|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
5.6.2016 17:55:53   
hipo
Evo ja malo svratila da vas pozdravim. Nadam se da bebe slusaju i da mozete spavat. Ova moja ne spava dovoljno za sve bebe na forumuuser posted image

Pozdrav!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 576
5.6.2016 18:03:34   
Danira
hej curkeuser posted image
jutros sam pisala,al me izbacilo i bas sam bila ljuta.user posted image
lidacuser posted image za maura ,vec je to pravi decko.
hipo skicnem vas nekad na jesenjskim,najbolje bi bilo da se preselite kod nas,pa da se druzimouser posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 577
5.6.2016 18:10:36   
Danira
slijedi nastavak,da me pak ne izbaci.[sm=smiley36.gif
ni jucer,ni danas nisam kuhala-jucer bili kod muzevih na rucku,danas kod mojih.user posted image
u petak smo isli u City centar da si david kupi za svoje pare sta on hoce,kupio adidaske za nogac,loptu i nike ruksak za skolu,user posted image komentirao je kak je sve skupo,a kad ja i mm placamo cijenu ni ne gleda.
mala si je isto kupila ruksak ,ipak za 5. razred treba biti noviuser posted image
mm me pocastio s adidaskama,bas sam bila sretna ko malo dijeteuser posted image
domiju sam kupila kasice i 3 bodyja.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 578
5.6.2016 18:17:56   
Danira
kazic,jezic kako stevi,klinci?
baby,jagodice kaj kod vas ima?
sutra idem konacno kod zubara.
kod nas pada kisa,cak je grmilo i sjevalouser posted image bar nemoram zalijevat vrt.sutra ak stignem trebala bi presadit salatu,imam 3 vrste.
pozdravuser posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 579
5.6.2016 22:09:50   
Jezic123
Vecer curke
Moji bili u novskoj, pa ja iskoristila vikend zas ciscenje.
Danira, Lidac vidim da komentirate decke i pisanje u gace. Ja se mogu pohvaliti da sa svojim M nisam imala problema za odvikavanje i pisanje u gace. On je to prravo odradio kao veliki.
Danas sam kuhala njoke i bjeli umak sa piletinom i kolac od jagoda.
Lucija mi se pocela dizati na sve cetri i padati na nos jer noge pomakne za puzanje, a ruke jos nezna.user posted image bas mi je tako slatka skroz. Preksutra idermo na cjepljenje i mjerenje

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 580
5.6.2016 22:24:21   
lidac0605
Jezic user posted image za Lucu,pa ona bu postala brzo mobilna user posted image
M se zasad samo okreće s trbuha na leđa i obrnuto,s tim da kad se prebaci s leđa na trbuh ne zna izvadit ruku,nego mu ostane ispod njega pa se ljuti user posted image ...i naravno silom mora sjedit ko i Domi user posted image

Danira user posted image za šoping i ja bi tak user posted image

Hipo,vidim na odbrojavanju da bumo skoro opet s tobom odbrojavali user posted image ,začas bu to došlo...nek,nek samo naprijed user posted image
Baš kaj veli Danira,trebale bi ti i Katy doć k nama,kad se ionak samo vas dvije javljate na jesenskima...

Tipkamo se sutra,noćka cure user posted image user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 5.6.2016 22:25:21 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 581
5.6.2016 22:27:13   
lidac0605

user posted image NAŠE BEBICE user posted image

user posted image Jezic123 - 26.11.2015. Lucija user posted image

user posted image Danira - 29.12.2015. Dominik user posted image

user posted image lidac0605 - 05.01.2016. Mauro user posted image

user posted image SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema user posted image

user posted image baby20 - 12.02.2016. Leo user posted image

user posted image Hope23 - 17.02.2016. Noell user posted image

user posted image Vilić zuba - 03.03.2016. Luka user posted image

user posted image Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio user posted image

user posted image Kazimira - 09.03.2016. Baltazar user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 582
5.6.2016 23:26:40   
Kazimira
BOK...user posted image

Za početak http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3732

Jučer sam i ja napisala prekrasanuser posted image post i fino me elegantno izbaci user posted image

Mi danas bili malo do sestrične, Baltićeve kume, i bas nam je bilo lijepo.....

B se okreće s leđa na trbuh, puno slini i jučer se počeo smijati na glas...di će suza neg na oko, ja se odmah raspekmezila user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 5.6.2016 23:33:26 >

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 583
5.6.2016 23:31:55   
Kazimira
e daaa....jučer sam fino V kupila sandalice Frozen, haljinicu, čarapice, kopčice za kosu...mislim, baš joj je sjekira upala u med...user posted image

ne znam sad više kaj bi pisala....kad profulam koji dan sva sam zgubljena....

