|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
24.4.2016 13:55:21   
Ninaa27
Jupiter i Mmamita hvala na odgovorima i podrsci..Malo sam dosla sebi i smirila se,dobil sam i trecu injekciju,nadam se zadnju..al su mi sad dali amoksicilin da pijem,6 tableta 3x2 iako ne znam zasto,mozda imam neku upalu il sta vec al opet mi nije jasno jer nalazi mi tu stoje od petka ujutro a oni tek jutros pogledali i dok mi da tablete..mozda nisu smjeli ih mijesat sa injekcijama,jedino mi to pada na pamet,al dobro..kazem danas sam puno bolje,imam super cimericu pa mi je to prednost a i dragi se ranije vratio s terena pa sam bas happy..nekako imam vise nade da ce to sve bit ok i da cemo izgurat bar jos koji tjedan,ako ne bas do kraja..kako ste mi vi danas?kod nas je danas bas tmurno i stalno kisa pada,idealan dan za spavanje user posted image

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1476
24.4.2016 15:18:49   
Jupiter
Mmamita ja sam u Konzumu i to pravo na jednokratnu naknadu nakon bolovanja u trajanju duze od 90 dana imamo u kolektivnom ugovoru. Za iznos pretpostavljam, kao sto je Hannah napisala, da je uvjetovan minimalnim iznosom a da se ne oporezuje. Sad se jos nadam da i opcina daje nesto za novorodjencad. Nesto sam "nacula" da nam nasa opcina daje i vise nego grad. Iznos koji daje grad Pula, po mojem zadnjem saznanju je 500kn. Stvarno nije nesto. No, sta je tu je.

Ninaa pa nemoj biti poslusna kao "rob". Hocu reci da ti imas svako pravo znati sve revalatne cinjenice i razloge zasto ti se daje to sto ti se daje.
Trazi, pitaj! Osim! Osim ako ne zelis znati..iako po tvom pisanju ne bih rekla.

Jako mi je drago da si uspjela da malo dodjes "k'sebi" i najbolji dio- da ti je dragi blizu. To sve puno znaci. Lako da ces za koji tjedan cak i biti pustena kuci na mirovanju..ali polako...za sve ce biti vremena. I dao Bog da mala mrva dodje kad treba user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Ninaa27)
Neposredna veza do poruke: 1477
24.4.2016 21:29:17   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Lisica Mica------26.04.
Jupiter-------------26.04.
saki84-------------27.04.
Disederia---------04.05.
MareM-------------04.05.
mmamita -------09.05.
di.sak--------------16.05.
faustina----------19.05.
Hannah-----------20.05.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1478
24.4.2016 21:30:26   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1479
24.4.2016 21:35:00   
mmamita
Jupiter aha, o kolektivnom je rijec... A sta se tice jednokratne pomoci, ja sam dobila cca 5000,00 kn sveukupno. Tako je u Splitu... Ne mogu ti tocno rec sta je od grada, sta od opcine ili koga vec jer se stvarno ne sjecam. Mislim da se u ove 2 godine nije nista minjalo, ali bumo videli za koji mjesec user posted image

Nina bit ce to sve ok user posted image Jos je dragi dosa, ma nema brige user posted image

Cvrcak ima li te?? Javi nam se bar da znamo jeli sve ok i kako bebac napreduje...

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1480
25.4.2016 9:38:15   
Lisica Mica
Evo i mene, i naravno opet ne znam više šta je tko napisao, nekako mi je nepregledan forum...ili je meni mozak nepregledan user posted image ...

mammita i Hannah user posted image za preglede i šta je sve bilo u redu, a bebači tako veseli i aktivni!!!!

Desideria, mislim da ti nalaz oggt-a nije puno povišen, pripazi malo na šećer i ugljikohidrate i onda ponovi nalaz, u svakom slučaju dobro da ti je ginekologica oprezna.

Nina, mogu zamisliti kako ti je, ali i ja mislim da će sve biti dobro, možda te puste i doma na mirovanje, super šta ti je cimerica dobra i šta je dragi blizu...još ćeš i prenijeti tako otvorena...čula sam ja i za takve primjere.

