|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
22.4.2016 19:12:21   
mmamita
Hannah citam tvoj post i samo mi se razvlaci osmjeh sve vise sta post ide dalje!! Bas mi je drago sta si imala ovakav pregled ovoga puta!! I naravno ne moram ti ni govorit koliko mi je drago sta je sve u redu!! user posted image Bravo za maloga user posted image user posted image i za ginekologa user posted image , i za muza naravno user posted image

Desideria nemoj bit u losem raspolozenju, jer ako su ti vrijednosti malo preko to je ok ali moras pripazit! Ona ti je napisala dijetu jer ti mora to rec, pogotovo ako je preko maila, jer da se nedaj Boze sta dogodi ti imas pismeni dokaz da ona nije nista poduzela... Iako bi bilo dobro da se drzis 1800kcal do kraja trudnoce jer secer zna samo rasti do kraja T. Vidit ces na pregledu da ce sve bit ok, i ona ce se drugacije postavit! E da, koje su ti vrijednosti?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1451
22.4.2016 19:13:15   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Ninaa27-----------25.04.
Lisica Mica------26.04.
Jupiter-------------26.04.
saki84-------------27.04.
Disederia---------04.05.
MareM-------------04.05.
mmamita -------09.05.
di.sak--------------16.05.
faustina----------19.05.
Hannah-----------20.05.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1452
22.4.2016 19:13:49   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1453
22.4.2016 19:16:47   
mmamita
Sad vidim da si napisala vrijednosti. Pa prva ti je 5.2 a granica je 5.1 user posted image , jedino ti je druga 10.4 a normalna je do 10. Ja bi rekla nista strasno... samo pripazi sa unosom slatkoga i to je to... Nemoj se puno nervirat, mali ce bit zivcan user posted image

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1454
22.4.2016 19:18:59   
Desideria
Pa to si i ja mislim. Moja je jako ali jako oprezna. Al opet nije ni to lose u jednu ruku. Al slatko fakat minimalno.,osim cole sokova i cedevite.,i eto ti mog problema ocito

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1455
22.4.2016 19:23:32   
mmamita
Dobro si rekla, eto ti problema. Izbaci to sve od sokova i pij vodu do kraja trudnoce. Imas jos samo 2 miseca user posted image a i dobro ce ti doc sad po ovoj vrucini user posted image I ja inace pijem samo sokove ali u trudnoci mi bas trazi puno tekucine pa se prebacim na vodu. Najgore mi je prvih par dana, ali jako brzo naviknes user posted image

Neposredna veza do poruke: 1456
22.4.2016 19:30:24   
MareM
To je stvarno malo iznad granice. Mozda da probas samnjit slatko tjedan dva i da pitas gin da ti opet da uputnicu jer da kao nisi ispravno vadila zadnji put jer ti nije reklo da ne setas?

N 2008.
T&F 2016.

Neposredna veza do poruke: 1457
22.4.2016 19:52:31   
Desideria
Jooj cure moje vec mi dooostaaa. Jedva se cekam poroditi. Teca beba ne sjecam se da sam u prve dve trudnoće ovakva bilaaaa. Prestara sam ja za trusdniću 😅. Ne za bebu nego za sve nuspojave blazenog stanja

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1458
22.4.2016 20:39:51   
Jupiter
Hannah i mene si isto tako jako razveselila!! Bas sam happy!!

Desideria moje vrijednosti su: 5,0/8,6/7,2 pa mi je i ona i gin u bol (zbog kilaze) napisale i dale plan prehrane kod trudnickog dijabetesa. Sta da ti kazem.. I ja sam pila.sokove a cedevitu obozavam! I zato sam i presla na caj jer vodu ne mogu piti u toj kolicini. Pa sam redom citala koji mogu piti.
I evo zajeba, Subby, bas nigdje nisam pricitala da malina tako utjece..dapace, na vise strana je bilo naglaseno da je jedna od rijetkih koje se smiju u T. Zato sam presla na Rooibos+suhi plod od brusnice+ limun+med i to locem preko dvije litre dnevno. Tako sam pila prije i tu malinu+koprivu. Na litre...voda mi nikako ne ide.. (Btw hvala na napisanom!)
Bili nekidan u kaficu i ja narucila casu hladnog mlijeka...sta da kazem...vadim se na trbuh i hormone.
Deisderia i ja se slazem sa curama da su najgori ti sokovi i cedevita. Upravo je strasno koliko secera sadrze.

