|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
29.5.2016 7:15:09   
Jezic123
Jutro curke
Moji spavaju, pa ja malo na rr
Danas se vracamo u zg, sutra opet sve po starom i lagano priprema za moreuser posted image
Danira user posted image za velikog decka. Veci i od moje curke jedva cekam drugi tjedan da vidim koliko je narasla i koliko je teska.
Kazic nadam se da ce brzo nalaz sa zarazne i da ce biti ok.
Ja srecom nemam tih problema za vadenje krvi sa M za sada. Zadnji put ga je bilo malo strah ali nista strasno sve je on to podnio kao veliki.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 526
29.5.2016 7:53:37   
Kazimira
jutrooo...

Evo moj B i ja od 6 budni....ali je gospon u 7 zaspao u kolicima a ti mama pij kavu user posted image

Ježić ma bude sve ok....trudim se uvijeg gledati pozitivno.....user posted image

Jezic di ste vi doma u Zg? Jos malo pa sam pripremila robu user posted image
Kam idete na more? blago vama!

digao se moj K...pišemo si...

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 527
29.5.2016 9:27:57   
Danira
Jutrouser posted image
Mi se probudili u pola 9,domi odspavao od 22-8 30 valjda ga je setnja izmorila.user posted image
Pijem sama kavu,jer mm radi dnevnu,
Kci je bila kod mojih na spavanju,a mali jos spava.
Spremit cu se za misu,a malog kod seke,nek se cuvajuuser posted image
Jucer sam radila rucak za moje i muzeve starce,da im na neki nacin zahvalimo za pomoc za pricest i krstitke.user posted image
Iduci vikend idemo u klet pocastit jos seku i bracu,tam cemo rostiljat.
Bas sam primjetila da stalno nekaj grickam,uzas.
Kazic ma bude to ok sa K.user posted image
Jezic i ja bi na more,al neznam bas da bu kaj od toga ove godine,jedino da me prvopricesnik poca
sti,dobio je puno para za pricesuser posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 528
29.5.2016 13:59:05   
Jezic123
Hej kazic ja sam ti na I. Savici u zagrebu, a na more idemo na Vir. Tamo mi svekar ima vikendicu. A gdje si ti u zagrebu?
Danira ja da nema svekar vikendicu isla bi kod kuma u solin ili kod bratica u zadar.user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 529
29.5.2016 14:01:22   
Jezic123
Moja L je jutros spavala do pola sest i onda do pola osam. Pocela mi se puno vise po noci buditi nego dok je bila manja user posted image . Mozda ju zubici pate ili tako nesto

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 530
30.5.2016 8:26:33   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Evo i nas malo...jučer sam bila koma,ko da sam noćnu odradila,moja gospodična otišla van,nekam na neko brdo u vražjoj materi na roštilj i dečki su se naravno svi ponapili i nije ju imal ko otpelat na bus tj.je,al se ona nije usudila vozit sa njima pijanima(pošto joj stalno to tupim,da ne ulazi u auto ak je imalo taj koji vozi pio) i ja čeeekam,čeeekam-trebala je doć u 1 doma,da bi ona nazvala i to rekla user posted image ...prvo sam htela ić po nju,al opće ne znam kam moram ić user posted image -ne zna ni muž...i nakon gruntanja,svađanja s njom na telefon,razgovaranja,dogovaranja,rekla sam joj da nek ostane tam jer ne mogu u gluho doba noći lutat i tražit pitaj Boga kud di ona je user posted image
Kaj vam opće moram reć kak sam bila živčana user posted image ...to je već bilo pola 3,na kraju sam se rasplakala...legla u 4,al opće mi se nije spavalo...zaspala oko 5,digla se u pol 7 user posted image
Gospica je sad u kazni,ostala je bez moba i izlazaka tjedan dana...curke,uživajte dok su ovak mali,to je raj naspram ovih velikih-R A J...ovo s ovim velikima su igre bez granica...

