|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
12.4.2016 12:28:02   
MareM
Ni meni nije opcenito dalo otvarati slike u albumima kada se traze albumi odredjene osobe. Zato odete na sve albume, pa vidite spisak zadnjih albuma i otvorite kojega zelite. Funkcionira i preko mobitela, provjereno ;)

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1301
12.4.2016 12:36:09   
Jupiter
Mare, gle stvarno...radi..
Ne bih se nikad sjetila ici na taj nacin.. a probala sam preko croma, firefoxa i internet ali ovaj tvoj nacin funkcionira.. Tko zna zssto jedno da, dok drugo ne..tko ce ga znat'.
Ugl hvalaaa na jos jednom novitetu! user posted image user posted image user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1302
12.4.2016 13:03:18   
MareM
Svasta covik uspije otkrit kada mu se lino dignit sa trosjeda i otic do kompjutera user posted image

Evo sam maloprije lezala na ledjima (ukocija mi se vise lijevi bok), a ekipa se unutra pocela ludirat. I stavila sam plasticni cep na pupu. Seka je toliko lupala da je cep odletio sa pupe. user posted image Morat cu reci mm da njoj kupi mini dres Reala, a ne braci. user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1303
12.4.2016 13:17:15   
Hannah27
I meni jedino na taj nacin funkcionira . Mogle bi uskoro opet slike stomaka ?? Evo ja cu kasnije

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1304
12.4.2016 13:46:37   
mmamita
Stavite i vi svoje bebice ako hocete da se malo divimo tim cudesnim stvorenjima user posted image
Ja sam isto ZA da stavimo opet pupu, ali po mogucnosti u istoj robi mozda?! Da nam je lakse usporedit?!

Desideria heheuser posted image 2kg od zadnjeg pregleda, 12kg od pocetka trudnoce.

Mare haha seka je glavna, nema zezancije s njom user posted image .

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1305
12.4.2016 13:53:33   
mmamita
Na mob. sam pa nabadam ko je sta napisa.

Desideria ne kaze mi duzinu, nego na osnovu bebinih mjera koje upise na kraj trudnicke knjizice odem na stranicu -gravidanzaonline.it pa tamo upisem cini mi se FL(duzinu bedrene kosti) i izbaci mi duzinu bebe. Ides pod "Peso Lungo".

Hannah i meni su iste. Jos na lijevoj slici je Marta stavila ruku ispred lica dok je slikala pa se ne vidi profil bas cisto. Al vidi se da rastu kod iste mameuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1306
12.4.2016 14:36:17   
Desideria
Mmamita sorry odmah mi lakse kaj se tice kila. Al ne znam staviti fotkice tu na forum

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1307
12.4.2016 16:00:35   
Hannah27
Stavila sam moj balun u album . Valjda budete mogle otvoriti .
Mamita ja nemam sliku vec mjesecima sa UZV .... Nadam se da ce sada biti pa cu staviti .

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1308
12.4.2016 18:47:38   
mmamita
Ajme Hannah presladak ti je trbuscic! I bas je mali! Kako djecak pazi na svoju mamu da je puno ne rastegne user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1309
12.4.2016 19:06:05   
di.sak
eii cure!!

mmamita user posted image za pregled.. vidla sam slikice i user posted image baš sam se raznježila..

ja sam ovih dana preko moba čitala kaj ste pisale, al pamćenje mi je ko u zlatne ribice u zadnjih 4-5 mjeseci user posted image nemojte zamjerit ;) strašno sam lijena palit komp..i tak neš nije u redu s njim i nekak mi je prespor pa nemam baš živaca za njega, a preko moba totalno popi*dim..kod mene nema niš, koristim lijepo vrijeme za čitanje na terasi..uživam ugl user posted image i jedem, da user posted image kroz koji dan ću i ja uploadat slikicu buše pa javim user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1310
12.4.2016 19:34:55   
MareM
Dodana i moja misina od maloprije. U Albumima je. http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=29909

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1311
12.4.2016 20:06:50   
MareM
hannah, evo ti motivacija za ucenje (mene bi definitivno motiviralo user posted image ):
How I motivate myself to study. 100% works!

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1312
12.4.2016 20:16:56   
Hannah27
Mamita moj dečko meni izgleda ogroman od gore kad pogledam jer se nemam s kime usporediti ! Iako mi stalno govore kako je mali .

Maree ooooopaala , sad se vidi da je unutra dream team , super ti stoji!!
Sliku sam danas vidjela ha ha ha dobra je, iako mi ni tvornica Kraš nebi pomogla, motivacija nula . Pa ko uopce moze učiti proljeće/ljeto? To treba ukinuti .

Ja sam naručila burek , cekam ga ... I kuham juhu za Sutraa...

