|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
13.6.2016 19:15:41   
mmamita
Nece jer je on na GO do 03.07., a to mi je vec kasno. Ali za carski mi je nekako svejedno ko ce mi bit. Dr. Vulic mi je bitan bitan da je uspilo prirodno. Neka covik odmara na GO user posted image

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1876
13.6.2016 19:16:20   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria -28.06.user posted image 10.06. stigao princ
user posted image user posted image user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1877
13.6.2016 19:17:15   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Jupiter-------------14.06.
Cvrčak-------------15.06.
Lisica Mica---------16.06.
mmamita------------17.06.
saki84--------------21.06.
mmamita---------21.06.
Faustina------------22.06.
Hannah-------------22.06.
di.sak---------------27.06.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1878
13.6.2016 19:19:04   
mmamita
Hannah i Faustina provjerite s dr. preglede 22.06. To vam je praznik i dosta njih ne radi. Moguce da nisu isli za tim kad su vas upisivali!

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1879
13.6.2016 19:47:05   
Lisica Mica
Desideria user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baš mi je drago da je sve dobro prošlo i da ste dobro!!!!!!! Malenome sve najbolje želim!!!!!!!
Kad uhvatiš vremena, napiši nam jedan raport detaljni...znaš da nas zanima user posted image . Jesu te na kraju inducirali ili je samo krenilo?
Rupica na srcu će se zatvoriti, tako je bilo i kćerkici od moje prijateljice...na slijedećoj kontroli više je nije bilo.

saki84, pa baš sad i ta kila ti je trebala...user posted image , dobro da se smirila...možda se ona i povuče skroz do poroda...držim fige...

mamita, ipak carski čini se...očito je tako suđeno...bit će to sve super, vjerujem da si uzbuđena....i ja bi bila...sad je sve tako nekako blizu...

Ja jutros bila na vježbama, al bilo mi je teško moram priznati...ne znam hoću li uspjeti još koji put. U petak nisam bila i kičma me baš bolila jučer pa sam danas kao išla zbog toga...
Kad sam došla doma sa vježbi raspad sistema :), kičma boli, neki mutni bolovi kao pred M i odjednom mi je sinilo: pa ja ću stvarno vrlo uskoro u rodilište!!!!!user posted image
Nije da me nešto boli niti da mislim da ću danas ili sutra nego nekako mi je odjednom došla ta spoznaja...user posted image , odmah sam krenila završavat spremat torbu za rodilište, slagat nalaze i tako...muža sam izvjestila pa je i on odmah krenuo sastavljati prematalicu ahahahaha
Ko da mi se u glavi upalio neki prekidač....danas je neka prekretnica, a donji dio kičme me i dalje boli...bolovi kao pred M su prestali, valjda su bili lažni...uglavnom, ekipa, počinje show!!!!!!!user posted image

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 13.6.2016 19:48:32 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1880
13.6.2016 20:08:00   
Hannah20
Mamita meni je rekao da se naručim oko toga datuma, ali kako nisam znala dal cu biti tu jer idemo na put, nisam se jos naručila .ndobro si me podsjetila sa zovem . Pitat cu onda 23 da me stavi .

