|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
16.6.2016 9:30:23   
Snjeguljica_83
Idem do kraja. user posted image Ako me budu htjeli inducirati u nedjelju, 14. dan prenošenja, prihvatit ću i to.

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1901
16.6.2016 13:00:19   
Hannah20
Jupiter je u pravu, lisice , stomak ti je kao nas . Mali slatki .
Cure meni je danas termin po zadnjoj menstruaciji hahaha, jucer me probadalo cijeli dan ispod stomaka, i bas sam se zabrinula da nisam mozda slucajno zatrudnila prije nego sta mialim da jesam . I jos se sjetim one bete koja je u cetvrt tjednu pokazivala sedmi, i uhvati me teška Paranoja. Nastala je panika po kući, gdje je papir za prisustvo na porodu, gdje je kutija za matične , Itd.
Noć je bila mirna ali danas opet probada svako sat ....
Najviše me strah jer mi je pregled tek u ponedjeljak pa ako mi je termin stvarno danas, da nebi se plodna zamutila ili nesto . Ali evo kad vidim Snjeguljicu odmah mi je lakše .
Ne mogu vjerovati da si toliko prinijela ja nebi spavala od straha radi plodne . Svaka čast.

Mamita sretno ! Cekam

< Poruku je uredio Hannah20 -- 16.6.2016 13:01:12 >

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1902
16.6.2016 13:19:13   
Jupiter
user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria -28.06.user posted image 10.06. stigao Tin
user posted image user posted image user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1903
16.6.2016 13:22:40   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

Lisica Mica--------16.06.
mmamita-----------16.06.
saki84---------------21.06.
mmamita----------21.06.
Faustina------------22.06.
Hannah-------------22.06.
Jupiter--------------24.06.
di.sak---------------27.06.

user posted image

Cvrcak? Javi see user posted image
Lisice & Mamita... Sretnoo

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1904
16.6.2016 13:36:44   
Jupiter
Snjeguljice, ne znam kako ti ali meni su jaki tesko pale ove kile u T. Grozno spavam i imam kontrakcije na svakih 10 koraka. Uzivala sam sve do skoro ali sad ozbiljno pricam sa trbuhom kako je vrijeme da se mazimo user posted image

Mmamita nadam se da neces danas izaci razocarana i da ces konacno znati sto, gdje i kada. Kako nam je sve ovo samo proletilo!

Hannah ja sam skroz zaboravila da je tvoj termin po mengi bio ranije nego po uzv.! Ali ako te zabrinjava, nazovi gin i reci sta je na stvari.. bolje nego da se mislis i brines. Iako, osobno, mislim da ne trebas brinuti. Nije da si prenjela ne znam koliko...

Ostale user posted image i mame, javite se kad stignete!

Ja i mm bili do grada, da se gospon osisa jer hoce da bude lijep u radjaoni. user posted image Imala sam sigurno jedno 15tak kontrakcija toko tog "izleta" . Ali, nemam vise brige pa idem... I sutra u shopping...idem.. Ajde Leona... Nestrpljivo te ocekujem user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1905
16.6.2016 14:11:38   
Desideria
Dobro hoce se netko tu pridruziti meni i tinu user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1906
16.6.2016 14:21:09   
Jupiter
user posted image user posted image Hahahha Desideria, bas me nasmijavas user posted image ..Lako tebi sad user posted image
Nego, mogla bi i imat pravo...javila mi se Mare, jucer ispao sluzni cep pa se ocekuju uskoro ili kontrakcije ili puknuce vodenjaka...tako daaaa user posted image uuuuuuhhhhh
Ces vidjet' sad kad se sve naguramo u tjedan dana user posted image user posted image
Kako ste ti i mali Tin?

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1907
16.6.2016 15:03:59   
Desideria
Hhaha rupe su se pocele otvarati ahahah! Bome iz ove moje perspektive drugacije izgleda i lakse se komentira 😅. Lijepo nam je doma. Najstarija seka je od najvece pomoci ❤. I on je dobar. Ja cak i dojim. Sutra dolazi patronazna s vagom pa cemo vidjeti ima li vajde od mog mlijeka i dojenja. Mozda bude treći put i Bog pomaze. Da barem 😍

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1908
16.6.2016 16:02:29   
Hannah20
Jupiter , jucer sam te se sjetila prilikom svakog probadanja .
Ja jos nemam sve spremno tako da sam danas u organizaciji detalja za kraj , da mi bude sve spremno .

