|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
11.6.2016 12:28:40   
Hannah20
Draga desideria čestitam !!!! Bas mi je drago da je sve ok !!! Blago ti se , rješila si se .. !

Uživajte ! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1851
12.6.2016 9:41:18   
Jupiter
user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria -28.06.user posted image 10.06. stigao princuser posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1852
12.6.2016 9:42:19   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

mmamita----------13.06.
Jupiter-------------14.06.
Cvrčak-------------15.06.
Lisica Mica---------16.06.
saki84--------------21.06.
Faustina------------22.06.
Hannah-------------22.06.
di.sak---------------27.06.
mmamita-----------27.06.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1853
12.6.2016 9:52:36   
Jupiter
Jutroo debeleee!! I mamee! user posted image

Kako ste spavale? Cim pitam znate da cu se pozaliti. Sve mi je teze spavati, imam osjecaj da ce mi butine puknuti jer je ili lijevo ili desno polozaj.
Jucer otisli opet do mora, ma samo da smocimo noge dok nije pocela najavljena makljaza od vremena...i ne znam ako smo po ure bili kad me pocelo bolit oko kriza, oko jajnika, oko prepona, unutar gospodjice...ejjj ja popizditis! I ajmo kuci, ja se uhvatila kutnog dijela kauca ali sa trbuhom prema njemu i kuzica u zraku!user posted image Nisam znala kako da si olaksam.. Muz poceo da masira i nakon nekog vremena pocelo popustati..
Ufff...
Mmamita ti sutra opet na razg/pregled... Vec sve znas 😘😘😘

Desideria svu srecu i zdravlje vam zeli i nasa Mare!!!
Sve vas puno puno pozdravlja. I da, jos uvijek je u komadu :) Kaze da ih ne da van jer zeli racice u horoskopu. user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1854
12.6.2016 10:06:37   
faustina
Jupiter-spavala sam nikako , budila san se svakih po ure nigdi se namistitiuser posted image
Križa me zabole i trbuh tj. koza me bolila to si rodjo pravi mista user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1855
12.6.2016 11:16:48   
mmamita
hahaha Jupiter, da te ne boli znaci nebi nas ni pitala kako smouser posted image Ali evo vec kad pitas da se i ja pozalim. Ubise me ledja i prepone i kriza i sve sta moze. Hodamko patka i ne mogu obavljat svakodnevne radnje normalno!. Jucer sad se satrala po kuci, opeglala tonu robe i nekakvu mini generalku napravila, navecer se nisam mogla ustat s kauca, ali bez pretjerivanja. Muz me poteza da se dignem user posted image Mrzim kad sam bespomocna!

Jupiter daj neki avatar lipo stavi kad nam se bebice rode. Ovo sta sam ja stavila je bas bzvz a ne znam kako ubacit neki drugi van ponudjenih na RR.

Desideria kako je malac? jeli pajki i papa lijepo? user posted image Ljubim vas!

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1856
12.6.2016 11:33:26   
Desideria
Bome sam se rijesila 😊. Neopisiv osjecaj. A to sto mi je treći! Ne mogu opisati smirenost, sigurnost i flexibilnost. Suuper! A najbolja stvar koju sam jucer skuzila da sa ranijim.porodom ja malisi promijenila godisnje doba i horoskopski znak 😅. Fora! Kako je mare? Jel već luda? Ja dva tjedna tu već ludim.od tjelova na zraku bila nisam. Al sto je najgore, covjek se navikne...

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1857
12.6.2016 17:09:09   
di.sak
ajmee, ja tek sad vidlaaa!! Desideria, cestitam!! :))) nosam se nadala da ce tak brzo vann! :D bravo! neka je sve dobro proslo! :))) zelim ti brz oporavak, a malisni nek bude zdrav i sretan! :D

mi bili sinoc u svatovima i bilo nam je prepresuper! mm i ja smo se naplesali i izdivljali, pa sad trpim natecene noge, al isplati seee!! :)))

a danassss!! SVAKA CAST VATRENIMA I 1. POBJEDI NA EURUU!! :))) ima da odmaram noge citav tjedan, dobro, ne bas citav, al bar do iduce tekmeeee!! :))))

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1858
12.6.2016 17:43:26   
Jupiter
Haha Mmamita imas praf, stvarno tako "zvuci" user posted image ali znate da nije tako i da zelim znati kako ste. Sve od reda.
Budem pogledala sta se nudi da stavim kakav zgodan avatar za nase bebice.

