|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
23.6.2016 11:25:24   
Hannah20
Mamita bas to zadnje sta si navela je i meni . Ja sam mislila da sam luda user posted image .ti bar znas da ces sljedeci tjedan, a ja nemam pojma uopce kad cu pa onda umišljam kontrakcije Itd .. Meni je razlika od termina po zm i po UZV 3 ipo tjedna ! Tako da me užasno strah tog prvog termina i plodne vode . Ali valjda bi bila bar malo otvorena i beba bi bila veća . Sutra mi je pregled plodne vode, nadam se da ce uspjeti utrpati to i provjeriti jer cu poludit .
user posted image user posted image user posted image

Mamita 4 kg !!!!! Pa to su nečije dvije bebe . Nema te sta bit strah , sigurno je spremna !!

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2001
23.6.2016 11:33:37   
Desideria
Ajme cure dugo me nije bilo. A kad onoooo!!!!!Mareeee braaaavoooooooo CESTITAM OD ❤️. Snjeguljice i tebi srettnoooo ajmee diiivnooo. Mi cicamo ovaj tjedan jos nema patronazne pa ne znam je li i koliko dobio. Ali mi se cini da je ok. Budi se, trazi papati i piski i kaka. Jucer je bio jako tezak dan. Cijelo popodne je plakao i dva puta zbljuvao mene sebe krevet. Tek se kasno navecer jadan smirio. Sutra idem kod pedice da ga upisem i uzmem uputnicu za kontrolu kod kardiologa. Da toga nema sve bi bilo savrseno ovako mi je to stalno negdje u primisli

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 2002
23.6.2016 13:08:26   
saki84
mmamita da rekla mi je da se mogu kupati....zato sam i bucnila se i bilo je bas opustajuce. user posted image ..za kilu mi je samo rekla da cu imat jos jedan pregled pred porod da vide dal idemo na carski...
super za bebicu i kilazicu...nebi ti se htjela mjesati, niti sam doktor niti imam iskustva al ja bi na kraju ipak pristala na taj carski u srijedu..ipak nekako se vodim time da doktori znaju..to me nekako tjesi user posted image

hanah da plodna prodje sutra kako treba user posted image ..

desideria..za malenoga i da ljepo papa user posted image ja se nadam da ce i moj tako....ne brini bit ce njemu to dobro, znam nekolicinu slucajeva i sve to do godine dana prodje..user posted image

< Poruku je uredio saki84 -- 23.6.2016 13:11:17 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2003
23.6.2016 20:06:18   
mmamita
Hannah da utrpat user posted image user posted image . Eto ja se isto nadam da ce ti uspit to utrpat i da ce to proc skroz bezbolno!! Jedva cekam sutra tvoje izvjesce, ali pripremi se na cekanje, jer u bolnici je teska ludnica! Fali doktora, svi su po godisnjem pa ponesi nesto za ubit vrime, jer ces se nacekat!

Iskreno ja sam mislila da ce beba bit i puno veca. Meni ta 4kg i nisu tako strasno. Na porodu bi po tome trebala biti oko 4200g, ali eto bas me zanima jesu pogodili...

Desideria bravo za malog Tina! Neka samo cica user posted image . Javi nam sta kaze pedijatrica, iako bit ce on dobro! user posted image

Saki ma pristajem u srijedu, vec je to dogovoreno. Ne valjda cekat duze da me nebi prirodni trudovi uhvatili i sve se na kraju zakompliciralo bzvz. Ovako ce biti 39+2, a to je neka granica njima...
Mene jos uzbudjenje nije opralo, cisto me strah kako cu odreagirat kad budem zaparvo skroz svjesna da cu u srijedu drzat svoju bebicu u rukama!! user posted image
I daaa, srijeda je Sv. Petar, a moj muz mene vec neko vrijeme cima ako bude curica da bi on volio da se zove Petra. Ja nisam tila ni cut! Nije mi lose ime, ali nisam nesto ni odusevljenja. Ali, evo mislim da cu mu ipak ispunit zelju i ako bude kcer mozda se naviknem do srijede na to ime user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 2004
23.6.2016 20:07:11   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Lisica Mica----------24.06.
Jupiter--------------24.06.
Hannah-------------24.06.
di.sak---------------27.06.
Faustina-------------27.06.
saki84---------------13.07.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2005
23.6.2016 20:07:44   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . - Stigle bebice 21.06.
user posted image user posted image &user posted image user posted image
user posted image Desideria -28.06.user posted image 10.06. stigao Tin
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2006
24.6.2016 10:31:08   
Rotkvica
Evo samo da vam javim da je Lisica Mica u rodilištu. user posted image Noćas pukla plodna voda. Dalje informacija nemam, ali čim bude javit će vam.

