|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
5.1.2016 14:09:37   
Hannah27
Pa mene su to svi pitali kako nemaš osjećaj sta je , ja mislim da je taj osjećaj žene mijenjaju sa željom za određenim spolom . Ja nisam imala ama bas nikakav osjećaj sta je, sanjala sam par puta bebu al nisam skužila u snu spol .
A po onim Babskim pričama svaki simptom za muško sam imala . : jelo mi se vise slano i masno nego slatko . Sise mi uopće ne rastu nista nista, sa curama valjda budu puno veće . Stomak mi ide bas na špic , bradavice mi nisu tamne nego žute user posted image nisam imala mucnine uopće nikako !
Kažu ako muž ima sestre dobit ce žensko, ako ima bracu dobit ce muško , moj ima i bracu i sestre . Iako kad sam razmišljala o primjerima oko sebe stvarno tipovi koji imaju samo sestre većinom dobiju curice . Par njih mi je reklo kad su me vidili nosiš muško, i jedna gatalica sa krpom je isto rekla muško .
U svakom slučaju bila to istina ili ne , ispunila nam se želja , a dok nisam saznala ispitivala sam sve žive o razlikama u trudnoći sa dva spola i googlala sve ovo sta sam gore napisala, bas smo jedva čekali znati sta ćemo dobiti !
A sta vi priželjkujete ?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 226
5.1.2016 16:45:11   
faustina
A ja nekako prizeljkujem curicu ,jer jednog pisulinca imam, ali isti na kraju bitno da je zivo i zdravo pa sto bude.

Cure malo intimnije pitanje ,imate li vi odnose.,i skodi li to ditetu.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 227
5.1.2016 16:59:27   
Jupiter
Moj dragi bi curicu, a ja....ne znam...pomisao i na jedno i drugo me dize do nebesa...samo da bude sretno ❤❤❤
Odnose sam iz razno raznih razloga zabranila iako ovih dana osjecam kako mi raste libido user posted image 😉

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 228
5.1.2016 20:20:34   
mmamita
Vecer cure,

i ja isto jedva cekam proljece, iako mi godi zima i volim je. Jedini minus je sto nemogu u svako doba dana sa malom vani jer zna bas biti hladno a i kisa pada zadnih par dana.

Sto se tice spola, sa njom sam imala osjecaj da je musko iako sam posto poto htjela curicu, te mi se zelja i ispunila.
Sada isto imam taj osjecaj, iako bi htjela jos jednu curicu. MM sada zeli sina, a meni sto trudnoca ide dalje postaje svejedno, a kada sam tek saznala da sam trudna samo sam htjela jos jednu curicu.
Svakako cemo imat jos djece, pa vjerujem da ce se svima ispuniti zelje user posted image

Sta se tice babskih prica u 1. trudnoci mi je to bilo zanimljivo, sad to niti ne pratim. Prvi put cujem za cice user posted image , ali sa njom mi skoro nista nisu narasle, niti sam imala mucnine, jedino po cemu se kao dalo zakljucit da je curica je to sto sam se bas rasirila. Po tome sada nosim sina jer mi stomak ide prema naprijed, sa strane me nema nista. Iako sada imam mucnice i cice za ubit covika user posted image , bradavice su mi ful tamne a muz mi nemam sestara user posted image .

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 229
5.1.2016 20:24:06   
mmamita

IZVORNA PORUKA: faustina

Cure malo intimnije pitanje ,imate li vi odnose.,i skodi li to ditetu.

Ako je s trudnocom sve u redu nece naskoditi bebi. Mi smo posebno aktivni u trudnoci jer moj libido rapidno raste iz dana u dan. Tako mi je bilo u prvoj trudnoci user posted image

Mare kako je bilo na pregledu, javi nam se user posted image

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 230
5.1.2016 21:51:25   
Jupiter
Eh, da
nisam se osvrnula na "babske price" 😊
Cice su narasle i aureola je tamnija. Trbuh je vise u sirinu nego u spic. Jede mi se vise slano i kiselo. Mucnine prisutne. Muz ima brata. Gataru nisam srela (jos) user posted image . Kao da imam preosjecaj da je musko...ne znam..po ovim bapskim simptomima moguce je i jedno i drugo..

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 231
6.1.2016 20:07:24   
MareM
Kad sve vec pricamo o cicama user posted image onda evo izvjesca i o mojim curama - u ovoj su mi trudnoci vise narasle nego u prvoj i nekako sam racunala da je to zbog toga sta tijelo vec zna sta mu je radit, pa su se tako i one pripremile. Ipak su sa kcerkom bile u pogonu vise od tri godine, pa znaju sta im je za cinit. user posted image A sto se tice bapskih gatanja, po njima mi je kcer trebala bit musko 100%, tako da mi je sve to bez veze.

