|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
10.6.2016 15:59:27   
hipo
Vec gotova skola, nadam se da ce vam doma klinci bit dobri i pomagat.
Nismo probali s homeopatijom, budem razmislila.
Muzu su frendovi rekli da natrljamo vino na desni. Jedan je rekao da joj damo da grize pancetu. Svasta covjek cuje.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 651
10.6.2016 16:38:16   
lidac0605
Eto,Hipo pa oko tebe homeopata za popiz_it user posted image
Vino na desni user posted image ...svakakvih bapskih savjeta dam čula,al to još zbilja nisam čula...straaašno...nadam se da dotični nema djece user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 652
10.6.2016 16:42:16   
Danira
user posted image user posted image user posted image takvih sam se savjeta i sama naslusala,al sad mi se vise nitko ne usudi dati nikakav savjet.user posted image
Sjecam se tog savjta da namazem s vinom il rakijomuser posted image uzas

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 653
10.6.2016 16:52:28   
danery
Ola,eto i mene malo tu k vama....
Kod nas malo zahladilo,bebuljka spava ko top od 1 sat,nasisala se i produzila....bit ce festival navecer user posted image
Za rucak sko pomeli lignje i pomfri,salatu,vocne jogurte i pudinge za desert i sad bi mi bas fino pala kava,al ne da mi se samoj piti,ide mm kod zubara,pa dok se vrati....
Joj savjeta za zube user posted image pancete user posted image za vino i rakiju sak cula,al ovaj jos nisam....al moram priznat da s ja svojoj dala komadic jabuke da glaba i jednom se docepala kiselog krastavca i to joj se toliko svidjelo da ga si nije dala otet user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 654
10.6.2016 17:36:34   
baby20
Ojla ženske, alaj ste se raskokodakale user posted image dan dva vas ne stignem skicnut i već imam cijeli roman za citat user posted image
Neka, neka... Bolje da je tako user posted image
Dobro došle "nove" mame user posted image

Evo za početak vam javljam izvještaj Leo je 7100g težak i 63,5cm dug. Dobili pikicu i naravno temp i cendravost u pratnji user posted image , mm otišao na put i ja lipo hopsaj sama cijelu noć user posted image , veliku L sam ostavila kod svoje mame da mi bude ipak malo lakše sa malim L&L user posted image
Usput moram pohvaliti svoju Lelicu koja već par dana za redom ima suhu pelenu u jutro i uredno pis-pis obavi na wc -školjku (na običnu tutu ne želi) i onda se smije, plješće i viče BRAVA user posted image user posted image uf... Baš sam si ponosna...
Vrt sam napokon uspjela sredit da nema travke u njemu user posted image user posted image
Spremamo se u šetnju nakon kiše (uživancija) budem postavila sličice u album, da vidite kak to curke rade user posted image user posted image
Sad jurim jer već sviraju user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 655
10.6.2016 18:11:36   
Danira
Baby bas lijepo da si se javila.
Bas super da se lea oducila od pelena,lakse i ovak i financijskiuser posted image
Leo isto tezak ko moj i dugacki isto,ipak nam je bio isti dan terminuser posted image
Cesto te se sjetim,tak su i moji bili mala razlika,znalo mi je biti dosta tesko,al sad mi je super dok su veci,dosta su vezani.
Za Dominika ni neznam da ga imam bas mi je dobar.

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 656
10.6.2016 18:15:10   
Danira
Danery bas su ti slatke curice,a ni mama nije za bacit.user posted image
Hipo za kci se nesjecam,al mom sinu dok su isli zubi bas je bilo bolno,prvi dva su zajedno izasli tocno kad je imao3 mjeseca.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 657
10.6.2016 20:16:32   
baby20
Evo curke, ubacila sam slikice u albume user posted image pa skicnite.
Jurim dalje....user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 658
10.6.2016 21:10:12   
Jezic123
Hej cure evo i mene konacno
Uglavnom Lucija je bolje od jucer popodne.
Sinoc sam se htjela javiti, ali kako sam bila sama sa njima nisam stigla.
Pozdravljam sve nove mame i dobro nam dosle.
Baby user posted image za L.
Mi smo ok, ali mi je marko poceo opet lasljati,a u nosu nema nista i stalno mu ga cistimo, a kasalj je onako jutros bio zreli, a sada je neki promukli. Bude se to nadam se sada na moru smirilo. Jedva cekam da se krene kupat, pa da mu procuriuser posted image
Lidac budem te u jedan kofer strpala i picimouser posted image namore.

