Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.6.2016 17:55:53
|
|
|
|
hipo
|
Evo ja malo svratila da vas pozdravim. Nadam se da bebe slusaju i da mozete spavat. Ova moja ne spava dovoljno za sve bebe na forumu Pozdrav!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.6.2016 18:03:34
|
|
|
|
Danira
|
hej curke jutros sam pisala,al me izbacilo i bas sam bila ljuta. lidac za maura ,vec je to pravi decko. hipo skicnem vas nekad na jesenjskim,najbolje bi bilo da se preselite kod nas,pa da se druzimo
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.6.2016 18:10:36
|
|
|
|
Danira
|
slijedi nastavak,da me pak ne izbaci.[sm=smiley36.gif ni jucer,ni danas nisam kuhala-jucer bili kod muzevih na rucku,danas kod mojih. u petak smo isli u City centar da si david kupi za svoje pare sta on hoce,kupio adidaske za nogac,loptu i nike ruksak za skolu, komentirao je kak je sve skupo,a kad ja i mm placamo cijenu ni ne gleda. mala si je isto kupila ruksak ,ipak za 5. razred treba biti novi mm me pocastio s adidaskama,bas sam bila sretna ko malo dijete domiju sam kupila kasice i 3 bodyja.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.6.2016 18:17:56
|
|
|
|
Danira
|
kazic,jezic kako stevi,klinci? baby,jagodice kaj kod vas ima? sutra idem konacno kod zubara. kod nas pada kisa,cak je grmilo i sjevalo bar nemoram zalijevat vrt.sutra ak stignem trebala bi presadit salatu,imam 3 vrste. pozdrav
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.6.2016 22:09:50
|
|
|
|
Jezic123
|
Vecer curke Moji bili u novskoj, pa ja iskoristila vikend zas ciscenje. Danira, Lidac vidim da komentirate decke i pisanje u gace. Ja se mogu pohvaliti da sa svojim M nisam imala problema za odvikavanje i pisanje u gace. On je to prravo odradio kao veliki. Danas sam kuhala njoke i bjeli umak sa piletinom i kolac od jagoda. Lucija mi se pocela dizati na sve cetri i padati na nos jer noge pomakne za puzanje, a ruke jos nezna. bas mi je tako slatka skroz. Preksutra idermo na cjepljenje i mjerenje
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.6.2016 22:24:21
|
|
|
|
lidac0605
|
Jezic za Lucu,pa ona bu postala brzo mobilna M se zasad samo okreće s trbuha na leđa i obrnuto,s tim da kad se prebaci s leđa na trbuh ne zna izvadit ruku,nego mu ostane ispod njega pa se ljuti ...i naravno silom mora sjedit ko i Domi Danira za šoping i ja bi tak Hipo,vidim na odbrojavanju da bumo skoro opet s tobom odbrojavali ,začas bu to došlo...nek,nek samo naprijed Baš kaj veli Danira,trebale bi ti i Katy doć k nama,kad se ionak samo vas dvije javljate na jesenskima... Tipkamo se sutra,noćka cure
< Poruku je uredio lidac0605 -- 5.6.2016 22:25:21 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.6.2016 22:27:13
|
|
|
|
lidac0605
|
NAŠE BEBICE Jezic123 - 26.11.2015. Lucija Danira - 29.12.2015. Dominik lidac0605 - 05.01.2016. Mauro SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema baby20 - 12.02.2016. Leo Hope23 - 17.02.2016. Noell Vilić zuba - 03.03.2016. Luka Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio Kazimira - 09.03.2016. Baltazar
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.6.2016 23:26:40
|
|
|
|
Kazimira
|
BOK... Za početak http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3732 Jučer sam i ja napisala prekrasan post i fino me elegantno izbaci Mi danas bili malo do sestrične, Baltićeve kume, i bas nam je bilo lijepo..... B se okreće s leđa na trbuh, puno slini i jučer se počeo smijati na glas...di će suza neg na oko, ja se odmah raspekmezila
< Poruku je uredio Kazimira -- 5.6.2016 23:33:26 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.6.2016 23:31:55
|
|
|
|
Kazimira
|
e daaa....jučer sam fino V kupila sandalice Frozen, haljinicu, čarapice, kopčice za kosu...mislim, baš joj je sjekira upala u med... ne znam sad više kaj bi pisala....kad profulam koji dan sva sam zgubljena.... Luce bu još malo puzilica.....taj čas budu svi hodali i bumo prepričavale prve ročkase Niš, čujemo se sutra kad ispratim bandu u vrtić i skuham kofi....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.6.2016 7:56:06
|
|
|
|
Jezic123
|
