Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.6.2016 8:08:13
|
|
|
|
lidac0605
|
Di ste vi zabušantice Ništa...pobjegle sve od RR Evo ja pijuckam kavicu i uživam .M spava,dvoje u školi,jedan na maturalcu,L igra svoj gameboy...milina Još imam i ručak kuhan-skuhala ćufte i ostalo za danas-pa di ćeš bolje Nešto njurgavo vrijeme kod nas,nadam se da ne bu kiše,već sam se pripremila za skitanje s kolicima Moj M je zadnjih 3-4 dana nemoguć,al stvarno nemoguć-tolko cendrav i živčan i stalno za svaki drek cvili da sam navečer već i ja živčana ko gusjenica jer mi ga već dosta cijeli dan...gura sve prste u usta i stalno jezikom van pa si mislim da je možda kakav zub na pomolu.jučer sam mu pipala meso dole,al ne osjetim niš pod prstom Vidjet ćemo kroz koji dan...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.6.2016 8:09:29
|
|
|
|
lidac0605
|
NAŠE BEBICE Jezic123 - 26.11.2015. Lucija Danira - 29.12.2015. Dominik lidac0605 - 05.01.2016. Mauro SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema baby20 - 12.02.2016. Leo Hope23 - 17.02.2016. Noell Vilić zuba - 03.03.2016. Luka Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio Kazimira - 09.03.2016. Baltazar
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.6.2016 8:52:21
|
|
|
|
Kazimira
|
Evo jedne zabusantice Bokic svima Pijem dok B cori u kolicima, banda otisla u vrtic....izlude me vec na rano jutro Jucer je opet K dobio vrecicu od tête doktorice I u njoj izmedu ostalog zimske cipele I tene koje svijetle.....ALI dobila I V veliku vrecicu od frendice, ali je to velika roba.....kaj se nisu posvadili oko cipela Rekla sam da I''m vise nis nebum kupovala Tako da mi je sad kuca u jos vise nereda Jos uvijek sam na 96 kg, ali sretna...puno bolje se osjecam, osim kaj me leda bole od mog njeznog diva I ujutro kad se dignem...I stalno me zigaju zivci nisko sam cekam da me pokoci Danira fala Bogu da te zub vise ne boli Lidac uzivaj dok mozda, mi smo zakazali sa set_njama
< Poruku je uredio Kazimira -- 8.6.2016 8:55:35 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.6.2016 20:07:18
|
|
|
|
Jezic123
|
Evo jods jedne zabusantice Mi smo jucer dobili pikicu pa smo danas cendravi i nista necemo papati osim cike L je ducaka 66cm i ima 6900 g. Naspram vasih decki ona je mala palcica Danira za zub sto je prestao boljeti, ja cu poslije mora zubaru. Sada nestignem, jer mi mora cistiti kamenac. Lidac ja sam danas imala musaku od jucer i umutila deckima palacinke za veceru sada se malo odmaram
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.6.2016 20:36:50
|
|
|
|
lidac0605
|
Jezic,Luca je prava manekenkica,dugačka i vitka prava ženskica,nema kaj... Nadam se da ne bu tempice,puj,puj
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.6.2016 21:05:50
|
|
|
|
Jezic123
|
Hvala lidac I ja senadam da je nece biti.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.6.2016 22:01:12
|
|
|
|
Danira
|
Vecer curkem Jutros sam pisala i izbacilo me,vise nisam imala zivaca ponovo Danas sam kuhala grah s jecmenom kasom i kobasicama Cijeli dan me boli glava i to migrenski,uzas.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.6.2016 22:14:07
|
|
|
|
Danira
|
Sad me vec 3 put izbacilo
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.6.2016 22:16:28
|
|
|
|
Danira
|
Kazic za robu,bar bus malo ustedila na tome. Jezic lucija je curka i pol,lijepo napreduje,bitno da je zdrava. Lidac kaj veli frajer kak na maturalcu?