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 659
10.6.2016 21:15:03   
Jezic123
E da nisam se pohvalila moja curka pocela lagano propuzavati skuzila je kako to ide pa sepomalo krece po kreveticu, a i veceras je uz ogradicu se uhvatila i pruzila noge kroz nju i sjela. Budem sutra slike stavila ako stignem. Pa da ju vidite

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 660
10.6.2016 21:30:27   
katy1503
Hej ekipa!
busy day whole day!!
K spava, mm gleda tekmu+Tuđi zivot (user posted image , ja reko da vidim sta ima novoga, kad ono čitaba - i to mi je super...a zdjela jagoda ispred mene! Mljac:)

pa krenimo:
IZVORNA PORUKA: lidac0605
Katy user posted image za K da fino papa...ovaj moj je zahebant kaj se tiče jela zadnjih par dana user posted image ...mi smo isto ma AD mlijeku i zadnjih par dana mu baš moram gurat da jede...veli mm da možda mu dojadilo mlijeko user posted image ...al ja moram njemu silom gurat i na žlicu user posted image Pitaj Boga u kojem je filmu...nadam se da bu se unormalil jer eto,nervozan nije bio jučer,pa možda se i apetit vrati...

ma to je neka faza, tak je i K nekada..a ja sva u strahu i guram da jede al ne, ona neće... mi smo sada na oko 650 ml dnevno, Hipp Combiotic PRE (jos uvijek joj dovoljno)

Kazić, prava snaha - i torta bude pala :) K je super danas, imali imenjakinju na druzenju - ona ima 11 mj i koji je to smijeh samo ih gledati . škicale su se ko leopardi i kao da ce u napad svaki tren... user posted image

Danira, neka je glavobolja prosla i ne vratila se duze vrijemeuser posted image . Ma Dominik je super a ima najbolje zabavljače na svijetuuser posted image .
IZVORNA PORUKA: Danira
Jagodice,katy jel planirate jos djece?,ne mislim odmahuser posted image

u planu je, al ne znam jos kad - sad sam tek pravo počela uzivati .. ali i godine su tu (ukoračila u 31) pa bi trebala pozuriti. Ja sam inace jedinica, a muz ima samo jednog brata koji nema svoje djece, tako da ne bih htjela da K bude doslovno sama u bližem srodstvuuser posted image .

Hipo, bas je muka s tim zubicima. Jos tako sve se upali, jadna Hipica. Bravo za muža! i bolje mu je da se popravio - sad ima dvije u kući pa je ugroženuser posted image .

Baby, hvala na dobrodoslici!Žao mi je radi reakcije na cjepljenjeuser posted image , al LEa je zato se iskazala i obradovala mamu... Bravo za nju! i tebi svaka cast na njima troje u 5 godina - Žena,majka, kraljica!

Jezic, bravo za curku!!!user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 661
10.6.2016 22:26:03   
baby20
Jezic bravo za curku user posted image i ja svog Lea pronađem u raznim pozama, ili se vrti u krug na trbuhu kao kazaljke na satu user posted image ili se odguruje pa se zagura u cosak kinde i počne plakat jer nema više kamo, kratak mu kindac user posted image , tu i tamo se okrene s trbuha na leđa i obrnuto!

Lidac trebam teee.... Lulek user posted image sasvim slučajno sam mu prevukla kozicu i prepala se kad je iskočio user posted image , naravno da sam ga zapakirala u izvorno stanje, ali kaj nije rano za kompletno prevlačenje? user posted image kako sam ga presvlačila išla sam mu malo prebrisati luleka i kako sam ga primila on je cimnuo nogom i ono izletilo van, toliko me prepalo da sam vrisnula user posted image
Nego jedna teta mi je pričala da je njezinom sineku kozica bila zalijepljena i da mu je tek nakon godine uspjela prevuc kozicu user posted image kaj sad??
Jel trebam sad to stalno prevlacit? Mazat s čime? Ufff.... Luleki user posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 662
11.6.2016 7:21:29   
Jezic123
Jutro mame
Evo mi jutros poraniliuser posted image
Baby sto se luleka tic i toga sto ti sedogodilo super. Bilo bi dobro da mu ga sada prevlacis svaki put dok ga kupas ili barem jednom tjedno. Ja sam svom malom tako,a za to prevlacenje ti svaki doktor ima svoju pricu. Neki kazu prevlaci neki ne. Ako mu budes prevlacila nista mu nece biti, a i on ce biti cist i nece dobiti upalu.
Eto ja nisam lidac ali mislim da sam pomogla barem malo.user posted image

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 663
11.6.2016 8:22:16   
Kazimira
Jutrooouser posted image

Potpisujem Jezic! user posted image
Mom K je ped kod pregleda slucajno povukao kozicu I malo raskrvario pa smo mazali bepantenom....jos uvijek kod kupanje navlacimo I nije se skroz odljepilo....kozica I je zaljepljena od rodenja I mora se odljepiti milom ili silom user posted image .....ko je prije vodio brigu o tome....prodaji stariji muski.....nema brige, redovno higijena piseka I to je to...

