|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
18.7.2015 10:19:04   
silvestrica
Dobro jutro drage trudnice...vidim da ste mi sve dobro osim što vam je vruće :-)
Ja sam danas kod mame i samo odmaram..Jedva čekam ponedjeljak i pregled kod G....znam da se neće baš nešto vidjeti ali opet ne mogu dočekati....

(Odgovor članu Zdenka1)
Neposredna veza do poruke: 276
18.7.2015 14:31:49   
baby20
Uh, uh evo mene... Kuhamo se ili pecemo, ne znam koji bi izraz bio prikladniji?! Grrr... Evo kod mene 39'C u hladu, kako je tek na suncu! Btw:moram se pohvalit, ali tikvice su bile prva liga! Rekla sam da vam proslijedim rezultat! Bas sam si ponosna user posted image
Jucer sam vadila krv i tako sam bila jako umorna , uzas, na kraju sam tek shvatila koliko sam ovisna o kavi, jer ju nisam popila odmah u jutro zbog vadjenja krvi! Sav taj umor i glavobolja su prosli tek nakon ispijene salice kave! user posted image . sad moram cekat pon da vidim nalaze i nadam se da zeljezo bude ok.! Zelim vam ugodan ostatak dana a ja sad gibam na kupanac user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu silvestrica)
Neposredna veza do poruke: 277
18.7.2015 15:12:39   
Silvach83
Drage trudnice,

jako sam uzbuđena jer sam napokon i ja trudna(ponovo)...friško sam saznala za trudnoću,kojih 5 dana max...
Imam jedno pitanje za vas: spletom okolnosti na 9dpo sam vadila krv,i tada su mi i betu radili i ispala je 6,67 i ginić kaže to on gleda kao trudnoću i poslao me vadit opet betu na 11dpo i bila je 26,76!! Jesu to normalne vrijednosti-mene jako strah da su premale jer sam u 1mj ove god izgubila bebu u 12ttuser posted image

sutra zovem ginića za pregled,jako sam sretna zbog trudnoće a opet tako u strahu jer sam izgubila bebu pa sad i na hladno pušem.. user posted image

Inače,ako sve bude ok termin bi bio 19.03...hope so user posted image

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 278
18.7.2015 15:52:45   
perlica55
Silvach dobro došla user posted image čestitam na user posted image
Beta je pozitivna i duplira se, sad, dal je mala il ne, nitko ne zna...
Ja bi je na tvom mjestu, svakako ponovila još koji put.. Sretnooo user posted image
Mislim da će ti G tek na betu veću od 1500 vidjeti samo gestacijsku vrećicu,
a prije tog, eventualno zadebljan endić...
Baby, za Boga milog kuda ćeš na + 40 user posted image Sačekaj da malo barem
prestane pržiti...

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Silvach83)
Neposredna veza do poruke: 279
18.7.2015 16:35:19   
lidac0605
Silvach,dobro došla!Slažem se s Perlicom,ja bi još betu izvadila i to u razmacima od 48 h...ovo bi bila ok vrijednost za 11 dpo.
Žao mi je zbog tvog gubitka user posted image ...jel znaš zašto je došlo do pobačaja,već tak na kraju prvog tromjesečja?

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 280
18.7.2015 20:13:50   
Silvach83
lidac0605, u pon namjeravam ponovo vadit betu al će proć tri dana od zadnjeg vađenja pošto sutra niti jedan labos ne radi user posted image

A sto se spontanog tiče-ništa konkretno mi nije rečeno,iako moj ginekolog pretpostavlja da je uzrok moja gadna upala sinusa popraćena iznimno visokom temp,10 dana prije spontanog,jer on tvrdi da jako visoka temp izaziva spontani u ranoj trudnoći al to je samo njegova pretpostavka...
Zato sam sada i u strahu da se opet ne ponovi tj nešto loše ne desi jer ovu bebu čekamo nepune tri godine ( s tim da imam curu od 6god)..user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 281
18.7.2015 21:18:22   
baby20
Ma perlice, kuhamo se i u kuci tako da nije prevelika razlika u temp, a do kupanca imamo 2min voznje autom! I mogu vam reci da je uza vodu osjecaj da je manja temp, nego kaj stvarno je i debela je hladovina(suma) pa stalno lagano propuhuje i barem ima zraka, a kuca nam je na brdu i hlada ni od kuda user posted image

Neposredna veza do poruke: 282
18.7.2015 21:23:13   
baby20
Eh dok sam natipkala poruku zaboravila sam ime nove članice, pa sad silvach dobro nam dosla i nadam se da se druzimo do 19.03. U mislima si i molitvama da sve bude ok.