Luce bu još malo puzilica.....taj čas budu svi hodali i bumo prepričavale prve ročkaseuser posted image

Niš, čujemo se sutra kad ispratim bandu u vrtić i skuham kofi....user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 584
6.6.2016 7:56:06   
Jezic123
"Jutro curke
Evo moji otisli svaki u svom smjeru, a mi cure se uspavale. Sada ja malo razmisljam i slazem popis sto nam treba za more. U nedelju putujemo.
Kazic klinci su ti preslatki. Slike su super sa onog sajma ili sta vec to je.
Sta cete kuhati danas janemambas neku ideju

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 585
6.6.2016 8:22:17   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Kazić,klinci su preeeslatki user posted image ...a V će češće upadat sjekira u med,vjeruj mi user posted image tak ti i moja prolazi,pošto je jedino žensko dijete user posted image

Jezic,ja danas planiram ričet user posted image

Moram sad dok M spava popeglat gosponu sutra za maturalac majice kaj si je izabral da bu nosil i spremit torbu,ujutro oko 7:45 mora bit pred školom...nek mi Bog oprosti,al iskreno se i ja veselim da ide na 3 dana da se odmorim od njega,njegovog učenja,ispada,svađanja i ostalog user posted image

Kod nas vrijeme nekak visi user posted image ...nadam se da bu do popodne lijepo,da idemo van...

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 586
6.6.2016 8:26:03   
Kazimira
Jutroooouser posted image

Eto me, I moji otisli, B zaspao I pijem kavu u miru user posted image

Hvala Jezic, bilo im je super....tema su bili zmajevi, ali je bilo I coprnjica, Vila....jahali su konje.....mm je radio s frendom jednog Zmaja....ako nekog zanima to je Organizacija Artefakt, ima ih na fb-u....stranica je u izradi.....tako da moji klinci uce pomalo legende I slicne stvari....zanimljivo.....user posted image
Bravo Vama....ako uspijemo, dofuramo robicu do tad, ako ne onda poslije mora user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 587
6.6.2016 8:27:13   
Kazimira
Htjela sam I hipo pozdraviti.....user posted image ...ljubi curku!

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 588
6.6.2016 8:35:27   
Kazimira
Lidac ona tek sad pocinje dobivati....nekako je uvijek K vise dobio, valjda kao prvo djete, a ona samo nasljedila a sad bome malo malo haljinica....bas je prava zensaka, kaze da je velika princeza, pa je ballerina....plese, pa joj Kaspi pokazuje kako balerine plese, presmjesni su...ali odmor mi je za zivceke kad idu u vrtic jer stalno slusam...ja sam prvi, jel ona ima vise, ja sam prva pocela, ti si zlocka bat I tako skoro cijeli danuser posted image

Sjecam se kad sam ja vodila klince na maturalac.... bili su super....ah a sad su vec 4 srednjeuser posted image ...kud to vrijeme leti...

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 589
6.6.2016 11:54:45   
Danira
dan mamice,
evo ja obavila zubara,imam 5 karjesa,tak da bum cijelo ljeto hodocastila k zubaru,kazic sigurno pemo na kavu jer bum cesto u d.selu.user posted image
ja kuham filanu papriku,pire krumpir i dominikov kljun za caj /sok,kupila mu usput u dm-u.
presadila sam ciklu,tak da bu puno cikle za kiseliti i za klince bum radila sok.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 590
6.6.2016 11:58:37   
Danira
kazic bas mi se svidjelo ovo kaj ste isli s klincima,sad po ljeti cu i ja svoje izvesti na razna mjesta,posto necemo ic na more.
jezic bas lijepe muke oko pakiranja za moreuser posted image ,lucija je vec zenska i poluser posted image
lidac i mene ubijaju pubertetske fore,bar se ta tri dana odmori.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 591
6.6.2016 17:06:09   
Jagodica13
Dan cure, evo mene malo dok A spavauser posted image nadam se da me rr neće izbaciti kao ovih dana user posted image lipo napišem a ona me izbaci, pa nisam imala volje opet sve ispočetka pisati
Kako ste mi? Vruće kod vas?
Mi napokon dobili nalaze urina i urinokulture što smo radili prošli tjedan, negativni nema eserihije, nadam se da će tako i ostati user posted image
Moj dečko svaki dan sve više priča, jučer se probudio u 6 i pola sata pričao sam sa sobom, mm i ja smo guštali slušati ga, al je A skužio da je i gladan pa je počeo sa pjesmom user posted image sve što mu se nađe pri ruci trpa u usta, slini..dok ga držim pokušava sjesti ali mu ne dam, prerano..iako tko ga vidi prvi put misli da ima 5 mjeseci user posted image mrvica moja mala user posted image
Da vas pitam što su vaši klinci pili u ovoj dobi (3mj) osim mlijeka? Ja pokušavam A dati vodu ali neželi, idu suze u 4 reda, ponekad uspijem na prevaru da popije Hippov čaj za bebe, onaj što se može davati od prvog tj. ali ni to neprođe bez plača. pošto ima jak miris koromača mislim da ga to odbija da pije, pa sam znala mrvicu šećera staviti, pa pedica rekla da stavim laktozu.. Ženi čudno da neće pije čaj a mlijeko hoće??!! user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 592
6.6.2016 17:22:00   
Danira
Hej jagodiceuser posted image
Super vijesti user posted image za dobar nalaz.
Ni moj D nevoli ni sok,ni vodu ni caj,uopce nece dudu samo ciku.
Ako ga dojis kroz mlijeko dobije i za zed.
D danas uopce nece spavat,a mene poceo boljuckat slozeni zub.user posted image
Lidac kolko mauro na dan jede na zlicu?
Moj 3x,malo mi se to cini previseuser posted image ipak ima tek 5 mj.?!