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.6.2016 22:21:33
|
|
|
|
Danira
|
Bila nam je patronazna,nemre vjerovati da je D tak naraso,taman je jeo kasicu,veli ona pa nis ne pljuje van,kak dobro dijete.malom je valjda bil dobar trenutak za papicu,jer nekad pol kasice pljune,pa se sav namrlja po licu Lidac i moj je par dana nervozan,samo bi se nosio. Popila sam vec 3 lupoceta i nis mi bas ne pomazu,luda sam od te svoje glave
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.6.2016 22:26:09
|
|
|
|
Danira
|
Klinci su oboje prosli s 5,mala 5.0,a mali4.9.engleski mu se neda uciti,za iducu godinu se upisao i na njemacki ja sam bila protiv,al on bi bas taj jezik radije,nek mu bog pomogne. Laka vam noc curkice moje,cujemo se sutra!
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.6.2016 22:58:15
|
|
|
|
Jagodica13
|
Vecer cure evo jos jedne zabusantice A zaspao pa da se javi... nama danas 3 mjeseca,kako mi je to brzo proslo kao da sam jucer rodia moj A danas nikako spavati, probudio se u 10, zaspao u 3 sar vremena i kasnije jos 10 min cornio u kolicima dok smo set_ali.. danas ga legla a on se raspricao pa poceo vikati pa se okrenuo prema meni i hoce se maziti na kraju zaspao na ciki Jezic za curku prava mala gospodjica, neka prodje bez temp. Mi sljedeci tjedan idemo na prveo cjepljenje, jer je.bio bolestan pa preskocili.. Danira za klince i petice Lidac kad se tvoj swf vraca sa maturalca? Idem na spavanac,mm vec odhrkao jednu turu pa se tipkamo sutra ako mi A dopusti laku noc
< Poruku je uredio Jagodica13 -- 8.6.2016 23:05:48 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.6.2016 7:40:53
|
|
|
|
Jezic123
|
Jutro curke Mi od jutra cendramo izgleda da je jos nije prosla pikica, tako da ce namdanas dan biti veseo. Ja stavila pola pileta kuhati, pa cu bjeli lucki smiksati, a ostatak zapeci uz krumpirice ili mlince budem vidjela. Mm mi otisao na put, ali se vraca danas tako da ga nece biti cjeli dan pa cu ja po malca u vrtic. Vrijeme je danas nikakvo imam osjecaj da ce se tako kisa izliti ono uzas.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.6.2016 7:42:40
|
|
|
|
Jezic123
|
Danira za tvoje odlikase A gle sto se jezika tice ako ti mali bas zeli nikada nije od viska da zna koji jezik vise.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.6.2016 8:38:09
|
|
|
|
Kazimira
|
Jezic super je Lucija....brzo bu prosla nervoza.... Jesi vas spakirala? Danira za klince....ponosni mama i tata ....nek uci jeziku, trebali ce mu Jagodice I moj B je nervozan zadnja 2-3 dana..zaboravim lose spava po danu I vise place ....vec ne znam kak da ga nosam
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.6.2016 8:39:54
|
|
|
|
Kazimira
|
Danira kako glava danas?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.6.2016 8:51:50
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke E,to volim kad ujutro dođem pa već imam kaj čitat ! Jezic,nek se L vrati čim prije u normalu od cijepljenja moj je sad adnje podnio bez ikakvih nuspojava još jedna,pa mir do godine dana Danira za male odlikaše,ja sam s ovim velikima već zaboravila kaj je to odlikaš ...kćer je prolazila s 5 do gimnazije,sedmaš i petaš do 5.razreda...sad će svi proć sa 4,za čudo Božje i ova ljenguza koja guzicu moči u Trogiru A onda nas tek čeka veselo iduće godine-lijenčinu upisat u neku srednju školu,a sam ne zna kaj bi i kćer-državna matura i upisi na faks već mi je zlo unaprijed... Moji svi uče drugi strani jezik i ja sam za to,obavezno...oni su svi od vrtića već učili engleski...kćer u gimnaziji uči 3-engleski,talijanski i španjolski Sedmaš danas dolazi navečer doma,pošalje mi tipa 2,3 poruke na dan,samo da znam da je sve ok...oni su sad kaaaao veeeeliki Moram se dobro odmorit prek ljeta jer kad krene škola,ponovo ću morat bit ko Gestapo nad njim i gubit i ovo malo živaca kaj još imam jer njega