|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
15.7.2015 11:17:36   
Zdenka1
Ja bi isto rado da mu raditi jer mi užasno dosadno doma. MM radi svaki dan osim nedjelje i tek se nedjeljom normalno vidimo, a po cijele dane sam sama user posted image .
Perlica, na svu sreću nije mi ništa naplatio jer je zapravo sa klimom sve bilo ok, samo je mehaničar ( mulac ) kod kojeg je auto par mj prije na servisu odspojio kondenzator i nije ga vratio i klima nije hladila. user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 226
15.7.2015 11:42:46   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image SRPANJ user posted image

Zdenka1 - utorak,21.07.

Jezic123 - srijeda,22.07.

user posted image KOLOVOZ user posted image

perlica55 - 10.08.

lidac0605 - 14.08.

Kazimira - 18.08.

gorina - 21.08.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 227
15.7.2015 11:43:41   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016

user posted image lidac0605 - 21.01.2016

user posted image Zdenka1 - 31.01.2016

user posted image baby20 - 10.02.2016

user posted image štrumfeta1 -user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016

user posted image Kazimira - 01.03.2016

user posted image gorina - 09.03.2016

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 228
15.7.2015 11:46:19   
lidac0605
Pečem burek od sira i od mesa user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 229
15.7.2015 11:55:04   
Zdenka1
Bravo lidac, svaka čast! user posted image Moj paprikaš se već kuha, pa stignem odmoriti prije nego MM dođe kući.user posted image

Neposredna veza do poruke: 230
15.7.2015 12:02:05   
perlica55
IZVORNA PORUKA: lidac0605
Pečem burek od sira i od mesa user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
i ja bi to papalaaaaaa user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 231
15.7.2015 13:30:53   
SpužvaBobica
boooook curke!!!

Sad čitam kaj ste tipkale, i pročitam da Lidač peče burek i sad mi se tako burek jede haha. Ja sam pekla meseko i radila složenac od tjestenine. I vječno pitanje, a što sutra skuhati. Još si dragi nosi gablec pa mu ne mogu baš skuhat juhu ili grah da to nosi na posao pa uvijek kombiniram. user posted image .
Danas sam fit, neki dan sam se samo povlačila po krevetu, valjda kako kad dođe...

i u petak, 17.07. sad idem na kontrolu napokon. To je valjda jedini posjet doktoru kojem se iskreno veselim svaki put. Da vidim jel sve okej i da vidim kaj junior radi.

Drž'te se žene!!

Neposredna veza do poruke: 232
15.7.2015 15:48:33   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image SRPANJ user posted image

Spužvabobica - 17.07.

Zdenka1 - utorak,21.07.

Jezic123 - srijeda,22.07.

user posted image KOLOVOZ user posted image

perlica55 - 10.08.

lidac0605 - 14.08.

Kazimira - 18.08.

gorina - 21.08.

Neposredna veza do poruke: 233
15.7.2015 15:50:51   
lidac0605
Eto,bureki skoro pa pojedeni,ostalo još za muža nešto kad dođe navečer s posla...ja se opet napucala krastavaca na salatu s jogurtom i sad sam u horizontali user posted image

Neposredna veza do poruke: 234
15.7.2015 18:43:32   
silvestrica
Evo da javim da me je divna sestra kod mog ginekologa utrpala u ponedjeljak na pregled...tako da se nadam da će me poslat na bolovanje...baš me je strah ići raditi...nije mi prva trudnoća. ..imam dva već velika konferencija ali kao da nikad nisam bila trudna...sva sam zbunjena i uplašena. ..

Neposredna veza do poruke: 235
16.7.2015 8:37:26   
perlica55
Jutro curke, zamislite, perlica vam jutros nije user posted image
Zaspala sam sinoć u 22, ustala jutros u 7:30, naravno
okasnila sam na poso, al došla prije dirktora, pa nije bilo jezikove juhe user posted image
Silvestrica, super za pregled i sestru koja te upisala, uživaj user posted image
Gdje ste ostale, spavate?! user posted image

Dal koja od vas koristi kremicu protiv strija??? Vjerojato niti ne postoji
takva krema u svijetu, al budem si nešto nabavila, pa
da mi duša bude mirnija user posted image  Ako imate kakav dobar prijedlog, pišite user posted image

(Odgovor članu silvestrica)
Neposredna veza do poruke: 236
16.7.2015 8:44:53   
Zdenka1
Jutro!
Ma kakvo spavanje user posted image , juhica se već kuha, vrt obavljen. Sinoć je skoro cijelu noć klima radila pa sam spavala kao beba, uz obavezan odlazak na wc.
Bravo silvestrica, samo odi na bolovanje.
Perlica, ne koristim baš kremu za strije nego nekakvo mlijeko za tijelo od jojobe i maslaca i dosta je masno pa mi je to zasad ok. Postoje i ulja i kreme protiv strija, koštaju od 50kn na dalje koliko sam ja vidjela, a jako su male količinski.