< Poruku je uredio Danira -- 6.6.2016 17:23:00 >

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 593
6.6.2016 18:10:12   
Kazimira
Jagodice super za nalaz user posted image

Danira...klinci su isli samo s tatom, nisam se usudila ici s B....guzva, komarci...user posted image

Ajme kod nas prolonged vikala....klinci bjezali iz vrta user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 594
6.6.2016 20:50:25   
Jezic123
Hej
Moja curka je jos uvijek 2x sa zlicom, ali joj pokusavam i 3 uvesti ovih dana
Uglavnom mi nece vocne kasice vise voli povrce
To joj vise paseuser posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 595
6.6.2016 20:54:18   
Jezic123
Jagodice user posted image za nalaz,a moja necenadudu nista, a kada joj dam da pomalo pijucka iz case onda hoce, pa mi curka pije iz casice za rakiju user posted image
Jer na flasici samo dudu grize

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 596
6.6.2016 21:58:25   
Kazimira
Ja svojima nisam udavala nis od tekucine do 4 mj kad su laganini krenuli s kasicama, V mislim I kasnije, s njom nisam zurila.....beba do 6 mj ne treba nis ako dobro cica, sve dobije 😍

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 597
6.6.2016 22:30:09   
Danira
Kazic slazem se s tobom.
Moj D dobro cica,al dobro i na zlicu jedeuser posted image ,veli mm to je sigurno zato kaj je pregladnio u busi.user posted image
Sutra opet idem zubaru,jer me zub jos jace boliuser posted image user posted image uh dodemi da izvadim sve zube i stavim si gibisuser posted image user posted image user posted image
Moj D zove papao bi ciku za laku noc.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 598
7.6.2016 8:10:21   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Evo mene iz škole...jedan manje na 3 dana user posted image
Alaj ste se raspričale dok mene nema user posted image

Danira,žao mi je radi zubiju,nadam se da buš ih sve sredila bezbolno i da te više ne pate...ja se moram pohvalit kaj se zubi tiče,moja zubarka veli da bi se rado mijenjala sa mnom user posted image ,nikad me nije bolio zub,imam čak 4 plombice i to one bijele jer su bili mali popravci i svih 32 na broju user posted image

Jagodice user posted image za sterilan urin,nek tak i ostane user posted image

Kaj se tiče pijenja,moj neće baš pit...ni vodu ni čaj ni sok user posted image ,samo mlijekouser posted image veli muž da bude kad bu mu vruće...

A kaj se kašica tiče-Jezic,Danira pa mi smo onda u debelom zaostatku za vama,mi jedemo žlicom 1x na dan user posted image .Jest da pojede sad već onu veliku kašicu od 190 gr,al svejedno smo još na jednom obroku...ja sam mu mislila sa 6 mjeseci uvest drugi,kad počne jest i meso.Zasad jedemo jedan dan voće,drugi povrće i tak naizmjence.A onda ću mu jedan obrok meso+povrće i jedan voćni stavit....
Uz tu jednu kašicu,4x dnevno jede mlijeko...

Danas ću skuhat ćufte,možda ih razvučem i za sutra,ipak nam je jedan manje user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 599
7.6.2016 9:35:53   
Danira
bok curke
zub me prestao bolitiuser posted image
domi spava a ja presvlacim posteljine,user posted image pak bu mi se cijeli dan vrtila masina i susilica.
danas bum juhu,poh.bijelo meso,pomfrit i salatu.

Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!