|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
8.6.2016 8:08:13   
lidac0605
Di ste vi zabušantice user posted image

Ništa...pobjegle sve od RR user posted image

Evo ja pijuckam kavicu i uživam user posted image .M spava,dvoje u školi,jedan na maturalcu,L igra svoj gameboy...milina user posted image

Još imam i ručak kuhan-skuhala ćufte i ostalo za danas-pa di ćeš bolje user posted image

Nešto njurgavo vrijeme kod nas,nadam se da ne bu kiše,već sam se pripremila za skitanje s kolicima user posted image

Moj M je zadnjih 3-4 dana nemoguć,al stvarno nemoguć-tolko cendrav i živčan i stalno za svaki drek cvili da sam navečer već i ja živčana ko gusjenica jer mi ga već dosta cijeli dan...gura sve prste u usta i stalno jezikom van pa si mislim da je možda kakav zub na pomolu.jučer sam mu pipala meso dole,al ne osjetim niš pod prstom user posted image Vidjet ćemo kroz koji dan...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 601
8.6.2016 8:09:29   
lidac0605

user posted image NAŠE BEBICE user posted image

user posted image Jezic123 - 26.11.2015. Lucija user posted image

user posted image Danira - 29.12.2015. Dominik user posted image

user posted image lidac0605 - 05.01.2016. Mauro user posted image

user posted image SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema user posted image

user posted image baby20 - 12.02.2016. Leo user posted image

user posted image Hope23 - 17.02.2016. Noell user posted image

user posted image Vilić zuba - 03.03.2016. Luka user posted image

user posted image Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio user posted image

user posted image Kazimira - 09.03.2016. Baltazar user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 602
8.6.2016 8:52:21   
Kazimira
Evo jedne zabusantice user posted image

Bokic svima user posted image

Pijem user posted image dok B cori u kolicima, banda otisla u vrtic....izlude me vec na rano jutro user posted image Jucer je opet K dobio vrecicu od tête doktorice I u njoj izmedu ostalog zimske cipele I tene koje svijetle.....ALI dobila I V veliku vrecicu od frendice, ali je to velika roba.....kaj se nisu posvadili oko cipela user posted image
Rekla sam da I''m vise nis nebum kupovala user posted image
Tako da mi je sad kuca u jos vise nereda user posted image

Jos uvijek sam na 96 kg, ali sretna...puno bolje se osjecam, osim kaj me leda bole od mog njeznog diva I ujutro kad se dignem...I stalno me zigaju zivci nisko sam cekam da me pokociuser posted image

Danira fala Bogu da te zub vise ne boli user posted image

Lidac uzivaj dok mozda, mi smo zakazali sa set_njamauser posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 8.6.2016 8:55:35 >

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 603
8.6.2016 20:07:18   
Jezic123
Evo jods jedne zabusantice
Mi smo jucer dobili pikicu pa smo danas cendravi i nista necemo papati osim cikeuser posted image
L je ducaka 66cm i ima 6900 g. Naspram vasih decki ona je mala palcica user posted image user posted image
Danira user posted image za zub sto je prestao boljeti, ja cu poslije mora zubaru. Sada nestignem, jer mi mora cistiti kamenac.
Lidac ja sam danas imala musaku od jucer i umutila deckima palacinke za veceru user posted image sada se malo odmaram

Neposredna veza do poruke: 604
8.6.2016 20:36:50   
lidac0605
Jezic,Luca je prava manekenkica,dugačka i vitka user posted image prava ženskica,nema kaj...
Nadam se da ne bu tempice,puj,puj

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 605
8.6.2016 21:05:50   
Jezic123
Hvala lidac
I ja senadam da je nece biti.

