|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
19.3.2016 0:58:46   
mmamita
Hannah bude li problema, mi cemo te vadit user posted image

Jupiter ma samo trosi, nes jos dugo user posted image user posted image Kad mala dodje nece ti ni bit vise toliki gust potrosit na sebe, samo ces gledat sta bi njoj mogla uzet. Iako se omakne koji put da ti se nesto puno, jako, najvise svidja user posted image
Godine proizvodnje, predjeni kilometri i amortizacija ucinu svoje. Moramo pazit na sebe user posted image
I ja sam za pandu, ali isto ko i di.sak nisam gledala i nije prijedlog- da ne bude po nama ako ne valja user posted image

Cini mi se da su lude zgaravice pocele, a bas sam sinoc bila u oblacima kako imam jos "samo" 15 tjedana, a zgaravice jos nigdje. Kad ono, vidi vraga, evo je!!
Inace, sinoc sam jako slabo spavala. Imala sam grozne, grozne snove. Jedan od njih je da sam rodila kcer i da nikako nije zaplakala user posted image user posted image . Sve sa pokusala, ali nista nisam uspila napravit. Ufff, bas sam se bila cila izbezumila.
Evo u ovim slucajevima virujem u one price da su snovi skroz izokrenuta stvarnost! Daj Boze!
Idem pokusat ubit zgaravicu i zahrkat malo, noc-noc user posted image

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 951
19.3.2016 0:59:30   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image tihicka - 06.07.
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08.
user posted image saki84 - 09.09.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 952
19.3.2016 1:00:05   
mmamita

Naši pregledi user posted image

di.sak------------21.03.
Hannah---------23.03.
Cvrčak-----------23.03.
Faustina--------24.03.
Lisica Mica----24.03.
Jupiter-----------29.03.
saki84-----------30.03.
MareM----------30.03.
mmamita -----11.04.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 953
19.3.2016 7:18:47   
Jupiter
Jutrooo user posted image user posted image

Ne pije se kava ali caj je tu. Danas sam rana jer idem na rodjendan svom (polu)bratu koji slavi 14 godina user posted image . Nece biti nista extra, u jednoj pizzeriji imaju ogroman teren za nogomet, i onaj veliki i mali, pa se prvo lijepo istrce i taman ogladne. A ne dodje puno. Tako je lakse sa deckima... Das im loptu i oni trce user posted image

Joj Mammita tako i ja, svako malo, sanjam neke gluposti. Najgore je sto budu tako realni...da se najezis..

Di.sak, onda je to mrvica u busi :) cim je svaki dan ❤, ces vidjet, vec za 2 tjedna ce te naveliko sutirati 😊😊 to mi je tako neprocjenjiv osjecaj...

Za film u kino smo jos u pregovorima.. on bi na oba..a i meni je nekako panda prirasla srcu, onako debela sad pogotovo 😂😂

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 954
20.3.2016 14:15:54   
MareM
Jupiter, preporucam Pandu. Nije losa, ali mi smo je gledali nesinkroniziranu na hrv. tako da ne znam kakva je sinkronizirana verzija.

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 955
20.3.2016 19:39:54   
Jupiter
Woohooo! Koja "guzva" na RR 😄😂😂!!!

Vidi se da je vikend i da je bilo pravo proljetno vrijeme! Mi smo isto danas uzivali i radili rostilj, bili malo na svjezem zraku i pravo nedjeljno uzivali...tj jos uvijek uzivamo..
Sutra najavljuju kisu..bzvze...ali bit' ce sparuga! 👍

Di.sak (stalno se pitam odakle ti ovaj nadimak?) Sretnoooo sutra na pregledu i ocekujemo iscrpan izvjestaj!!!
Imam osjecaj da ni jedna nije odavno bila na nekom pregledu...
Jedva cekam sutra ❤

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 956
20.3.2016 20:09:20   
Hannah27
Hej, ja sam bila u izvidnici ali kako nema nikoga, nisam se oglašavala .
Ja sam pokušala uživati u danu ali me alergija satrala, toliko da sam sebi tila slomit nos, i isla sam nakon prejedanja u staraca , doma spavati ! Za mene nema sunca ni proljeća jer sam teški alergičar. Ali nema veze ionako moram učiti !

Žgaravica me muci jer pretjerujem, evo idem se dokrajčit s pitom pravom iz Sarajeva mi je stigla, i od sutra opet djetica.

mamita meni žgaravice gotovo da nema kad se pridržavam pravila . Pa pokušaj , imas na netu uputstva kako i sta .