Desideria bas mi je drago da si sretna i da je sve ok. Kako je sa cickama? Ima li pomaka ovaj put? Ne zamjeri mi, samo sam znatizeljna. Sta kazu u bolnici, kad idete doma?
A Mare je tu negdje, kao i ti.. Nije lose ali uvijek moze bolje. Ovisi puno i sa kim si u sobi a kaze da je sad kao za inat sa nekom jako brbljivom, glasnom i prehladjenom zenskom... Nemaju terasu ali imaju tv. Ma ona je lavica od zene! Uvijek optimisticna :)

Moj muz je valjda jedan od rijetkih koji ne prati nogomet, pa cak ni kad je svjetsko u pitanju. Nemate pojma koliko sam sretna zbog toga.
No necu o nogometu.

Kod nas kisa pada pa danas odpada odlazak do mora. No zato me cekaju nekoliko nepogledanih serija Game of Thrones. Sto se mora - nije tesko! user posted image user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1859
12.6.2016 18:16:47   
Jupiter
user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria -28.06.user posted image 10.06. stigao princ
user posted image user posted image user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1860
12.6.2016 21:42:00   
Cvrčak
Desideria čestitam!!!
Drage moje,
Prošli put kad sam bila na pregledu uzela sam brošuru za Dianatal gel.
To je kao nekakav lubrikant koji pomaže djetetu da lakše isklizne, time se
smanjuje mogučnost da popucamo. Pa , je li tko od vas zna ista o tome?
Inače, ja sam užasna, grintava, boli me sve i najrađe bi da me svi pustu na miru
da odmaram, ništa ne radim i da me niko ne pila

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1861
12.6.2016 22:04:01   
mmamita
Jupiter e ovo vec izgleda bolje user posted image , nadam se da imas i avatar kad nam cure male dodju user posted image
Meni je taj nogomet prije isa na zivce jer je stalno on mora na neku utakmicu. A sad molin Boga da izjalovi neka utakmica, znam da imam mir od par sati user posted image A i ja volim pratit sport opcenito.

Desideria ooo da, blago ti se!! Neka, samo ti uzivaj sa svojim malisom user posted image Jeli djecak ima ime ili se jos niste odlucili?

Cvrcak hahah ja mislim da nas je vecina sada u takvom stanju. Ja sam danas imala osjecaj da cu ic rodit, sve me boli! I jos me taj osjecaj ne prolazi, ali nadam se uzalud user posted image

Sutra imam pregled u 3, pa vam javim novosti user posted image Ovo su mi zadnje sanse za prirodan porod, ako sutra nisam otvorena ic cu vjerojatno odma u bolnicu se narucit za carski. Jos se nadam da je dr. Vulic pogrijesio u procjeni bebe... Ali sutra je dan odluke user posted image

Hannah bila sam jucer u Jokera u Mullera i tamo nemaju ampule. Gledale su me ko da padam s Marsa!! Ic cu sutra u City-a

(Odgovor članu Cvrčak)
Neposredna veza do poruke: 1862
12.6.2016 23:52:52   
Hannah20
Mamita bila sam u Millera i slikala sam ih . Evo sad cu staviti u moj album pa pogledaj . P.s. Ne garantiram u njih jer ne znam jel od njih ili mustele . Ali ako ti nije problem kupi ih par pa jednom tjedno stavi .... Morat cu i ja po njih, jučer je bila prevelika gužva pa mi se nije dalo čekati na kasi .

Jedno pitanje : jel nosimo bebama odjeću dok su u rodilištu ? I mozemo li im obuci svoju umjesto bolničke ?

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1863
13.6.2016 10:04:49   
PinkyFunkyBirdy
Disideria, iskrene čestitke na malom princu! user posted image user posted image user posted image

