|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
22.8.2015 18:16:00   
gorina
Jezic, cestitam na curici user posted image

Hvala cure na savjetima. Ma cini mi se da sam nakon sto sam saznala za taj visok tlak dobila jos veci jer me to skroz uzrujalo.

Jutros sam bila u potrazi za tlakomjerom. Mjerila sam 3 puta, bio sasvim normalan. Da bar bude takav... mozda je samo porastao u doktora zbog uzbudjenja. Moram se tjesit da je tako, manje se nervirati i paziti sto papim. Ma mora bit bolje.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 601
22.8.2015 19:34:52   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image KOLOVOZ user posted image

lidac0605 - petak,28.08.

SpužvaBobica - subota,29.08.

user posted image RUJAN user posted image

perlica55 - četvrtak,03.09.

Gorina - petak,11.09.

MayaZg - ponedjeljak,14.09.

Kazimira - utorak,15.09.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 602
22.8.2015 19:37:22   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016

user posted image MayaZg - 29.01.2016

user posted image baby20 - 10.02.2016

user posted image perlica55 - 28.02.2016

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image gorina - 09.03.2016

user posted image Silvach83 - 19.03.2016

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 603
23.8.2015 9:25:42   
lidac0605
Jutro,spavalice...ajmo na noge lagane-kaaavicaaa user posted image

Di ste,kak ste?Kaj se danas fino kuha?Ja naravno nemam pojma još user posted image .

Perlić,si prestala s Utrićima,nikak da te pitam?Nek bušica raste,sad joj je i vrijeme da krene pomalo user posted image .

Gorina,ma bit će ok s tlakom,vjerojatno si bila nervozna pred pregled pa je malo poskočio...al mjeri svejedno!

Danas me od svih stvari boli koljeno user posted image a nisam nekaj ekstra radila nit se natezala...stare kosti valjda user posted image !Sinoć mi je moje dijete htjelo izbit pupak van user posted image ,ležim,gledam telku i vidim pupak kak putuje goooreee-dooole i osjetim kak se upire,možda je to bila i guza ili glava pa se tak upiralo user posted image

Gledam ovu našu listu s terminima kak su spolovi krenuli lijepo po redu user posted image ,to bi značilo da bi u petak ja trebala čut ko se to gura unutra user posted image ...da bar user posted image

Neposredna veza do poruke: 604
23.8.2015 9:29:25   
Jezic123
jutro trudilice,

evo ja se jucer nisam stigla javiti jer sam cjeli dan peglala, i cistila kucu, a nesto me je internet opet zezao.

lidac ja ti idem u bolnicu na uzv, a kod svog gin idem na pregled i to idem 28.8., a sada se opet moram za uzv naruciti

perilici hvala na informacijam sve mi dobro dodu, jer za sada idem svaki drugi dan nekad idem 2 dana za redom i tako, ali kada prode drugi dan da neidem na wc onda nastaju problemi.

Neposredna veza do poruke: 605
23.8.2015 9:33:17   
Jezic123
gorina i ja sam znala imati tako tlak kada bi isla ne pregled, ali mi je moj gin rekao da je to na granici i da samo provjeravam tlak kroz par dana i ako bi rastao da onda dodem do njega. tako da nebrini, jer svi mi budemo uzbudeni prije pregleda pa i to malo utjece na tlak

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 606
23.8.2015 9:34:38   
Jezic123
lidac ja cu danas kuhati juhu od pileta i praviti nekakav rizoto sa piletinom. uglavnom danas mi je pile na repertuaru user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 607
23.8.2015 11:22:57   
baby20
orina mozda imas sindrom ili bolest bijele kute, neznam tocno kak se to zove, al tad zna tlak malo poskocit, to se podsvjesno bojis doktora! Eto ja se nadam da je to user posted image i da ce na kraju sve biti ok. (znam, moram prestat gledat TV user posted image )
Evo moja cicoljupka je izbacila dnevno cicanje ali su ostala 2-4 nocna papanja, malo mi ju je tesko prebacivat iz kinde u krevet i obrnuto kad me koci trtica, ali valjda budem prezivila user posted image
Lidac ja se nadam da cu vidjet prije tebe kaj imam u busi, ja u srijedu idem kod gina.

