|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
27.4.2016 11:46:14   
Desideria
Ja vec mogu na popodnevno spavanje user posted image
Htjela sam i ja jednom deep relief Ali ne bi smio radi ibuprofena koj pinsadrz. Ali brate mili jedno mazanje sta moze napraviti. Imto mazanje ne uzima se oralno. Ja sam cijelu trudnocu na djecjem meralysu. Nos mi je beton. Da ginicka zna mislim da bi opala sa stolca. Al sve je ok ali od alergija i hormona ja beton beton. Kaze dr fizioloska, staviti ti fiziolosku na Armirani beton. Izadje kroz istu nosnicu van. Kakvi to papiri za porodiljni trebaju? Ja otvaram 14.5. To znaci da na hzzo ne trebam ici prije pocetka lipnja jel tako?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1501
27.4.2016 11:50:09   
saki84
Napisala cili post vec drugi put i sve pobrisalo. Mi zivimo u neboderu tako da bi trebala pripazit da sebi olaksam. Npr da ne uzmem preteska kolica jer imam i stepenice i lift. Od tih jednostavnih McLaren mi je drag, al kad sam vidila bebetto sam se malo zaljubila user posted image
MM zeli nosiljku uzimat, jer on je sa njome tj izgledom odusevljen. A s obzirom da si prije mene i da ces vjerovatno je koristit ocekujem recenzije user posted image .
Opet juzina danas, mislim se dal da sebi skuvam jos jednu kavu. user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1502
27.4.2016 16:07:56   
Lisica Mica
Hello, curke!! Upisala ja Vicine mjere u onu talijansku stranicu, a on ispao div!!!!user posted image Težak 2005 grama, a dug 43.35 cm. user posted image
Mislim nekako ne vjerujem da je taj kalkulator točan, čak ni da je ultrazvuk točan...čula sam puno primjera da su žene isprepadali da je beba premala ili prevelika, pa sve bilo ok.
Ali drago mi je da je od početka stalno cca 7 dana veći, nadam se da to znači da neću prenijeti, ja sam zamislila da će se on roditi oko 20.06.user posted image , a sad...šta bude bit će.

Htjela sam komentirati za epiziotomiju. Ja bi je svakako htjela izbjeći jer je oporavak bez epi puno puno brži (žene mogu odmah sjediti, čak i po turski, dojiti u svim položajima...), a mislim i da oni te epiziotomije rade rutinski jer to ubrzava proces i njima pojednostavljuje stvar. Kod tiskanja je jako bitno da babice paze na međicu,da masiraju (proguglajte perinealna masaža, možemo je i mi doma raditi same sebi ili partner, kao pripremu međice, ali kad se uđe u 9.mjesec), govore ženi kad treba tiskati, a kad ne, to zahtjeva poseban angažman, a nažalost mislim da se to nekima baš i neda.
U splitskom rodilištu navodno dosta drugorotkinja tj.višerotkinja prođe bez epiziotomije, malo su se šta se toga tiće pomakli sa mrtve točke. Ja planiram reći da bi izbjegla epiziotomiju ako je ikako moguće, da ću surađivati kod tiskanja i sve šta treba..
Kad sam rodila maloga nakon epi nisam mogla normalno sjediti 7 dana (nego na krivo na jednom guzu user posted image ili na kolu za napuhivanje),a i hodala sam ko na jajima, a sigurno još 10 dana nakon toga me bolilo da bi morala popiti ibuprofen.
Isto tako, i ta teorija da je bolje da oni naprave epi nego da sam pukneš je također diskutabilna, kad sama žena malo pukne to je nekako prirodnije i pukne nekako tako da se koža rastegne i pukne gdje je bila najtanja (kao tkanina kad je previše rastegneš), a kad oni režu to je ravno i duboko i nekako neprirodno.
Pročitajte ovde malo više ako vam se da http://www.roda.hr/portal/porod/intervencije-u-porodu/epiziotomija-mitovi-i-istine.html