"Jutro curke Evo moji otisli svaki u svom smjeru, a mi cure se uspavale. Sada ja malo razmisljam i slazem popis sto nam treba za more. U nedelju putujemo. Kazic klinci su ti preslatki. Slike su super sa onog sajma ili sta vec to je. Sta cete kuhati danas janemambas neku ideju
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.6.2016 8:22:17
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Kazić,klinci su preeeslatki ...a V će češće upadat sjekira u med,vjeruj mi tak ti i moja prolazi,pošto je jedino žensko dijete Jezic,ja danas planiram ričet Moram sad dok M spava popeglat gosponu sutra za maturalac majice kaj si je izabral da bu nosil i spremit torbu,ujutro oko 7:45 mora bit pred školom...nek mi Bog oprosti,al iskreno se i ja veselim da ide na 3 dana da se odmorim od njega,njegovog učenja,ispada,svađanja i ostalog Kod nas vrijeme nekak visi ...nadam se da bu do popodne lijepo,da idemo van...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.6.2016 8:26:03
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutroooo Eto me, I moji otisli, B zaspao I pijem kavu u miru Hvala Jezic, bilo im je super....tema su bili zmajevi, ali je bilo I coprnjica, Vila....jahali su konje.....mm je radio s frendom jednog Zmaja....ako nekog zanima to je Organizacija Artefakt, ima ih na fb-u....stranica je u izradi.....tako da moji klinci uce pomalo legende I slicne stvari....zanimljivo..... Bravo Vama....ako uspijemo, dofuramo robicu do tad, ako ne onda poslije mora
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.6.2016 8:27:13
|
|
|
|
Kazimira
|
Htjela sam I hipo pozdraviti..... ...ljubi curku!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.6.2016 8:35:27
|
|
|
|
Kazimira
|
Lidac ona tek sad pocinje dobivati....nekako je uvijek K vise dobio, valjda kao prvo djete, a ona samo nasljedila a sad bome malo malo haljinica....bas je prava zensaka, kaze da je velika princeza, pa je ballerina....plese, pa joj Kaspi pokazuje kako balerine plese, presmjesni su...ali odmor mi je za zivceke kad idu u vrtic jer stalno slusam...ja sam prvi, jel ona ima vise, ja sam prva pocela, ti si zlocka bat I tako skoro cijeli dan Sjecam se kad sam ja vodila klince na maturalac.... bili su super....ah a sad su vec 4 srednje ...kud to vrijeme leti...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.6.2016 11:54:45
|
|
|
|
Danira
|
dan mamice, evo ja obavila zubara,imam 5 karjesa,tak da bum cijelo ljeto hodocastila k zubaru,kazic sigurno pemo na kavu jer bum cesto u d.selu. ja kuham filanu papriku,pire krumpir i dominikov kljun za caj /sok,kupila mu usput u dm-u. presadila sam ciklu,tak da bu puno cikle za kiseliti i za klince bum radila sok.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.6.2016 11:58:37
|
|
|
|
Danira
|
kazic bas mi se svidjelo ovo kaj ste isli s klincima,sad po ljeti cu i ja svoje izvesti na razna mjesta,posto necemo ic na more. jezic bas lijepe muke oko pakiranja za more ,lucija je vec zenska i pol lidac i mene ubijaju pubertetske fore,bar se ta tri dana odmori.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.6.2016 17:06:09
|
|
|
|
Jagodica13
|
Dan cure, evo mene malo dok A spava nadam se da me rr neće izbaciti kao ovih dana lipo napišem a ona me izbaci, pa nisam imala volje opet sve ispočetka pisati Kako ste mi? Vruće kod vas? Mi napokon dobili nalaze urina i urinokulture što smo radili prošli tjedan, negativni nema eserihije, nadam se da će tako i ostati Moj dečko svaki dan sve više priča, jučer se probudio u 6 i pola sata pričao sam sa sobom, mm i ja smo guštali slušati ga, al je A skužio da je i gladan pa je počeo sa pjesmom sve što mu se nađe pri ruci trpa u usta, slini..dok ga držim pokušava sjesti ali mu ne dam, prerano..iako tko ga vidi prvi put misli da ima 5 mjeseci mrvica moja mala Da vas pitam što su vaši klinci pili u ovoj dobi (3mj) osim mlijeka? Ja pokušavam A dati vodu ali neželi, idu suze u 4 reda, ponekad uspijem na prevaru da popije Hippov čaj za bebe, onaj što se može davati od prvog tj. ali ni to neprođe bez plača. pošto ima jak miris koromača mislim da ga to odbija da pije, pa sam znala mrvicu šećera staviti, pa pedica rekla da stavim laktozu.. Ženi čudno da neće pije čaj a mlijeko hoće??!!