Di.sak sretno sutra ! Ja mijenjam tebe i saki radi nadimaka !user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 957
21.3.2016 0:44:50   
mmamita
Je, je zaguzvalo se gadno ode kod nas user posted image

Hannah evo bila je samo onu vecer i vise nikako, da kucnem, user posted image . Neka tjedni samo odmicu, a ona sto kasnije nastupi jer me 1. put ubila. Nisam se mogla naspavat nikako, pa sam jedno vrime uspila je rjesit s mineralnom, ali to je trajalo cca desetak dana i onda opet nista nije pomagalo.

Jupiter mi smo danas imali promociju, akciju (kako dali je nazovem) u nasem trgovacnom centru- ako potrosis u bilo kojem ducanu 300,00 kn i vise dobijes 2 besplatne ulaznice za kino. Btw. odma si mi pala napamet, ti i tvoja panda user posted image
I otisla tako do DM-a, kupila svega sta mi je falilo ili bilo pri kraju doma od sredstava za ciscenje i ostalih potrepstina ( cak sam kupila i jedan paket pelena od 2-5kg, Boze jesam luda...) i dodjem na info pult kad ono nema vise karata. Splicani poludili za besplatnim ulaznicama user posted image . Ali rekla teta da ce me zvat sutra...
Muzu mi je danas rodjendan, pa sam ga obecala vodit u kino (jer ne znam di bi s njim drugo user posted image user posted image ), tako da su mi ove karte bas lipo nadosle. Sad umisto da platim skoro 100,00 kn 2 karte cu se razbacat tamo po Cinestaru, kupit cu duple kokice i kolu, par snickersa i vidit cu sta jos ima user posted image Vec se zamisljam, debela, naoruzana slatkisama, kako drobim ispred onog ogromnog ekrana 2 ure user posted image

Laku noc user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 958
21.3.2016 10:21:51   
saki84
jutro svima user posted image
Kako ste mi danas? Mi imali guzvicu za vikend, rodjendani, babine, kavice svasta nesto i mogu rec da sam bas uzivala.
Ovaj tjedan cu bojat jaja i s obzirom da mi je ovo nakon jako dugo godina da ne radim pred Uskrs mogla bi nekom drugom tehnikom osim ubacit u boju i to je to user posted image ...dali je itko od vas probao sa salvetama? ako je dali je komplicirano?

di.sak sretno danas na pregledu user posted image
Moj pregled iza Uskrsa, taman kad dobijem jos koje kilo user posted image
Jupiter vec mi se par puta dogodilo da sam pomislila da mi se bebica javlja i to navecer izmedu 8 i 10 sati, ali nisam sigurna dali je to to ili su crijeva...pitat cu svoju gin sad na sljedecem pregledu dali je to to user posted image ...I da sta se tice crtica meni Panda mada je nisam gledala, al planiram sa necakom posjet kinu user posted image

Hannah27 i ja se znam zeznit oko sebe i di.sak a mogu mislit kako je vama user posted image

mmamita uzivajte u kinu danas ti i muzic user posted image ..ocete i vi crtani gledat ili ima neki film a da je dobar

Idem malo citat, usla sam u 16 tjedan pa da vidim sta moj bebolino radi u ovom tjednu user posted image

< Poruku je uredio saki84 -- 21.3.2016 10:23:14 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 959
21.3.2016 13:40:59   
di.sak
bok cure! user posted image nisam ni ja bila baš aktivna za vikend, subota neko čišćenje, a jučer puna kuća gostiju, pa navečer s mm na pizzu, mrakuser posted image

da prvo objasnim nadimak..haha..di.sak je kombinacija imena i prezimena, a inače nadimak Saky ima mm, baš zbog prezimena, tak da sam se scimala kad sam vidjela ovdje saki..znači, saki, baš me zanima odakle tebi nadimak user posted image

mmamita, baš sam se nasmijala na ovo s dm-om...makar bi ja poludjela user posted image ..daj bože da uloviš te free ulaznice i počastiš muža s kinomuser posted image

ja jutros bila na pregledu, kile se gomilaju user posted image tlak je normalan, a bebica je živahnaaa..mjere su dobre, izgleda super, ugl sve 5..sljedeći pregled zakazan za 18.4. i još ne moram nikakve pretrage radit, a ići ću za 5-6 tj radit OGTT i još nešto, zaboravila sam...
iii da, spol smo saznalii ii bit će user posted image presretna sam i svaki put kad se sjetim slike na ekranu uzv-a, srce mi hoće iskočit od radosti user posted image user posted image
kod nas tu gore počela kiša padat, uživali 3 dana u lijepim danima i sad opet ružno vrijeme...al mene baš briga, tak sam dobre volje..da počnu go*na padat, ja bi se smijala user posted image (pardon na izrazu)

eto ga, iduće na redu su Hannah i Cvrčak i ne moram reć da držim fige da sve bude 5, kad vjerujem da će sve biti super user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 960
21.3.2016 14:05:18   
Hannah27
Znaci imamo pojačanje u grupi, bome kako su krenule curice, prestići ce dečke ...
Di.sak čestitam, drago mi je da ti se ispunila želja .