Neposredna veza do poruke: 606
8.6.2016 22:01:12   
Danira
Vecer curkem
Jutros sam pisala i izbacilo me,vise nisam imala zivaca ponovouser posted image
Danas sam kuhala grah s jecmenom kasom i kobasicama
Cijeli dan me boli glava i to migrenski,uzas.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 607
8.6.2016 22:14:07   
Danira
Sad me vec 3 put izbacilouser posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 608
8.6.2016 22:16:28   
Danira
Kazicuser posted image za robu,bar bus malo ustedila na tome.
Jezic lucija je curka i pol,lijepo napreduje,bitno da je zdrava.user posted image
Lidac kaj veli frajer kak na maturalcu?user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 609
8.6.2016 22:21:33   
Danira
Bila nam je patronazna,nemre vjerovati da je D tak naraso,taman je jeo kasicu,veli ona pa nis ne pljuje van,kak dobro dijete.malom je valjda bil dobar trenutak za papicu,jer nekad pol kasice pljune,pa se sav namrlja po licuuser posted image
Lidac i moj je par dana nervozan,samo bi se nosio.user posted image
Popila sam vec 3 lupoceta i nis mi bas ne pomazu,luda sam od te svoje glaveuser posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 610
8.6.2016 22:26:09   
Danira
Klinci su oboje prosli s 5,mala 5.0,a mali4.9.engleski mu se neda uciti,za iducu godinu se upisao i na njemackiuser posted image ja sam bila protiv,al on bi bas taj jezik radije,nek mu bog pomogne.user posted image Laka vam noc curkice moje,cujemo se sutra!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 611
8.6.2016 22:58:15   
Jagodica13
Vecer cure evo jos jedne zabusantice user posted image A zaspao pa da se javi... nama danas 3 mjeseca,kako mi je to brzo proslo kao da sam jucer rodia user posted image moj A danas nikako spavati, probudio se u 10, zaspao u 3 sar vremena i kasnije jos 10 min cornio u kolicima dok smo set_ali.. danas ga legla a on se raspricao pa poceo vikati pa se okrenuo prema meni i hoce se maziti user posted image na kraju zaspao na ciki user posted image
Jezic user posted image za curku prava mala gospodjica, neka prodje bez temp.
Mi sljedeci tjedan idemo na prveo cjepljenje, jer je.bio bolestan pa preskocili..
Danira user posted image za klince i petice
Lidac kad se tvoj swf vraca sa maturalca? user posted image
Idem na spavanac,mm vec odhrkao jednu turuuser posted image pa se tipkamo sutra ako mi A dopusti user posted image
laku noc user posted image

< Poruku je uredio Jagodica13 -- 8.6.2016 23:05:48 >

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 612
9.6.2016 7:40:53   
Jezic123
Jutro curke
Mi od jutra cendramo izgleda da je jos nije prosla pikica, tako da ce namdanas dan biti veseo.
Ja stavila pola pileta kuhati, pa cu bjeli lucki smiksati, a ostatak zapeci uz krumpirice ili mlince budem vidjela.
Mm mi otisao na put, ali se vraca danas tako da ga nece biti cjeli dan pa cu ja po malca u vrtic.
Vrijeme je danas nikakvo imam osjecaj da ce se tako kisa izliti ono uzas.

Neposredna veza do poruke: 613
9.6.2016 7:42:40   
Jezic123
Danira user posted image za tvoje odlikase
A gle sto se jezika tice ako ti mali bas zeli nikada nije od viska da zna koji jezik vise.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 614
9.6.2016 8:38:09   
Kazimira
Jezic super je Lucija....brzo bu prosla nervoza....user posted image
Jesi vas spakirala?

Danira user posted image za klince....ponosni mama i tatauser posted image ....nek uci jeziku, trebali ce muuser posted image

Jagodice I moj B je nervozan zadnja 2-3 dana..zaboravim lose spava po danu I vise place user posted image ....vec ne znam kak da ga nosam user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 615
9.6.2016 8:39:54   
Kazimira
Danira kako glava danas?

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 616
9.6.2016 8:51:50   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

E,to volim kad ujutro dođem pa već imam kaj čitat user posted image !

Jezic,nek se L vrati čim prije u normalu od cijepljenja user posted image moj je sad adnje podnio bez ikakvih nuspojava user posted image još jedna,pa mir do godine dana user posted image

Danira user posted image za male odlikaše,ja sam s ovim velikima već zaboravila kaj je to odlikaš user posted image ...kćer je prolazila s 5 do gimnazije,sedmaš i petaš do 5.razreda...sad će svi proć sa 4,za čudo Božje i ova ljenguza koja guzicu moči u Trogiru user posted image
A onda nas tek čeka veselo iduće godine-lijenčinu upisat u neku srednju školu,a sam ne zna kaj bi i kćer-državna matura i upisi na faks user posted image već mi je zlo unaprijed...
Moji svi uče drugi strani jezik i ja sam za to,obavezno...oni su svi od vrtića već učili engleski...kćer u gimnaziji uči 3-engleski,talijanski i španjolski user posted image
Sedmaš danas dolazi navečer doma,pošalje mi tipa 2,3 poruke na dan,samo da znam da je sve ok...oni su sad kaaaao veeeeliki user posted image

Moram se dobro odmorit prek ljeta jer kad krene škola,ponovo ću morat bit ko Gestapo nad njim i gubit i ovo malo živaca kaj još imam jer njega natjerat naučit je Sizifov posao user posted image ...neću još o tome sad mislit..

