Lisica Mica
|
Desideria , čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baš mi je drago da je sve dobro prošlo i da ste dobro!!!!!!! Malenome sve najbolje želim!!!!!!! Kad uhvatiš vremena, napiši nam jedan raport detaljni...znaš da nas zanima . Jesu te na kraju inducirali ili je samo krenilo? Rupica na srcu će se zatvoriti, tako je bilo i kćerkici od moje prijateljice...na slijedećoj kontroli više je nije bilo. saki84, pa baš sad i ta kila ti je trebala... , dobro da se smirila...možda se ona i povuče skroz do poroda...držim fige... mamita, ipak carski čini se...očito je tako suđeno...bit će to sve super, vjerujem da si uzbuđena....i ja bi bila...sad je sve tako nekako blizu... Ja jutros bila na vježbama, al bilo mi je teško moram priznati...ne znam hoću li uspjeti još koji put. U petak nisam bila i kičma me baš bolila jučer pa sam danas kao išla zbog toga... Kad sam došla doma sa vježbi raspad sistema :), kičma boli, neki mutni bolovi kao pred M i odjednom mi je sinilo: pa ja ću stvarno vrlo uskoro u rodilište!!!!! Nije da me nešto boli niti da mislim da ću danas ili sutra nego nekako mi je odjednom došla ta spoznaja... , odmah sam krenila završavat spremat torbu za rodilište, slagat nalaze i tako...muža sam izvjestila pa je i on odmah krenuo sastavljati prematalicu ahahahaha Ko da mi se u glavi upalio neki prekidač....danas je neka prekretnica, a donji dio kičme me i dalje boli...bolovi kao pred M su prestali, valjda su bili lažni...uglavnom, ekipa, počinje show!!!!!!!
< Poruku je uredio Lisica Mica -- 13.6.2016 19:48:32 >