Mmamita eto kako si ti to strucno rijesila!! Bravo i da ovako ostane do kraja!

Ninaa nam je slj na pregledu ali nam se nis ne javlja? Warum? Ni Cvrcak..
A i ti Saki..user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

Neposredna veza do poruke: 1459
22.4.2016 21:24:53   
Desideria
Hvala cure na savjetima i pomoci...do trudnoce sokove ni cut. U trudnoci vodu ni cut. E danas se vracam na vodu....pusa svima i laku noc ubio me dan a ne treba mi puno

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1460
22.4.2016 21:59:39   
Hannah27
Cure hvala . I ja sam jos euforična .
Mare vidjela sam ga ali samo obrise , nikad do danas mu nisam vidjela lice ! I jos to kako je otvarao usta cijelo vrijeme. Do sada bi vidjela srce , pa stopalo Itd, ali ne ovako kao danas . Bas sam se začudila da se tako dobro vidi na obični UZV !
Desideria zao mi je radi lošeg raspoloženja, vjerovatno ti je to od hormona ... Svi imamo te neke momente , ja sam zadnja dva dana bila luda ... Uživaj u trudnoći ..
Bas se i ja pitam di su ostale cure ..

Neposredna veza do poruke: 1461
23.4.2016 14:13:19   
subby

IZVORNA PORUKA: Jupiter
Subby, bas nigdje nisam pricitala da malina tako utjece..dapace, na vise strana je bilo naglaseno da je jedna od rijetkih koje se smiju u T. Zato sam presla na Rooibos+suhi plod od brusnice+ limun+med i to locem preko dvije litre dnevno. Tako sam pila prije i tu malinu+koprivu. Na litre...voda mi nikako ne ide.. (Btw hvala na napisanom!)
Bili nekidan u kaficu i ja narucila casu hladnog mlijeka...sta da kazem...vadim se na trbuh i hormone.
Deisderia i ja se slazem sa curama da su najgori ti sokovi i cedevita. Upravo je strasno koliko secera sadrze.

Mene to isto zivcira sto ima jako puno kontradiktornih informacija za jednu biljku i to pogotovo za trudnice. Ja pijem isto rooibos jer je on cak i za djecu pa je znaci dovoljno blag. Inace sam ljubitelj cajeva i sve sam ih izbacila jer nisam htjela riskirati; na jednom mjestu mozes metvicu, na drugom ne mozes, iscrpilo me vise to, ne mos ovo, ne mos ono. Zato sam i odustala od caja malinovog lisca dok nisam dosla do 37.tt posto sam imala prijevremene kontrakcije u 31.tt. Ja sam istrazivala za taj caj i na hrvatskom, i na engleskom i na njemackom i to je nevjerojatno. Neki ga piju ono svaki dan, neki pocnu tek pred kraj pa postupno povecavaju s jedne na tri case jer navodno je potrebno vrijeme da se nakupi u organizmu, svako neku svoju verziju.

Steta sto ne znam neku baku travaricu, ti stari travari su uvijek tocno znali sta valja, sta ne, a na Internetu ne znas ko radi na svoju ruku, a ko zna zapravo. Moji su uvijek isli kod jednog prijatelja travara i taj covjek je nevjerojatno znao sve biljke i kombinacije. Sve sto im je ikada rekao i preporucio je pomoglo, bas je pravi poznavatelj bilja.

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1462
23.4.2016 21:21:25   
Ninaa27
Drage moje evo mene s vama nakon sto godina,malo da vam se jadam..Trenutno sam u bolnici,doktor kaze da sam otvorena za jedan prst,a tek sam 29.tjedan,strogo mirovanje i injekcije za bebina pluca.Ja se osjecam dobro,ne boli me nista,ne krvarim,al sam u velikom strahu pa molim vas da pomognete vi iskusnije.Ovo mi je prva uspjesna trudnoca,i duugo ocekivana bebica pa sam van sebeuser posted image I da,jucer mi doktorica na ultrazvuku kaze da je beba teska 1500g,meni to malo puno zvuci za ovaj tjedan,prosvijetlite me..Kako ste mi vi ostale,sta ima novo?nadam se da ste sve ok,nisam citala prosle postove,na mobu sam i strasno me zeza. Pusee svima..

