|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
9.6.2016 20:53:35   
mmamita
Cvrčak pa di si ti user posted image Mi mislile da si nas zaboravila. Drago mi je da je sve u redu sa vama! I guštaj na brodu, taman će ti lijepo proć 2 tjedna! Javi nam se u srijedu nakon pregledu.

(Odgovor članu Cvrčak)
Neposredna veza do poruke: 1826
9.6.2016 20:54:42   
mmamita

Naši pregledi user posted image

mmamita----------13.06.
Jupiter-------------14.06.
Cvrčak-------------15.06.
Lisica Mica---------16.06.
saki84--------------21.06.
Faustina------------22.06.
Hannah-------------22.06.
di.sak---------------27.06.
mmamita-----------27.06.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1827
9.6.2016 20:55:28   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1828
9.6.2016 21:14:03   
saki84
Da Mammita mucila se na wc tri sata, imala grceve al nikako da krene al kad je krenulo olaksala dva kila i zaradila kiluuser posted image ...zvuci ka crni humor
ja bi rado stavila slikicu al mi kamera ne radi pa cu zamolit mm kad dodje kuci da me slika pa cu stavit.
cvrcak ja se trudim ne razmisljat o porodu. Tek danas sam malo o tome kad mi je gin napomenula ako jos kila naraste da cu vjerovatno na carski.
nadam se da cu ga izbjec, ne zato jer se bojim carskog vec cu bit vecinu vremena sama sa bebicom pa ne znam kako cu ako bude carski. Al o tome kad dode vrime :-).
Javi kako je prosao pregled user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1829
9.6.2016 22:38:01   
Hannah20
Mamita nemoj biti tužna, bitno da beba izadje... Vjerovatno si tužna jer planiraš vise djece, a to je problem kod vise carskih .... ali najbitnije da sve bude ok . Svako toliko virnem na odbrojavanje očekujući da ce nekoj uspjeti, i odma me svi strahovi i bolovi nestanu .

Jupiter zasto si protiv dripa ? Imam dosta iskustava oko sebe gdje je drip puno pomogao , u principu kažu da zene misle da vise bole ti trudovi samo zato jer se onda preskoče oni blagi prirodni, odma idu jaki ali sa time i otvaranje ...

Lisica je pisala o međici, nezz kako riskirati da ne pukne , jer kažu i na tečaju da je to puno veci problem ušiti i da se kasnije moze imati problema sa spuštenom maternicom i Sl .

Saki zasto se mučiš na wc na silu ? Ja ne idem dok me ne potjera user posted image , mozda da probaš Donat ? Ja sam nekidan popil bocu radi žgaravice i imala sam (oprostite) proljev 3 dana od njega .
Uskoro i ja stavim sliku, samo dok se uslikan .
Moram prijaviti da su one strije netragom nestale .. Stavljala sam neke ampule i svetu Mustelu par puta dnevno i niti me zateže niti pece, a strija vise nema .
Stavit cu vam sliku da vidite kako je bio pukao i sad kad nema nista ...

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1830
10.6.2016 10:43:27   
mmamita
Hannahmolin te recept za čarobni napitak koji uklanja strije user posted image Obavezno stavi sliku prije i poslije, živo me zanima!
Ja sam ti čisti primjer da je drip koma. Bila sam 7h na dripu. Prvo šta me ubijalo a drugo, tako sam se sporo otvarala da je to bila milina. Mislim da nije zavrsilo carskim da bi trajalo još ohoho. Nakon toliko sati dripa 4cm otvorena, a dosla sa 2 cm u rađaonu. I još su mi probušili vodenjak pa eto. Ja zavidim onim sretnicama koje rode u roku od par sati.

Desideria ima li kakvih novosti?

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1831
10.6.2016 11:23:12   
Jupiter
Jutro! Danas sam spavala (citaj: valjala se po krevetu) dokle god sam mogla.. Bas mi se nije ustajalo. Sama kod kuce..
Vidim da ste se raspisale.. idem redom..

Saki, par puta u T mi se desilo da nije htjelo van..strava i uzas ali vecinom, jer sam pila Dufaston cijelo vrijeme, sam zapravo imala uredniju stolicu nego kad nisam bila T. Ugl, meni su pomogle suhe sljive. Par kom znjopnem poslije jela i stvar je bila rijesena. Probaj se ne napinjati, stvarno mozes imati problema.. Nego, probaj jos jednu stvar ako ne bude islo. Kazu/pisu da je cucanje najprirodniji polozaj za to, pa posto se zbog buse ne mozes popeti na skoljku, uzmi kakav stolcic da dignes noge. Vjeruj mi, i to pomaze. Zato i tvrde da je i radjanje u takvom polozaju najlakse/najprirodnije.
Faustina ti ko da si loptu progutala!user posted image Bas je pravo okrugli! A o liniji vise necu jer ce te se sve umisliti!user posted image To vrijedi i za tvoje slikice Mmamita. Linija ti je....ono..user posted image
Ali trbuh je Ogroman!! Valjda sve kile su u cicama i trbuhu. Mislim da usporedim tvoj i Marin da ne bi bilo velike razlike user posted image