P.s. Pomakla sam pregled za četvrtak 24. Jer necu moći u srijedu .

< Poruku je uredio Hannah27 -- 21.3.2016 14:18:30 >

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 961
21.3.2016 14:12:48   
di.sak
hvala, Hannah, al ne mogu reć da se meni ispunila želja, samo sam imala neki osjećaj da je curica, al mm jako želi curicu, tako da se njemu želja ispunila..

htjela sam pitat jesu li nekoj od vas sjele komplikacije danas... me do sad ništa, a prošli mjesec su mi uplatili 19.2. u 11.45...sad ništa...user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 962
21.3.2016 14:20:10   
Hannah27
Meni nista jos , rekli su mi krajem mjeseca !
Ni jednu uplatu jos nisam dobila radi sumnje u fiktivni radni odnos ... Tako da se nadam da odmah uplate zaostatke kad donesu rješenje !

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 963
21.3.2016 14:26:16   
di.sak
ajojj, koja banana kod tebe.. nadam se da će se sve riješit i da će ti uplatiti zaostatke čim prije.. ne znam, meni je na hhzo-u rečeno da su uplate naknada oko 20. u mjesecu, pa se nadam da neće biti baš na kraju mjeseca, jer imam 10-tak računa za platit, a dospijeće je na većini računa oko 24....za popi*dit

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 964
21.3.2016 14:49:09   
Jupiter
Di.sak, draga, pa Cestitammmmm!!!!! Jos jedan curetak !!!! woohooo!!! Ja heppii user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
Hvala na pojasnjenju za nick. user posted image
Ne brini za kile....(pazi tko ti govori) ali i meni pomaze kad mi kazu da ne brinemo toliko. Jer tijelo ima potrebu za stvranjem zaliha, a to sve vecinom ode dojenjem. Bitno je da papamo zdravo a ne sad pretjerivati u seceru a stvarno pomaze kad jedes svaka dva sata. Istina, brzo ogladnis (ko beba) ali ti tijelo ne talozi toliko u masnoce. Evo, ja sam se uspjela udebljati sad samo 1 kg u mj dana. Bas sam iznenadjena....a opet citam, kako se neke trudnice vise udebljaju u prvom, neke u drugom dok trece u trecem tromj. i bitno je da se kreces, da si aktivna...nemoj sad maraton, nego setnje i lagana istezanja. Jako su dobre one vjezbe za vaginu, ozbiljno.. Stisnes dolje, drzis 5 sec i pustis. I to je to.
I meni nije legla uplata od hzzo-a. Ja se vec prepala da sam nesto zeznula kod papira...
Narucila sam si visoke patike, kao starke ali jeftinije, za ljeto. To mi je bila jedina solucija sa ovim natecenim nogama a preljepe su, cvetni uzorak, pa ce ici i na haljine...vidjela sam da mnoge cure i inace tako nose i ne izgleda lose. Evo slika,....sto mislite? su ok? SLIKA
a nisu mi jako skupe....boo, vidjet cu..user posted image user posted image
Mammita i ja se nadam da ce te doci do tih ulaznica. Nagovorila sam dragog na Pandu user posted image user posted image

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 965
21.3.2016 14:52:25   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

Hannah---------23.03.
Cvrčak----------23.03.
Faustina--------24.03.
Lisica Mica------24.03.
Jupiter----------29.03.
saki84----------30.03.
MareM----------30.03.
mmamita ------11.04.
di.sak-----------18.04.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 966
21.3.2016 14:53:53   
Jupiter
user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image tihicka - 06.07.
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 967
21.3.2016 16:00:12   
Hannah27
jupiter lipe su . ALI ! ; ja imam visoke patike par modela , inače ne mogu bez njih, osjećam se predobro u njima jer mi izduže nogu , međutim odnedavno je postalo nepodnošljivo u njima . Jednostavno stomak,kile, i jos noga na povišenom ne ide .ubijala su me stopala od bolova i kičma pa sam prestala . A imam jaaaaako veliku toleranciju na štiklu, i bol kao posljedicu, nosim štikle od 14cm bez platforme i to po čitavu noć, cak kupim manje cipele ako mi se svidjaju a nema broja , tako da ..smatram da sam kopetentna da ti kazem da otkažes narudžbu, osim ako ne misliš u njima samo na kavu/ručak i Sl .

Mislim da ce nam svima dobro doći japanke , a za otečenost me nije briga kad je to normalno !

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 968
21.3.2016 16:27:37   
nymeria
Cure pouzz...