Kupili smo si kišobran kolica prekjučer user posted image -bila su na akciji u Baby centru,koštala 899,a mi ih dobili za 650 user posted image
Daju se spustit do ležećeg položaja,imaju onaj produljiv krović,tak da kad ga otkopčam,skroz maltene pokrije kolica,da ti suncobran i ne treba,super su lagana i baš mi se sviđaju.Evo ih:
https://www.babycenter.hr/resource/src/164524.JPG
Odmah smo ih jučer isprobali po Samoboru user posted image jer mi ova trokolica ima te velike kotače na pumpanje i stvarno ju je problem ugurat u auto,tak da smo izbjegavali odlazak autom nekud...M je ćoril cijelo vrijeme-valjda su mu onda dobra user posted image
Još sam mu htjela kupit onu mekanu zračnu podlogu za kolica,al tam košta 200 kn user posted image a ja doma na ebay i znate kolko je na ebayu-20 kn user posted image i naravno uzela na ebayu...eto kolko su kod nas cijene prenapuhane user posted image

Jezic user posted image za more...i ja bi na more user posted image al kod nas je to nemoguća misija-ovak nekog nemamo na moru,a za nas sve je turbo skupo i ne možemo svi u autu se vozit,morala bi ovih dvoje velikih slat na bus ili vlak,tak da niš od mora user posted image

Ne znam kaj bi kuhala niš mi se opće ne da,baš sam se ulijenila user posted image samo gledam kak mi raste ovo brdo od veša za peglat,al niš ne poduzimam po tom pitanju user posted image

Kaj vi delate?

< Poruku je uredio lidac0605 -- 30.5.2016 8:31:31 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 531
30.5.2016 9:02:55   
Jezic123
Jutro
E da lidac i ja imam hrpu vesa od prije sto mi je ostao i jos sam hrpetinu dovukla iz novske. Situacija ista neda mi se nista, a za kuhanje sam se skroz uljenila jerkod sveki ja nekuhamuser posted image user posted image
Uglavnom za jelo neznam ni sto biskuhala jer nemam skoro pa nista u kuci od povrca, tako da prvo idem u shoping dok mi se gospodicna naspava user posted image
Lidac razumijem te za taj dio za curku, znala samja svojpoj majki reci kada bi moj brat otisao van i nebi ga bilo pa sto se brines on je punoljetan, a noa meni nemas ti pojma stoje briga. E sada kada sam rodila shvatila sam sto mi je govorila. Mislim brines se za njih dok su vako mali, a gdje neces kada su veliki kada znas sta im se sve moze dogoditi.
Ali i tvoja curka je u jednu ruku dobro postupila sto se tice voznje sa ekipom pod utjecajem alkohola, a sada zna za slijedeci put da ce malo bolje razmisliti gdje i s kime ide. A mogu misliti sto je tebi sve kroz glavu prolazilo u tim trenutcima. I ja bi se rasplakala od muke i nebi spavala.
Dobro sada je naucila lekciju za ubuduce.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 532
30.5.2016 9:32:54   
danery
juhu,ajd da vam mahnem user posted image
kod nas zahladilo,pa danas mogu i pod zimčicu proći user posted image
gospica spava,budila se od 2 pa na svaka 3 sata,al se u 8 razigrala,pa od konkretnog sisanja niš....pa malo dreke,cike,odmora,pa ajd,nekako nadoknadila sada i zahrkala...
mi konačno same nakon produženog vikenda user posted image velika je spavala kod bake,jučer došli moji,pa urnebes po dvorištu....ja i mm se 'laaadno pokupili u muller po mlijeko,a oni ostali dadiljati user posted image
ofkors da je gos'n morao i sebi nešto kupiti,pa je našao neke papučetine ala one gumene smeđe za plažu iz ex yu dana,samo kožnu verziju,pa je sav sretan uhvatio gacati ko čaplja po a.mallu u njim.... j 5 koraka ispred njega da se ne udavim od smijeha user posted image user posted image user posted image kud ima duge noge ko komarac,na to još stopala ko peraje....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 533
30.5.2016 16:28:29   
Danira
Dan curkeuser posted image
Pretvorila sam se u vrtlaricu.user posted image kopala od 9 30-11 vrt ko suza nema jedne travkeuser posted image
Veli mm pa kak to da nisi izgorila,ja se namaljala s mlijekom za suncanje,bjele sam puti i uvjek jaakoo pocrvenimuser posted image
Lidacuser posted image mogu mislit kak si bila zivcana,uff i mene to ceka za koju godinu moja ima sad 11 i pol,za cas bu to...
Jezic vec sam misla da sam se samo ja uljenila,nis mi se neda...user posted image
Danery jel si isla s malom na kakve pretrage?super sta si uspjela s dojenjem,nakon svega.user posted image
Kazic di si,jel koja kilica dolje?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 534
30.5.2016 22:52:42   
Jagodica13
Vecer dame moje..evo mene malo, A zaspao pa da se javim, danas smo bili kod ped.isli po uputnicu za urinokulturu, pa ga je samo izvagala sad ima 7320g user posted image , pa smo noslili urin u lab, nadam se da ce biti sterilan bez eserihije, cijelo vrijeme se smjeskao dr.samo se bunio kad sam ga vratila u kolica dok nije skuzio da se.ide voziti u cemu gusta, i dalje smo na cici a.onda i bocica ako treba.
Svaki dan se sve vise smije i prica, sad je otkrio rukicu koju cijelu pokusava gurnuti u usta user posted image
ja jutros dobila user posted image , prvi put nakon poroda, nadala sam se da ce me jos malo zaobici kad ono..
idem na spavanac pa vama zelim lijepe snove i sto manje budjenja user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 535
31.5.2016 8:12:08   
Danira