Hannah... Taj drip je umjetan hormon kojeg nase tijelo inace proizvodi kod radjanja i stvaranja mlijeka. Davanjem dripa nase tijelo prestaje proizvoditi svoje i oslanja se na taj umjetni. Nerjetko ga treba dodavati sve vise da bi se porodjaj "pokrenuo" a onda pocne "festa" jer kontrakcije izazvane dripom su nerjetko izuzetno jake, bez pauza kao kod prirodnih i s time jako bolne. Iskustva zena koje su radjale sa i bez dripa su dovoljne da zanemarim ono malo iskustava nekih zena koje tvrde da je njima drip bio ok.
Naj gora stvar koja se moze desiti je da dobijes drip, kontrakcije krenu, a ti zatvorena. Svaka koja je prosla kroz ovakav scenarij ce ti potvrditi da je to uzasno bolno..kao kod nase Mmamite, to najcesce na kraju zavrsi sa carskim. Totalno nepotrebno. Po njima, nasoj bolnici, ispada da jako veliki postotak zena ne zna kako roditi...a to je naj prirodnija stvar na svijetu.
Ne zelim ni epiziotomiju. Ako trebam puknuti, neka puknem..ali prirodno.

Cvrcak, draga!pa gdje si kad te nema!user posted image
Svakako javi kako je prosao pregled..kolika je bebica, kolika si nam ti user posted image user posted image i sve!
Vjeruj mi, i ja bi na stolcicu rodila. Tu dolazi veliki ali...Ali.. to ce morati biti splet okolnosti...tj da budes u pravo vrijeme u bolnici.. Najcesce jedna smjena ti podrzava takav porodjaj dok druga zeli da to sto brze obave/imo. Bas sam pitala na tecaju u bolnici i tako mi glavna primalja kaze.. Steta...

Kad stignem stavit cu sliku. Svaki dan gledam jel' mi se sta trbuh spustio.. Ni ja ne mogu docekati da ju privijem na prsa.. Nocas sam pak sanjala kako mi je ispao sluzni cep... Ajme samnomuser posted image
user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1832
10.6.2016 16:43:30   
Hannah20
Eto i mojih slikica .
Mamita svaka čast nakon takvog iskustva da ti se ide prirodno ....

Sto se tice strija, ampule su neke iz Millera , al nezz kako se zovu, jedna je 10 kn. Nisam ih puno stavila par puta . Moram vidit kako se zovu . + Mustela ona koju i ti imas , par puta dnevno. Najbolje hidratizira . Koza mi je savršena od nje .
Prije nje bademovo , bademova mast, ma sto čuda mi nije pomoglo . Jednostavno peklo, pucalo, perutalo se, uzas .

< Poruku je uredio Hannah20 -- 10.6.2016 16:45:52 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1833
10.6.2016 16:58:40   
mmamita
Hannah odma piši kako se zovu te ampulice, idem ih iz ovih stopa kupit!! A pupa je mrak user posted image

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 1834
10.6.2016 19:01:44   
saki84
Svima su vam busice tako ljepe user posted image ...sinoc je mm kasno dosao pa ga nisam tila gnjavit da me slika, a radi jadan po cili dan. Al za vikend je free pa ima da i ja svoj stavim
Hannah imala sam konstantno grceve kao kod proljeva ali nista nije izlazilo, bas me namucilo. Nisam mogla ni sidit, stajat, lezat dok nije izaslo. Ne ponovilo se. Zato sam sad na djetnoj prehrani da ta stolica bude sto meksa.
Jupiter svasta sam ja probala cak i prolax alo jednostavno kod mene nista ne pali, mjenjala sam i prehranu ali ni to nije potpuno ucinkovito. Sad ne smijem niti se sagnut, cucnut, hodat sto manje i opterecivat do ponedjeljka kad mi je pregled kod kirurga. Sad samo triba izdrzat do tada, rekla mi ke gin nista nosit, nikakav teret. Cak mi je savjetovala da nabavim pojas za trudnice da se to sta manje opterecuje. Al sve cu vidit sa kirurgom.
gdje nam je desideria jeli jos u komadu? Da nije rodila kad je nema? Prva bebica na ovoj temi odma me raznjezi..

