|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
14.4.2016 12:56:07   
Jupiter
I ja potpisujem tu odgodu polaska u skolu. Kad cujem da ce biti 9god osnovne, slabo mi dodje. Gdje je tu djetinjstvo? Skole su tako uskogrudne, zatvorene... Ne znam.. po meni bi, barem do 5tog raz o.s. trebali biti sto vise vani, u prirodi i u aktivnosti. U danasnjem skolstvu bi se mnogo toga trebalo promijeniti. Danasnja djeca u prvi raz dolaze vec educirana i ona koja to nisu, ispastaju. Ali to sve i onako same znate..

A znaci, Desideria, program cijepljenja je ne preskace?

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1326
14.4.2016 13:24:24   
Desideria
Preskace preskace koliko sam shvatila. Kad obavimo sistematski javljam daljnje detalje.u skoli su rekli da ne ocekuju probleme s odgodom. Imam misljenje strucnog tima vrtica i preporuku za odgodu, skola suglasna samo je stvar procedure

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1327
14.4.2016 14:15:06   
mmamita
Ajme Desideria drzim fige da je uspijes ostavit doma. Pa ti kao mama najbolje znas dali je dijete za skolu ili ne! Osim toga da je ona spremna sama bi forsirala, znas kako djeca danas zeljno iscekuju 1. razred.
A to za 9g osnovneuser posted image . Iako ce se prva racunat kao ova predskolska, sto odradjuju u vrticu i vec sad je obvezna.

Ali svejedno, kad cujem 9g slabo mi dodje!!

Neposredna veza do poruke: 1328
14.4.2016 14:16:02   
mmamita

Naši pregledi user posted image

di.sak------------18.04.
MareM-----------20.04.
Faustina---------21.04.
Hannah----------22.04.
Ninaa27---------25.04.
Lisica Mica------26.04.
saki84-----------27.04.
Disederia-------04.05.
mmamita ------09.05.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1329
14.4.2016 14:17:00   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1330
14.4.2016 14:57:27   
Desideria
❤️ a u skoli su rekli da u slusaju zelje roditelja koji ipak najbolje poznaje svoje dijete

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1331
14.4.2016 16:03:12   
faustina
Ej cure ,ma probala ja napravitit album ,ma kakvi nece ni da cuje ,kaze mi da moj mob ne podrzava neko cudestvo ne sican se sad ,
uglavnom stavila sam na avatar sliku svog momentalnog stanja trbuscica

Neposredna veza do poruke: 1332
14.4.2016 16:19:46   
faustina
A evo ga sad uspila ,napravi i ja albumic ,pa san opet prominila avatar user posted image

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1333
14.4.2016 19:28:47   
mmamita
Trbuscici su bas user posted image . Super mi je ovo sta se ponosno pokazujemo user posted image

Primjetih da nam napokon nisu svima pregledi zbijeni po 2, 3 u jednom danu... Ovaj mjesec samo Lisica i Jupiter ( usput sam skuzila da sam krivi link sa pregledima citirala user posted image )

I jos skuzih kako nam idu bebe, prvo Marin decko pa cura, pa 2 decka (pa fali valjda moja cura user posted image ), pa 2 decka, 1 cura....i tako do kraja, bas dobro!!
Evo otkrili smo misterij, imam curu user posted image

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1334
15.4.2016 8:48:15   
Jupiter
Jutriicc!!!

Pa i je super vidjeti kako nam rastu loptice (sad vec lice na medicinke user posted image ) haha. Po sebi najvise kuzim kad hocu neki komad odjece pa mi je, pogotovo majice i potkosulje, kratke ili mi je tako usko da je to smijesno.
I da, Mmamita, kako si me mogla falit u pregledima user posted image user posted image user posted image .. hihi, I'm just kidding !

Nego, jutros sam sokirana sama sa sobom, kako sam se rano dignula. Ali sanjala sam neke mucne snove, pa vjerujem da je i zbog toga..
Kako vi stojite sa tim snovima? BH kontrakcije su malo popustile ali sam navalila na magnezij..tako da nema ni grceva toliko..