Ne bih htjela sad tu nešto mudrovati, to je samo moje mišljenje. Ja bih voljela šta prirodniji porod, bez prokidanja vodenjaka, bez dripa, da me puste da se krećem i bez epiziotomije, ali naravo svjesna sam da će oni odlučiti o ne daj Bože, nekoj hitnoj intervenciji ako bude potrebna i svjesna sam da je svaki porod drugačiji i nepredvidiv.
Nije dobro ući u rodilište sa stavom "ja ću se dati u njihove ruke pa šta bude", treba biti svjestan svojih želja i biti svjestan toga da je naše žensko tijelo čudesno i jako i da je priroda sve namjestila tako da većina žena može roditi bez intervencija. Mi to možemo!!!!user posted image user posted image
Bitno je i ostati šta dulje kući, ako porod počne sa trudovima, ne odmah trčati u bolnicu, na tečaju smo "učili" da je dobro ostati kući dok se razmak između trudova ne spusti na ispod 10 minuta ili čak 5 minuta kod prvorotkinja. A ako počne pucanjem plodne vode onda u roku od dva sata treba ići, a ako je voda mekonijska (znači da se dijete već pokakilo u nju) onda odmah.

A sad kad sam sve ovo izmlila user posted image , htjedoh vam reći da sam u NKD-u kupila danas jastuk za dojenje, onaj dugi, za 119,00 kn. Super cijena!!!

Pozdrav drage sutrudnice!!!!!user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 27.4.2016 16:10:44 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1503
27.4.2016 18:17:51   
mmamita
Jupiter super za tvoju curu! user posted image To je vec prava cura! Joj kako nam leti ovo vrijeme... ostalo je jos jako malo i jos sad kad su nam pregledi cesci bit ce skroz zanimljivo u finisu user posted image

Lisice slazem se s tobom vise-manje po pitanju svega, ali uvijek kod mene ono ALI! Sve sta si sad nabrojila je tocno i mislim da bi sve trebale imat takav stav i onda se dogodi da dodjes tamo i oni od tebe naprave takvu tuku da mislis da vise nista ne znas!! I ti se ko rodilja pokunjis i ne zelis se petljat u njihov posa tj. molis Boga da sve prodje u redu i sve ih na kraju slusas.... To mene najvise nervira. Ako pokazes stav (kakav si ti navela da trebamo imat), onda si arogantna i ovakva i onakva i imas osjecaj da ti to moze samo odmoc... A u boksu ti to najmanje treba...
Ja sam danas isla u rodiliste i upisala se na pregled kod doktora za srijedu i nadam se da ce mi to bit od velike pomoci.... A sad, oce li vidit cemo....
Uglavnom pregled je 04.05. u bolnici, a ovaj 09.05. u ginekologice isto ostaje user posted image

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 1504
27.4.2016 18:19:02   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Jupiter------------03.05.
Desideria--------04.05.
MareM------------04.05.
mmamita--------04.05.
mmamita -------09.05.
di.sak--------------16.05.
Lisica Mica-----17.05.
Cvrcak------------18.05.
faustina----------19.05.
Hannah-----------20.05.
saki84-------------25.05.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1505
27.4.2016 18:20:02   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1506
28.4.2016 10:39:14   
Jupiter
Jutro 🌼

Nema sunca...

Desideria ici ces prije na hzzo, jer i ovako nosis potvrde kompl. za prosli mjesec. Usput pitaj sto treba i kada za to otvaranje porodiljnog. Nisam ni ja bas shvatila da li trebam to tad donjeti ili mogu isto do petog u mj kao i do sada.. Znam samo da mi je dala da uzmem da ispunim i onaj koji sam do sad ispunjavala i taj gdje pise o otvaranju porod... I po dva od svakog mi dala. Ako koja sazna nesto vise o tome neka napise :)

Saki ima na fb grupa Babywearing, nasa. I ja se zaljubila. Samo mi je trebalo dosta da se odlucim koju nosiljku odabrati. Jako mi se svidjaju sve one silne, sarene marame ali majketi, skupoo...ne mogu da dam kad ne znam hocu li ja znati s tim a i mrva. Pa sam odabrala zlatnu sredinu a ova nosiljka ima i dozivotnu garanciju..meni dovoljno.
I da...iskopiraj tekst prije nego stisnes »potvrdi«. Meni je to postala automatska radnja.. Inace odustanem od pisanja..

