Lisica Mica
|
Ajme krenula sam pisati i napisala dosta, ali zaboravila spremiti i sve mi nestalo grrrrrr. Sad ponovo. Trbuščiči su vam , evo i moga slikanog maloprije u ogledalu. Nije neka slika, ali kuži se... http://i67.tinypic.com/ml6zx5.jpg Moram napraviti par lijepih trbušastih slika, nemam ni jednu. Ne znam više šta je tko napisao, ali krećem po sjećanju. Tok struje svijesti. Vene me muče još odavno. Bila sam i na operaciji vena prije cca 7 godina, ali operacija nije uspjela. Sve se vratilo i to još gore. Tome je kumovala prva trudnoća, pa i dvije izgubljene trudnoće i svi ti hormoni i tako to...Sad se opet sve pogoršalo i stvarno ružno izgleda. Znam da će se poslije trudnoće stanje popraviti, ali ipak mi ne gine operacija, ali o tom potom. Neka prvo sve bude u redu sa trudnoćom, lako ću ja vene srediti poslije. Nosim kompresivnu čarapu do bedra na desnoj nozi. S obzirom da sad imam i na lijevoj nozi vene (to je najnovije), baš sam danas kupila kompresivne hulaphopke za trudnice (srednja kompresija) pa ću malo njih nositi da vidim kakvo će biti stanje i mažem Lioton gel. Knjige. Dugo sam čitala skoro samo knjige o djeci, pedagogiji, odgoju (odgojitelj sam po struci), toliko da sam se zasitila i više ih ne želim ni vidjeti . Onda me uhvatila faza Haruki Murakami-ja, pa sam pročitala par njegovih. Sad u trudnoći očito sam totalno poglupila jer ništa ne čitam. Nisam baš inspirirana za pisanje danas, očito sam pravi meteropat jer čim je kiša i jugo ili šta je ovo već, ja sam totalno "u balunu" i neda mi se ništa. Jučer je bilo divno i sunčano i osjećala sam se puuuno bolje. Veselim se proljeću pravom. Splićanke i okolica, uskoro na kavicu?
< Poruku je uredio Lisica Mica -- 16.3.2016 18:57:19 >