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1335
15.4.2016 9:37:31   
MareM
mmamita, cek, ti to ozbiljno ili nas zah***? user posted image

Snovi...nemam nista za prijavit. Dok kod hrane prijavljujem veeeliku ljubav prema narancama. Taman sam dosla iz dvora (morala sam malo zalit) i odmah sam se bacila na narance. Nista drugo mi se ne jede i pomalo me hvata briga sta mi je user posted image Morat cu i to dodat na spisak "pitat doktoricu na pregledu".

Cijelo sam vrijeme bezvoljna sto se tice proljetnog spremanja kuce; cekam mm da mi pomogne preko vikenda. Volila bih sve sredit da sam poslije na miru, ali nikako skupit snage za zapoceti. user posted image

Prekjucer sam se cila isprepadala ujutro - poceo mi jaki pritisak dolje nisko plus se njih dvoje uzlupalo nogama, a pritisak sve jaci... i trajalo to skoro sat vremena... Ja luda od brige... I znate sta se na kraju ispostavilo??? Njih dvoje su zapravo napali jadno gov**ce jer im je valjda smetalo i ciloga su ga izgacali i izlupetali nogama. Uru vrimena nisu stali! Kad sam skuzila u cemu je stvar nisam znala hocu li se smijat ili plakat od muke koliko sam se bila zabrinula user posted image Divlja horda! user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1336
15.4.2016 9:56:35   
Desideria
Ok dajte objasnjenje novopecenoj trudnici koja nosi trece dijete 😂. U prosle dvije trudnoce niti jedan prirodan trud. Moze mi netko opisat bh kontrakcije?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1337
15.4.2016 9:58:21   
Jupiter
Hahahahahaah Maree user posted image user posted image user posted image
Jadno tvoje debelo crijevo Hahahahha, kao, nema mjesta za treceg? Guzva u jedanaestercu? Ajme, zaplakah!user posted image
Da te utjesim, takodjer nisam neka od volje za nekim ultra ciscenjem, ali pomaze kad se i dragi ukljuci. Sigurno ce nas u jednom momentu strecnuti strah, tj film, kako sad zbilja nemamo vise vremena i na kraju sve to odraditi.
A Mmamitica mantra da bude curica pa sve "namjesta" kako ce tako i biti. I ja bih zeljela da bude cura ali vise zbog omjera deckiju (opcenito). Mislim, ste primjetile i oko vas koliko se muskih rodilo ili ce tek??
Bas mm prica kako ce sad na ovom pregledu traziti potvrdu da je cura. Jer on je sanjao decka, jos prije, i sve nekako sumnja. Iako, da naglasim, da je to tako nebitno.

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1338
15.4.2016 10:03:19   
Jupiter
IZVORNA PORUKA: Desideria

Ok dajte objasnjenje novopecenoj trudnici koja nosi trece dijete 😂. U prosle dvije trudnoce niti jedan prirodan trud. Moze mi netko opisat bh kontrakcije?

Ovako to kod mene izgleda:
Cijela maternica (bas taj dio ispod trbuha, nevezan za trbusne misice) se jako stegne. Kad pipas i pristisnes imas osjecaj da je tvrdo ko kamen. Nema one mekoce da ti "propadne" prst. Ne boli ali me "zakoci" tj uspori. I nije ugodno. Traje cca nekad 20 a nekad 60tak sekundi i prodje.

Neposredna veza do poruke: 1339
15.4.2016 10:04:45   
Desideria
Ja imam ponekad, nekad svaki dan a nekad i ne onako osjecaj da mi se stvrdne trbuh. To nije to?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1340
15.4.2016 11:52:27   
faustina
Znaju i mene uhvatiti kontrakcije , pogotovo ako pretjeram sa kakvim poslom ako ciili dan ne stanem.
Onda mi trbuh ciili zabrekne bude kao kamen .tad obavezno prilegnem koju minutu da mi omeksa.
To mi se nije bas desavaolo u prosloj trudnoći , a bome sam onda vise linčarila ali sad ne mogu kad imam
hiperaktivnog trogodišnjaka , majci neda mi da nikano odanem user posted image

Neposredna veza do poruke: 1341
15.4.2016 11:52:39   
Jupiter
IZVORNA PORUKA: Desideria

Ja imam ponekad, nekad svaki dan a nekad i ne onako osjecaj da mi se stvrdne trbuh. To nije to?