Pooooozdrav

Žabica 21.01.2010.
<3 11.2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2007
24.6.2016 10:45:13   
Hannah20
Wohoooooo sretno lisice !!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Rotkvica)
Neposredna veza do poruke: 2008
24.6.2016 11:03:06   
Desideria
Opaaaa bome ja otvorila seznu 😂! Sretnooooo!!!

(Odgovor članu Rotkvica)
Neposredna veza do poruke: 2009
24.6.2016 12:42:42   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . - Stigle bebice 21.06.
user posted image user posted image &user posted image user posted image
user posted image Desideria -28.06.user posted image 10.06. stigao Tin
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image 24.06. stigao Vice
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

< Poruku je uredio mmamita -- 24.6.2016 12:44:24 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2010
24.6.2016 12:46:34   
mmamita
Evoooo ga, rodila nam i Lisica user posted image user posted image
Vice nam ima 3310g i 49cm. Rodio se u 11:30, i mama izgleda tako svjeze user posted image

Lisice draga cestitke od srca jos jednom, i da nam Vice bude zdrav i sretan duuugo duugooo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2011
24.6.2016 13:26:50   
nymeria
Opala... cestitke mamici... dobro nam dosao viceuser posted image

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2012
24.6.2016 13:33:15   
Hannah20
Bravo lisice ! Bilo je to relativno brzo !!! user posted image user posted image
Dobrodošao Vice !!!!!! user posted image

Mamita ti si sljedeća !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 2013
24.6.2016 13:48:46   
Desideria
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Viiiceeeee dobrodošao dragi dječaće. Lisice čestitam od ❤

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2014
24.6.2016 13:54:59   
PinkyFunkyBirdy
Lisica iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 2015
24.6.2016 13:57:05   
di.sak
ajmeeee, nema me par dana, a ono 3 user posted image stigla na svijett!!

mare i Lisice čestitke na bebačima!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svaka čast!! brzo se oporavite i neka kikači budu živi, zdravi i sretniii!! user posted image user posted image

desideria istina, bome si otvorila sezonu user posted image

Hannah i Jupiter sretno na pregledima danas! user posted image

Saki uživaj na moru user posted image

Mmamita još malo pa si i ti na redu... baš me zanima hoće li biti curica ili dečko user posted image user posted image

mi zadnjih tjedan dana imamo nećakinju u gostima (7god) koja je malo iz zg došla k nama na selo i ne stignem ni pogledat postove, jer zvijer user posted image ne može sjedit 2min na miru user posted image user posted image pa nam je zanimljivo hahahah
danas bila kod zubarke, već 3 zadnja termina mi stavlja lijek na jedan zub, al završit će ga idući put..malo me muči ova vrućina... nikad u životu se nisam znojila ko ove godine...mora da je gužva u mom tijelu pa nam je objema vruće...nema veze, preživjet ćemo...imam potrebu prijavit udarac trbuhom u kvaku na vratima...imam ogrebotinu lijepu, al ne boli me više...malecka se miče, pa pretpostavljam da se nisam baš pošteno udarila...user posted image još se navikavam da se nemrem svuda provuć user posted image pa ni kroz vrata očitouser posted image

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 2016
24.6.2016 13:58:08   
Rotkvica
Mama i beba se javljaju da su dobro.
Došli su u rodilište oko 2 sata u noći zbog puknuća vodenjaka otvorena 2 prsta. Na žalost slabo se otvarala pa je dobila gel oko 7 sati ujutro i u 11.30 rodila Vicu 3310 g i 49 cm.
Zadnja dva sata su bila bolna, ali srećom prošlo je i to.

Kaže da je Vice jako sličan starijem bratu kad se tek rodio, samo sa malo više kosice i da je odmah prionio sisanju. user posted image

Izgleda da se ne može ulogirati preko mobitela na stranicu pa me zamolila da vam javim i da vas sve puno pozdravim!

Žabica 21.01.2010.
<3 11.2016.

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 2017
24.6.2016 14:28:14   
saki84
Lisica Misica bravoooo user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke tebi i bebici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
di.sak. da tesko se naviknit da ne mozemo proc tamo di sve ostalo prolazi user posted image i ja se znam zaboravit pa se naslonim, malo pomaknem kvaku pa sama sa sobom se svadjam...

(Odgovor članu Rotkvica)
Neposredna veza do poruke: 2018
24.6.2016 15:06:21   
lidac0605
Lijo,iskrene čestitke user posted image user posted image
Vice,dobro nam došao!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 2019
24.6.2016 17:01:36   
Jupiter
Cestitam draga nasa Lisice!!!!
Ovo je bilo i ocekivano i ne ocekivano!user posted image
Da mi oboje budete sretni, veseli i zdravi!!!

user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2020
24.6.2016 18:42:04   
Hannah20
A ja sam prvo skužila da je isla oko 5 u rodilište pa kontam da je relativno brzo !
Nema veze, najbitnije da je Vice stigao .... Kako su se zaredale ljetne , bas sa prvim danima ljeta .

