|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
31.5.2016 23:30:44   
Kazimira
Danira uspijela sam ti poslali pp !!!📬

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 551
31.5.2016 23:35:45   
Danira
Evo i ja tebi poslala,inace sam tula za tak nekajuser posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 552
31.5.2016 23:41:55   
Kazimira
Nisam ni ja bolja!👓
Vis kako smo blizu, bumo si uprilicile kofi uskoro 😉

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 553
31.5.2016 23:45:49   
Danira
Super,tipkam sutra.laku nocuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 554
31.5.2016 23:58:56   
Kazimira
Laku noc 😴

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 555
1.6.2016 8:40:01   
lidac0605
Jutro user posted image

Aaa,Kazić bitno da je sve ok user posted image ...i ja sam danas odma od jutra živčana user posted image ...em me Mauro zahebavo ujutro sa jelom,jeo je valjda sat vremena,napol spavajuć i razbudil se i sad više neće spat,zjaka i pripoveda sve u 16 user posted image ...i odma znam da bu sad zahebavo cijeli dan jer se nije naspaval jer to kaj on po danu spava je za okačit mačku o rep...2x po pol sata i popodne aaaaako odspava sat,sat i pol i to pod uvjetom da se drndi u kolicima,inače ni to.A i kasno je išo spavat,tek u 11 sinoć i eto ga već zjaka od 7...ufff,danas bi mi dobro došo koji Apaurinček...di je još večer user posted image user posted image
A taman misla sad ić bar nekaj popeglat jer već imam opet danas prat bijeli veš,a 3 mašine čekaju peglanje i košara mi već opet puna zmazanog šarenog...taj veš mi isto kida živce,više mi ga pun kuuser posted image ,imam osjećaj ko da radim u vešeraju,hebote kupim veš mašinu od 9 kg i sad je i ta stalno u opticaju ko i stara koja je bila 7 kg...valjda da kupim od 20 kg i ta bi se stalno vrtila user posted image
Više sam ih sve našpotala,pa koji kuuser posted image se non stop presvlačite kaj mladenke,pa ne mogu više to,pas mater user posted image
Eto...sad sam se izjadala user posted image ...imam i ja žute minute...bum se do podne ohladila user posted image

Sad na brzinu srčem kavu dok mali zahebant šuti tj.ne šuti,spomina se,al ne dere se...JOŠ user posted image
Eto i tak odma od jutra više nemam volje za niš...najrađe ne bi niš ni delala ni kuhala user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 556
1.6.2016 8:49:57   
Danira
Jutrouser posted image
Lidacuser posted image bas si me dobro nasmijala,ja dosta stvari ne peglam,,kad izvadim iz susilice jos vruce pokitim.
Jos prije kojih tjedan dana sam si mogla sve uz D napravit,al sad par dana nit spavat,nit lezat nece,sam bo se nosio,sjedio i razgovaral,valjda im je dosla takva fazauser posted image
Danas kuham cufte i moram preslozit Domijevu robu,pol stvari mu je knap.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 557
1.6.2016 9:03:29   
lidac0605
Ma i ja sam dosta toga maknula s liste peglanja,al brate mili kad popeglam po 10ak majica+hlačaaaa svakome,poooluuudimmm...a onak od mene i muža po 2-3 stvari...
Eto,gospon se premislil i ipak spava user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 558
1.6.2016 9:10:07   
Danira
Lidac jos izdrzi tjedan i pol,zavrsava skola i nemoj vise nis peglat,za po doma im bu sve dobro,kod mene od moje diane robe se uvjek najvise pere,sto put se presvuce i sve zbaca u pranje,em se tusira pol sata,vec sam joj zaprjetila da cu s njezinom ustedevinom platit vodu...
user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 559
1.6.2016 9:19:49   
lidac0605
Sad pak moram peruckat jer ovaj klipan pubertetski ide na maturalac u utorak,pa to ne mogu bit majice bez natpisa ili slike-te ne valjaju,a sve ih je već zbacal u pranje user posted image
Aaaaa...o tuširanju bolje da ne počnem user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 560
1.6.2016 9:52:46   
Kazimira
Jutroooo....nikako da sjednem...B sad zaspao, budio me cijelu noc, koma samuser posted image
Klince sam poslala kod sveki, trebali smo i mi ici ali nemam zivaca za klince, premorena sam 😖
Ne znam jel bi spavala ili spremala zvjerinjakuser posted image

I ja, sam kaj popeglam eto ti novo user posted image ....sreca imam super peglu pa to ide brzo....ja sam stalno po ormarima, sve zato kaj ne stignem u jednom danu sve.....user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 1.6.2016 9:54:22 >