Ne znam kako kako je kod tebe ali pretpostavljam da je to -to. Kao sto mozes i procitati na int pisu da se ne uzbudjujemo zbog toga, osim ako nije cesce i redovno (npr svakih 5min). Vecina trudnica ih ni ne osjeti. To je samo-priprema velikog misica zvanog maternica na ono sto tek slijedi.
Evo, opet ja pisem kao da znam nesto vise o ovome ali iskreno, ponavljam pricitano i tjesim i samu sebe..

Neposredna veza do poruke: 1342
15.4.2016 12:10:26   
Desideria
Thanx! Svaka info je dobrodosla tak sam.si i mislila ali opet nisam bila ziher jer ginicka nije spominjala da se na uzv ista registrira. Moze li uzv registrirati bh?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1343
15.4.2016 12:29:14   
Jupiter
Po ovome sto pisu druge cure, moze. Iako sam mislila da se mogu "vidjeti" samo na ctg-u. Evo vidi: Klik na ---> BH na Uzv

Neposredna veza do poruke: 1344
15.4.2016 12:56:10   
Desideria
Da da sjecam se da u prosloj trudnoci je na uzv vidjela kontrakcije u ranoj trudnoci koje ja tada nisam ni osjetila pa se radi ovog ni ne brinem. Jos 😂. Thanx 😀

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1345
15.4.2016 13:13:42   
mmamita
Mare, Jupiter je to krasno objasnila user posted image , ali ne znam sta je user posted image . Mislim ne znam, ali znam user posted image Dodje mi da se upisem na listu kao user posted image . Jer moj osjecaj da je pisulja je toliko jak da nema sanse da nije!

Ajme i mene ubise BH kontrakcije. Svaku noc budu po par minuta. Isto u 1T ih nisam imala (ili se ne sjecam), a sad... ajme meni! Stegne mi se trbuh, bude bas ko kamen i nakon otprilike minutu puste.
Evo bas me sad steglo i drzalo oko 30s. user posted image I jos moram prijavit od jutros bol u desnom boku... Inace nisam panicar, ali ovo mi nije drago...

Mare user posted image user posted image dica pomazu mami da se istovari (oprostite na izrazu, ali mi je presmjesan user posted image )

Sto se tice kuce ja sam poludila zadnjih dana. Stalno nesto ribam. Mozda zato BH... Evo muz maloprije iznio kauc, sad cekam da kroz dan me zovnu i donesu novi i eto... I to poglavlje sam zatvorila user posted image

Neposredna veza do poruke: 1346
15.4.2016 13:14:23   
mmamita

Naši pregledi user posted image

di.sak-------------18.04.
MareM------------20.04.
Faustina----------21.04.
Hannah-----------22.04.
Ninaa27----------25.04.
Lisica Mica------26.04.
Jupiter-------------26.04.
saki84-------------27.04.
Disederia---------04.05.
mmamita -------09.05.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1347
15.4.2016 15:32:11   
MareM
Mother's little helpers user posted image

Danas popodne bez dosadnog zapadnjaka! Yess! Idem se suncat na teracu i proizvodit vitamni D za malce. user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1348
16.4.2016 8:52:12   
di.sak
eii, cure! samo da prijavim novu sliku u svom albumu, pa tko želi može zavirit user posted image

kod mene nema ništa novo, osim da u zadnja 3 dana malecku nisam uopće osjetila, pa sam sinoć malo maltretirala trbuh i ta-daaa EVO JE user posted image bome sam se zabrinula kaj se niš ne javlja, al izgleda da je po tom pitanju na mamu pa puno spava :P a kaj se spavanja tiče, sinoć katastrofa, sat vremena i to je to-ostalo samo "roštiljanje" po krevetu..za popi*dituser posted image

meni sjele pare od bolovanja tak da za jedno 2 sata pičim u zg do cityja te iste pare trošituser posted image user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1349
16.4.2016 11:16:30   
Jupiter
Jutroo!

Saki presladak ti je buscic! Tako je i kod mene bilo u tom tjednu. Sjecam se da sam jos mm rekla, gle sad cu pojesti kockicu slatkoga a ti ces namjestiti ruke i cekat cemo tulum u busi. I neces vjerovati ali vrazicka se nije ni pomaknula!! Zato je sad osjecam i dok hodam, radim, spavam...ma nema sanse da propustim njezin maraton..user posted image

Nego, ja nocas imala nocnu moru!! Uzass! Bude mi tesko cijeli dan kad proplacem pola sna. user posted image

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!