Jupiter
|
Hej drage moje Mamitica i ti imas bebu zvrka , to su curice nevaljale, hihihi, nisu mirne kao decki. Evo, pitaj nasu Mare kako braco stalno dobija "batine" od seke 😂 Kad citam ove mjere po tjednima izgleda da imas napredniju bebu. Iako ja nemam blage veze kolika je sad moja. Simpaticno zvuci tvoja gin, bar kad opisujes, osjeti se neki prisan odnos...bas lipo I da, za kilice !!! Saki bas mi je drago da je sve ok. Ali da nije lako s tim, sigurna sam da nije. Drzi se! I no sekiriki Ja danas cijeli dan lutam nekamo.. od ranog jutra.. i sad osjecam posljedice Prekjucer sam prvi put osjetila braxton hik. kontrakcije, tocnije jednu, jucer takodjer (tad sam bila sigurna da je to to) ali danas skoro svaki put kad bih ubrzala sa korakom.. Pa sam morala, na silu, usporit da mi se trbuh opusti. Ne boli nista ali se stisne ko kamen..nije ugodno. Ugl dogovorila sam jos jedan tecaj ali ovaj put u sklopu doma zdravlja ali tek prva srijeda u 5mj. I dogovorila pregled u bolnici. Finally.
< Poruku je uredio Jupiter -- 11.4.2016 20:07:21 >