Sto se tice pregleda (sljedeci mi je 26.01.) jucer me pregledala onim ultrazvukom preko stomaka. Po mjerama ispadamo oko 14cm veliki (nekako mi je to preveliko s obzirom da po internetu za 15.tt pisu 11cm). Vidili smo jedna jajca, a druga beba je vjerovatno curica jer je fino drzala skupljene nogice (a ne kao brat joj koji se raskrecija i svima pokazivao "family jewels") user posted image Morala sam lagat o tezini da ne ispadne da nismo slavili Novu godinu user posted image (rekla sam joj da imam kilo i po vise). user posted image

< Poruku je uredio MareM -- 6.1.2016 20:08:29 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 232
6.1.2016 21:10:27   
mmamita

Vecer cure!

O mare bilo bi bas lipo braco i seka user posted image Super da je sve u redu. Bebe su bas velike, iako znaju bit odstupanja tako da ne treba slijepo vjerovat tim mjerama...
Nego, kako to da te narucuje svako 3 tjedna, to zbog blizanaca ili ima neki drugi razlog?
Hahaha, pa koliko onda imas kila i koliko si sve skupa dobila kad si morala lagat? user posted image user posted image

Inace kako ste danas po ovom ruznom vremenu. Mene glava boli za poludit! Jos za ne falit isla njoj trazit cipele/patike u city centar a ono zuta srijeda+praznik. Nikad vise ljudi nisam vidila u centru nego danas. Trazila sam parking barem 20 minuta! Glava ce mi puknit user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 233
6.1.2016 21:11:30   
mmamita

user posted image NAŠI TERMINI user posted image user posted image

MareM•••••••❤••••••28.06.2016.user posted image
Lisica Mica•••❤••••28.06.2016.user posted image
mmamita••••❤•••••04.07.2016.
Hannah27••••❤••••06.07.2016.user posted image
tihicka•••••••❤••••••06.07.2016.
Jupiter••••••❤•••••••07.07.2016.
faustina•••••❤••••••19.07.2016.
Josipa••••••❤•••••••23.07.2016.
bebolino2•••••❤••••05.08.2016.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 234
6.1.2016 21:13:26   
mmamita

Naši pregledi user posted image

.
mmamita-----11.01.
Jocipa--------13.01.
Hannah27----20.01.
Lisica Mica---21.01.
Jupiter-------22.01.
Faustina-----26.01.

MareM-------26.01

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 235
6.1.2016 22:12:15   
MareM
mmamita, tako smo i mi zadnji put u Cityja na kraju morali parkirat na onoj najvisoj etazi "ispod vedra neba" (iskreno receno, nisam znala ni da postoji ta etaza user posted image ).
Narucuje me svako tri tjedna jer je to nekakvo pravilo kod viseplodnih trudnoca. Al' ne bunim se jer je bas lipo sto cesce ih vidit. user posted image Ovaj put je i zakoniti bacio oko i cili se rastopija kada su se ipak odlucili promeskoljit (na pocetku pregleda su spavali, a jedno od njih je cak sisalo palac... nisam uspila skuzit da li je to bio braco ili seka).
A kile... a sta da ti kazem... muka mi je koliko mi je apetit bezvezan user posted image Meni je hrana inace "drug of choice" tako da me sada deprimira kada mi se ovoliko slabo jede. Nemojte me krivo shvatit, nije da ja ne jedem nego jedem trecinu onoga kako bih inace jela. Trudnocu sam pocela sa 98kg i po nekim medicinskim tablicama koje sam iskopala na netu u blizanackoj trudnoci sam do sada (kao "obese person") trebala dobit 3kg, a ja sam na -2,5kg (tj. 95,5kg) i sluzbeno je zapisano u trudnickoj knjizici 97kg user posted image Nije da se bunim sta kile idu doli, ali ja bih jelaaaaaaaaa i hocu da hrana opet postane ukusna user posted image user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 236
6.1.2016 23:23:22   
Hannah27
Mare super brat i sestra, ma super u svakom slučaju , obožavam blizance, mene je red za blizance, na prvom UZV se dr. Učinilo da su dvije vrećice i Beta mi je bila prepreprepre ogromna za tjedne tako sa sam ih mozda i imala .... Pa vise nezz dal da ih očekujem ubuduće .
Ni ja ne jedem vise nego prije i na istoj sam kilaži, mislim da to ne utječe na njih . Ja happy dok mi ne ovako .
Koliko često vam idu muževi na pregled ? Ja bi svoga povela ali tek kad bude taj gornji UZV, a opet svi mi kažu da i tada bude klasični pregled tako da mi je to bezveze . Evo mislim se oce li mi biti sada gornji, ušla sam u 4.mj. Ako bi bio bas bi ga rado povela .