Sutra mi je pregled, jedva čekam, iako se užasavam vaganja. Osjećam se ko pravi kit!!!
Dobra vijest je da mi je nalaz urinokulture sterilan, nema beštije ešerihije više, a i nalaz oggt-a mi je dobar.
Drugo ne znam šta da vam napišem, trbuh raste, s njim i kilogrami, s tim proporcionalno i moja kilavost...oprala sam i ispeglala prvu turu (svu posteljinicu, dekice, one zaštite za krevetić, svu robicu koja je trenutno kod mene, baby gym oprala...)
Zadnjih par dana hormoni su mi opet u nekom previranju user posted image , pa sam nekako nervozna, ali biće bolje...sutra se javim nakon pregleda....pozdrav user posted image

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1481
25.4.2016 9:51:32   
Desideria
Lisice tak sam i mislila tak i radim. Vidim nama termin jednak ja nista nisam napravila...stalno mirujem nikako da se organiziram i pokrenem

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 1482
25.4.2016 10:08:14   
Jupiter
Jutroooo!!user posted image

Znaci sutra smo ja i ti, Lisice na redu sa ozvjestajima user posted image
I ja jedva cekam. Jedino sto mi pada tesko je onaj donji dio koji vec neko vrijeme ne vidim user posted image user posted image . Opet ce bit' muz u akciji. Najbolje je, sto izgleda da i gusta u tome.

Sutra idem i do Kik, ako nadjem jos koje sitnice a i sebi cu uzeti jednu nepropusnu podlogu, jer kako citam proljetnice, ne bi mi ni palo na pamet da bi plodna voda mogla smocit cijeli krevet. Jest da je prerano ali meni nikad dovoljno rano razmisljati o tome. Cak sam jucer kupila i dva paketa onih Vir ulozaka, pa nek stoje. I onako trpam u tu torbu svasta po malo. Ne znam, osjecam se odmah nekako mirnije kad tako nesto pripremam..

Nocas sam grozno spavala. Tj. nisam nikako. Isutirala me uzduz i poprijeko, trbuh zategao. Ako stavim bananu pod trbuh nema za koljena i obrnuto.. ako legnem na ledja, ne valja.. A kad sam napokon zaspala cujem muza kako mi govori » Bacioo!? Opet hrcess!« Za popiiiiii*** user posted image

Neposredna veza do poruke: 1483
25.4.2016 13:39:25   
MareM
Ninaa, bas kao sto ti kazu i druge - samo hrabro jer situacija nije bezizlazna, dapace. Uz mirovanje i slusanje preporuka/savjeta doktora sigurna sam da ces izgurati do termina. Sada si u tjednima kada se bebi vec i samoj po sebi pluca pripremaju za samostalan rad, a jos uz lijekove sve ce biti u redu. Nemoj se nervirati jer i to lose utjece na cijelo tvoje stanje. Saljem ti dobrih vibra za uspjesno "prelazenje preko teskog terena" user posted image user posted image user posted image Sretno tebi i bebi!

Jupiter i Lijo, zelim vam uspjesan pregled i hrpu lijepih vijesti da nam donesete user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1484
25.4.2016 21:47:03   
mmamita
Lisice i Jupiter sretno sutra!!!! Jedva cekam izvjestaje user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa27)
Neposredna veza do poruke: 1485
26.4.2016 10:26:47   
di.sak
Nina bit će sve oke..držim fige za tebe i bebicu user posted image

Jupiter i Lijo sretno na pregledu danas!user posted image

ja vam nemam kaj za prijavit, svaki dan vas čitam, al prek moba, a lijena sam upalit komp da napišem nekaj..užasava me vrijeme vani, sad ne znam jel zbog tog il ne, al jedan dan sam super, drugi bi htjela provest u krevetu, jedan dan gladna ko da niš nisam jela 5 dana, drugi mi se dan pak niš ne jede...baš bez veze...danas imam u planu detaljno oribat kupaonu, a za još neki posao bum vidla jel bu mi se dalo.. sutra malo do zubarke i gina pokupit doznake, poslat na posao i odnijet na hzzo..evo i vama podsjetnik da si doznake pokupite user posted image i to je to od mene, vrlo dosadno i nezanimljivo user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1486
26.4.2016 11:43:51   
Hannah27
Ja ih pokupim uvjek na pregledu, taman cu ih sada nositi ...

Sretno danas, čekamo izvještaje

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1487
26.4.2016 14:33:48   
Lisica Mica
Evo mene sa izvješćem. Bila sam naručena u 9.45, al sam na red došla tek oko 11:00, baš je bila gužvetina i sve nekako sporo.user posted image .

