subby
|
IZVORNA PORUKA: Jupiter Subby, bas nigdje nisam pricitala da malina tako utjece..dapace, na vise strana je bilo naglaseno da je jedna od rijetkih koje se smiju u T. Zato sam presla na Rooibos+suhi plod od brusnice+ limun+med i to locem preko dvije litre dnevno. Tako sam pila prije i tu malinu+koprivu. Na litre...voda mi nikako ne ide.. (Btw hvala na napisanom!) Bili nekidan u kaficu i ja narucila casu hladnog mlijeka...sta da kazem...vadim se na trbuh i hormone. Deisderia i ja se slazem sa curama da su najgori ti sokovi i cedevita. Upravo je strasno koliko secera sadrze. Mene to isto zivcira sto ima jako puno kontradiktornih informacija za jednu biljku i to pogotovo za trudnice. Ja pijem isto rooibos jer je on cak i za djecu pa je znaci dovoljno blag. Inace sam ljubitelj cajeva i sve sam ih izbacila jer nisam htjela riskirati; na jednom mjestu mozes metvicu, na drugom ne mozes, iscrpilo me vise to, ne mos ovo, ne mos ono. Zato sam i odustala od caja malinovog lisca dok nisam dosla do 37.tt posto sam imala prijevremene kontrakcije u 31.tt. Ja sam istrazivala za taj caj i na hrvatskom, i na engleskom i na njemackom i to je nevjerojatno. Neki ga piju ono svaki dan, neki pocnu tek pred kraj pa postupno povecavaju s jedne na tri case jer navodno je potrebno vrijeme da se nakupi u organizmu, svako neku svoju verziju. Steta sto ne znam neku baku travaricu, ti stari travari su uvijek tocno znali sta valja, sta ne, a na Internetu ne znas ko radi na svoju ruku, a ko zna zapravo. Moji su uvijek isli kod jednog prijatelja travara i taj covjek je nevjerojatno znao sve biljke i kombinacije. Sve sto im je ikada rekao i preporucio je pomoglo, bas je pravi poznavatelj bilja.
Always remember to be happy! Happy baby #1 happily arrived :)
|