Neposredna veza do poruke: 561
1.6.2016 12:43:34   
Jezic123
Hej vidim ja dosta ste se raspisale o vesu
Ja se sada tjesim kada vidim kod vas situacije, a vi imate vise djece i starije. Moj mali je krenuo kod kuce kad popodne spava i ide se obuci odmah u ormar po cisto. Onda sam mu jedan dan rekla da malo stane s tim ipak je odjeca od dopodne cista dovoljno da moze u njoj biti. Uzas, a ima 3 godine. Sto ce biti sa 13user posted image
Ja imam poriluk za rucakm danas. I sada dok gospodica spava ja malo na rr.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 562
1.6.2016 23:28:36   
Kazimira
Sto puta sam stisnula Probati prijateljstvo I nis se ne dogada...Jezic123 sorry....kaj da radim?

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 563
2.6.2016 8:08:52   
lidac0605
Jutrić user posted image

Speglala ja svoj Mt Everest jučer user posted image -fino kroz cijeeeeli dan,svako malo palila pa gasila peglu ovisno o Maurovom raspoloženju user posted image ...do 7 navečer sam speglala user posted image

Idem sad u Muller ispraznit kesu,moram kupit Mauru mlijeko user posted image

Kak ste vi?Kaj se dela?
Vidim Kazić dila robu na svim poljima user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 564
2.6.2016 11:19:08   
Kazimira
Helooouser posted image

Dilam, dilam....vise ne skupljam....ostavim koji komad za uspomenu i kvit user posted image
Stalno mi masina radi jer perm za B od K, natovariti mu komadu do 1-1,5 user posted image ...Peru se skafanderi, jakne......a kako nebi poklonila robu, i ja sam dobila, od jedne mamine kolegice jakni, skagandera,cizama,kolica,ljuljcku, ma hrpetinu toga....bas sam zahvala i sretna user posted image user posted image user posted image

I ja bi malo lajsala...trebali bi V kupiti neke sandalice i tempice, bome I K ih treba...

B mi spava, klinci u vrticu....samo gledam kaj da radimuser posted image

Nama dida pravi musakuuser posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 2.6.2016 11:20:32 >

Neposredna veza do poruke: 565
2.6.2016 13:44:53   
Jezic123
Hej evo i mene
Kazic, ajde ti meni posalji zahtjev za prijateljestvo pa mozda ja mogu tebe prihvatiti.
Evo lidac moja hrpetina ceka da se odlucim ju peglati.
Mi za rucak imamo juhu, pile i krumpir mljac.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 566
2.6.2016 13:49:56   
Jezic123
Kazic i ja sam zahvalna svojim sogoricama i rodicama za svesto smo od njih dobili. Puno toga nismo morali kupiti.
Tako da cu i ja odjecu koju imam prosljediti dalje sada mi u 8 mj. kolegica treba roditi curku, a kasnije od nje prosljedujembratu i tako.
Dok se ja neodlucim na 3.user posted image .
Pa onda sve iz pocetka

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 567
2.6.2016 22:45:57   
baby20
Hej curke samo da vas pozdravim user posted image
Zvijeri spavaju user posted image
Bili smo na uzv kukica i sve je u redu user posted image
U vrtu imam još hrpu posla, pola sam okopala, ovo drugo je zaraslo user posted image kad bi bar povrće raslo tako brzo kao trava. Danas sam si još nešto flancov prikupila i tako... Dane provodimo vani, ručamo "s nogu" dok tate nema user posted image
Lelicu sam krenula odvikavati od pelena user posted image , mustra neće na ovu običnu tutu, nego baš na wc školjku ( na onaj nastavak) jučer popodne je odspavala 3 i pol sata i probudila se sa suhom pelenom user posted image i ja s njom na školjku i tako je veselo vikala BRAVA i pljeskala rukicama kad je pi-pi na wc a meni suze krenule od sreće jer je to tek treći dan od kako smo krenule s odvikavanjem user posted image i jutros je pelena nakon cijele noći bila suha, ali nismo uspjeli doći do školjke, taman sam ju počela skidati i osjetim kako grije pelenu user posted image
Leo me počeo buditi po noći jednom za ciku, obično oko 4, a zaspi oko 8 ili 9 kako koju večer) po danu ide 4x spavat po sat vremena. Za sad još samo ciki i još ne mislimo krenuti s kasicama... U srijedu idemo na kontrolu i pikicu, pa vam javim rezultate user posted image
Laku noć vam želim!