Uglavnom, nakon uobičajenog iščuđavanja kako su mi grozne vene (uvijek isto na svakom pregledu, a sad su mi se pojavile i na "gospođi" jelte, to se zove stručno "na vulvi" i to mi je napisala u trudničku knjižicu da oni na porodu znaju-radi epizitomije-iako sam ja čvrsto odlučila da mi neće raditi epiziotomiju ovaj put...al čovjek snuje, Bog odlučuje...) prešli smo na ultrazvuk i doktorica je jako zadovoljna.user posted image user posted image

Sve je ok, Vice je i dalje veći za cca 1 tjedan, težak 1800 grama. Okrenut je glavom dole. Gledala me i dole, sve je ok i zatvoreno, rekla je i da je plodna voda ok.
Čudila se kako mi je trbuh mali za tjedne u kojima sam, a on velik.
Dobila novu dozu željeza i neka nastavim piti Prenatal i uzela sam doznake. Slijedeći pregled za 3 tjedna (17.05.) i tada će mi dati uputnicu za rh faktor.
Na ultrazvuku sam vidjela glavicu ali ne i lice, trbuh, srce, nogice i to, ali sve se to nekako slabo kuži na njenom UZ.

Mjere su bpd 82, ac 284 i fl 63, zaboravila sam šta je šta od toga i koja je ono stranica di se upišu mjere pa se vidi duljina i težina, nek mi netko please napiše.

Dobila 3 kg od prošlog pregleda, morat ću malo pripaziti, u zadnje vrijeme stvarno opet jedem malo previše...

Eto curke, ja presretna!!!!user posted image

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1488
26.4.2016 16:25:04   
Hannah27
Lipo, Vice je vec momčić . user posted image
Ja ti te mjere ne gledam tako da nemam pojma gdje to cure gledaju .
Zanima me vezano za taj zahvat pri porodu zasto ne ? Meni mama kaze da se spasi kad joj to naprave , vjerovatno radi oporavka ili ? Pitam jer mi nije jasno , ionako nam prijeti "pucanje" nije li to jos gore ?
Ma nije 3kg nista prestrašno . I meni je kasko mali stomak u odnosu na ostale

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 1489
26.4.2016 19:29:13   
Cvrčak
Drage moje,
Evo da vam se malo javim. Cuvam moga malog sina koji je dosta zahtjevan pa se ne stignem javit, ali tu i tamo ćirnem što se s vama događa.
Sa mnom je sve ok, sve ide sbojim tokom što se tice trudnoce.
Mene danas ukocilo ispod lopatice, placem od bolova. Umasirali su mi pola tube deep realifa i onda san na internetu proctala da se on nesmi u trudnoci primjenjivati user posted image user posted image !!! A u uputstvima piše da se ne smije nakon 6 mjeseci trudnoce, ja sam doduse jos sedmicu dana u petom misecu. Ali poludit cu sad od brige. Popila san lekadol, ali kao da i nisam. A moja doktorica opce prakse mi je rekla da mogu mazat ovaj deep realif.
Uf!!
Iduci pregled mi je 18.05, a sutra idem kod drugog doktora na 3D. Idem kod drugog, ovo je vec 3. put jer želim i drugo misljenje.
Sad osluskujem malenog, a od njega ko za dišpet ni mak!

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1490
26.4.2016 19:55:28   
mmamita
Lisice user posted image za Vicu!! Pa to je vec pravi momak!! user posted image Bas je velik. A za vene sam cula ali za vene po "gdjici" prvi put. Nemoj se ljutit ali malo mi je smjesno user posted image . Gdjica ima vene user posted image . Ne bih ni ja dala da mi u tom slucaju rade epiziotomiju! Mislim da je malo pre risky... ali konzultiraj se malo o tome s dr. sljedeci put!

Cvrcak bas mi je drago da si nam se javila!! A za bol u lopatici suosjecam!!!user posted image Ovo za deep relief nisam znala, ali ti si vec sad u 6 mjesecu trudnoce. Za par dana ulazis u 7. mj trudnoce. Iako ne znam kakve to ima veze sa tom kremom... Mislim da ne moze naskodit jedna masaza deep reliefom u cijeloj trudnoci user posted image

I ja sam bas sada skupila doznake i uputnicu za bolnicu. Sutra cu ih odnit i nakon toga u bolnicu se prijavit kod dr. Vulica, cisto da obavim kod njega par pregleda, da me ima u vidu kad budem radjala user posted image ...