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 1881
13.6.2016 20:51:19   
Desideria
Evo nas doma. Ne mogu vjerovati 😀. Bilo je nedugo i bolno 😂. Sok terapija je pocela vecer prije kad je sestra dosla po mene da cu prespavati u rađaoni. Ja sam mislila da se šali!?. Ne, ozbiljo, velika je gužva, žene samo dolaze i nemaju ih gdje smjestiti. U totalnom šoku sam bila. Probdjela/prospavala noć na stolu za rađanje u boxu. Možda sam odrijemala od 1 do 4. Dva tri puta su me budili da dobijem antibiotik profIlakticno zbog streptokoka koji sam imala da mali ne pobere u porođajnom kanalu. Od 4 dalje vise nisam nazovi spavala. Oko pola 6 Klizma. Moja gin je rekla da ce mi vodenjak pokinuti u pola 7. Dosao je dr i pokidao ga tocno u 7.15mi stavili na drip.,moja je navratila pratiti me. Tijekom trudova davali su mi neke lijekove za otvaranje. Na jednog sam odreagirala tahikardijom. Puls mi je biomi dom150. Usrala sam se totalno. Muz je otisao po babicu. Rekla je da je to nus pojava tog nekog lijeka za otvaranje na B nekako. Da jedna od 500 zena odreagira tako i ja sam ta sretnica...onda me je ona smirivala i brisala vlaznom krpicom. U međuvremenu došla i vizita njih 10. Pa te svi gledaju. Glavna i prst gurnula. I tako muz i ja kroz trudove. Dođe moja gin pita jel hocu sta protiv bolova, rekoh ne jos. I ode ona na odjel. I tad su krenuli trudovi bez pauze. Nisam mogla vise....muz je otisao po babicu i ona je pozvala dr. Onda me je pregledala i kaze onaj neki lijek kaj te omami sa D nekako. Kaze ona on djeluje 40 min i nakon toga krecemo u porod. Dala mi ga je. Stavrno omami, ali ne bas toliko da sam skroz neosjetila trudove ali sam se manje grcila. I nakon mislim niti 10 min je krenuo,porod. Mali Tin je došao 😍. Stavila ga je dr na mene ali sam jos bila preomamljena da ga skroz dozivim. Ali bio na meni ❤️. Onda je krenula posteljica. Bojala sam se i molila boga da bude cijela jer sam se prosli put iz narkoze, nakon kiretaze posteljice, jedva probudila. I hvala bogu bila je cijela. Mislim da zato jer je dr pustila da posteljica sama izađe. Koliko se sjecam do sad su mi je uvijek izvlacili i zato je popucala. Cijeli porod je trajao od 7.15 do 10,35. Uf al se raspisah. Idem sad moju mlađu a sad srednju sprmiti na spavanje. Laku noc svima od mame i Tina (ahahah cak se i rimuje)

Neposredna veza do poruke: 1882
14.6.2016 11:48:28   
saki84
Curke da vas pitam dali ste vi imale vodeni iscjedak u trudnoci? Meni je jutros ka da sam se pipi u gace...moze li bit to zbog malca jer je jako aktivan bio cjelunoc i jutro?

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1883
14.6.2016 11:55:04   
Desideria
Ja sam ti to u bolnici imala. Pokusavali su dokazati je li plodna voda ili ne. Koliko cesto imas? Ako je jednom na dan dva put ne treba brinuti ako je vise treba ici na pregled. Ne stavljaj ulozak jer on upije i ne mozes pratiti. Meni su u bolnici stavljali kompresu iliti komad,plahte

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1884
14.6.2016 12:01:11   
saki84
Desideria hvala na brzom odgovoru. Maloprije sam to primjetila i promjenila se i sad cu pratit. Kako ste ti i maleni, jeste stigli kuci?

Neposredna veza do poruke: 1885
14.6.2016 12:07:23   
Jupiter
Hej drage,
na pregledu sve ok. Uzv nije radio, samo je pogledao dolje a stanje isto. Ctg u redu. Ponovo na pregled za 10 dana.
Javim se malo kasnije jos da vidim sta ste pisale. Kiss kiss

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1886
14.6.2016 12:14:02   
Hannah20
Saki meni ti tako curka, nekad skroz Prozirno , nekad skupa sa iscjetkom .
Svaki dan .
Ja se ne opterećujem .

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1887
14.6.2016 12:26:17   
Desideria
Jesmo jucer popodne hvala bogu 😀

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1888
14.6.2016 16:07:22   
saki84
mmamita imat cu jedan pregled jos prije poroda da se vidi dali raste, i nakon poroda ako se ne povuce zbog moguce operacije
Lisica Mica da jos malo je i tebi ostalo..ja ne znam sta je ovo ali sve ste oko istog datuma user posted image ...bit ce guzva teska user posted image
Desideria kako su djeca docekala malca? user posted image
Hannah20 meni je do sada islo u paketu sa gustim iscjetkom, to imam od starta, a sad sam vec drugi put primjetila da je pocao i taj vodenasti, danas u kombinaciji sa malo ovog klasicnog....a opis mi je odlican, sorry cure user posted image
al lakse mi je kad vidim da je i vama tako. user posted image
Jupiter user posted image za pregled...malo sam ljubomorna vi svako malo do gina...nadam se da ce i mene pocet stavljat bar svako 3 tj jer ovo svako 4 mi je za izludit

Neposredna veza do poruke: 1889
14.6.2016 16:20:11   
di.sak
Jupiter, super za pregled! :))

Saki, ja stalno imam iscjedak, nekad gusci, nekad vodenkasti (fuj!) al mi sve sadasnje i "bivse" trudnice vele da je to skroz normalno...zadnji put mi je gin rekao da je to normalno, jer je vidio pri pregledu... ja sam vec pocela ic na preglede svaka 3 tjedna..sad me zanima hoce li mi briseve radit iduci put, nekaj je med.sestra spominjala pa bumo vidli...
da, sad cete jedna za drugom radat andelcice, a saki i ja bumo pratile :))) neka, sad postaje napeto i zanimljivijeeee :D
ovaj ili iduci tj mi stize komoda za presvlacenje, pa kad stigne krecem u akciju pranja i peglanja, dok mi nije postalo sve pretesko i prevruce..