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.6.2016 17:22:00
|
|
|
|
Danira
|
Hej jagodice Super vijesti za dobar nalaz. Ni moj D nevoli ni sok,ni vodu ni caj,uopce nece dudu samo ciku. Ako ga dojis kroz mlijeko dobije i za zed. D danas uopce nece spavat,a mene poceo boljuckat slozeni zub. Lidac kolko mauro na dan jede na zlicu? Moj 3x,malo mi se to cini previse ipak ima tek 5 mj.?!
< Poruku je uredio Danira -- 6.6.2016 17:23:00 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.6.2016 18:10:12
|
|
|
|
Kazimira
|
Jagodice super za nalaz Danira...klinci su isli samo s tatom, nisam se usudila ici s B....guzva, komarci... Ajme kod nas prolonged vikala....klinci bjezali iz vrta
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.6.2016 20:50:25
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej Moja curka je jos uvijek 2x sa zlicom, ali joj pokusavam i 3 uvesti ovih dana Uglavnom mi nece vocne kasice vise voli povrce To joj vise pase
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.6.2016 20:54:18
|
|
|
|
Jezic123
|
Jagodice za nalaz,a moja necenadudu nista, a kada joj dam da pomalo pijucka iz case onda hoce, pa mi curka pije iz casice za rakiju Jer na flasici samo dudu grize
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.6.2016 21:58:25
|
|
|
|
Kazimira
|
Ja svojima nisam udavala nis od tekucine do 4 mj kad su laganini krenuli s kasicama, V mislim I kasnije, s njom nisam zurila.....beba do 6 mj ne treba nis ako dobro cica, sve dobije 😍
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.6.2016 22:30:09
|
|
|
|
Danira
|
Kazic slazem se s tobom. Moj D dobro cica,al dobro i na zlicu jede ,veli mm to je sigurno zato kaj je pregladnio u busi. Sutra opet idem zubaru,jer me zub jos jace boli uh dodemi da izvadim sve zube i stavim si gibis Moj D zove papao bi ciku za laku noc.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 7.6.2016 8:10:21
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Evo mene iz škole...jedan manje na 3 dana Alaj ste se raspričale dok mene nema Danira,žao mi je radi zubiju,nadam se da buš ih sve sredila bezbolno i da te više ne pate...ja se moram pohvalit kaj se zubi tiče,moja zubarka veli da bi se rado mijenjala sa mnom ,nikad me nije bolio zub,imam čak 4 plombice i to one bijele jer su bili mali popravci i svih 32 na broju Jagodice za sterilan urin,nek tak i ostane Kaj se tiče pijenja,moj neće baš pit...ni vodu ni čaj ni sok ,samo mlijeko veli muž da bude kad bu mu vruće... A kaj se kašica tiče-Jezic,Danira pa mi smo onda u debelom zaostatku za vama,mi jedemo žlicom 1x na dan .Jest da pojede sad već onu veliku kašicu od 190 gr,al svejedno smo još na jednom obroku...ja sam mu mislila sa 6 mjeseci uvest drugi,kad počne jest i meso.Zasad jedemo jedan dan voće,drugi povrće i tak naizmjence.A onda ću mu jedan obrok meso+povrće i jedan voćni stavit.... Uz tu jednu kašicu,4x dnevno jede mlijeko... Danas ću skuhat ćufte,možda ih razvučem i za sutra,ipak nam je jedan manje
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 7.6.2016 9:35:53
|
|
|
|
Danira
|
bok curke zub me prestao boliti domi spava a ja presvlacim posteljine, pak bu mi se cijeli dan vrtila masina i susilica. danas bum juhu,poh.bijelo meso,pomfrit i salatu.
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!