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 237
7.1.2016 14:13:42   
MareM
Povedi ga sto prije jer kako beba raste tako "preraste vidno podrucje ultrazvuka" (ne znam kako da to objasnim), pa mozes vidit samo dio po dio i ne cijelu na ekranu.

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 238
7.1.2016 18:20:37   
mmamita
Hannah mislim da svaki ginekolog u 4. mjesecu vec krene uzv-om po stomaku. Moja tako radi, pa sam u 1. trudnoci muza povela kada sam bila 17tt. Nece on bit s tobom unutra dok je vaginalan pregled, nego kada legnes za uzv doktorica ga pozove.
Mare ti dobro govori, bolje sto prije dok se sve vidi u komadu (da se tako izrazim).

Mare pomalo, uskoro ce hrana opet bit jaaako ukusna. user posted image

Di su nam nestale tihicka, Jocipa i bebolina?

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 239
7.1.2016 19:05:55   
Hannah27
Ok onda ga vodim sada na sljedeci . Bit cu 16tj. Nadam se da ce biti preko stomaka, dosta mi ga je vise user posted image ja sam budala mislila da sam sad do devetog mjeseca obučena unutra na pregledu, hahahahaha user posted image
Ubila bi se za burek, to mi je želja koju imam svaki dan, burek i varijacije ( peciva sa sirom ), naravno necu ja imati zelju za jabukama kao vi user posted image
Sta se vama jede

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 240
7.1.2016 20:38:38   
Jupiter
Hej cure!
I ja sam otisla u minus sa kilama...iako mi se vratio apetit..vidjet cemo slj mjesec. A moj dragi je bio samnom pri vaginalnom pregledu sa 10 tjedana. Gin nije radila nikakav problem, zapravo ga je i pozvala i rekla neka snima i slika sa mobitelom jer joj ne radi ispis slika. Tako da imamo nekoliko slika i dva videa gdje mase malim rukicama...Plakao je od dragosti. Zajedno cemo opet ici u 22 tjednu na 4d gdje dobijes i cd.
I ja sam se pitala gdje su nam nestale neke cure sa liste...steta, i ovako nas nema bas puno..
Da li ste pocele da si mazete grudi i stomak sa necim da ublazite strije? Ja ih imam samo na guzonima, tako da se ne vidi pa se nadam da ce samo tamo i ostati. Ima li koja neki dobar savjet/iskustvo?

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 241
7.1.2016 21:06:26   
Hannah27
Ja sam mazala i prije radi strija, nezz jel od hormona ili debljanja/mrsanja ali ja imam svugdje MALE strijice ! Tako da mažem ali ne svaki dan, jer vec od 8h jedva gledam na oci pa se nakon tuširanja nemam volje mazati . A imam Mustela kremu bas za trudnice protiv strija !! Pa ne mogu ti Rec kakva je, to ćemo vidjeti na ljeto, iako cu se sad morati početi mazati stalno . Skupa je oko 300i nesto kn. Ali dugo traje .
Koje vi koristite prenatal? Ja sam pila zadnjih mjesec ipo almagea, radi omega3 jer nikako ne jedem ribu , ali sad kad sam ga popila vise necu jer kosa i koza su mi grozne, bas mi treba nesto jače .

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 242
7.1.2016 21:13:28   
Jupiter
I ja pijem tu almageu, preporucila gin ali jedva ih pijem jer kod mucnina mi se podriguje pa imam taj odvratni okus ribe u ustima, bas fuuj! Popit cu ih do kraja samo zato jer su bile najskuplje do sad, 205kn...pljackasi...

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 243
7.1.2016 21:34:58   
Hannah27
Pij ih za vrijeme obroka , ako pojedeš nesto nakon njih neće ti se podrigivati . Svi imaju isti probl. Sa almagea

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 244
7.1.2016 21:59:59   
mmamita
Ajme i ja bi ubila za burek svako jutro, ali ovdje ima jedna pekara ciji burek je nestvarno dobar, ali i puno pno mastan pa pokusavm 1 do 2 puta tjedno samo pojest. Zadnjih dana mi se dosta jede parizer, ma uglavnom same skovace, nece mi nista zdravo bit neodoljivo! user posted image Ali svaki dan smiksam jabuku, bananu, 3-4 mandarine, 3-4 kivija i krusku pa pola kcer pola ja user posted image I to mi tako pase, bas me osvjezi.