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1313
12.4.2016 22:01:36   
mmamita
Mare bogami lipo njima unutra user posted image . I moram ti priznat da sam ocekivala puno veci s obzirom da ih je dvoje, iako je i sad veeelik! Daj se slikaj odnaprid... Bas me zanima u sirinu koliki je user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1314
12.4.2016 22:42:35   
Hannah27
Mare kako je sa tolikom stomakom ipak ih je dvoje, u usporedbi sa prvom trudnoćom ...
Ja stvarno mogu sve, šetam najnormalnije ko da i nije tu . Moj ide toliko na špic da se od naprijed ni ne vidi n slici !
Mamita da vidimo tvoj !!

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1315
12.4.2016 23:10:39   
mmamita
Evo i mog "priloga" prije spavanja user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1316
13.4.2016 9:07:32   
Hannah27
presladak, podsjeća me oblikom na moj, navijam za dečka .

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1317
13.4.2016 10:20:11   
Jupiter
Nakon mamitinog trbuha i od Mare moj mi se isto cini mali. Ali je otisao dost u sirinu, samo se ne vidi. Bas se raznjezim na sve te loptice user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1318
13.4.2016 12:00:14   
faustina
Ej cure , user posted image uspila san i ja viditi male balunčiće svi su preslatki, morat cu i ja staviti svoj ako uspijem priko moba

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1319
13.4.2016 12:49:46   
Hannah27
Mozes, i ja sam preko mob.

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1320
13.4.2016 16:05:03   
mmamita
Stavite sve slikice, da se divimo svi skupa zajedno user posted image user posted image

Mene danas ova juzina oprala, ma nisam iz pidjame izasla cili dan. Toliko se slabo osjecam da bi samo spavala. Cekam da mi se mala probudi pa cemo u djir, cisto da malo dodjem sebi. Dosa mi je muz jucer, pa sam se skroz opustila. On otisa po kruh, u spizu, stavia susit robu, ma divota. Mislim se jos da mi oce rucak napravit i izmasirat me, uhhh. user posted image Ali to cu ga sutra pitat user posted image user posted image

Mojoj bebi ne smeta nikakva juzina. Iztumbala me iznutra ko da joj nisam mater! Maloprije je cila saka izletila na desnu stranu, odma kraj rebara... Gospe moja sve sam zvizde izbrojala!

Na proljetnicama izgleda stize ili je stigla jos jedna bebica. Danery se ne javlja....Bumo videli user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1321
13.4.2016 21:55:20   
Jupiter
Stigla nam je i druga proljetna beba user posted image user posted image user posted image

Mmamita i ti imas pravog borca u busi user posted image
Ko' da joj nisi mater, kazes..Bas me nasmija! user posted image
user posted image

Druge cure, gdje ste nestale? user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1322
13.4.2016 22:03:59   
Desideria
Joj ja danas pune ruke posla. Isla sam sa mlađom na testiranje u skolu za prvi razred tj mi idemo na odgodu

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1323
14.4.2016 12:20:57   
mmamita
Jupiter da user posted image ko da smo krvni neprijatelji user posted image

Desideria mogu znati zbog cega odgoda skole? jako me to zanima jer su moji oko mene u uvjerenju da dijete treba u skoli cim napuni godine, dok ja smatram da svako dijete treba krenit kad je spremno... Tj. godinu iza nego li mu je odredjeno po godinama.

U mene luda kuca danas! Rano se svi digli, okrenili kucu naopako, ja vec rucak skuvala user posted image , covik mi tu u kuci dubinski cisti kauc, muz i mala trce po gradu traze celofan za omotat kauc(jos nisu nasli), pa moramo rucat, pa muza trcat odvest na trajekt u 2ipo jer ide po kombi, pa ce on jadan odma sa sljedecim trajektom za Split, pa moramo ukrcat kauc u kombi i on jadan opet na trajekt odnit kauc na Hvar (ajme jadan) user posted image user posted image , i na kraju ocistit sve oko kauca jer sutra ujutro stize novi. A mene ledja bole nemogu maknit!

Ajde vikend!!! Cekam te ko ozeblo sunce!! user posted image
Kako ste vi user posted image ?

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1324
14.4.2016 12:36:57   
Desideria
Zato sto jednostavno zelim da se sto dulje igra 😍. Nahodat ce se po tim skolama. Isla bi sa 6,5. Toliko se voli igrati, ima bujnu mastu i mala je jos i fizicki i psihicki. A i ne moze izdrzati 8 sati bez spavanja. Sta da ju guram u taj svijet ako imam opciju da bude jos moja bebica ❤️. Zna slova procita tu i tamo koju manju rijec brojeve zna. Danas kad dođes u 1.razred skoro svi citaju i pisu a ona bi se mucila. Mada je testiranje pokazalo da moze ali i ravnateljica i pedagogica su rekle neka je jos u vrticu. Ima vremena....samo kaj moram proci proceduru istu kao i za upise ako ne jos i opsirniju. Sve osim cijepljenja

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!