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1463
23.4.2016 21:43:08   
Hannah27
Nina ja sam 29 tj. I moja beba je toliko teška . Tako i treba biti .
Najbitnije da ležiš i da si pod nadzorom .... Nemaš se sta toliko brinuti ... Bit ce to sve ok .
Nadam se da ces izgurati do trideset i nekog tjedna ... Ali i da se sada rodi (sta nece) pod njegom i nadzorom bi bilo sve ok tako da ..... Bitno da je dobio to za pluća !

(Odgovor članu Ninaa27)
Neposredna veza do poruke: 1464
23.4.2016 21:59:11   
Desideria
Draga Nina nekako mi se cini da otvorena za prst i nije tako strasno ili sam u krivu? Ali ocito da postoji povijest iza tebe i zato je glavno da si pod nadzorom. Nekako mi zvoni u glavi da sam cula da od 32.tjedna je ok. Ali ovo mi se ne cini strasno, injekcije deksica beba vjerojatno dobiva. Sretno u sve ce biti ok oboje sre u strucnim i sigurnim rukama

(Odgovor članu Ninaa27)
Neposredna veza do poruke: 1465
23.4.2016 22:19:12   
Ninaa27
Da,i tjesi me to sto su mi dali te injekcije,jucer i danas i jos navodno sutra zadnju,al opet sve mi to neda mira..i jos povremeno me steze stomak,nije bolno ni ucestalo al ne znam dali to moze pogorsat situaciju buduci da sam se pocela otvarat..a nasi doktori su dosta skrti na rijecima,tak da nista ne znam..vama hvala na odgovorima i utjehi..nadam se da ce to ipak bit dobro..

Neposredna veza do poruke: 1466
23.4.2016 22:20:03   
Desideria
U kojoj si bolnic? Od kuda si?

(Odgovor članu Ninaa27)
Neposredna veza do poruke: 1467
23.4.2016 22:25:57   
Ninaa27
U Vinkovcima.

Neposredna veza do poruke: 1468
24.4.2016 10:11:18   
Jupiter
Jutroo svima!!

Ninaa, mogu mislit kako ti je user posted image
Boravak u bolnici i sve te silne price nikada ne stvaraju dobru atmosferu..
Ali stvarno, neka te tjesi da si u dobrim rukama, tu njima pred nosom i da si dobila te injekcije. Jer one zlata vrijede za zlu ne trebalo. A svaki dan vise je dobitak za mrvu. Nadam se da si sa nekim normalnim u sobi pa da ti bar vrijeme ide koliko-toliko.
A da li su ti mjerili cerviks prije ili bi ti samo rekli da si zatvorena?
Drzi nam se Nina user posted image i javljaj se.

(Odgovor članu Ninaa27)
Neposredna veza do poruke: 1469
24.4.2016 10:21:40   
Jupiter
Subby gin mi je rekla da smijem brusnicu.. da li znas je li ona OK u vecim i duzim periodima? I da i za kamilicu? Ako znas..

Primjetila sam da imam kontrakcije kad mi tijelo sa zakasnjenjem javi da bih trebala pi-pi. I onda mi se tako stisne cijeli trbuh i vidis mene kako mi se piski ali ne mogu pd trbuha pruzit korak da pozurim do wc. BoguHvala na platnenim uloscima jer mi valjda i pobjegne koja kap..
Trbuh mi se dosta "digao" i pocelo je ono vracanje kiseline nakon jela...Fujj!!
I da...da se jos malo pozalim..jucer sam morala kupiti suhe sljive jer vec dva dan placem na "prijestolju" (btw popijem 1 magnezij prije spavanja)
... Bas sam kivna jer je do sad bilo tako dobro..