Mauro je za poludit..ko da je i on u nekom pubertetu user posted image ,ja sam do navečer luda baba kolko me izludi kroz dan sa tim cendranjem,pa neće jest,pa jučer od 10 ujutro do 5 popodne nije opće htio spat a drijema mu se i vidiš da mu se spava a on se ne da user posted image
Nadam se da je samo neka faza i da bu brzo prošla jer sam već na rubu sa živcima user posted image ...i onda kad mi ko točka na i dođe doma muž i veli kaj sam stalno živčana user posted image ja već u glavi imam ovu sliku user posted image

Eto,izjada se ja malo user posted image
Ja bum danas složenac od zelja i bulgura user posted image
Nadam se da do večeri ne bu kiše da mogu ovog zloću odvest van,to mu je jedino jučer bilo kaj je spavao tokom dana user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 9.6.2016 8:55:04 >

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 617
9.6.2016 9:17:19   
danery
juhu....mogu'l i ja k vama na kofi,moje proljetnice još ćore user posted image
bome ćori i moja cura,al svaki čas bi mogla kmeknuti....

ajoj,lidac,pa tebi pravo veselo user posted image i meni jučer kuka prijateljica kako se psihički priprema za ljetne praznike,ona ima 2 školarca i bebu user posted image

znači m zeza,ha....i moja je sinoć od pola 6 navečer brondala za klopicu,posisala jednu stranu,traži još,na drugu ni pogledat,a kamoli zinut,ad ma kakvi,i tako je kvakala do 9 navečer dok nije u polusnu posisala još....inače povremeno ima festivale prije spavanja,al ajd,makar noć prođe tiho....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 618
9.6.2016 9:17:22   
Jezic123
Ova moja cvilicka se opet probudilacvileci i sada zaspala na ciki i spava u mom krevetu. Bojim ju se dirati da se opet neraspekmezi.
Kazic imam jos spakirati moje i od muza stvari i to je to, od odjece,onda druge stvari pakiram, krevetic, kadicu... Kao da se selimo user posted image
No uz to jos kucu imam za ocistiti i ono svakodnevno.

Neposredna veza do poruke: 619
9.6.2016 9:26:00   
lidac0605
Danery,pa kak ti ne bi mogla k nama pa si tu domaaaća user posted image
Ajde,pa Hanici je još dopušteno trenirat vas tak,još je ona maaala...bitno da je po noći dobra user posted image
Ovo čudo od 5 mjeseci već dooobro zna kaj hoće/neće..i ne da se krstit user posted image
I znaš kak me gleda kad govorim mužu kak je nemoguć cijeli dan user posted image točno ko da zna kaj govorim user posted image

Nisam se pohvalila sa kilicama-raaavnih 80 user posted image -smršavila ukupno od početka dijete 3,još 3 pa sam na predtrudničkoj kilaži,al ja bi na 70-znači još 10 user posted image

Jezic,uzmi i mene user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 9.6.2016 9:27:01 >

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 620
9.6.2016 9:26:26   
Danira
Danuser posted image
Glava me i dalje ubija i povraca mi se,vec me dugo nije copila migrena,uzas user posted image
Mali u skoli,mala spava,aD ko i luca spava nakon cike na mom krevetu.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 621
9.6.2016 9:30:38   
Danira
Frendu je jucer zena rodila,mm i njih 20-ak otislo proslavit,doso oko 3 ,sad mu je mukauser posted image user posted image nek ,nek.
Danas bum sigurno juhu kuhala da dignem iz mrtvih mmuser posted image
Moj D je isto nervozan,mozda su takvi od vremenauser posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 622
9.6.2016 9:34:23   
danery
ajoj,danira user posted image
i mene je noćas boluckala glava,ali neofen spasio stvar,sreća pa ga smijem piti user posted image

user posted image lidac,dobra si user posted image ja sad imam 85...OPET...al tko mi kriv kad brstim kao koza user posted image al ak ne brstim,onda se ni ne muze user posted image tak da....

gibam,gospica njurga....

stavila sam par slikica ako ćete zjaknut našu malu bandu baba user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 623
9.6.2016 9:43:58   
lidac0605
Danery,curke su preslatke user posted image
Hana mi je slična E skroz user posted image ...a na tebi ja ne vidim tolke kile,pa di su...bit će da u cicama user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 624
9.6.2016 9:56:40   
Kazimira
Danira valjda je vrijeme krivo....ali da ne ureknem B sad bili 1.5 sat.....uf....leda me rastura....
Nadam se da bu brzo flava prosla user posted image

Danery...tvoj mm mora biti jako sretan s tri krasne cureuser posted image

Lidac user posted image za kilice !!!!

Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!