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 568
3.6.2016 8:01:15   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Baby,user posted image za Leicu,prava curka...ma jooooj,meni su curke zakon!Tak je i moja bila,kad sam ju sa 2 god krenula odvikavat od pelene niiikad se nije više popiškila u gaće,ali nikad...2 dana sam ju stalno zapitkivala jel joj se piški i više nije trebalo,sve je pohvatala i sama tražila user posted image
A B nakon nje user posted image ,on je već imal 2,5 god kad smo krenuli sa odvikavanjem i taj je poooola godine uredno pišal u gaćeee,da sam već izludila user posted image ...I to ono-pitaš ga "jel ti se piša" "ne",za 5 minuta "jel ti se piša" "ne"...i za 5 sekundi curi po nogama user posted image i tak pol godine...već me to tolko živciralo da sam u jednom trenutku rekla mužu da je on valjda bedast i opće ne kuži kaj mi hoćemo od njega user posted image ...

Jučer je kod nas cijeli dan kenjala kiša,tak da opće nismo nigdje išli,a M je odma nervozan čim nejdemo van user posted image

Kaj se vrta tiče,sve mi nekak ide van,al cikla,krastavci i blitva nisu nikak izašli user posted image morat ću sadit ispočetka user posted image

Di ste ostale?Kaj delate?

Ne znam kaj da kuham user posted image -jučer sam mesnu štrucu i mlado zelje sa kuskusom,danas još nisam dobila inspiraciju user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 3.6.2016 8:03:31 >

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 569
3.6.2016 8:28:40   
Danira
Jutro user posted image
Baby user posted image za tebe zeno kaj sve uspijes sa malcima.
Lidac to je i kod mojih bio slucaj za odvikavanje od pelena mala se s 2 godine odvikla,a mali me zaje...... Jos valjda pol godine,dok ga nisam namlatila poturu od tad mir,vec sam bila luda,nikad necu zaboravit,dosli u konzum,a on vice nesto je mokrouser posted image .
Danas mi je mm doma,vec razmisljam kak bi mogo D cuvati da presadim salatu.
D je navuko tak puno mlijeka da se moram izdojitiuser posted image
Danas bum kuhala mahune s kobasicama,neznam vise kaj bi.
Lidac meni je sve izaslo za divno cudo,ciklu budem presadila.
Moram si kupit za ljeto obucu i tene,vise si nemam kaj ni obut,ni obuc,sve uvjek klincimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 570
3.6.2016 8:34:39   
lidac0605
Tak i ja,Danira,hodam u starim canjkima,a njima sve kupujem...i kad sam ja u pitanju,da si trebam nekaj kupit za obuć ili obut sveee mi je preskupo user posted image ...baš sam bedasta user posted image
Ma da vidiš-to su ti muška djeca-ja mislim da se oni po prirodi rode malo "bedastiji" od curica user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 571
3.6.2016 8:39:45   
Danira
user posted image user posted image tak i ja velim.mislim da eva nije od adama dobila samo dio rebra,nego i dio mozga.user posted image
Stavit cu u album D kak sjedi,to mi je tak rano,al kaj kad je zilav.

Neposredna veza do poruke: 572
3.6.2016 8:45:41   
Danira
Prek moba sam stavila,al mi je prosla samo jedna slika.user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 573
3.6.2016 8:50:06   
lidac0605
Zato ja popi_dim s tim svojim muškićima user posted image ,bilo bi mi lakše da je obrnuto 1 dečko,a 4 cure user posted image ...a kaj mogu kad si muž nije skinul čižme dok smo kmm,km...delali,jelte user posted image user posted image
user posted image za Domija..ovaj moj se isto silom sili user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 574
5.6.2016 8:14:49   
lidac0605
Jutro,mamice i bebice user posted image user posted image

Gdje ste se sve razbježale,nigdje nijedne preko vikenda user posted image

Mi danas napunili 5 mjeseci user posted image pa kud prije,ja imam osjećaj ko da sam rodila prije tipa mjesec dana user posted image
Sa M mi užasno brzo vrijeme prolazi...

Jučer bili malo u šopingu,išli kupit kupaće hlače za sedmaša,u utorak ide na maturalac, ove od prošle godine jučer probal,ono knap user posted image ...morala kupit XL user posted image i japanke br 45 user posted image ...eto ti današnjih mjera djeteta od 13,5 godina user posted image

Sinoć se kod nas spremalo neko nevrijeme,naoblačilo se,puhalo i na kraju-niš...nit kiše nit ičega

Jučer sam uvalila mužu da skuha ručak user posted image ,možda ga udobrovoljim i danas user posted image

Di ste sve,kaj radite?Kak su bebice?

Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!