Mare sretno, svaka čast kad twinse ideš radjati prirodno ! Bas si dobro izgurala ,skoro pa da termina .

Desideria stižu bebe od Mare i Lisice uskoro garant .
Leona nas odavno cima sa tim kontrakcijama tako da joj ne vjerujem nista .... user posted image

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1909
16.6.2016 16:21:09   
mmamita
Hannah sta je ovo, di cemo sve prije vrimena user posted image Bas sam te mogla zamislit u toj ciloj panici user posted image Jesi zvala ginekologa za pregled sljedeci tjedan? Tada ces bit puno pametnija!

A Mare nase!! Bas, svaka joj cast!! Sad ce ona svaki dan.

Jupiter ta Leona nas bas zeza user posted image Nece ni ona svoj termin da doceka! Ja mislim da cemo se sve zaredat u par dana. To ce bit tesku kupus ode user posted image

Jutros na pregledu cekala puna 2 sata. Najveci problem je bio sto ne znam kako doktorica izgleda, a prosla je pred mene jedno 10 puta! I napokon se sitim pitat cure u cekaoni tko je ona! Odmah smo isle na UZV. Ona sokirana velicinom stomaka. Kaze da ne mora ni palit UZV, da vidi na oko da je to velika beba. Na uzv beba 3850. Kaze da bi uzv pokaziva jos vise, ali da je glavica mala i da to smanjuje gramazu pa nek ostane toliko g. Rekla je ukoliko krenu trudovi kroz 2, 3 dana da imam sanse za prirodan porod i da mi je to zadnji vlak user posted image Ali trudovi moraju bit bas jaki i moram se otvarat brzinom munje, jer da me nece puno pustit da se "mucim". Narucila me opet sljedeci cetvrtak na pregled i kaze da bi me ona ostavila da se pripremim preko noci i u petak na carski. Po njoj 38+4 je sasvim u redu s obzirom na bebu. Nisam nista na to rekla, ali u cetvrtak cu odbit tu opciju. Ipak cu cekat 39tt. Za sada protoci savrseni, malo vise plodne vode ali nista zabrinjavajuce i posteljica jos uvijek obavlja svoju funkciju. Ako isti nalaz bude u cetvrtak, ipak mislim da cu pricekat do 01.07.

Inace su me jucer trudovi uvatila na svakih 15 min. To je trajalo sat vremena i kasniji trudovi nisu vise bili bolni. A ja se ponadala! Danas ista stvar, uzasni bolovi u krizima i dodje trud, bolan, ali u nepravilnom razmaku. Ipak mislim da me beba zeza kao i Jupiterku user posted image

Lisice kakvo je stanje u tebe?

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1910
16.6.2016 16:22:15   
mmamita

mmamita----------21.06.
mmamita----------23.06.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1911
16.6.2016 16:48:57   
Hannah20
Mamita ja sam sluzbeno u karanteni, na nogu vise ne mogu stat od bolova tako da jedva cekam .
Reci mi zasto nećeš u 38tt? Pogotovo kad je beba tako velika i spremna . Nemoj riskirati da te uhvati prirodan porod tako kasno, kad vec bude imala 4kg i kad bude kasno za carski, mozes Napravit problem..mislim da par dana tu ne igra ulogu . Uff ja bi se sad isla prijaviti na carski user posted image

< Poruku je uredio Hannah20 -- 16.6.2016 16:50:23 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1912
16.6.2016 17:09:09   
mmamita
Zeno lezi i odmaraj user posted image Neces jos dugo user posted image

U pravilu se carski ne radi prije 39tt ako je sve u redu. I nema nikakvog razloga da ga radim prije, nego ona ide na godisnji iza tog petka i zato me zeli "rjesit" do tad. A briga mene ko ce bit na carskom, ionako nikog od njih ne znam.
Nisam ti ja neki panicar user posted image , a i da krenu prirodni trudovi opet se to rjesi bez problema. Tako da cu poslusat ipak ovih par doktora koji su rekli da oni nebi prije 39tt.

