Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 31.5.2016 23:30:44
|
|
|
|
Kazimira
|
Danira uspijela sam ti poslali pp !!!📬
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 31.5.2016 23:35:45
|
|
|
|
Danira
|
Evo i ja tebi poslala,inace sam tula za tak nekaj
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 31.5.2016 23:41:55
|
|
|
|
Kazimira
|
Nisam ni ja bolja!👓 Vis kako smo blizu, bumo si uprilicile kofi uskoro 😉
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 31.5.2016 23:45:49
|
|
|
|
Danira
|
Super,tipkam sutra.laku noc
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 31.5.2016 23:58:56
|
|
|
|
Kazimira
|
Laku noc 😴
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.6.2016 8:40:01
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro Aaa,Kazić bitno da je sve ok ...i ja sam danas odma od jutra živčana ...em me Mauro zahebavo ujutro sa jelom,jeo je valjda sat vremena,napol spavajuć i razbudil se i sad više neće spat,zjaka i pripoveda sve u 16 ...i odma znam da bu sad zahebavo cijeli dan jer se nije naspaval jer to kaj on po danu spava je za okačit mačku o rep...2x po pol sata i popodne aaaaako odspava sat,sat i pol i to pod uvjetom da se drndi u kolicima,inače ni to.A i kasno je išo spavat,tek u 11 sinoć i eto ga već zjaka od 7...ufff,danas bi mi dobro došo koji Apaurinček...di je još večer A taman misla sad ić bar nekaj popeglat jer već imam opet danas prat bijeli veš,a 3 mašine čekaju peglanje i košara mi već opet puna zmazanog šarenog...taj veš mi isto kida živce,više mi ga pun ku ,imam osjećaj ko da radim u vešeraju,hebote kupim veš mašinu od 9 kg i sad je i ta stalno u opticaju ko i stara koja je bila 7 kg...valjda da kupim od 20 kg i ta bi se stalno vrtila Više sam ih sve našpotala,pa koji ku se non stop presvlačite kaj mladenke,pa ne mogu više to,pas mater Eto...sad sam se izjadala ...imam i ja žute minute...bum se do podne ohladila Sad na brzinu srčem kavu dok mali zahebant šuti tj.ne šuti,spomina se,al ne dere se...JOŠ Eto i tak odma od jutra više nemam volje za niš...najrađe ne bi niš ni delala ni kuhala
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.6.2016 8:49:57
|
|
|
|
Danira
|
Jutro Lidac bas si me dobro nasmijala,ja dosta stvari ne peglam,,kad izvadim iz susilice jos vruce pokitim. Jos prije kojih tjedan dana sam si mogla sve uz D napravit,al sad par dana nit spavat,nit lezat nece,sam bo se nosio,sjedio i razgovaral,valjda im je dosla takva faza Danas kuham cufte i moram preslozit Domijevu robu,pol stvari mu je knap.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.6.2016 9:03:29
|
|
|
|
lidac0605
|
Ma i ja sam dosta toga maknula s liste peglanja,al brate mili kad popeglam po 10ak majica+hlačaaaa svakome,poooluuudimmm...a onak od mene i muža po 2-3 stvari... Eto,gospon se premislil i ipak spava
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.6.2016 9:10:07
|
|
|
|
Danira
|
Lidac jos izdrzi tjedan i pol,zavrsava skola i nemoj vise nis peglat,za po doma im bu sve dobro,kod mene od moje diane robe se uvjek najvise pere,sto put se presvuce i sve zbaca u pranje,em se tusira pol sata,vec sam joj zaprjetila da cu s njezinom ustedevinom platit vodu...
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.6.2016 9:19:49
|
|
|
|
lidac0605
|
Sad pak moram peruckat jer ovaj klipan pubertetski ide na maturalac u utorak,pa to ne mogu bit majice bez natpisa ili slike-te ne valjaju,a sve ih je već zbacal u pranje Aaaaa...o tuširanju bolje da ne počnem
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.6.2016 9:52:46
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutroooo....nikako da sjednem...B sad zaspao, budio me cijelu noc, koma sam Klince sam poslala kod sveki, trebali smo i mi ici ali nemam zivaca za klince, premorena sam 😖 Ne znam jel bi spavala ili spremala zvjerinjak I ja, sam kaj popeglam eto ti novo ....sreca imam super peglu pa to ide brzo....ja sam stalno po ormarima, sve zato kaj ne stignem u jednom danu sve.....