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 283
19.7.2015 8:39:41   
lidac0605
Ola,trudnice user posted image

Ne znam kak je vama,al mene bu ova vrućina dotukla user posted image ...spavam katastofalno,u 6 sam već budna,a vidim ovoj agoniji se ni ne nazire kraj user posted image ...baš sam si jučer mislila-daj zamisli da sad po toj vrućini moraš rodit,pa režala bi već na sve oko sebe,pa krvarenje,saftanje u ulošcima,fujj...dobro da bu zima user posted image .Ovo mi je prva zimska beba,imam jednu jesensku,a ovo troje su proljeće-ljeto...

Silvach,držim fige sutra za betu!

Silvestrica,sretno sutra na pregledu user posted image

Perlica,kaj si skemijala sa željezom?

Kaj kuhate danas?Ja ću pizzu speć,to bu brzo gotovo...ubacim u pekač da mi zamijesi tijesto i čas posla user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 284
19.7.2015 10:43:12   
perlica55
Dan curke, ova vrućina me bude dotukla user posted image
Ustajala sam paliti klimu, pa bi me gušio zatvoren prostor, pa
sam otvrala pozor... Ma užas, MM je pop*****, u 3 jutros mi je sve po spisku,
da će ga uloviti propuh... Pa sam se prebacila u dnevnu i oko 5 kuhala
kavicu..
Lidac juče sam si u ljekarni kupila nekakav tonik od od voća s c vitaminom,
veli magistra da je super.. pa si uzimam 2 puta po 10 ml... Al od petka nisam bila
na wc-u user posted image
Upravo mi mama držala predavanje, tak da budem MM poslala po
portalak sirup da ne bude belaja... Pojedem kompot od suhog voća pred
spavanje, al niš ne pomaže...
Baš sam si bljak...
Za ručak imamo špagete i salsu...
Ostale curke, kak ste??? Zeza li kog probava???

Neposredna veza do poruke: 285
20.7.2015 10:32:10   
lidac0605
Pa dobro,di su moje zimske kolegice user posted image valjda sve skapavate od ove vrućine user posted image

Ja već obavila vrtić,Interspar,DM,platila neke račune i zatvorila se sad evo doma u svoju buksu i nema me više van user posted image user posted image .

Silvestrica,javi se nakon pregleda!user posted image

Silvach,nek bu beta ogromna user posted image .

Perlica,daj pij magnezij ak nejdeš na wc,ja ga se nakrkam (2 kapsule na dan od 250 mg) i tak me fino ujutro potjera,za ne povjerovat!A od viška ti ne može bit niš,eventualno se ukakiš user posted image a to bi to sad i dobro došlo user posted image .Još kad kreneš pit željezo,ufff...

Di ste ostale-Zdenka1,Spužvabobica,Gorina,Vilić zuba isto niš ne javlja novosti user posted image ...ajde,curke,sutra imamo i preglede vidim,javite se user posted image

Neposredna veza do poruke: 286
20.7.2015 10:51:40   
Zdenka1
Dan!

Malo smo se uljenile user posted image .

Evo ja jutro provodim na terasi, baš je ugodno jer ima nekakvog vjetrića. I naravno, jedem lubenicu user posted image .

Da, sutra idem na pregled, naručena sam u 13h, pa ako stignem kad dođem kući javim se kak je prošlo.

Danas za ručak meso od jučer tako da ne razmišljam šta danas praviti, a navečer smo pozvani kod prijatelja na večericu.user posted image

Neposredna veza do poruke: 287
20.7.2015 11:30:26   
perlica55
Evo druga user posted image  danas user posted image
Zdenka uživaj u pregledu i javi nam detalje user posted image
Silvach, čekamo tvoju betu user posted image
Lisac, evo sam si preko pauze uzela šumeći magnezij 375,
uzimam Folnu, Eutiroks, ne mogu gutati tablete, jer mi dođe za povratiti user posted image
Pokušati ću sa šumećim, iako danas moram uzeti portalak user posted image

(Odgovor članu Zdenka1)
Neposredna veza do poruke: 288
20.7.2015 11:36:39   
perlica55
drugi dio user posted image
Juče sam se potrudila skuhati nam ručak za gotovo
cijeli tjedan...
Mahune s junetinom x 2, punjene paprike x 2, i za danas
škampe na buzaru, stigli starcima frendovi iz Splita i donesli nam
svježe škampe između ostale fine morske ribice user posted image  
jao ima danas da papam dok ne puknem... user posted image
Na poslu sam pod klimom pa mi je za sada fino, budem se popodne
kuhala u stanu user posted image

Neposredna veza do poruke: 289
20.7.2015 12:41:41   
SpužvaBobica
Bok curke evo i mene sa "godisnjeg". Otisla sa sestrom na rijeku Unu i tamo bile za vikendi miliiiina! Uz vodu je tako lijepo osvjezavajuce uvijek ima nekog vjetrica i bas se da lijepo disati. Bas smo se fino opustile. Nisam se kupala ipak je strah od mozebitnih infekcija prevladao ali sam mocila noge sto je isto pomoglo i drzala se hlada sume cijelo vrijeme.