Ja sam malo u šoku nakon pregleda .
Beba je teška 3700 user posted image user posted image user posted image
Plodna voda uspješno pregledana , blago mliječna , sto znaci da ipak stoji termin po UZV 06.07. Ali kažu da ce do tada biti preko 4ipo kg .
Bas me sad strah hvata od tolike bebe, iako sestra kaze da nema veze težina nego opseg glave .

Ima li tko sta pametno za reci vezano za prirodan porod velike bebe ? Mamita ?

Ostale Cure kako je na pregledima bilo ?

Mare, desideria i lisica se vec maze sa svojim bebicama .. I riješile su se . Ali one su vec iskusne mamice . Ja nemam pojma sta me ceka ...

I

< Poruku je uredio Hannah20 -- 24.6.2016 18:43:09 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2021
24.6.2016 19:13:09   
mmamita
Hannah ohoho pa to će isto bit velika beba. Ali ne znam zašto te plaše s tolikom bebom. Imaš manje od 2 tjedna do termina. Tjedno beba dobiva 200-300 grama. Znaci da bi po tom njihovom mjerenju beba trebala do 06.07. biti oko 4200-4300g. To je velika beba, ali je muškić pa je i za očekivat. Iako si ti mala ali ni to nema veze. Imam rodicu koja rađa ogromnu dicu. Ima 3 sina i svaki je bio od 4500 nadalje i oko 57cm, a ono sitna da ne može sitnija biti! Rodila je svu trojicu prirodno tako brzo da je jedva stigla na stol. Tako da nema pravila. Nemoj se plašit jer stvarno nemaš čega. Ta bol prirodnog poroda prođe i poslije niti ne razmišljaš o tome. Porod ko porod mora bolit, ali tolike su rodile i sve su žive i zdrave user posted image
Stvarno mi je žaj šta te tako strah, ali bit će sve ok i na kraju ako oni procjene da je beba ogromna ili nešto drugo i da ne možeš prirodno, stavit će te na carski i to je to. user posted image A nisi ništa otvorena ili? Kad opet imaš pregled?

Daaa, idemo po redu nekako user posted image , neka tako i ostane i nitko ne rodi puno prije svog termina!

Jupiter nisi nam rekla šta je bilo na pregledu danas?

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 2022
24.6.2016 21:16:18   
Jupiter
Nisam pisala, da, jer gin je rekao da sam jos zatvorena pa ja pojurila na more user posted image user posted image . Ugl pregled mi nikad brzi nije bio. Jako smo dugo cekale a gospon je iz nocne pa nas je sve ko na traci pregledao. Uzv ni ovaj put nije radjen. Cerviks je smeksan i skracen al zaprt.
I samo je rekao, da ako ne bude nis od nje ovaj tjedan da se vidimo za 7 dana. Tj 01.07.
Ja otecena kao da imam neku bolest...uzasno si izgledam.

Hannah, mozda sam pomjesala, ali sta nije gin na jednom pregledu prije rekao da je manja bebica? Kako sad odjednom tolika? To mi je bas puno. Iako ni ja sad ne znam kolika je Leona...
Znam da ti nije svejedno..ali nasa tijela su sposobna za to. Imaj povjerenja u svoje tijelo.

Mare takodjer cestita od sveg srca nasoj Liji! Nek se maze i paze!!

< Poruku je uredio Jupiter -- 24.6.2016 21:21:38 >

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2023
25.6.2016 9:24:46   
Hannah20
Mamita hvala malo mi je lakše . Ma on je napredovao na težini od ponedjeljka 600 grama . Ako tako nastavi do termina bio bi preko 4ipo . Zato me strah . Nadam se da nece preko 4ipo ,vidjet cemo sve na pregledu . Sljedeci pregled 04.og ako do tad ne rodim .

Jupiter ma doktor je rekao da je manja beba u odnosu na termin (06.07.), ali eto napredovao je naglo ... Nije ni meni jasno kako .

Jupiter reci mi kako to da na kraju trudnoce ne rade UZV , protoke Itd ? Znaci ne znas težinu od malene ....

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2024
25.6.2016 9:45:54   
mmamita

Naši pregledi user posted image

di.sak---------------27.06.
Faustina-------------27.06.
mmamita------------28.06.
Jupiter---------------01.07.
Hannah--------------04.07
saki84---------------13.07.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!