< Poruku je uredio Kazimira -- 1.6.2016 9:54:22 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.6.2016 12:43:34
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej vidim ja dosta ste se raspisale o vesu Ja se sada tjesim kada vidim kod vas situacije, a vi imate vise djece i starije. Moj mali je krenuo kod kuce kad popodne spava i ide se obuci odmah u ormar po cisto. Onda sam mu jedan dan rekla da malo stane s tim ipak je odjeca od dopodne cista dovoljno da moze u njoj biti. Uzas, a ima 3 godine. Sto ce biti sa 13 Ja imam poriluk za rucakm danas. I sada dok gospodica spava ja malo na rr.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 1.6.2016 23:28:36
|
|
|
|
Kazimira
|
Sto puta sam stisnula Probati prijateljstvo I nis se ne dogada...Jezic123 sorry....kaj da radim?
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.6.2016 8:08:52
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutrić Speglala ja svoj Mt Everest jučer -fino kroz cijeeeeli dan,svako malo palila pa gasila peglu ovisno o Maurovom raspoloženju ...do 7 navečer sam speglala Idem sad u Muller ispraznit kesu,moram kupit Mauru mlijeko Kak ste vi?Kaj se dela? Vidim Kazić dila robu na svim poljima
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.6.2016 11:19:08
|
|
|
|
Kazimira
|
Helooo Dilam, dilam....vise ne skupljam....ostavim koji komad za uspomenu i kvit Stalno mi masina radi jer perm za B od K, natovariti mu komadu do 1-1,5 ...Peru se skafanderi, jakne......a kako nebi poklonila robu, i ja sam dobila, od jedne mamine kolegice jakni, skagandera,cizama,kolica,ljuljcku, ma hrpetinu toga....bas sam zahvala i sretna I ja bi malo lajsala...trebali bi V kupiti neke sandalice i tempice, bome I K ih treba... B mi spava, klinci u vrticu....samo gledam kaj da radim Nama dida pravi musaku
< Poruku je uredio Kazimira -- 2.6.2016 11:20:32 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.6.2016 13:44:53
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej evo i mene Kazic, ajde ti meni posalji zahtjev za prijateljestvo pa mozda ja mogu tebe prihvatiti. Evo lidac moja hrpetina ceka da se odlucim ju peglati. Mi za rucak imamo juhu, pile i krumpir mljac.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.6.2016 13:49:56
|
|
|
|
Jezic123
|
Kazic i ja sam zahvalna svojim sogoricama i rodicama za svesto smo od njih dobili. Puno toga nismo morali kupiti. Tako da cu i ja odjecu koju imam prosljediti dalje sada mi u 8 mj. kolegica treba roditi curku, a kasnije od nje prosljedujembratu i tako. Dok se ja neodlucim na 3. . Pa onda sve iz pocetka
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 2.6.2016 22:45:57
|
|
|
|
baby20
|
Hej curke samo da vas pozdravim Zvijeri spavaju Bili smo na uzv kukica i sve je u redu U vrtu imam još hrpu posla, pola sam okopala, ovo drugo je zaraslo kad bi bar povrće raslo tako brzo kao trava. Danas sam si još nešto flancov prikupila i tako... Dane provodimo vani, ručamo "s nogu" dok tate nema Lelicu sam krenula odvikavati od pelena , mustra neće na ovu običnu tutu, nego baš na wc školjku ( na onaj nastavak) jučer popodne je odspavala 3 i pol sata i probudila se sa suhom pelenom i ja s njom na školjku i tako je veselo vikala BRAVA i pljeskala rukicama kad je pi-pi na wc a meni suze krenule od sreće jer je to tek treći dan od kako smo krenule s odvikavanjem i jutros je pelena nakon cijele noći bila suha, ali nismo uspjeli doći do školjke, taman sam ju počela skidati i osjetim kako grije pelenu Leo me počeo buditi po noći jednom za ciku, obično oko 4, a zaspi oko 8 ili 9 kako koju večer) po danu ide 4x spavat po sat vremena. Za sad još samo ciki i još ne mislimo krenuti s kasicama... U srijedu idemo na kontrolu i pikicu, pa vam javim rezultate Laku noć vam želim!