Cvrcak, sretno na pregledu sutra! :)))

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1890
14.6.2016 17:23:00   
faustina
Ej cure , muci li vas žgaravica , mene od juce ubi i danas cili dan user posted image iden malo bajama izisti nebi li se smirilauser posted image

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1891
14.6.2016 18:05:37   
Jupiter
Huh, evo me. Najela se (citaj napucala), stavila film i bila bi zaspala da me ne daju kontrakcije svakih sat, sat i po... Ali su jos uvijek nepravilne i nisu bolne oa ih ne uzimam za ozbiljno.
Lisice svaka cast na vjezbanju u ovim tt. Ja sam sami za neke kratke radnje. Vjerujem da si i inace u formi. Vidim da se i kod tebe upalio alarm koliko smo blizu user posted image
Desideria spavanje na porodjajnom...iskustvo za pamcenje... No comment. Drago mi je da je sve to iza tebe, iza vas, i da ste sad napokon doma..medju voljenima. Grli i ljubi malenog Tina!!! A tebi zelim brz oporavak!
Saki citala sam na veliko o tom pojacanom iscjetku, pogotovo pred kraj T ali kod mene je "suho" da tako velim..
Ne znam koliku ulogu imaju ali od kad koristim platnene dnevne uloske nemam nikakvih problema. A i na njima se da bolje "iscitati" ako ide nesto. Zato ih svim prijateljicama preporucujem.
Istina je da se radujem cescim pregledima al ono uredjivanje goapodjice koju ne vidim vec neko vrijeme me ubi user posted image . A evo, danas je pilo samo "pipkanja" dolje i uhhh, onaj hladni metal a tebi ga misic dolje automatski stegne... Ne znam kako vi ali meni je to najgori dio pregleda.
Mmamita znaci u petak cemo znati tocan datum? Uhuhu! I ja sam excited!a!!user posted image Jedva cekam! Pipica ili pisonja user posted image user posted image
Faustina srecom me samo par puta mucila. I onda mi je samo limun pomogao...nis drugo. To je uzasan simptom i nadam se da ce te popustiti brzo.

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1892
14.6.2016 18:07:08   
Jupiter

Cvrčak---------------15.06.
Lisica Mica--------16.06.
mmamita-----------17.06.
saki84---------------21.06.
mmamita----------21.06.
Jupiter--------------24.06.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1893
14.6.2016 18:33:23   
Jupiter
I da....zaboravila sam napisati da nam je Mare bila na uzv i javlja da su malisani 2,800 i ,2,900. user posted image user posted image
Bas sam ponosna na nju! Tako velike bebice i evo, jos malo pa ce i do termina izgurat user posted image

Mamita, evo avatara za curice u slucaju da ja ne stignem ili radjam user posted image
user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1894
14.6.2016 20:07:09   
mmamita
Jupiter odlicno za pregled, iako si sad vec u terminu, pa mozemo svasta ocekivat user posted image Ajme meni ne stavlja taj metal vec odavno. Ali to mi je uvik definitivno najgori dio pregleda!
Bravo za avatar user posted image , ako pozure curice da ih obiljezimo user posted image
A Mare nasa je zmaj! Izguraka je bas dobro! I bebe su bas velike! user posted image za njih troje!

Desideria bas mi je drago sto ste napokon doma! Sta seke kazu?

Saki mozda i bolje da te ne diraju kad je vec takva situacija. Uvik se mora nesto zakomplicirat user posted image , ali virujem da ce to na kraju biti sve za 10!
Sto se tice iscjedka, zadnjih dana ga imam puno manje nego inace i skroz je vodenast. Ali svaki iscjedak je normalan, samo da nema krvi/sukrvice.

Hannah kupila sam danas ampulice pa cemo vidit ucinak kroz par dana...