Neposredna veza do poruke: 237
16.7.2015 8:46:24   
lidac0605
Ola,trudnice user posted image

Opet se kuhamo user posted image ...noćas spavanje katastrofalno,vruće za popi_dit...ajde,bar mi se Perlica naspavala user posted image ,makar buš do popodne već vjerojatno zaboravila kak si se naspavala user posted image

Silvestrica,super za pregled i trk na bolovanje!

Perlić,kaj se tiče strija...ne znam kaj bi ti preporučila-ja sam inače puna strija po trbuhu,cijeli donji dio trbuha i par njih i iznad pupka,široke,debele,bljak...i sve sam ih dobila u prvoj trudnoći unatoč mackanju i trackanju tak da mislim da je to prvenstveno stvar genetike i loše sreće da imaš takvu kožu user posted image .U idućim trudnoćama se nisam ni mazala jer već nema gdje puknut taj trbuh...

Opet ne znam kaj da kuham,najradije ne bi niš kak mi je vruće od jutra...

Neposredna veza do poruke: 238
16.7.2015 8:55:34   
perlica55
Lidac, aaaa no, no, moram si kupiti kakvu mazalicu... user posted image
Budem uzela ovu od Mustele, pa ću vidjeti.. Ja imam po guzi i bedrima
pubertetske strije, jako tanke i blijede, al nerviraju..
Kuhati, sinoć očistila blitvicu, a kaj s tim???

Neposredna veza do poruke: 239
16.7.2015 9:05:14   
Kazimira
hej žemske...evo pijem user posted image ...malo jela i stalno podrigujem user posted image

Perlica mislim da ti je najbolje bademovo ulje....ja sam se mazala u obadvije trudnoće, ne vrijedi trošiti novce na niš drugo.....za čudo božije je nisam dobila strije u trudnoćama, a imala sam ih na cicam kaj su bile slaba dvojka...mislim....moja stara ih je dobila pa sam ja mislila bum i ja i niš user posted image

silvestrice fino na BO i uživaj u trudnoćiuser posted image

nama je bilo fino spavati, svi prozori otvoreni i uživancija....ručka imam od jučer tak da bum s klincima fino odspavala rundicu popodne user posted image
Perlice napravi blitvu ko špinat, malo pirea i jaje ili hrenovkica...čas posla...user posted image

user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 240
16.7.2015 9:26:00   
lidac0605
Fala Bogu još danas i ova glupa nagradna igra je gotova user posted image user posted image user posted image user posted image ,nestat će svi ovi anonimusi do iduće user posted image ...

Gruntam da skuham krastavce na čušpajz user posted image ne znam opće nemam inspiracije,idem sad prvo nekaj doručkovat,do sad sam dudala kavu user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 241
16.7.2015 10:12:33   
SpužvaBobica
Sve od jutra vrijedne user posted image . Jel i vi po noći morate na wc? Ja se ne sjećam kad sam uspjela noć odspavati u komadu. Već sad treniram za noći sa bebom hehe. Ja skuhala isto kus kus i sad sam mirna. Možda se odvažim malo pospremiti i onda odmaranje.

Inače ničime se ne mažem jer imam hrpu strija od puberteta i debljanja/mršavljenja. Imam onu dm kremu protiv strija ali često zaboravim na nju. Mislim da je sve to genetika i kako ti se potrefi, tako da svi ti skupi preparati sumnjam da pomognu.

Neposredna veza do poruke: 242
16.7.2015 10:14:57   
lidac0605
Spužvabobica,sretno sutra na pregledu user posted image Kad ideš,ujutro il popodne?

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 243
16.7.2015 10:23:05   
Zdenka1
Ja po noći idem bar jedanput na wc i to par sati nakon što legnem i čim ustanem prvo na wc user posted image . I ja imam strija od prije, pila sam neke hormonske tablete i naravno, udebljala sam se. Ali sam primjetila da već imam jednu na trbuhu, tako da vjerujem da ću ih dobiti hrpu sad u trusnoći. Sigurno je genetika i mi protiv toga ne možemo ništa.

Neposredna veza do poruke: 244
16.7.2015 10:48:53   
SpužvaBobica
grrr... natipkam cijelu poruku i onda me nešto izbaci...