Ja sam gledala komplikacije oko 1 i nisu bile sjele...

Nego da vam se pohvalim da ce prva jesenska bebica bit pisulinac...user posted image

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 969
21.3.2016 17:10:56   
MareM
di.sak, interesantan izbor padalina user posted image user posted image user posted image Cestitam na user posted image ! user posted image Bas mi je drago sto jos ima tata koji prizeljkuju kcer. Evo se mojih dvoje vodenjaka (mm i N.) cijeli dan jucer "tukli" i skakljali po krevetu, igrali na badminton, vozili romobile... Stvarno ih je bilo lipo vidit user posted image
Mene taru ledja, pa sam ih samo gledala s terace i druzila sam se sa trosjedom. Stomak usao u jos jednu fazu rasta, pa mi se odrazilo na donji dio ledja. Primjetila sam da mi stomak raste "u fazama" - prvo naglo naraste u dva/tri dana, koza se zategne i prijeti da ce popucat, jedva disem i mogu sjedit samo pod 120 stupnjeva... a onda slijedi tjedan dana (ili manje) mirnog perioda kada se osjecam kao i da nemam stomak, koza vise ne zateze i sl. Sad je onaj losiji dio ciklusa user posted image Jucer sam nasla sliku stomaka iz prve trudnoce i tu sam negdje (razlika je sto mi je sada stomak siri, a prije je bio siljast). Samo kvaka je u tome sto je to bilo slikano 8 tjedana prije poroda user posted image user posted image user posted image

Sinoc sam na gornjem dijelu maternice (malo ispod koze, nije strsalo nego se bilo taman ispod povrsine - ja sam lezala izvaljena kao morz, pa sam primjetila/osjetila) napipala nesto sto se jedno vrijeme micalo, a onda je stalo na jednom dijelu i mirovalo dok sam ja dodirivala rukom... i onda se opet maklo unutra. Kad citam sto sam napisala zvuci kao da opisujem Aliena user posted image Nemam pojma sto je bilo - rucica ili nozica od brace, ali cini mi se da mu se svidilo jer se nije micao dok sam dodirivala user posted image

Stigli su mi ponovljeni nalazi OGTT-a i ispada da sam ok (G1=4,5; G2=7,7; G3=6,0). Najs! Kakvi su vama ispali nalazi? Tko je sve bio? Mmamita i jos tko? user posted image

I ne zabrinjavajte se oko kila! Istrazivanja su pokazala da su djeca mama sa velikom "prikolicom" inteligentnija user posted image

< Poruku je uredio MareM -- 21.3.2016 17:17:10 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 970
21.3.2016 18:34:09   
Jupiter
Mare imas bolje rezult. od mene. Ja sam imala 5,0/8,6/7,2 . S tim da ja nisam vadila sada..tko zna kako je sad. Baa cu je pitati sad 29tog.
A to za "aliena" si me nasmijala! Sinoc sam se sjetila Mammite kad je opisivala da ima osjecaj da ce samo odjednom ruka od dolje provirit i mahnuti ce...isto mi je bilo...tako nisko udaranje da sam u gospodjici osjetila...a mislila sam da je do sad bila nisko. Malko me zabrinula.
Hannah ma nisu to tenisice na petu, ni ja ne mogu na petu, nego su vislje...kao tenisice All Star. Prekriju glezanj. A dolje su ravne skroz.
Nymeria cestitam za deckica!!! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 971
21.3.2016 18:55:15   
Hannah27
I ja čestitam na jesenskom dečku !

Ajme Jupiter ja sve ono pisala bezveze, uglavnom dala sam sve od sebe da te odgovorim nezz zasto sam uopce skužila da su visoke ! user posted image
Onda lajkam, lipe su ! Ja starke nosim i na haljine pamučne do poda, i na kratke jeans , rebe, na sve !

I ja sam se sinoc sjetila Mamite i te izjave !!! Toliko me lupao u mjehur da je bas bolilo . Danas je dobar .

Mare ista stvar sa stomakom kod mene . Točno kako si opisala . Ali sam ja trenutno u fazi ..,da ne raste zadnjih tjedan ipo uopce ( osim od hrane user posted image user posted image )

< Poruku je uredio Hannah27 -- 21.3.2016 18:57:53 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 972
21.3.2016 19:21:26   
MareM
Uh, hannah, ne spominji hranu. Cili dan mjerkam staklenku ajvara u frizideru i sve mi se cini da cu izgubit dvoboj... user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 973
21.3.2016 19:36:02   
Hannah27
Ha ha , ako nemaš problema sa zgaravicom, navali . ! Ja bi izgorila !

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 974
21.3.2016 19:41:34   
MareM
Zgaravica bi dosla tek kasnije, tako da se ne racuna user posted image user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!