Hannah27
|
Evo meee !!! Ajme kako sam happy ! Nezz odakle da počnem . Prvo vag UZV radi posteljice ona je skoro pa pod rebrima tako da je to u redu, sve zatvoreno i ok dole . Onda mi je ispipao stomak i kaze evo nogice pod rebrima nece bit nista od doživljaja danas . Pozvao muza i upalio obični UZV , vidjela sam gaaaaa !!! Bas bas , prvi put ! Ajme , meni je savršen, odma sam ispalila ; kako je liiiiiiiiip. Doktor se smijao a muz u šoku . Kaze dr. Je je ima pune usne . Uglavnom maleni je cijelo vrijeme mljackao i to mi je potpuno pojačalo doživljaj jer sam vidjela bar neku tj. Prvi put sam vidjela neku njegovu reakciju . Počela sam se histerično smijati od srice i uzbuđenja ! Cini mi se lipa glavica lipi Nosić pitala sam u tom trenutku jel sad moze upaliti 4D, a kaze on da ne jer da mu je pupčana ispred lica i da komp uopce ne reagira kad je tako . Cak mi je upalio da vidim ali stvarni slik nebi valjala . Onda je nastavio sa pregledom, mjerio mu je sve, glavicu, noge, stomak, sve je u super "veličini" bubrezi,mjehur i otkucaji srca okej ( čuli smo ga prvi put kako lupa ), kaze doktor da je mali dugonog s obzirom na "vršnjake", al nije ni čudo jer je i tatica . Kaze da ima kilo ipo ! Ne znam jel jos sta bitno bilo, malo duže je trajao UZV nekih 10ak min .... Bas sam zadovoljna pregledom , i vidjela sam ga prvi put . Nije mi dao da kontroliram šećer, ali krv je , sto mi je drago jer mi dolazi slabo stalno i mislim da nije od tlaka niskog . Tlak nizak, kilaža idealna (kilo od zadnji put ) . Presretna sam sto je sve ok, i kako nam je lipo sve objasnio ... Mamita bravo za nalaze Sljedeci pregled ; 20.05.
< Poruku je uredio Hannah27 -- 22.4.2016 16:39:09 >
|