(Odgovor članu Cvrčak)
Neposredna veza do poruke: 1491
26.4.2016 19:59:23   
mmamita

IZVORNA PORUKA: mmamita

Disederia---------04.05.
MareM-------------04.05.
mmamita -------09.05.
Lisica Mica-----17.05.
Cvrcak------------18.05.
faustina----------19.05.
Hannah-----------20.05.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1492
26.4.2016 19:59:52   
mmamita

Disederia---------04.05.
MareM-------------04.05.
mmamita -------09.05.
Lisica Mica-----17.05.
Cvrcak------------18.05.
faustina----------19.05.
Hannah-----------20.05.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1493
26.4.2016 20:01:41   
mmamita
A Boze je sam smantana!!! Idem uredit objavim a ono je citiram user posted image Ovo me sunce udrilo u glavu user posted image

E i Lisice zaboravih ti gore napisat. Stranica je gravidanzaonline.it

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1494
26.4.2016 20:09:54   
Jupiter
Hej, evo i mene

Na pregledu bili i ja i mm. Ja vam nisam nista vidjela, sami sam primjetila da gin i mm jako slice user posted image
Bebica je sa glavom dolje. Sve nogice, prstici i organi na broju i u redu. Nase velicine idu ovako:
BPD 77 (31tt)
AC 254 (29+4tt)
FL 54 (28+5)
Stranica za visinu i tezinu je ovdje ---> BEBA
Imamo maju curicu...po visini ali izgleda pametnu hihihihi. Po ovim mjerama tezina ispadne mali vise od 1.500kg. Taman.
Potvrdjeno je da je curica. 03.05 idem kod svoje gin po briseve. Reda radi.

Lisice ti se bas nacekala.. I tako mi ide na zivce to silno "cudjenje", te jao koliko si se udebljala, pa, jaoo koliko su ti noge natekle...itd itd.. mislim, molim te...stfu up!
Evo, i ja bas nabrajala muzu kako necu epi, ni drip ni da mi prokidaju vodenjak. Osim u slucaju nuzde. Necu da mi to rade jer je, eto, rutina..
Hannah eiziotomija je super ako si dolje uska i koza nije elasticna. Jer je svakako bolje tj brze zaraste ravan rez nego nepravilno pucanje koze. Sad slijedi veliko ali...ALI.. Velika vecina to radi rutinski, trebalo to tebi ili ne...i to nije u redu. Mojoj majci ni jednom nije trebalo. Procitaj iskustva cura po netu, iznenadit ces se sto sve rade rutinski (citaj: nepotrebno).

Di.sak ma nek si nam se ti bar javila...makar jednom mj i mi zadovoljne user posted image . A umor i promjene cemo pripisati malo i proljecu, ne samo trudnoci user posted image

Cvrcak ti se bas isprepadala user posted image
Ali sta ne pise i za lekadol da se ne smije? user posted image
Sa svih strana se strasimo..a nekad su zene trudne kopale..
Drago mi je da si se bar ovoliko javila i da i vi gurate po malo user posted image .

Kad sam danas odnjela doznake zenska me podsjetila da uzmem jos neke dodatne papire za ispuniti...a ja citam, pise ono za 45 dana porodiljnog...i mislim si...uuuu wtf...pa kud prije??!
Zemskee vrijeme nam doslovno leti!