Svim ostalim držim fige da bude brzo i lako te da se brzo nakon prvih trudova mazite sa svojim zdravim i veselim mirišljavim štrucama! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1864
13.6.2016 13:20:36   
saki84
dan user posted image

mmamita sretno na pregledu i da ti kazu nista od carskog user posted image ...
ja jutros bia kod kirurga, malo se kila smirila ali nesmim nista fizicko radit, pocet setat tek kad kupim trudnicki pojas i kontrola opet pred kraj trudnoce zbog moguceg carskog....u slucaju ukljestenja moram hitno doc, jer valjda ako dodem u toku sat-dva mogu mi to poravit bez operacije inace nece ic bez toga...tako da ja i dalje mirovanje a mm ce radit kad dode sa posla sve sta ja ne mogu.
Podiglo mi i dozu eutiroxa pa sam cila hiper osjetljiva, cesto imam ispade plakanja i neke tuge, jedva cekam da se priviknem na ovu dozu jer ovo me dovodi do laganog ludila...
sve vas pozz idem malo dignit noge i gledat tv

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1865
13.6.2016 13:38:01   
Desideria
Moja prica i moj boravak u bolnici nikad kraja....danas smo trebali doma i na pregledu za otpust cuju mu sum na srcu...cekamo uzv srca koji mozda danas mozda sutra....naravno sutra.....svi govore to puno beba ima to nije nista a meni je tesko....

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1866
13.6.2016 14:00:02   
faustina
Desideria draga, neznam sta da kazem , virujem da ti je sad tesko i nije lako kad ti tako nesto
kazu . Drzi mi se mozda se na ultrazvuku pokaze da nije toliko ozbiljno .
<3 <3

Neposredna veza do poruke: 1867
13.6.2016 14:23:57   
Hannah20
A joj .
Većina tih šumova je bezazlena. Bitno da sve bude ok , a doma ste uskoro . Javi sta je bilo ....

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1868
13.6.2016 14:44:30   
Desideria
Bili na uzv.je neka mala rupica, dr nije zabrinuta, veli da nije vidjela dijete kome se nije zatvorilo. Da to samo zahtijeva pracenje. Kontrola za 6-8 tjedana. Srce mu je ok i to ne utjece na njegovo zdravlje

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1869
13.6.2016 15:03:47   
Hannah20
Eto vidis . Super .
Onda sutra idete doma ?

Neposredna veza do poruke: 1870
13.6.2016 15:17:23   
faustina
Ajde neka , bas mi je drago , sad mozes odahnuti.!

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1871
13.6.2016 16:17:12   
saki84
Desideria mojoj priji maleni ima od rodjenja rupicu, koja je na svakoj kontroli sve manja a maleni nema jos godinu dana. Vidim da je doktorica rekla da nije strasno, nadam se da te bar malo umirilo. Drzi se i ljubi malenoga.

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1872
13.6.2016 18:56:15   
mmamita
Desideria bude ti to vecinom sve ok. Kako su rekle cure to se postepeno zatvara i na kraju bude sve u redu. Nadam se da cete sutra doma user posted image

Hannah pogledat cu sutra u City-a, danas mi se bas nije islo. Hvala user posted image

Saki dobro da se malo povuklo. Jesam te dobro razumila, neces imat ivse ni jedan pregled do pred termin poroda??

Na pregledu je bilo sve ok sto se tice bebe. Uspile smo cak vidit cijelo lice. Joooj doslo mi je da onaj ekran cili izljubim!! Zatvorena skroz, a po njoj beba danas ima 3600, tako da nije on puno falia. Kaze dr. da su odstupanja po 500g, tako da je sve moguce. Ona ima neku svoju tablicu i kaze da njoj najvise viruje i da joj je najtocnija. Tako da one mjere koje je Vulic u srijedu zapisao usporedjujuci s njenom tablicom, beba je bila oko 3350g. Uglavnom, poslala me u petak u dr. Vukovic(mislim da se tako preziva) na kontrolu i da s njom dogovorim sve oko carskog.
Carski se odradjuje prije termina, da nebi doslo do trudova i jos nekih komplikacija... Tako da ocekujem bebu negdi oko 01.07. , ali u petak cu znati 100% user posted image
Ajme ja mislim ako u petak dogovorimo termin da necu spavat do tog dogovorenog dana!!

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1873
13.6.2016 18:58:34   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Jupiter-------------14.06.
Cvrčak-------------15.06.
Lisica Mica---------16.06.
mmamita------------17.06.
saki84--------------21.06.
mmamita---------21.06.
Faustina------------22.06.
Hannah-------------22.06.
di.sak---------------27.06.
mmamita-----------27.06.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1874
13.6.2016 19:05:56   
Hannah20
Ajme mamita blago ti seeee i ja bi !!!! Znaci nece ti dr. Vulic raditi carski ?
Joj krenulo je .... user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!