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 664
11.6.2016 8:27:58   
Kazimira
Baby cure su zakon, a gospon prezgodnic 😍

Katy imam dobru sveki, zasluzuje 👸....jucer su klinci I mm skrenuli u Ikei I kupili joj ogromni okvir za slike, natrpamo slikala od klinaca....stanemo jos buket kupiti I baka bu sigurno sretnauser posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 665
11.6.2016 8:33:21   
lidac0605
Jutro curke user posted image

Odma na uranak lulek na tapeti user posted image

Baby,to kaj se da prevuć je suuuuper,kaj se buniš-bolje tak nego da moraš ko ja sa trećim ić na prisilno prevlačenje user posted image user posted image -e to ti je živa muka i živa rana u gaćama user posted image
Sad,pošto se već da prevuć,kod svakog kupanja prevuć u vodi,da se ispod opere jer sad ti je i mogućnost infekcije ispod kožice veća(da mu se nakupi smeća ispod pa se upali)...mojem je još totalno zalijepljena kožica,ni trc ni mrc se ne da pomaknut,ja pak već imam fobiju da ima fimozu user posted image

Jezic,ti put putuješ sutra ili sam ja kaj pobrkala?Ak idete,sretan vam put i nek ne bu gužve user posted image

Katy,eno izludi me jutros opet s jelom user posted image nikak pojest to mlijeko,poludit ću s njim...inače,ovih četvero prije njega su bili jelci i moral si ih micat od tanjura,a ovo čudo me tak zeza s jelom i to mi je totalna nepoznanica user posted image
Mi smo na Milumil mildu,jeo je od početka Hippovo mlijeko-na kojem sam by the way sve othranila-i on je bio prvi kojem nije odgovaralo to mlijeko,užasno je bljuckao i nikak se najest,a recimo ovo milupino mu odgovara...količinski,isto jede manje od ovih prije-prije sam ovima morala slagat mlijeka kolko i ne piše na kutiji,a on jede onu količinu za 4 mjeseca(180 ml) i neki put i od toga ostavi po 60 user posted image ,a ima sad 4x mlijeko i jedanput kašicu user posted image
E,kad smo već kod mlijeka-ak buš prelazila možda na Hippovo koje drugo mlijeko,ja imam 2 kutije Hippa 1 kaj su mi ostale,ja bi ti to poklonila,ne znam kaj bi s tim...ili ak joj radiš čokolino il nekaj tak,pa za to user posted image

Kazić,i ja bi bila tvoja svekrva user posted image

Danas su pri meni čevapi na tapeti user posted image ...sad se kćer pakuje za utorak za Prag,malo bum se nje riješila user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 11.6.2016 8:42:56 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 666
11.6.2016 9:53:59   
baby20
Hvala curke na odgovorima, Lidac mi je prva pala na pamet posto za nju znam da je iskusna s lulekima user posted image , nemojte mi zamjeriti.
Nego Lidac ako ne poklonis nikome hipp, predbiljezila bi se ja, dakle moja kuma daje svojoj ljepotici hipp1 (ima 2mj) pa tako da me imaš na pameti user posted image
Žurim dalje, Lelica na wc -u user posted image
Puse svima, mamama i bebama user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 667
11.6.2016 11:09:28   
lidac0605
Jooooj,Baby baš si me razveselila za Hipp,ja već u 100 muka kaj da radim s tim...eto,ako neće Katy dam tebi odma,dogovorimo se na pp za adresu i ostalo user posted image user posted image

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 668
11.6.2016 15:00:06   
katy1503
Ola cure!
Vidjeh da me se nesto pita pa dok tata uspavljuje K na brzinu odgovorim:
Lidac,carice-hvala ti na ponudi!!!mi smo jos na pre i ostat cemo ako sve bude ok do godine a onda cu joj davati kravlje mlijeko..tako da baby slobodno uzmi za frendicu..
Usput,moja je pocela jest 200 ml sa 7 mjeseci...i to nekad se desi da ne pojede...tak da nema frke..dok on napreduje,sve je ok..
Tipkam vise vcr:)