IZVORNA PORUKA: lidac0605

user posted image NAŠE BEBICE user posted image

user posted image Jezic123 - 26.11.2015. Lucija user posted image

user posted image Danira - 29.12.2015. Dominik user posted image

user posted image lidac0605 - 05.01.2016. Mauro user posted image

user posted image SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema user posted image

user posted image baby20 - 12.02.2016. Leo user posted image

user posted image Hope23 - 17.02.2016. Noell user posted image

user posted image Vilić zuba - 03.03.2016. Luka user posted image

user posted image Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio user posted image

user posted image Kazimira - .03.2016. Baltazar user posted image

Neposredna veza do poruke: 536
31.5.2016 8:20:45   
Danira
Jutrouser posted image
Lidac nadam se da se ne ljutis,malo sam nam stavila listu da se prisjetimo koja je kad rodila.
Jagodice A je veelikkiii decko,a nema ni 3 mjesecauser posted image navijam da bude urin bez eserihije.
Kazic di si,vec se pomalo brinem za tebeuser posted image
Bas bi voljela da nam se ostale curke jave da cujemo kak one i bebeuser posted image
Sve me kosti i misici bole od pljevljenjauser posted image
Danas kuham juhu i piletinu saft i tjesto,trebala bi napraviti rezance.
Domi vise nebi lezao,samo bi sjedio,kao lezanje ga zivcirauser posted image
Sad se je nacicurio i igra se

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 537
31.5.2016 9:48:31   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Danira,kaj bi se ljutila user posted image ,sam bum dela onu drugu listu,tu na ovoj fali Kazićkin datum user posted image
Tvoj Domi je ko i moj M...taj bi isto non stop sedil,silom se diže user posted image

Jagodice,bome A je pravi komad dečka user posted image navijam za sterilan urin user posted image

Kazić,stvarno di ste user posted image Kak ide dijetica?user posted image

Ja sam na 81 kg-znači 2 kg manje user posted image polako i sigurno user posted image

Ja,naravno,ne znam kaj bi kuhala user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 538
31.5.2016 9:49:23   
lidac0605

user posted image NAŠE BEBICE user posted image

user posted image Jezic123 - 26.11.2015. Lucija user posted image

user posted image Danira - 29.12.2015. Dominik user posted image

user posted image lidac0605 - 05.01.2016. Mauro user posted image

user posted image SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema user posted image

user posted image baby20 - 12.02.2016. Leo user posted image

user posted image Hope23 - 17.02.2016. Noell user posted image

user posted image Vilić zuba - 03.03.2016. Luka user posted image

user posted image Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio user posted image

user posted image Kazimira - 09.03.2016. Baltazar user posted image

Neposredna veza do poruke: 539
31.5.2016 14:49:39   
Jagodica13
Dan cure, jeli rucak gotov? Moj vec pojeden, danas spremala pohanu piletinu, pire krumpir sa mrkvom i neke grahorice za ostatak obitelji..
eno moj decko napokon spava probudi se u 9 pa opet zaspao u 11 nekih sat vremena i maloprije ga san svladao user posted image po danu i dalje nespava dugo sat vremena i onda budjene..nocas kad se probudio je bio toliko nestrpljiv za cicu da je sve u kuci probudi kad je poceo svoju "pjesmu" user posted image user posted image