Lisice smatram da su danasnje rodilje pespotrebno isprepadane cinom radjanja. Nitko nece osporavati da je najsigurnije roditi tamo gdje ti mogu najbrze pomoci ali najgore je sto ispadne da ti isti, koji bi trebali pomoci, najvise i odmognu kod samog cina radjanja. Sto naravno ne vrijedi za sve i svugdje. Govorim o vecini. Mene osobno smeta, boli, cinjenica da se toliko malo poroda obavi na jedan prirodan nacin. Tj. nacin na koji ce tebi, kao rodilji, odgovarati. Tu ponajprije mislim na polozaj kod radjanja.
Muza vec na veliko treniram da zna sto znaci sta i kako da se postavi u slucaju da nisam sposobna da se borim za sebe.. Znam sto zelim ali isto tako sam spremna i voljna na sve ustupke (pristanke) u slucaju potrebe..
Ma mogli bi o ovoj temi do sutra...

Mmamita znaci u bolnicu ides da se dogovoris sa gin koji te vec poradjao? Kako to onda ide kad krene porod ako se s njim dogovoris? Bude po njegovim naputcima ili kako?

Ostale cure, sto radite? Kod koga je sve snjeg pao? Kod nas samo sto sjekire nisu pocele...grmi sve u 16..

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1507
28.4.2016 10:46:09   
Jupiter
I da,

Ninaa javi se kako si!

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1508
28.4.2016 11:03:38   
Desideria
Zaboravih reci da sam sad na godisnjem. Znaci ako 14.5 pocinjem sa porodiljnim onda do 5.6. Trebam tamo biti? Znam da trebam opet nositi pk karticu sa zadnjih 6 placa. U zg ziiimaaaa. Mlađa isla u vrtic u zimskoj jakni i kapi i rukavicama.....

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1509
28.4.2016 12:52:08   
saki84
Jutro user posted image

Jupiter nekad zaboravim kopirat, pogotovo ako tipkam preko moba pa me bas zna izbacit iz takta RR. Bas cu pogledat na stranici, hvala na info user posted image . Sad kad sam krenula sa laganim pripremama se osjecam kao prava trudnica. Do sada mi je sve nekako bilo strah dali je prerano, sta ako nesto krene po zlu, al ako tako nastavim kad cu uzivat u trudnoci pa sam se lipo pustila i sad samo trazim, gledam kopam po netu.
Sta se tice poroda nekako ne zelim se time jos opterecivat niti misliti o tome, to cu onaj zadnji period. Takoder bi voljela proci i bez dripa,rezanja, skakanja po stomaku,carskog, al opet ako se ukaze potreba za tim radnjama necu se bunit, ipak mi je nekako najbitnije da beba bude dobro. Meni je prija nedavno rodila, djete je bilo vec u porodjajnom kanalu a malenome su pali otkucaji srca na 50 i nisu imali izbora nego joj skocit na stomak, i eno momcic je ziv, zdrav i ljepo napreduje. Tako da lako je sad kako bi mi svi htjeli, al nije uvjek sve tako user posted image

Ja tek sad otvaram bolovanje, radila sam u jednoj tvrtki 2 ipol godine i nisu mi produzili ugovor (u 12 mjesecu) jer je trebao biti za stalno. Odmah nakon toga sam ostala trudna, znaci nisam radila neka dva mjeseca. Od drugog mjeseca sam prijavljena za stalno u jednoj drugoj tvrtki, sad bi mi trebalo bit tri mjeseca, pa ako znate cure koje sve papire trebam dostavit za komplikacije? Jel ugovor o radu, zadnje 3 platne liste i doznake? Treba li jos nesto?