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 608
23.8.2015 11:25:42   
perlica55
Hej curke, evo i mene...
Lidac, kod tebe živahna bebica... Vele da su dečki aktivniji u trbuhu user posted image
Nisam prestala s Utrićima, strah me... Još danas stavljam 2x2, idući tjedan
2x1... Čitala sam na netu, škoditi ne može, upitno dal nakon 12tt pomaže,
al meni nekak lakše user posted image
Jezic, ja danas spremam teleće pečenje... Jedva čekam papati...
Juče sam gledala kineski kalendar spola, veli da će biti user posted image
Pa sam piškila u čašu i stavila žlicu sode bikarbone, nije se zapjenilo,
kažu i taj hokus pokus da će biti user posted image
Budemo vidjeli user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 609
23.8.2015 11:56:44   
lidac0605
Baby,e sad bi ti prek reda user posted image ...nemoj me preduhitrit user posted image

Perlice i ja sam već isprobala to sa sodom bikarbonom user posted image ,nije se ni moje pjenilo user posted image ,bumo vidli kaj bude user posted image .Ma kod mene je uvijek tulum u trbuhu,svi četiri su skakali ko sumanuti unutra,kćer koja je bila prva se nije ni primirila ono kak vele pred porod,vrpoljila se ko zvrk...a ovi poslije nje još i više,imali su više mjesta user posted image ...i kad su se rodili su bili takvi-mali divljaci user posted image .Ja kad vidim mirno poslušno dijete koje sve sluša sam fascinirana...kod mojih je to nepoznat pojam user posted image
Kineskom kalendaru ne vjerujem,od mojih četvero djece samo je za jedno točno pokazao user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 23.8.2015 12:04:19 >

Neposredna veza do poruke: 610
23.8.2015 12:02:09   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image KOLOVOZ user posted image

baby20 - srijeda,26.08.

lidac0605 - petak,28.08.

Jezic123 - petak,28.08.

SpužvaBobica - subota,29.08.

user posted image RUJAN user posted image

perlica55 - četvrtak,03.09.

Gorina - petak,11.09.

MayaZg - ponedjeljak,14.09.

Kazimira - utorak,15.09.

Neposredna veza do poruke: 611
23.8.2015 19:56:47   
perlica55
Iskusne trudnice, danas sam 13+0tt, dal sam ušla u
drugo tromjesečje???

Neposredna veza do poruke: 612
23.8.2015 21:16:50   
lidac0605
Mislim da se od 14.tjedna računa drugo tromjesečje,znam da svugdje drukčije piše,al mislim da većinom računaju od 14.tjedna...

Neposredna veza do poruke: 613
24.8.2015 9:00:25   
perlica55
Jutro cure, evo  topla, mirisna user posted image user posted image user posted image
Kak ste mi??? Kak su bebice????
Nekako sam slabo spavala, jedva sam ustala na poso...
Skontala sam da kada popodne popijem kaviju, naveče
još više ustajem pipi.... Morati ću sasvim izbaciti kavu nakon podne user posted image

Neposredna veza do poruke: 614
24.8.2015 9:16:50   
lidac0605
Jutro,user posted image ...fino me Perlica dočekala sa kavicom user posted image

Kaj piješ i popodne kavu,Perlice?Ja sam tu popodnevnu izbacila,nije da ju ne bi pila,popijem samo ujutro i to je to...nekak se bojim da ne bi to bilo preveć kofeina da popijem više od jedne...

Moje dijete se i sinoć namjerilo na moj pupak user posted image ,samo navečer ima manevre po pupku user posted image ...a inače ili pleše cijeli trbuh ili spava ko truba,ne mrdne ni trunku user posted image ..

Jedva čekam petak,da se malo pogledamo user posted image .

Ostale,kak smo danas?Gorina,kakav je tlak?

Neposredna veza do poruke: 615
24.8.2015 9:32:23   
perlica55
Lidac, da ujutro popijem dva kratka espressa s dosta mlijeka,
a popodne doma jednu... Budem je i ja izbacila user posted image

Neposredna veza do poruke: 616
24.8.2015 13:13:54   
Kazimira
hej cure user posted image

Malo sam odmarala od kompa ali sam na brzinu pročitala kaj se događa user posted image

Super na dobrim pregledima, bu nam zima puna pišulja user posted image

Gorina je sam sad imala tlak 130/70 ... kao povišeni.....mislim da sam bila uzbuđena zbog pregleda kojeg sam se načekala i još priča oko tih testova....nisam ga još doma mjerila...nadam se da je samo to jer u prve dvije je tlak bio dobar user posted image

Perlice ukucaj na googlu "termin poroda Harni" i kod njih izbaci sve od termin do trm. cijele trudnoće user posted image

Trbuh mi raste.....napucala sam se krastavaca na varivo, obožavam to i sad peglanjeeeeeeeeeuser posted image

user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 617
24.8.2015 13:19:01   
Jezic123
Hej,

moji dosli iz slavonije i donjeli su zeku onako malog zivog. pa sada jos i o njemu moram brigu voditi, a mali ga nateze i rasteze jadnog zeku onako kao da je igracka.

mene kava nemuci jer ju nepijem, ali me izgleda danas pati visoki tlak. morati cu ga izmjeriti onako imam osjecaj da ce mi srce iskociti van koliko kuca kao da sam popila 5 kavica.

moj bebac se isto uglavnom rita navecer, ali nekada i cjeli dan ga osjetim, a nekad cjeli dan bude miran do navecer. ima faza kada pocne oko pola noci se meskoljiti kao da je pola bjela dana pa mi neda spavati do nekih 1-2 i tako od dana do dana

tako me je i mali znao iznenaditi kada je bio u trbuhu ponoci i po danu.