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1913
16.6.2016 18:24:01   
Lisica Mica
Hey cure!!!!!!!!!!!!

Evo mene. Vice procijenjen danas na 3300-3400 grama. Otvorena jedan prst. Kaže ginek. da ona misli da neću još 7 dana, ali nikad se ne zna...
Proteina u urinu nema, tlak dobar, plodne vode ima dovoljno kaže, jedno kilo manje imam nego prije dva tjedna, aj da sam i to doživila...user posted image

Kontrola za 7 dana (23.06.), ali ona odlazi na godišnji pa da odem ili u bolnicu na pregled ili kod neke druge ginek.koja će je mijenjati. Dala odmah uputnicu i za plodnu vodu.
U mene od ponedjeljka ništa od trudova...jedino taj neki vodenasti iscjedak tu i tamo...vrijeme je užasno, južina grozna, nosi sve...

Vidim ja da smo mi sve spremne, zagužvalo se, još ćemo se mi splićanke srest u rodilištu...user posted image

Ljubim vas cure!!!!!!!user posted image

user posted image

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1914
16.6.2016 19:06:01   
Jupiter
Disederia bas sam happy jer ide dojenje user posted image
Sigurno si i ti odmah i sretnija i zadovoljnija. Znaci sutra ga vec vazemo? Javljaj sve! Kako stojite sa pupkom?

Hannah meni sad sve vise neugodno spominjat bh, jer imam osjecaj da sam kao lik iz one price gdje stalno vice -" vuk, vuk!" a vuka nigdje, pa kad je stvarno dosao..nitko mu nije vise vjerovao user posted image

Mmamita stvarno nam ni lako.. ali mislim da tebi i Mare je ipak teze..
Iskreno, volila bih da rodis prirodno. Mislim da bi ti to ko'' od sale user posted image . A najbolje bi bilo upravo zbog trece bebe. Bar mi se cini tako.

Lisice i tvoj Vice nije bas mala beba! user posted image user posted image
I meni je moja prognozirala 7 dana pa evo...jos sam u komadu. Nece user posted image kad ce gin ili mi...user posted image
Meni prognoziraju (klade se) da ce sigurno doci oko 20tog jer je pun mjesec a (kao) curice vole doci na pun mjesec....Bar me nasmijavaju.

P.s.- gle samo kako smo se nagurale sa pregledima user posted image

< Poruku je uredio Jupiter -- 16.6.2016 19:08:59 >

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 1915
16.6.2016 19:07:39   
Jupiter

mmamita----------21.06.
Lisica Mica-------23.06.
mmamita----------23.06.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1916
16.6.2016 19:56:53   
Hannah20
Ha ha , Jupiter ja ti vjerujem , nego ako do sada te kontrakcije nisu imale učinka mozda nece ni do termina !

Mene noga boli da ne mogu stat na nju od otečenosti .

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1917
17.6.2016 9:08:23   
Lisica Mica
Hannah20 kako misliš boli te noga i natekla ti je? Jesi je ozlijedila ili to počelo samo od sebe? Jel ti topla i crvena? Nemoj se s tim zezat...to ti može bit unutarnji tromb...ne želim te plašit, al to može bit ozbiljno. Otiđi ti u doktora. Ja bi bar išla na tvom mjestu.

"Duboka venska tromboza može biti asimptomatska ili se isto može očitovati različitim stupnjevima osjetljivosti, bolnosti, eritema, otekline, topline, promjenama boje kože ili istaknutim površinskim venama. Osjetljivost i bol javljaju se pri stajanju i hodanju, a olakšaju se mirovanjem s uzdignutom nogom. Maksimalna bol javlja se pri savijanju skočnog zgloba sa ispruženim koljenom ili pri ustajanju sa ispruženom nogom što se naziva Homanov znak i osnovno je za razlikovanje od obične mišićne boli. Kod DVT-a bolesnik se odmah mora hospitalizirati jer je nužno spriječiti plućnu emboliju i kroničnu vensku insuficijenciju. Daje se heparin i bolesnik leži s povišenom nogom i eventualnim oblozima ako nema arterijske insuficijencije. Antibiotici se daju samo ako je prisutna i infekcija. Nakon heparina, prelazi se na oralnu terapiju varfarinom, a duljina uzimanja ovisi o svakom pacijentu, obično od 2 do 6 mjeseci. Kad se smanji edem, bolesnik treba nositi elastičnu čarapu pri hodu, kako bi se kontrolirao edem koji se može pojaviti tijekom hodanja. "