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1510
28.4.2016 14:51:36   
mmamita
Ufff triba vas sve povatat user posted image

Amo redom user posted image

Saky triba ti platna lista zadnjih 6 mjeseci. Pokusat cu ti pojednostavit nekako... Ako otvoris komplikacije/bolovanje 01.05.2016, u prosjek za komplikacije ti ulazi 03., 02., 01., 12., 11. i 10. mjesec. 4.mjesec/2016 ti ne ulazi u prosjek, jer je to mjesec prije otvaranja bolovanja i isplata je u mjesecu kad si otvorila komplikacije/bolovanje.
Znaci treba ti od bivse firme ER1 obrazac za 10., 11. i 12. mjesec i od nove firme isti taj obrazac za 02. i 03. mjesec. Nadam se da sam ti dobro objasnila user posted image . To ti njihovo knjigovodstvo izdaje... Za punu naknadu place moras imat minimalno 2 ili 3 isplacene place u tih 6 mjeseci( mislim 2, ali nisam 100% sigurna)... a ti to imas tako da nema frke. I naknada ti ne moze biti veca od 4250,00 kn (koja kuna gore-dole). Dok porodiljna naknada prvih 6 mjeseci je puni iznos place a drugih 6 mjeseci maksimalno oko 2650,00 kn. Ovo sve naravno ako ispunjavas odredjene uvjete. Uvjeti za puni iznos komplikacija su neprekidan radni odnos 9 mjeseci ili 12 mjeseci s prekidima u posljednja 24 mjeseca. Uvjeti za puni iznos porodiljne naknade je 12 mjesec neprekidno ili 18 mjeseci s prekidima u posljednja 24 mjeseca. Po ovome gori sto si napisala ti ispunjavas sve uvjete za punu naknadu... user posted image

Jupiter idem kod njega na pregled i nadam se da cu otic kod njega jos barem 2, 3 puta do kraja. Necemo se nista odredjeno dogovarat, nego bi mu samo naglasila da izbjegnemo carski kako god je moguce pa da malo vise pripazi... Lakse mi se cini da mi bude doktor na porodu kod kojeg sam isla na pregled ili barem da kaze onom doktoru koji me bude poradja pripazi malo na "onu moju" user posted image znas kako to ide kod nas user posted image Inace sve mi imaom pravo ici u bolnici na preglede i tamo vodit trudnocu, samo ti treba uputnica od tvog ginekolog.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1511
28.4.2016 16:48:08   
saki84
mmamita ja od 1 i 12 mjeseca nemam platnu jer nisam radila vec bila na birou...al uglavnom svejedno mi trebaju platne od bivse firme..hvala ti puno za info user posted image .
ja sam sad zvala u staru firmu i rekla da mi posalju er1 obrazac za 8,9,10,i 11 mjesec. Nadam se da od viska glava ne boli.
I da za punu ja imam prekid samo dva mjeseca tako da bi to trebalo bit u redu :)

< Poruku je uredio saki84 -- 28.4.2016 16:59:58 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1512
28.4.2016 22:56:10   
Hannah27
Hej , sutra cu citati sta ste pisale ... Imala sam radove po kući, bojanje, generalka, stolari, pituri, i ostali meštri ... Tako da nisam u toku .
Skoro sva Robica je ispeglana i složena u ormar .

Došli su mi nalazi krvi i mokraće ... Povećani su mi leukociti malo i leukociti u mokraći malo vise !! I jos neke soli u mokraći , boja žuta umjesto svijetlo žuta, i zamućeno . Tako da nije mi nije svejedno ... Otići cu sutra viditi sta on kaze . Ima. Pritisak na mjehur kakav sam imala od ureaplazme , iako to moze biti i od bebe pA sam u paranoji . Sta mislite jel mogu bakterije, paraziti ugroziti visoku trudnocu ? user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hannah27 -- 28.4.2016 22:57:35 >

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1513
28.4.2016 23:52:45   
Desideria
Ja mislim da ne. Ja sam pred kraj prosle trudnoce imala neku bakterijundole ne sjecam se vise koju. Jeda antibiotik popla do poroda. Maloj su samo.dva puta radili kks prije izlaska iz bolnice da ne bi ona slucajno pobrala dok je izlazila kroz porđajni kanal. Ali se ne sjecam nikakve panike kod moje ginićke a ona je totalno ali totalno pre pre oprezna

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1514
29.4.2016 0:46:43   
subby

IZVORNA PORUKA: Jupiter

Subby gin mi je rekla da smijem brusnicu.. da li znas je li ona OK u vecim i duzim periodima? I da i za kamilicu? Ako znas..