Hvala lidac0605 imam sutra u 09:00h zakazan termin iako je rekla da cu morat cekati. Moj gin je na godisnjem pa im je sigurno guzva. Neznam kakav je ovaj gin, ali bitno samo da pogleda jel sve ok i da ja vidim svoje malo čudo :)

Što se strija tiče ja stvarno mislim da je to genetika, hrpa cura se žali da su koristile skupe kreme i ulja pa su na kraju svejedno popucale. To ili imas srece ili ne, ali sto su strije pored svega sto prolazimo za bebice jeli tako ? user posted image

Curke što mislite o kupanju u moru ili rijeci dok ste trudne. MM je sav isprepadan i govori da se nebi trebala kupati jer sto ako se nesto dogodi. Ali posto je trudnoca uredna (fala Bogu) neznam jel to moze sto utjecati? Možda samo noge umočim u rijeku za vikend, pitat cu i ginica sutra pa cemo vidjet. Iako mi je kad sam prije pitala gin rekao da smijemo sve, samo da bazene izbjegavam jer su puni šuge (bar ovi u mojoj okolici) pa ti sad budi pametan user posted image

(Odgovor članu Zdenka1)
Neposredna veza do poruke: 245
16.7.2015 11:02:04   
gorina
Oho, sve ste vec u pogonu user posted image

Ja ne volim dok spavam drzati upaljenu klimu, pa sam otvorila vrata sobe. Medjutim, noc je bas bila vruca i tesko je bilo spavati. U wc sam se ustala samo jednom, s tim da sam opet u 5 jer sam onda poslije isla u laboratorij vaditi krv i urin.

Sada vec dobro grije, a ja stavila kuhati juhu, mislim da cu i sama biti skuhana user posted image

I ja sam vec od debljanja prije dobila poneku striju tako da tko zna kako ce sve izgledati dalje.

SpuzvaBobica sretno na pregledu, uzivaj u promatranju svoje mrvice.

Sve mislim da ako je trudnoća uredna da ne škodi malo plivanja, a nećemo se kupati u nekom zagađenom području.

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 246
16.7.2015 11:21:14   
lidac0605
Spužvabobica,ja sam isto ko i tvoj muž fobičarka po pitanju kupanja i banjanja u trudnoći,vjerojatno pretjerujem,al ja ovo ljeto provodim na suhom,mene strah da ne bi nekaj pobrala user posted image

Kaj se tiče piškenja,bit će da se moja maternica izdigla jer sad idem 1-2x po noći piškit,donedavno sam se znala dizat po 6x u noći na wc cca svakih sat,sat i pol user posted image

ja još uvijek niš ne kuham...baš sam ljenguza user posted image

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 247
16.7.2015 11:23:37   
perlica55
Spožvabobica, uživaj na pregledu sutra user posted image
čekamo izvještaj....
Shvaćam da je za strije važna genetika, al želim se mazati
bezobzira na gene user posted image
MM i ja planiramo na more, pa je G reko da mogu slobodno, al na sunce niti
sekundu... Iz mora u hlad user posted image ... Na bezen ne smijem, zbog opasnosti
od bakterija, sklona sam ureaplazmi...
Jedino ne smijemo imati odnose, još koji tjedan, kako ne bi prokrvarila..

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 248
16.7.2015 12:28:40   
Zdenka1
SpužvaBobica javi nam se sutra.user posted image
A što se tiče kupanja ja bi radije u moru nego u rijeci. Ja imam Savu u blizini ali mi ne pada na pamet bućnuti se, na bazene ne bi jer kakve sam sreće vjerojatno bi nešto pokupila. Tako da očito ove god ništa od bućkanja.
Perlica pazi se i sve će biti ok, drži se uputa pa makar bilo teško.

Neposredna veza do poruke: 249
16.7.2015 13:13:18   
baby20
Oj zenske! Evo i mene!
Lidac možeš me zateferit na listu za pregled 24.7.
Meni gin dao zeleno svjetlo za kupanje u rijeci (Mreznici), jedino mi je napomenuo da nesmijem biti u mokrom(pustit kupaci da se susi na meni, nego se presvuc kad izidjem iz vode) da ne bi dobila kakvu upalu! Bazeni bas nisu pozeljni, ali tekucice... Zasto ne?!
Evo neki dan ste pisale o punjenim tikvicama i danasih ja idem probat napravit prvi put user posted image , nadam se da budu jestive user posted image javim vam rezultat!
Jucer smo imali krpice sa zeljem i mm mesinu i mogu rec da je prste lizal, a inace je rekao da on to ne jede! Hehehehe... Uzivajte user posted image user posted image user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Zdenka1)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!