(Odgovor članu Cvrčak)
Neposredna veza do poruke: 1495
27.4.2016 7:46:03   
Desideria
Curke ocito sam samo ja jucer imala problema sa forumom. Kad god sam htjela ici pisalo mi je errorr. Anyway dobro jutro svima moje cure me hitile van iz kreveta prije 7. Biti ce ovo duuug dan user posted image user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1496
27.4.2016 8:47:34   
lidac0605
Jupiterko user posted image za malu curkicu user posted image ...brzo mi idu te vaše trudnoće user posted image
Kaj se tiče zahvata svakojakih na porodu-ja sam za sve user posted image ,samo da bude sve ok i da smo brzo gotoviuser posted image ...ja sam samo dvoje od petero rodila "prirodno",sa svojim trudovima bez ikakve medicine osim prokidanja vodenjaka..i to su mi ga svaki put morali prokinut jer nije htio puknut sam-očito uzgajam neke čelične vodenjake user posted image
Drip četvrti i peti porod-moram priznat da nisam primijetila razliku između tih i prirodnih trudova osim kaj smo brzo bili gotovi...Prvi je bio hitni carski pa vam neću o tome-to je ružno iskustvo,al hvala Bogu preživjele smo i ja i moja jedina princeza koja drugi tjedan slavi 17.rođendan user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 27.4.2016 8:54:00 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 1497
27.4.2016 9:52:11   
saki84
mammita,Hannah, Jupiter, Lijo, Mare M drago mi je da su vasi pregledi prosli odlicno user posted image kod vas svih pocinje polako priprema pa cu se ja pratit po vama sta se tice robice, spremanje torbe za rodiliste itd. Mi smo poceli polako gledati kolica, meni se svidjaju bebeto jos samo da ih u zivo vidim i pregledam user posted image .
Nina zao mi je sto to sve prozivljavas, alja bi na tvome mjestu poslusala Jupiter i pitala sta, kako i zasto jer smatram da ti doktori mogu najbolji odgovor dati, mi tu mozemo samo nagadjati. Iz iskustva moje okoline 1 prst nije strasno, moja rodica je bila otvorena 2 od 15 tj i na kraju je prebacila termin tako da se pokusaj sta manje stresirat ( to tako lako je rec znam, a tesko provest u djelo ).
Desideria ja ti se ne razumijem Oggt mjerenja, al po ovome ni meni ne djeluje strasno.
Cvrčak mislim da nemas brige. Meni se moj djecacic par dana nije javljao da ga osjetim, vjerovatno se on krece samo ti ne osjetis, Al ako si jako prestrasena zovi svoga gin pa pitaj za savjet ili ako ti je blizu idi da te samo spoji da cujes srce pa ces bit mirnija user posted image

Moj pregled danas je prosao odlicno. Mjerila mi je tlak i malo mi se podigao nije onako jako nizak, nadam se da nece vise padati jer me dotuko. Na vaganju sam dobila +1 kg znaci do sada 4 kg, mada po mojoj kucnoj vagi je to 5 kg al vjerujem da je njena vjerodostojnija user posted image .
Moj malecki je prosli tjedan jako cesto se javljao, a vikend i sve do sinoc skoro nista zato je cijelu noc zajedno sa mamom probdio jer nismo mogli spavati. Pa kad smo dosli na UVZ maleni je ljepo spavao user posted image . Doktorica je zadovoljna, rekla je da jako ljepo napreduje. Vaginalno me nije zeljela gledati opet radi polipa jer taman mi je ima tjedan dana prestao curkati. Dala mi je takoder i uputnicu za OGGT tako da i ja idem uskoro na to mjerenje. Dobro da sam tu od vas procitala da treba odmarat a ne setat izmedju mjerenja jer ja bi poznavajuci sebe odsetala do grada i nazad user posted image
Nas sljedeci pregled je 25.5.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1498
27.4.2016 11:18:48   
Jupiter

Jupiter------------03.05.
Disederia--------04.05.
MareM------------04.05.
mmamita -------09.05.
Lisica Mica-----17.05.
Cvrcak------------18.05.
faustina----------19.05.
Hannah-----------20.05.
saki84-------------25.05.

user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1499
27.4.2016 11:35:57   
Jupiter
Daaan!!

Lidach kad god citam tvoja iskustva sve izgleda tako jednostavno i lako.. ne zamaras se, kao ja, nekim stvarima..
Mene je iskreno vise strah bolnice nego radjanja. Sve mi je na pameti kako oni zele da je to sve brzo gotovo..i samo cujem (ne citam) dali mi drip, nalijegali mi na trbuh, prokinuli mi vodenjak...te petoro njih gledalo dolje i valjda zaradila kakvu upalu...ima toga..
Morat cu i ja kao Subby da pocnem sa vizualizacijom neceg lijepog. Jer cu imati sve gore nocne more.

Saki user posted image user posted image i tebi za dobar pregled i dobre vijesti. Znaci polip nam se malko smirio. Bit ce to ok.
Znaci vec si u tom fazonu kad mrva ne da spavati user posted image .. pricaj mi malo o tome. Nocas su me crijeva grozno boljela a malena kako god da se pomakne meni jos gore. Prije 6 sam se dignula pa na kraju uspjela u dnevnom opet zaspati..
Bebetto kolica su jako lijepa. Glavno da se lako sklapaju i da vam stanu u auto.
Cure sa posla su mi kupile Mei Tai nosiljku od Pixie pa se nadam da ce se voljeti nositi user posted image ..

Desideria vidim i tebi je rano jutros veselo user posted image
Stalno se podsjecam da ce se ovaj mir i tisina jako brzo zamijeniti raznim zvukovima i da nema spavanja kao nekad user posted image

Ostalim curama saljem user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!