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.6.2016 8:01:15
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Baby, za Leicu,prava curka...ma jooooj,meni su curke zakon!Tak je i moja bila,kad sam ju sa 2 god krenula odvikavat od pelene niiikad se nije više popiškila u gaće,ali nikad...2 dana sam ju stalno zapitkivala jel joj se piški i više nije trebalo,sve je pohvatala i sama tražila A B nakon nje ,on je već imal 2,5 god kad smo krenuli sa odvikavanjem i taj je poooola godine uredno pišal u gaćeee,da sam već izludila ...I to ono-pitaš ga "jel ti se piša" "ne",za 5 minuta "jel ti se piša" "ne"...i za 5 sekundi curi po nogama i tak pol godine...već me to tolko živciralo da sam u jednom trenutku rekla mužu da je on valjda bedast i opće ne kuži kaj mi hoćemo od njega ... Jučer je kod nas cijeli dan kenjala kiša,tak da opće nismo nigdje išli,a M je odma nervozan čim nejdemo van Kaj se vrta tiče,sve mi nekak ide van,al cikla,krastavci i blitva nisu nikak izašli morat ću sadit ispočetka Di ste ostale?Kaj delate? Ne znam kaj da kuham -jučer sam mesnu štrucu i mlado zelje sa kuskusom,danas još nisam dobila inspiraciju
< Poruku je uredio lidac0605 -- 3.6.2016 8:03:31 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.6.2016 8:28:40
|
|
|
|
Danira
|
Jutro Baby za tebe zeno kaj sve uspijes sa malcima. Lidac to je i kod mojih bio slucaj za odvikavanje od pelena mala se s 2 godine odvikla,a mali me zaje...... Jos valjda pol godine,dok ga nisam namlatila poturu od tad mir,vec sam bila luda,nikad necu zaboravit,dosli u konzum,a on vice nesto je mokro . Danas mi je mm doma,vec razmisljam kak bi mogo D cuvati da presadim salatu. D je navuko tak puno mlijeka da se moram izdojiti Danas bum kuhala mahune s kobasicama,neznam vise kaj bi. Lidac meni je sve izaslo za divno cudo,ciklu budem presadila. Moram si kupit za ljeto obucu i tene,vise si nemam kaj ni obut,ni obuc,sve uvjek klincima
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.6.2016 8:34:39
|
|
|
|
lidac0605
|
Tak i ja,Danira,hodam u starim canjkima,a njima sve kupujem...i kad sam ja u pitanju,da si trebam nekaj kupit za obuć ili obut sveee mi je preskupo ...baš sam bedasta Ma da vidiš-to su ti muška djeca-ja mislim da se oni po prirodi rode malo "bedastiji" od curica
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.6.2016 8:39:45
|
|
|
|
Danira
|
tak i ja velim.mislim da eva nije od adama dobila samo dio rebra,nego i dio mozga. Stavit cu u album D kak sjedi,to mi je tak rano,al kaj kad je zilav.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.6.2016 8:45:41
|
|
|
|
Danira
|
Prek moba sam stavila,al mi je prosla samo jedna slika.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 3.6.2016 8:50:06
|
|
|
|
lidac0605
|
Zato ja popi_dim s tim svojim muškićima ,bilo bi mi lakše da je obrnuto 1 dečko,a 4 cure ...a kaj mogu kad si muž nije skinul čižme dok smo kmm,km...delali,jelte za Domija..ovaj moj se isto silom sili
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.6.2016 8:14:49
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,mamice i bebice Gdje ste se sve razbježale,nigdje nijedne preko vikenda Mi danas napunili 5 mjeseci pa kud prije,ja imam osjećaj ko da sam rodila prije tipa mjesec dana Sa M mi užasno brzo vrijeme prolazi... Jučer bili malo u šopingu,išli kupit kupaće hlače za sedmaša,u utorak ide na maturalac, ove od prošle godine jučer probal,ono knap ...morala kupit XL i japanke br 45 ...eto ti današnjih mjera djeteta od 13,5 godina Sinoć se kod nas spremalo neko nevrijeme,naoblačilo se,puhalo i na kraju-niš...nit kiše nit ičega Jučer sam uvalila mužu da skuha ručak ,možda ga udobrovoljim i danas Di ste sve,kaj radite?Kak su bebice?
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!