Oprosti, ne želim te plašiti, ali provjeri je li to.
A ja se nadam da nije. user posted image

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1918
17.6.2016 11:27:15   
Hannah20
Ok, idem ... Hvala !
Iako danas ne boli , ali sinoc je bolila ajme. Znaci kad se Oslonim na nogu boli me od prstiju do zgloba točno ta oteklina .

< Poruku je uredio Hannah20 -- 17.6.2016 11:28:57 >

Neposredna veza do poruke: 1919
17.6.2016 11:50:26   
Lisica Mica
Sad kad si tako malo bolje opisala ne zvuči mi tako zabrinjavajuće...mislim da bi te bolilo više u listu nego od prstiju do zgloba da je tromboza i da ti ne bi danas prestalo...ali bolje da provjeriš za svaki slučaj...ipak je čudno da imaš otekinu i bol, a nisi se udarila ili pala ili izvrnila nogu...

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 17.6.2016 11:51:39 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1920
17.6.2016 11:59:11   
Hannah20
Ma da, bolje da provjerim ... Danima me tjeraju u dr. Radi noge , bas je ogrooooomna . Moj gin mi je rekao smanji sol i pazi na tlak, ali to sinoc me bas bolilo .
Meni ne pomaze dizanje noge, jer i ujutro kad se probudim je otecena .

Neposredna veza do poruke: 1921
17.6.2016 12:42:29   
Hannah20
Upravo sam bila u moje doktorice opće prakse .
Ona nije zabrinuta, tlak mi je nizak . Kaze da držim noge na visoko, da odmaram i da stavim hladne obloge . Bas kako kažeš Lisice kaze da je tromb da bi me bolilo u listu odnosno ispod ili iznad koljena . Ali mi je rekla ako i dalje bude oticalo da odem u ponedjeljak u bolnicu na neku pretragu za trombozu . Pa ja bi to otišla ! Kako to ide, ti sigurno znas ... Uzmem uputnicu u gin , i onda gdje se to vadi , jel se ceka dugo ?

< Poruku je uredio Hannah20 -- 17.6.2016 12:43:21 >

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1922
17.6.2016 13:01:00   
Lisica Mica
Hm...ne znam, ja ti imam problema sa vanjskim venama, ne unutanjim. Na pregled sam na Firulama išla na vaskularnu kirurgiju, uputnicu mi je dala dr.opće prakse. Ne znam na koju pretragu je tvoja dr.mislila.
Ja bi na tvom mjestu ako bih pomislila da je baš unutarnja tromboza (ali trebalo bi te baš jako bolit u listu i bit crveno i natečeno) otišla na hitnu ili hitni ginekološki.
Možeš i privatno npr.u Polikliniku Matulić, oni tamo imaju i color doppler i šta ja znam šta sve ne...http://www.poliklinika-matulic.com/radiologija/

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1923
17.6.2016 13:37:54   
Hannah20
Ok, hvala ti .
Mislim da nije tako alarmantno . Pričekat cu ponedjeljak pa cu pitati gin. Gdje i sta , pa da sam mirna ... Bolje to obaviti pa i u slučaju carskog ili nečega da budem sigurna nego da se mislim o tom trombu ...

Neposredna veza do poruke: 1924
17.6.2016 21:57:37   
mmamita
Hannah jel bolje sta?

Lisice user posted image za Vicu. Brzo ćeš se ti pridružit Mari, ne brini user posted image

Kako ste danas user posted image ?

Snjeguljice ima li u tebe šta nova?

Ja sam danas tako-tako. Nigdi mi se ne ide, ništa mi se neda i skoro cili dan provela u kući. Bude li sutra lipo vrime otić ćemo nas dvi na more.
Imam neke lažne trudove ali ništa značajno. Leđa me bole, stomak zateže ali ne dam se user posted image

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!