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1835
10.6.2016 19:18:07   
mmamita
saki baš te lipo namučilo. Ne ponovilo se!
Ja isto mislim da nam je Desideria u 2 komada user posted image javila bi se ona inače user posted image Daj Bože samo da je sve prošlo u redu!

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1836
10.6.2016 19:48:24   
Jupiter
I moj baluncic mozete pogledati. Bili na moru pa rekoh dragom da me i tu jednom uloviuser posted image .

Hannah, stvarno, kad stignes napisi naziv tog cuda...valjda nismo baksuzi da to djeluje samo kod tebe..

Desideriaaa javi se! Ma ja mislim da ste jos u komadu ali se sigurno jos uvijek brines. Grliiim!!

Saki a sunce mu zarko! Bas mi je krivo user posted image
Nadam se da ce ipak ici na bolje..

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1837
10.6.2016 21:20:48   
Hannah20
Mamita i Jupiter ne znam naziv ampula jer sam ih stavila i bacila onaj kartončić . Mislila sam sutra do Citija pa ti javiti . Ako ti odeš prije, tamo na policama di je njega koze mame bebe , vidjet ces ampule pakovane po jedna . Svaka je 10 kn . Ali opet ponavljam Mustela igra veliku ulogu . Koza mi je glatka i mekana . Od svega ostalog zatezala, perutala se i pekla .

Desideria javi se ! Čekamo slikeeeee

< Poruku je uredio Hannah20 -- 10.6.2016 21:23:38 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1838
11.6.2016 3:41:27   
Desideria
Cure moje ja jucer rodila 😍. 10.6. U 10,35h. Mali mr.x se rodio 37+5 2990g i 47 cm. Sve dijagnoze pale u vodu 😊

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1839
11.6.2016 6:03:57   
faustina
DESIDERIA draga , cestitam ti od sveg srcauser posted image user posted image user posted image user posted image
Eto si nam otvorila sezonu user posted image
Sad uzivaj u svom malom andjelicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i kad budes uvatila vrimena daj nam opširniji izvještaj kako je prosao porod

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1840
11.6.2016 8:55:54   
lidac0605
Oooo,stigla prva ljetnicaaaa user posted image user posted image user posted image
Desideria,čestitam na dečkiću,nek bude živ i zdrav,a mami brzi oporavakuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 11.6.2016 8:56:55 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1841
11.6.2016 9:10:32   
Snjeguljica_83
Desideria, čestitke prvoj ljetnici!user posted image user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1842
11.6.2016 9:19:52   
Desideria
Hvala cure 😘! Drago mi je da je ranije krenulo. Sve dubioze su pale u vodu i o sumnji u zastoj i curenje moje plodne vode. Porod je trajao nesto manje od 3,5h al je bilo bolono. Ovaj put sam hvala bogu mimoisla kiretazu posteljice, nisam rezana ali imamn2-3 sava jer mi je zadnji sav popucao pa me ipak boli. Ali nema veze kad pogledam poklon ❤. Curke sretno svimaaa i tipkamo se

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1843
11.6.2016 9:20:06   
as1403
Desideria cestitam od srca na bebici dug zivot pun zdravlja mu zelim a tebi brz oporavakuser posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1844
11.6.2016 9:26:35   
saki84
Desideria user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam na bebici i da je sve proslo kako treba!!! user posted image ...
cila sam se raznjezila, dosla nam prva bebica. Uzivaj, grlite se i ljubite. Najteze je nadam se proslo. user posted image ....tebi brz oporavak a bebici dug, zdrav i sretan zivot!

< Poruku je uredio saki84 -- 11.6.2016 9:28:32 >

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1845
11.6.2016 9:33:28   
perlica55
Desideria čestitam od srca, sada fino uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1846
11.6.2016 11:01:35   
mmamita
Ajme Desideria koje lipe vijesti!! Čestitam na malom princu!! user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala Bogu da je sve prošlo u redu!! Sad uživajte i mazite se do mile volje!! Kakav divan početak user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1847
11.6.2016 11:09:49   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image -10.06. stigao princ user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

< Poruku je uredio mmamita -- 11.6.2016 11:10:31 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1848
11.6.2016 11:12:21   
Desideria
💜❤

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1849
11.6.2016 12:22:33   
Jupiter
Desideriaaa, draga, cestitaaam od srcaa!!!
Da mi i ti tvoj princ budete sretni i zdravi dugo, dugo!!!

Wooohoooo nasa prva proljetno-ljetna bebicaa!!!
Sve si nas presiskala user posted image

P.s. Tako mi je drago da je sve proslo u redu i da si nam opet sretna. Grlite se i mazite a kad stignes mi smo tu da se veselimo svakoj tvojoj novosti 😍

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!