Primjetila sam da imam kontrakcije kad mi tijelo sa zakasnjenjem javi da bih trebala pi-pi. I onda mi se tako stisne cijeli trbuh i vidis mene kako mi se piski ali ne mogu pd trbuha pruzit korak da pozurim do wc. BoguHvala na platnenim uloscima jer mi valjda i pobjegne koja kap..

Tek sad vidim poruku. Koliko ja znam cista brusnica (plod) je ok i preporuciljiva je za mjehur posebno ako netko ima neku bakteriju, cak i natopiti suseni plod kljucalom vodom i tako popiti. Za kamilicu nisam sto posto sigurna, ali mislim da je u umjerenim kolicinama ok jer sam ju ja pila stalno, sad sam presla na rooibos za promjenu i lisce maline.
Meni isto nekad kontrakcije budu takve kad me tjera piskiti user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1515
29.4.2016 8:06:42   
Jupiter
Jutroo cure!

Hannah stvarno ne znam odg na tvoje pitanje. Reci nam sta je gin komentirao pa da budemo upucenije. Iskreno se nadam da nije nis ali i ako je da ce se to brzo rijesiti.

Hvala Subby user posted image
Da je bilo hitno, poslala bih ti ja pp ;)

Danas sam rana.. ne svojom voljom. Dan izgleda prekrasno, nebo je prekrasno plavo..

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1516
29.4.2016 10:09:50   
saki84
Hannah27 meni su nalazi mokrace bili nikakvi a urinokultura sterilna. Nek te posalje to vadit. Ima jedan caj koji ja prakticiram svaki dan jednu salicu a to je caj od koprive, on je odlican za mokracne kanale. Siguran je u trudnoci za pit. Mislim da ti ako i je neka upalica ne moze nista samo je treba stavit pod kontrolu.
Jupiter blago ti se sa vremenom kod nas je oblacno i kisno.

< Poruku je uredio saki84 -- 29.4.2016 10:15:56 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1517
29.4.2016 17:22:32   
mmamita
saki za ER1 od bivse firme nema veze sta ti daju za vise mjeseci. Svakako ti sada u novoj firmi knjigovodstvo izdaje tu potvrdju/obrazac (zaboravila sam sad kako se zove), di ti upisuje podatke od zadnjih 6 mjeseci i s tim ides na zdravstveno za komplikacije.

Hannah nadam se da nije nista ozbiljno. Ne virujem da moze u ovom stupnju trudnoce nesto naskodit ali svakako triba izlicit na vrime ako ima sta user posted image

Mene pocelo bolit u donjem dijelu stomaka. Bas probada i neda mi mira cili dan user posted image . Mala mi je bolesna tako da nisam ni bila vanka pa da kazem da sam se preforsirala... Ajde, jos samo 9 tjedana user posted image

Nina javi nam se kako si

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1518
30.4.2016 15:55:28   
saki84
mmamita kako si, jel ti bolje? boli li te jos? Kako je malena? Hvala ti na svim info sta se tice komplikacija srce si user posted image

< Poruku je uredio saki84 -- 30.4.2016 15:56:59 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1519
30.4.2016 17:04:22   
mmamita
Hello user posted image

Saki evo jos je sva bol presla na ledja, al nedam se!! user posted image Danas smo obisli grad uzduz i poprijeko, jer zalegnem li jao meni. user posted image Njoj je danas puno bolje i zao mi da stoji u kuci a ovako lip dan vanka. Kupila sam joj danas dvoje cipelice, jedne crocse da ima za plazu i oko kuce i jedne lipe slatke za sredit je. Jooj kako sam sritna, ko da sam sebi kupila! A ona cila ponosna se presetava po ducanu u svojim cipelicama user posted image

Imamo pricest sljedecu nedilju pa sam curici kupila rucni sat... Bas sam bila u nedoumici sta da uzmem. Nadam se da ce joj se svidit, jer bas nemam ideju sta kupit djevojcici od 10 godina za tu prigodu.