Sto se tice strija, u prvoj trudnoci nema ni nisam popucala. Stomak, grudi, bedra (vanjski i unutarnji dio), pregib noge( povise lista) , medjutim valjda sam imala srece pa se nista od toga i ne vidi i nitko ne primjeti ako se bas ne zagleda (osim mene naravno), a da sam se mazala bas redovno i nisam. Mazala sam se mozda 3 puta tjedno, jer u trudnoci ni jednu striju nisam primjetila, nego tek kad sam "izdusila" sam vidila na kojim mjestima sam popucala.
Zato cure moje drage svaki, ali svaki dana se lipo namazite na gore spomenuta podrucja + predio bokova i guzovi, jer to traje 9 mjeseci (i manje) a strije ostaju citav zivot. Da vam ne bude zao poslije.
Iako strije dosta ovise o genetici i elasticnosti koze, ali svakodnevno mazanje ni najmanje ne odmaze!!
U ovoj trudnoci se zato mazem svaki dan, nekad i vise puta dnevno i nadam se da necu dobit ni jednu novu!
Sto se tice preparata za mazanje mustela je odlicna, ali u Splitu je nisam nigdi nasla!!! Nema di nisam pitala- ljekarne, muller, dm - nitko ne prodaje, jer kazu da im slabo ide prodaja pa su izbacili iz prodaje user posted image . Ako netko zna di mogu kupit bila bih jako zahvalna! ( mislim na mustelu protiv strija)
Inace je i maslinovo ulje jako dobro, ali to cu pocet mazat kad malo zatopli, jer ne znam kako bi sad to upilo na meni. S obzirom koliko purta dnevno se mazem morala bi setat gola po cili dan po kuci user posted image .
Isto tako kantartionovo ulje je jako dobro.
Nakon poroda, kad sam uocila te strije od panike sam isla trazila najbolji proizvod koji bi smanjio vidljivost( jer su jos bile i ljubicaste i to je sve izgledalo kao iz horor filmova), pa sam na kraju uzela decleor u zutoj tubi+mustela za ublazit strije, pa moguce da mi je i to pomoglo da mi se sada puno manje vide!

Ajme raspisala sam se, i sve mi se cini da je z brda, z dola. Nadam se da ce bar nekome bit korisno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 245
8.1.2016 11:03:11   
Hannah27
Ma kako nema mustele , ima je svagdje, ja kupujem u CITY dole kraj izlaza na prvom katu u ljekarni ! Pričekaj žutu srijedu i kupi na popust !
P.s. Koja to pekara ima dobar burek ?

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 246
8.1.2016 18:36:53   
mmamita
Super, otici cu kupit prvom prilikom.

Ajme cure jedva cekam ponedjeljak i pregled da vidim mrvicu malu!!user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 247
8.1.2016 18:41:51   
Hannah27
Vjerujem , i ja isto, čini mi se ko cijela vječnost od zadnji put !!! Javiiii user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 248
8.1.2016 20:09:16   
mmamita
Naravno user posted image

A sta se tice bureka, radi se o pekari Hrstic. Ajme sad bi odmah jedan maznila! user posted image user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 249
9.1.2016 13:15:50   
Jupiter
Sad se i meni moj pregled cini tako dalekim...
Nego, da vas pitam, da li vas zna, osjecaj kao probod kroz maternicu ali sprijeda? Do skora su me jajnici znali tako, pa mi je sad cudan ovaj osjecaj.
Sto se tice tretiranja strija, u ljekarni gdje smo ko doma mi je rekla da je mustela dobra ali previse skupa i ponudila mi je Bio-oil, 60ml,90 kn. Pise da je za oziljke, strije,neujednacen ten, tragove starenja koze i za dehidriranu kozu. Te da si kupim i bademovo ulje pa da kombiniram i da cu joj biti zahvalna. Ulje se dosta brzo upija i sto je najbolje, moj m me moli da on maze user posted image
Kakve su vase polovice prema vama sad kad ste trudne? Posebno pazljivi? Ispunjavaju li one male zelje? Dobro, nama je ovo prva trudnoca nakon 10 god pa je i razumljivo da je ushicen oko svega a ja se osjecam kao princeza.
Inace obozavam citati knjige ali mi citanje bas i ne pase u trudnoci, vec samo da se sa necim zabavim, pa sam kupila sivacu masinu i zabavljam se sivajuci vecinom neke sitnice...moram u nabavku materjala i konca..

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!