po tome mi je termin trebao biti 28.06., ali po UZV je beba bila manj za tjedan dana i zato je 04.07. Tako da se pouzdaj u UZV i nemoj brinit toliko. Znam da ti nije lako, ali u petak ćeš bit puno pametnija. Iako ja virujen da je plodna voda u redu s obzirom da ima još 2 tjedna do termina.

Imam pregled u četvrtak u bolnici i dr. bi me odmah ostavila da prenoćim i u petak na carski. Ja nebi, nego bi odgodila za sljedeći tjedan, a ona žuri jer ide na godišnji pa da me ne prebacuje opet nekome drugom. A meni tako svejedno ko će mi bit na carskom... Idem sada u svoje ginekologice na pregled i jedino u slučaju da sam otvorena pristat ću na carski u petak da nebi dobila trudove i sve se na kraju zakompliciralo... Ako sam zatvorena tražit ću carski tek sljedeći tjedan.

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 1973
21.6.2016 13:58:21   
Hannah20
Aha, da , tako je ... Sad sam se sjetila .
Ajme svaka ti čast na strpljenju . Ja da znam da idem na carski isla bi odma user posted image
Ma beba ti je velika i vec u terminu, ja bih isla u petak , bolje nego da se zakomplicira . Cula sam svakakve price o prirodnom porodu , nakon carskog i nije bas za zezat se !
Mislim da ti u tjedan nece bas bit razlike za bebicu .

A joj, blago ti se !

Ma da, malo sam mirnija ... Ipak mi je pažljivo mjerio plod na početku radi tranquilityija da ga nebi napravili prije vremena, tako da ako plodna bude ok u petak cekam u miru ...

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1974
21.6.2016 14:59:06   
Jupiter
Ja imam predivnu vijest da sa vama podijelim!!!!

Stigli nam blizanciii!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

Mare ukratko javlja:
"Stigli braco i seka malo prije 14h.
Seka prva (2780/50), braco drugi (2820/49). :-) "

Detalji stizu kasnije kad malo odmori ❤

Ne znam za vas al' ja placem od srece!

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!