Neposredna veza do poruke: 618
24.8.2015 13:19:33   
perlica55
IZVORNA PORUKA: Kazimira

Perlice ukucaj na googlu "termin poroda Harni" i kod njih izbaci sve od termin do trm. cijele trudnoće user posted image

Kazic, veli dr. Harni da je kraj 1. tromjesečja bio 16.08.15.
Termin poroda, kao i kod mog gina 28.2.16. user posted image  Danas 13+1 user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 619
24.8.2015 13:21:24   
Jezic123
ja sam svoje sve opeglala u subotu, ali me sada ceka puna masina sarenog da ju upali i onda opet sve ispocetka ludilo. sretno sa peglanjem kazimira user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 620
24.8.2015 13:28:40   
Kazimira
Super Perlić user posted image

Jooooj hvala ježić...a tak mi se ne da.....imam volju nekad i onda peglam 20 min i kičma boli....ma......user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 621
24.8.2015 18:28:04   
gorina
Heeej cure! Evo ja bila na poslu, dosla doma, spavala 4 satauser posted image Jos me drzi taj umor i zelja za spavanjem.

Tlak sam mjerila u razlicitim situacijama da vidim promjene, odmah nakon spavanja nizak, nakon uspinjanja stepenicama visok, inace skroz normalan. Valjda je tlakomjer u redu. Ili da zovem dr.Housea user posted image

Kakvi su to pokusi sa sodom bikarbonom? Jel to kome tocno pokazalo? Sto sve ljudima padne na pamet user posted image

Nije mi bas jasno to racunanje mjeseci, ne znam st nje tocno, negdje je prvo tromjesjecje do 12, a negdje do 14 tjedna. user posted image

< Poruku je uredio gorina -- 24.8.2015 18:31:03 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 622
25.8.2015 8:51:55   
lidac0605
Jutro,cure moje user posted image

Gorina,ajde nek je dobar tlak...ma to si ti bila nervozna pred pregled pa je poskočio.Jer baš visoki tlak tak rano u trudnoći i nije uobičajen,to spada pod kasnije tjedne.Jedino da si imala visoki tlak i prije trudnoće pa nisi znala...ma,sam ti mjeri pa ćemo čut kaj će ti reć dr. idući put...

Perlić,di si?Nadam se da nemaš puno posla user posted image ...do kad onda uzimaš Utriće?Dok ih ne potrošiš ćeš postepeno smanjivat ili?Mene je isto bilo frka u zadnjoj trudnoći prestat s Dufastonima,koje sam dobila odma na početku radi krvarenja-pa sam ih rasteeeezala i krpala do 15.tjedna user posted image .I onda nisam više imala user posted image

Kazić,jesi speglala user posted image ?Niš nemoj pričat o peglanju,to mi jedan od mrskijih poslova,a fala ti Bože,uz nas 6 imam stalno kaj prat i peglat user posted image

Baby20,sretno sutra na pregledu user posted image ,javi se s novostima!

Jezic123,jel sad imate zekana u kući ili?Ja imam 2 zamorca i već si mislim kaj to bude kad dođe beba pa ih počne gnječit user posted image

Spužva,Maya-kak ste curke,kaj ima?

Ja bi morala krenut zamatat knjige s klincima,a tak mi se neeee daaaa,to je oko 70ak knjiga za zamotat,a ne mogu im dat da sami to rade jer ih zamatamo u onu samoljepljivu foliju i moramo dvoje to radit,da ne nastanu nabori...puno je s tim posla,al su posle knjige super i imaju trajnu zaštitu.

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 623
25.8.2015 12:00:41   
perlica55
 prije neg pobjegnem na gablec user posted image
Lidac s djecom uvijek ima nešto za raditi,
kaj možeš, pomogni im malo s knjigama user posted image
Utriće još do petka koristik 2x2, pa ću nekoliko dana
uzimati 1x1... Baš me nekakva frka prekinuti, al ginić mi ne daje više recept
pa budem potrošila zalihe user posted image
Baby, sutra pregled, nek bude za za 5+... Uživaj u gledanju bebice i
javi obvezno kak si prošla...

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 624
25.8.2015 12:16:05   
Kazimira
hello....evo i naše škembice http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=29793

Nekaj malo sam speglala, uglavnom visim s klincim jer nam je došlo 20 m drva pa mmi i stari to rješavaju.....gibam, cura je već u kindaću moram još jednog loviti po dvorištu user posted image user posted image

[sm=smiley31.gif

Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!