Bila sam jutros u bolnici i naravno ova doktorica je na bolovanju. Narucila sam se u cetvrtak kod neke druge. Tako da je cetvrtak dan D. Ne volim inace ici kod nekoga koga ne poznajem uopce, ali sta cu... To mi je mrsko jer moram nanovo objasnjavat situaciju a onda ne znam sto ocekivat. Samo me strah da mi sad ona ne pocne izvoljevat sa nekim kontrolama i slicno. Daj mi termin i rjesi me muke vise user posted image
Tako da se nadam da cu u cetvrtak znati sve!

Cvrcak sretno sutra na pregledu! user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1895
14.6.2016 20:07:48   
mmamita

Cvrčak---------------15.06.
Lisica Mica--------16.06.
mmamita-----------16.06.
saki84---------------21.06.
mmamita----------21.06.
Jupiter--------------24.06.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1896
15.6.2016 18:40:58   
Lisica Mica
Hey curke, zaboravila sam komentirati kako su vam trbuščići lijepi i sve ste zgodne user posted image user posted image user posted image .

I ja sam se maloprije slikala, ne znam zašto ne uspijevam staviti slike u album, pa evo ovako:

http://i66.tinypic.com/23ivudl.jpg
http://i63.tinypic.com/fayf5j.jpg

(ne znam se ja namjestiti sa slikanje, ispala sam bezveze, ali pupica se vidi :) )

Sutra mi je pregled, baš me zanima koliki je Vice i hoću li biti šta otvorena. U poned. sam imala neke kao lažne trudove...jučer i danas ništa. Jutros sam bila na vježbe.
Šta se tiće tih vježbi...ja uopće nisam neki tip od vježbanja i nisam fituser posted image , baš obrnuto, često me boli kičma , a imam i te vene glupe, tako da ja sad u trudnoći vježbam više od straha da se ne raspadnem...user posted image , imam osjećaj da ne vježbam da bi došlo do kolapsa sustava..
Možda uspijem još koji put...
Bravo za našu MaruM i mališane!!!! Svaka joj čast!!

Najnoviji dodatak su hemeroidi....user posted image , tlaka živa, ali još malo...

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 15.6.2016 18:45:55 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1897
15.6.2016 18:59:54   
Jupiter
Hej Lisice prekrasna si! I ti imas slican buscic kao i ja i Hannah. Ah, ne spominji hemice...mislim da sam ih i ja dobila..
Kazes strah te tjera. Mislim da znam kako je. Upravo je to razlog mog masiranja medjice svaki drugi dan. Vidjet cemo hoce li biti od pomoci.. osobno nemam nikakav osjecaj da li pomaze ili ne.
Tako su i mene jucer morile bh cijeli dan a evo danas jedva 5, 6 puta. Dobila sam i onaj papir za biljezenje pokreta.

Cvrcak javi nam kako je bilo na pregledu? Javi se!!
Desideria i ti, kad stignes naravno, javi kako vam je..kako ide. Ma sve!

Mmamita i Lisice isto sutra cekam nestrpljivo izvjesce.

Danas sam pozvala proljetnicu Snjeguljicu da nam se pridruzi u odbrojavanju posto je ostala jedina trudnica na toj temi. Takodjer mislim, da ce biti dobro da i mi spojimo, kad rodimo, i proljetne i ljetne bebe u jednu temu. Sta mislite o tome? Mozda malo brzam ali to vam je tako kad nemate sta drugo raditi user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1898
16.6.2016 7:24:56   
Snjeguljica_83
Jutro!

Jupiter, evo kasnoproljetne user posted image user posted image Čitam vas u zadnje vrijeme često... user posted image U toku sam.user posted image

Upravo danas imam pregled. Vidjet ćemo što mi se sprema tamo dolje.... Čekam prirodno da krene user posted image , a ukoliko ne krene, očekujem induciranje tamo u idući četvrtak/petak...
Strah je prisutan, naravno...user posted image user posted image

Još ću kratko ostaviti ovaj potpis, ali valja ga brzo mijenjati!user posted image user posted image

Jupiter, može spajanje bilo kakve vrste. ja sam za. user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1899
16.6.2016 8:59:00   
mmamita
Jutro user posted image moje!

Snjeguljice neka tebe kod nas! Ode se uklapas 100% user posted image Sretno ti danas na pregledu!

Lisice busa ti je preslatka, ti kao da imas jos koji misec a ne dan. I bas si lipo ispala, skroz spontano! user posted image Sretno i tebi danas na pregledu!

A bogami sretno i meni user posted image Evo taman izlazim iz kuce. Nervozna sam ko pas!!! Budem li jos morala cekat duze od pola sata pojest cu nekoga u cekaonici!!

Javim se user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!