Di ste ostale cure? Bice uzivate na suncu user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1520
30.4.2016 19:31:24   
saki84
Bitno da je bolje. Vjerovatno tezina stomaka radi svoje pa pocinju razni bolovi. Mogu mislit kako je malena bila odusevljena, ja bas pricam sa MM om da cu kupit bar babarin sad ovaj tjedan da osjetim malo to uzbudenje. Vjerovatno cu cmoljit al nema veze user posted image .
dan je savrsen i mi do maloprije bilo vani sad ce pizza i cola za veceru, tus i kauc. Veselim se malo ispruzit nakon cilog dana lutanja.
Vidi se da je vikend nikoga nigdi na nasoj temi. user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1521
2.5.2016 20:23:59   
di.sak
hejj ladies!! :)) jeste se odmorile za vikend?

Jupiter sretno na pregledu! user posted image javi see! :*

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1522
3.5.2016 10:27:00   
Jupiter
Ola debele!!

Na kraju nije me ni izvagala, ni tlak ni nis, osim eto tih briseva... I to na ureoplasmu, clamidiju i bakt bris. Za cca 8 dana su nalazi gotovi i gin rece da onda opet dodjem. Izracunala mi 24.05 mi otvara porodiljni.
Nadam se da ce nalazi biti ok.

Zadnjih dana i mene muci bol, nije konstantna ali nekako navecer se najvise javi, sve u donjem dijelu trbuha. Nekako mi ne stoji "visoko" trbuh kao sto sam to vidjela kod drugih. Te mi se grci/trne palac na rukama. I to samo on.
Noge sad naticu brze, naocigled i grozno izgleda ako skinem carapice..

Doma radimo generalku. Farbanje, nove zavjese i rotiranje namjestaja. Jadan mm samnom user posted image puna sam ideja! Ali stvarno je bilo vrijeme da se malo ponovimo, pogotovo volim cistu i frisku bijelu boju na zidovima. Jos sam nabavila ukrasnu naljepnicu za zid. Preljepo drvo japanske tresnje u cvatu i cvjetici lete po zraku i leptirici...ahh ❤

Hannah, javi se. Javi je li sve ok user posted image

Sutra su na redu cak tri pregleda! Jedva cekam novosti kad su vec kod mene tako skrti na tim pregledima..
Ovih dana nas nije bilo bas za "cuti" na RR. Mi smo imali goste i rostiljali ali u kuci u pekacu. Bas je falio onaj miris dima na mesu..najbolji "zacin" :)

Ok. Sad da cujem vas.
Gdje ste bile. Sto se jelo. Simptomi i zalopojke...sve pisite user posted image !

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1523
3.5.2016 10:45:05   
di.sak
Jupiter, nisi pitala gin za te bolove u trbuhu?
bome ste vrijedni ovih dana user posted image za razliku od nekih user posted image javi kaj je s nalazima.. ;)

Desideria, Mare, mmamita, molimo izvješća s pregleda :D

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1524
3.5.2016 11:58:50   
mmamita
Jupiter a ja taman tila poslat malo vibrica za pregled a ono ti vec sve obavila user posted image . Brza si!! Ali kako mogu bit tako bezobrazni user posted image , toliko cekamo taj pregled i ondate niti pregledat user posted image Ali ajde, imaju ispravak sljedeci tjedan user posted image
Neka si ti uposlila muza, tako triba user posted image . I mi se odmah bolje osjecamo kad se nesto radi. A zene.... user posted image
Nadam se da ce nalazi bit svi u redu!

Za vikend nista posebno se nije dogadjalo s obzirom na vrime... Bila kod svojih na rucku, malo do prijatelja na druzenje i nis posebno... Muz mi radi van Splita i nije mu se dalo dolazit na jedan dan jer radi cili dan tako da mu je nedilja taman dobro dosla da odmori malo user posted image

Sta se tice bolova, usceknia me desni guz user posted image . Hodam tako smijesno, da me sram hodat user posted image I vjerojatno nece popustit do poroda... bice beba pritisce koji zivac ili sta vec...

Aaaa sutra ce bit veselo, 3 pregleda i dojmova ko u prici user posted image Jedva cekam!

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ime za djecaka
tocka

Koje biste ime od ponudenih odabrali svome sinu?

Ilija (25%)

Ruder (6%)

Krsevan (3%)

Pavao (32%)

Gregor (29%)

August (5%)

Broj svih glasova: 147

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!