lidac0605
|
Jutro,curke Evo i nas malo...jučer sam bila koma,ko da sam noćnu odradila,moja gospodična otišla van,nekam na neko brdo u vražjoj materi na roštilj i dečki su se naravno svi ponapili i nije ju imal ko otpelat na bus tj.je,al se ona nije usudila vozit sa njima pijanima(pošto joj stalno to tupim,da ne ulazi u auto ak je imalo taj koji vozi pio) i ja čeeekam,čeeekam-trebala je doć u 1 doma,da bi ona nazvala i to rekla ...prvo sam htela ić po nju,al opće ne znam kam moram ić -ne zna ni muž...i nakon gruntanja,svađanja s njom na telefon,razgovaranja,dogovaranja,rekla sam joj da nek ostane tam jer ne mogu u gluho doba noći lutat i tražit pitaj Boga kud di ona je Kaj vam opće moram reć kak sam bila živčana ...to je već bilo pola 3,na kraju sam se rasplakala...legla u 4,al opće mi se nije spavalo...zaspala oko 5,digla se u pol 7 Gospica je sad u kazni,ostala je bez moba i izlazaka tjedan dana...curke,uživajte dok su ovak mali,to je raj naspram ovih velikih-R A J...ovo s ovim velikima su igre bez granica... Kupili smo si kišobran kolica prekjučer -bila su na akciji u Baby centru,koštala 899,a mi ih dobili za 650 Daju se spustit do ležećeg položaja,imaju onaj produljiv krović,tak da kad ga otkopčam,skroz maltene pokrije kolica,da ti suncobran i ne treba,super su lagana i baš mi se sviđaju.Evo ih: https://www.babycenter.hr/resource/src/164524.JPG Odmah smo ih jučer isprobali po Samoboru jer mi ova trokolica ima te velike kotače na pumpanje i stvarno ju je problem ugurat u auto,tak da smo izbjegavali odlazak autom nekud...M je ćoril cijelo vrijeme-valjda su mu onda dobra Još sam mu htjela kupit onu mekanu zračnu podlogu za kolica,al tam košta 200 kn a ja doma na ebay i znate kolko je na ebayu-20 kn i naravno uzela na ebayu...eto kolko su kod nas cijene prenapuhane Jezic za more...i ja bi na more al kod nas je to nemoguća misija-ovak nekog nemamo na moru,a za nas sve je turbo skupo i ne možemo svi u autu se vozit,morala bi ovih dvoje velikih slat na bus ili vlak,tak da niš od mora Ne znam kaj bi kuhala niš mi se opće ne da,baš sam se ulijenila samo gledam kak mi raste ovo brdo od veša za peglat,al niš ne poduzimam po tom pitanju Kaj vi delate?
< Poruku je uredio lidac0605 -- 30.5.2016 8:31:31 >