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

Neposredna veza do poruke: 669
11.6.2016 22:02:27   
Jezic123
Vecercurke
Evo da vam javim Lidac dobro si pohvatala trebali smo sutra na put,ali odgadamo jer mi Marko ima upalu disnih putova donji dio, uglavnom doktorica sumnja na bronhialnu astmu, dobio je antihistamik i pon se moramo javiti nasoj doktorici. Tako da smo do pon tu,a onda cemo cuti zadalje.user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 670
11.6.2016 22:15:51   
Kazimira
A micek mali....nek brzo ozdravi....nadam se da bu ostalo na sumnji i da je samo bronhitis koji bu brzo prosao user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 671
11.6.2016 22:48:04   
Danira
Veceruser posted image
Jezic bas mi je zao zbog M,nek mu brzo prode.
Kazic stavila sam najvise za tebe slike s tortama u album,mozda ti da kakvu idejuuser posted image
Lidac znaci kci ide u prag,bas lijepo,sam ti muski budu ostali domauser posted image
Baby mom starijem su na rebru provlaciliuser posted image uzas imao je 2 i pol godine,dali nam mast i rekli dobro provlacit kozicu i prati,jer ak se ne prevlaci ponovo se zna zaljepiti.
Kaj kazu seke za bracu?user posted image
Katy svi klinci nekad brljaju,dok se sjetim svoje kceri izludila me s jelom,sve do skole,jela je ko ptic,i evo je sad prava cura.user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 672
11.6.2016 22:57:16   
Danira
Vec se bojim da bu me izbacilo pa brzo saljemuser posted image ,evo nastavka.
Danas su klinci generalno cistili sobe,jucer sam im rekla,al nitko nista.
Jutros sam se digla zivcana uzas,neznam ni zakaj.ugl dala sam im rok do 12h,inace im bacam sve kroz prozor vanuser posted image i bome je upalilo,sobe ciste ko suze.user posted image
Ja sam prala sve rolete i prozore,pa kupaonu generalno i ostalo uobicajeno,pomela staze oko kuce jer je mm kosio travu.
Crknuta sam,sve me boli i koce me ledauser posted image
Domi je bio jaakoo dobar,papao kasice i igrao se zveckicama,pa se zazelio cike i bio prikopcan sat vremenauser posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 673
11.6.2016 23:03:13   
Danira
Da podsjetim kad sam oszala trudna,klinci su bili presretni sto cu biti s njima 3 godine,osobito sin.danas me pita kad krecem raditiuser posted image
Ja velim za 2 i pol godine,a on veli uzas mislim da je bilo bolje dok si radila,nisi me tjerala tolko ni uciti,nit cistiti.user posted image user posted image
Sutra rostiljamo s ekipom.
Laku nocuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 674
12.6.2016 8:30:55   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Danira,tak ti i mojima ne paše kaj sam doma jer nemreju delat kaj hoće user posted image ...kad sam na poslu nema me sa putovanjem cca 15ak sati ili po danu ili po noći user posted image
Sanjam o promjeni posla,krenut ću tražit kad bu porodiljski pri kraju jer ne mogu više taj tempo izdržat user posted image

Jezic,nadam se da bu malac bolje user posted image ...pa kud ta doktorica puca odma na astmu,pa ipak treba napravit neku obradu tipa na Srebrnjaku da bi ti govorila takve dijagnoze user posted image
Znam kaj govorim,ja sam prošla uzduž i poprijeko sa svojima i Srebrnjak i Klaićevu,a i mm je asmatičar user posted image

Baby,znači javi adresu kam da šaljem user posted image oćeš možda na Tisak,ak imaš koji u blizini...

Sad da vam ispričam kaj sam jučer skužila-moj gospon neće flašicu user posted image
Jučer,naravno,muke Isusove sa mlijekom i njegovim jelom i ja popodne fino isipala mlijeko u zdjelicu,dodala prosene pahuljice i gospon pojeo bome sve na žlicu user posted image WTFuser posted image
Navečer,opet ista stvar i opet je na žlicu išlo sve user posted image
Ujutro ga sad nisam mogla na žlicu hranit jer mi još spava posle nakon jutarnjeg obroka,jeo na flašu i opet odma ostavio 50ml user posted image
Ovo dijete je stvarno posebno user posted image user posted image
Možda su ga stvarno krenuli zubi mučit ili kaj pa ga smeta/boli cuclanje dude od flaše user posted image jer sam skužila i kad jede na žlicu kak čopi žlicu sa zubnim mesom pa ju fest onak svaki put zagrize user posted image

Idem skoknut sad do Interspara,po te grickalice za put user posted image ...danas je mužić na redu za kuhanje pa chillam user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 12.6.2016 8:36:07 >

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!