Jezic vidim da dolazis u moje krajeve na more user posted image
Neznam cure kako je kod vas ali ode kod mene na moru uzasno vruce, danas je jos i dobro kako je bilo ovih dana, sparina da jedva disem..jos kad se sjetim ljeta user posted image

Neposredna veza do poruke: 540
31.5.2016 14:59:19   
Danira
Jagodice i u zg je vrucee,popuhava vjetric malo
Ja sam bila u zadru u hotelu borik na maturalcu,bilo je prekrasno,kad je to bilouser posted image user posted image
Ponekad zavidim vama na moru.
Moj decko je sad se narucao,pa se nadam da ce drjemnuti,da u miru operem sude.user posted image

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 541
31.5.2016 20:28:49   
lidac0605
Ja na kraju skuhala grah user posted image user posted image
A M danas zmlatil onu veeeliku kašicu od 190 g user posted image -mrkva i krumpir...imam osjećaj da bu on neki čovjek od povrća,bolje mi jede te povrtne nego voćne user posted image
Kazić,sad sam već u brizi di si user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 542
31.5.2016 20:55:12   
Jezic123
Vecer curke
Evo i mene vidim vi se raspisale dok mene nema user posted image
Jagodice mozemo se naci kada naletim u zadar u kojem si ti djelu zadrauser posted image ?
Danira ja danas krenula sa peglanjem. A svekar me jutros pitao kada sam ves nosila van vjesati: sta si ti to cijelu noc ves prala? user posted image
A ja oprala dvije masine nocas i veceras moram staviti prati ves. Imam onako kao da nas je 50 u kuci.
Lidac mogu misliti kako je tek kod tebe.?
Moj rucak bio poriluk kojeg imam i za sutra..
Sutra mi stizu mama i tata. Tata mi ide na kemoterapije prekosutra,pa ce mi mama biti tu da ga moze posjecivati

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 543
31.5.2016 20:57:49   
Jezic123
Da jagodice tvoj A je stvarno pravi komad decka
Kazic i ja se brinem gdje si? Da li je sve ok?

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 544
31.5.2016 22:20:59   
Kazimira
Hej drage moje...tu sam user posted image user posted image user posted image

Sve je ok, jutros napisem ogromnu poruku i izbaci me user posted image , a s obzirom da sam sa zivcekima na Vi nisam imala volje ponovno pisati user posted image

Jezic Savica nam je usput kad idemo kod sveki, mi smo kod Dugog Sela user posted image
Ako ne uspijemo dogovorili kavu mozemo usput napraviti primopredaju 👕👖👗👚👒 user posted image Nadam se da bu tata dobro user posted image

Danira idu kile pomalo, sad sam na 96,6, nekih 5 kg...jos samo 15-ak kg user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 31.5.2016 22:23:34 >

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 545
31.5.2016 22:32:34   
Danira
Kazicuser posted image ziva siuser posted image
user posted image za kilice.
I ja sam blizu d.selauser posted image
Mogle bi se nac na kavi.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 546
31.5.2016 22:38:13   
Kazimira
Danira svaka cast, bar bus svasta finoga imala u vrtu.....danas sam i ja bila u vrtu, ali da vidim kaj su sve moji posadili user posted image

Jagodice bas mi je drago kaj si se javila, A je pravi decko, bombica k'o i moj B.....
Prije spavanja mu pokusavam probati sandalice koje je K imao na krstenju s 2,5 mj I naravno da su mu male user posted image
Lidac mos' ti biti ponosna na svoju curku....malo je zabriljala ali ispravno odlucila....bu kazna brzo proslauser posted image

B je postao prava pricali....namami me da ide cicati i onda nece nego lezimo i prica li prica....uzivamo u tome 💑💞

Sigurno sam nekaj zaboravim napisati user posted image

Laku noc user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 547
31.5.2016 22:39:21   
Kazimira
Di si Danira, mozda smo i susjede?!? user posted image

Mogla bi 🍵 popiti 😉

< Poruku je uredio Kazimira -- 31.5.2016 22:40:40 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 548
31.5.2016 22:51:12   
Danira
Izmedu dugog sela i ivanic grada,ti?.probala sam ti poslat pp,al nisam uspjela.
Jel ides kod peda u d.selo,mi smo kod pedice.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 549
31.5.2016 23:04:46   
Kazimira
Kod pedijatra! B se budi, javim seeed

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!