natjerat naučit je Sizifov posao ...neću još o tome sad mislit.. Mauro je za poludit..ko da je i on u nekom pubertetu ,ja sam do navečer luda baba kolko me izludi kroz dan sa tim cendranjem,pa neće jest,pa jučer od 10 ujutro do 5 popodne nije opće htio spat a drijema mu se i vidiš da mu se spava a on se ne da Nadam se da je samo neka faza i da bu brzo prošla jer sam već na rubu sa živcima ...i onda kad mi ko točka na i dođe doma muž i veli kaj sam stalno živčana ja već u glavi imam ovu sliku Eto,izjada se ja malo Ja bum danas složenac od zelja i bulgura Nadam se da do večeri ne bu kiše da mogu ovog zloću odvest van,to mu je jedino jučer bilo kaj je spavao tokom dana
< Poruku je uredio lidac0605 -- 9.6.2016 8:55:04 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.6.2016 9:17:19
|
|
|
|
danery
|
juhu....mogu'l i ja k vama na kofi,moje proljetnice još ćore bome ćori i moja cura,al svaki čas bi mogla kmeknuti.... ajoj,lidac,pa tebi pravo veselo i meni jučer kuka prijateljica kako se psihički priprema za ljetne praznike,ona ima 2 školarca i bebu znači m zeza,ha....i moja je sinoć od pola 6 navečer brondala za klopicu,posisala jednu stranu,traži još,na drugu ni pogledat,a kamoli zinut,ad ma kakvi,i tako je kvakala do 9 navečer dok nije u polusnu posisala još....inače povremeno ima festivale prije spavanja,al ajd,makar noć prođe tiho....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.6.2016 9:17:22
|
|
|
|
Jezic123
|
Ova moja cvilicka se opet probudilacvileci i sada zaspala na ciki i spava u mom krevetu. Bojim ju se dirati da se opet neraspekmezi. Kazic imam jos spakirati moje i od muza stvari i to je to, od odjece,onda druge stvari pakiram, krevetic, kadicu... Kao da se selimo No uz to jos kucu imam za ocistiti i ono svakodnevno.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.6.2016 9:26:00
|
|
|
|
lidac0605
|
Danery,pa kak ti ne bi mogla k nama pa si tu domaaaća Ajde,pa Hanici je još dopušteno trenirat vas tak,još je ona maaala...bitno da je po noći dobra Ovo čudo od 5 mjeseci već dooobro zna kaj hoće/neće..i ne da se krstit I znaš kak me gleda kad govorim mužu kak je nemoguć cijeli dan točno ko da zna kaj govorim Nisam se pohvalila sa kilicama-raaavnih 80 -smršavila ukupno od početka dijete 3,još 3 pa sam na predtrudničkoj kilaži,al ja bi na 70-znači još 10 Jezic,uzmi i mene
< Poruku je uredio lidac0605 -- 9.6.2016 9:27:01 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.6.2016 9:26:26
|
|
|
|
Danira
|
Dan Glava me i dalje ubija i povraca mi se,vec me dugo nije copila migrena,uzas Mali u skoli,mala spava,aD ko i luca spava nakon cike na mom krevetu.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.6.2016 9:30:38
|
|
|
|
Danira
|
Frendu je jucer zena rodila,mm i njih 20-ak otislo proslavit,doso oko 3 ,sad mu je muka nek ,nek. Danas bum sigurno juhu kuhala da dignem iz mrtvih mm Moj D je isto nervozan,mozda su takvi od vremena
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.6.2016 9:34:23
|
|
|
|
danery
|
ajoj,danira i mene je noćas boluckala glava,ali neofen spasio stvar,sreća pa ga smijem piti lidac,dobra si ja sad imam 85...OPET...al tko mi kriv kad brstim kao koza al ak ne brstim,onda se ni ne muze tak da.... gibam,gospica njurga.... stavila sam par slikica ako ćete zjaknut našu malu bandu baba
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.6.2016 9:43:58
|
|
|
|
lidac0605
|
Danery,curke su preslatke Hana mi je slična E skroz ...a na tebi ja ne vidim tolke kile,pa di su...bit će da u cicama
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.6.2016 9:56:40
|
|
|
|
Kazimira
|
Danira valjda je vrijeme krivo....ali da ne ureknem B sad bili 1.5 sat.....uf....leda me rastura.... Nadam se da bu brzo flava prosla Danery...tvoj mm mora biti jako sretan s tri krasne cure Lidac za kilice !!!!
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!