mmamita
|
Jupiter eto vidiš, već su te opremili Pomalo, dobit ces ti jos toga... Nemoj se puno forsirat, tako je i mene u 1. trudnoci znalo zabolit, zato sada sve laganini... Ako nesto bas moram nabrzinu i dosta toga zadam muzu svakakve zadatke Jos uvijek se ne zadišem, jer sam stalno u pogonu pa mi je valjda kondicija dobra, ali tlak me ubi 100/60 već 2 mjeseca... Mare znam da ona mjeri sve zivo. Sta si rekla, zena bas zna svoj posa. Nuhalni mi je oko 1,5mm. Ajme strije , ali ne mozes pobić od njih, a mislim pogotovo sa blizancima. Ja sam ih u prvoj trudnoći po stomaku dobila jako malo (3,4), ali se nisam redovito mazala, a još sam rodila u 2. mjesec, koža suha... kad sam bila glupa. Zato sada 2-3 puta dnevno! Dobila sam ih jos po nogama (bedra), i grudima (jer kad sam rodila i kad je navrlo mliko dosle su mi do ispod brade! Uff kad se sitin te muke). Te na nogama mi malo idu na živce, ali isto se ne vide baš puno. Baš mi je danas došla Mustela, naručila je prošli tjedan, i sad ću da se mažem i po 5 puta dnevno Hannah, Lisice i Faustina dođite nam s lijepim vijestima sutra Žene šta kuhate danas? Treba mi ideja za sutra...
|