A dobre vijesti su da sam od firme dobila jednokratnu pomoc od 2,5 tis kn. I jos bolja vijest je da sam skoro sve potrosila..user posted image user posted image

< Poruku je uredio Jupiter -- 24.4.2016 10:22:21 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1470
24.4.2016 10:41:22   
Hannah27
Bravo za naknadu, bravo za potrošenu naknadu, a zato su ti je i dali da je potrošiš .
I ja imam probleme sa probavom ima mjesec ipo, ali pravim se kao da nemam ... Meni su počeli grčevi ..i listovima i u razini jajnika ? Jednu noć me probudio grč tu, mislila sam da radjam, nisam ni znala da tu postoji mišić user posted image . Magnezij malo pomogne .

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1471
24.4.2016 11:50:14   
Desideria
Ja tek u trecoj trudnoci saznala za tu pomoc ( bolovanje duze od 90 dana? O.tome govorimo). Kod nas ti nitko ne bi nista rekao. Kao da iz njihovog dzepa uzimam.to me taj mjesec spasilo. U ozujku, uskrs od mlađe rockas i moj. Bez tog odoh ja u blokadu 😅

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1472
24.4.2016 11:56:49   
Desideria
Preko moba uvijek kasnije na mail dobivam obavijesti. Moja ginicka je ful ali ful oprezna, ili ce me slati da radim guk profile ili da ponovim. Ali jucer sam isla u ducan po novi rezim prehrane pa cu malo modificirati ali ne bas strogo. Jucer mi je bio super dan svasta sam mogla i napravila a jutros! Uf takav pritisak dole da mi je doslo da idem vidjeti jel glavica vani 😱. Ne osjetim kontrakcije negontuni tamo nekakvu bol na pojedinim mjestima. A ko za vraga danas sama s curama. Samo nekako moram im rucak napraviti

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1473
24.4.2016 12:51:02   
mmamita
Nina drzim fige da sve bude u redu. Iako znam dosta slucajeva da se zene otvore po prst, dva, pa na kraju prenesu trudnocu. Ti si sada vec u "visokim" tjednima i dobila si injekcije i jos si pod njihovim nadzorom 0-24 tako da si sigurna 100%. Iako se cuvaj i svaki dan za bebicu je bitan. Sutra punis 30tt tako da imas jos jako malo user posted image , neka se malisa strpi jos koji tjedan, a hoce user posted image

Ja o ovoj pomoci i bolovanju ne znam nista. Jupiter jesi to dobila dobrom voljom poslodavca ili od HZZ-a ili? Kako god dobro je doslo i nek si ti njih vec potrosila user posted image

Desideria ipak ti je ovo 3. T i normalno je sve sta te vise boli i sta se osjecas losije nego u prve 2 T. Kad sam se potuzila svojoj ginekologici da osjecam bebu nisko, ona mi je na to rekla da je to skroz normalno jer kao ovo je vec 2.T i sve je vec "razradjeno" user posted image Pitala sam je samo, Boze kako cu onda u 3. T, hodat cu ko po jajima user posted image
MM i ja smo sinoc bili u kinu, napokon iskoristili one karte user posted image . Gledali smo Lovca i ledenju kraljicu i bas sam uzivala u onim masnim kokicama i coca-coli user posted image . Super mi je to u kinu kako one kokice nestaju. Nas dvoje ko da se borimo ko ce vise pojest i stano je necija ruka u kutiji user posted image Ko da nam je zadnje!.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1474
24.4.2016 13:17:10   
Desideria
Mmamita ova pomoc tu sam info dobila,ld hzzo ali isplacuje poslodavac. Ne znam je li to po sili zakona.mu hzzo su mi,spominjali cifru od 3 i nesto tisuce kn a meni firma isplatila 2.500,00 kn jer ke to neoporezivo. E sad ne znam radis li kod privatnika ili ne, ja sam u drzvanoj firmi i nisu radili nikakve probleme kad sam to trazila samo sam dobila manji iznos. Hvala ti na podrsci. Nadam se i vjerujem da je sve od toga. Moja ginicka je ocito jako oprezna. Mada mi je zadnji put rekla da svaki povremeni simptom je ok. Nadam se da cu sutra biti bolje

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!