Lisica Mica
|
Evo i mene, i naravno opet ne znam više šta je tko napisao, nekako mi je nepregledan forum...ili je meni mozak nepregledan ... mammita i Hannah za preglede i šta je sve bilo u redu, a bebači tako veseli i aktivni!!!! Desideria, mislim da ti nalaz oggt-a nije puno povišen, pripazi malo na šećer i ugljikohidrate i onda ponovi nalaz, u svakom slučaju dobro da ti je ginekologica oprezna. Nina, mogu zamisliti kako ti je, ali i ja mislim da će sve biti dobro, možda te puste i doma na mirovanje, super šta ti je cimerica dobra i šta je dragi blizu...još ćeš i prenijeti tako otvorena...čula sam ja i za takve primjere. Sutra mi je pregled, jedva čekam, iako se užasavam vaganja. Osjećam se ko pravi kit!!! Dobra vijest je da mi je nalaz urinokulture sterilan, nema beštije ešerihije više, a i nalaz oggt-a mi je dobar. Drugo ne znam šta da vam napišem, trbuh raste, s njim i kilogrami, s tim proporcionalno i moja kilavost...oprala sam i ispeglala prvu turu (svu posteljinicu, dekice, one zaštite za krevetić, svu robicu koja je trenutno kod mene, baby gym oprala...) Zadnjih par dana hormoni su mi opet u nekom previranju , pa sam nekako nervozna, ali biće bolje...sutra se javim nakon pregleda....pozdrav