Isle smo i u Bosnu i tako sam malo skicala cijene. Iznenadih se za neke stvari. Recimo 10 tetra pelena u kompletu je 15km odnosno 60kn jel, a kod nas od 100kn pa nadalje a po kvaliteti su mi iste. Prenatal od natural wealtha je nekih 25kn jeftiniji nego kod nas. Bas sam tako malo skicala cijene i gledala sto ce mi trebati. Nego kad vi planirate poceti prikupljati tj kupovati stvarcice za bebu. Mene to sad tako privlaci ali jos se kontroliram hehe.

P.s. Za rucak juha od paradajza, peceno povrce u woku i cevapi uz to ;)

Neposredna veza do poruke: 290
20.7.2015 13:13:50   
silvestrica
Dobar dan drage moje...
Stigla s pregleda...kaže doktor trudna 5 tjedana,vidi se mala gestacijska...moram za 10 dana ponovo na pregled pa će me onda poslati na bolovanje...u međuvremenu izvaditi krv...sljedeći pregled 29.07.
Sad u hladovinu i odmaranje...ovo vani je prestrasno....

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 291
20.7.2015 13:21:51   
SpužvaBobica
Ceeeestitam silvestrica!!! Samo polako i bit ce sve super!!!

(Odgovor članu silvestrica)
Neposredna veza do poruke: 292
20.7.2015 13:26:01   
lidac0605
user posted image Silvestrica,super za pregled,nek je sve ok!Koji glupi doktor,mogo ti je odma dat bolovanje...

Spužvabobica,nek si se ti fino odmorila user posted image !Kod nas danas isto na repertoaru-čevapi user posted image

Još čekamo Silvachinu betu danas user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 20.7.2015 13:28:12 >

Neposredna veza do poruke: 293
20.7.2015 13:38:11   
Silvach83
Drage moje trudnice,

evo meni mog nalaza koji je 141 user posted image a u petak je bio 26.. nadam se da je ovo sada ispravno..
Danas popodne zovem svog ginića jer moram ovaj tj obavit pregled pošto putujem na more u petak i nema me tri il četiri tj pa da sam misrna da znam da se ugnijezdilo OK iako znam da ce samo GV vidit-al svejedno bit ću mirna..

Silvestrica super je to vijest,trudnoća ide svojim tokom i beba će rast..trudna si koji dan više od meneuser posted image
Perlice-kaj se tice željeza ja dok sam radila u ljekarni često sam znala trudnicama preporučit čisti sirup od željeza i šum vit c,15ml ubavit u otopljenu tbl..odlično se pokazalo-ja sad isto počela to uzimat jer mi je željezo 12 a znam da ce padat zbog bebe...

eto trudnice moje,baš sam sretna sa ovom betom danas user posted image

Neposredna veza do poruke: 294
20.7.2015 13:46:07   
lidac0605
Silvach,beta je super narasla user posted image user posted image ,čestitam!!!

Ne želim te razočarat,al teško da će se vidjet kaj osim zadebljanog endometrija,meni je gin reko da mora beta bi bar 1500-2500 da bi se nekaj vidlo u maternici...moja je bila 18 dpo 1248 i nije se vidlo niš osim debele sluznice...
Svejedno eto nama još jedne zimske mamice!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 295
20.7.2015 14:07:01   
perlica55
Silvach i slivestrica user posted image  user posted image  za lijepe vijesti user posted image
Ja sada uzimam tonik Floradix, tak da niš drugo neću kombinirati,
budem vidjela kak će mi to djelovati... Svejedno hvala na savjetu

Neposredna veza do poruke: 296
20.7.2015 18:04:46   
gorina
Lidac evo me. Ma ne da mi se ni citati ni pisati, vise smo dosadne, ali stvarno je prevruce, ajde barem sada nemamo velike trbuhe.

Silvach i Silvestrica drago mi je da su pregledi prosli dobro, nek se bebe dalje lijepo razvijaju. user posted image

Zdenka sretno na pregledu sutra, javi kako je bilo, mozda ti mala mrvica i mahne. user posted image

Perlice svaka cast sto si skuhala toliko hrane, sad si mirna par dana, jedan dan si se skuhala za cijelj tjedan i sad lijepo samo mozes podgrijavati. Nadam se da ce se i zeljezo malo popraviti. Kad cete ici na odmor sto su vam roditelji poklonili?

SpuzvaBobica nek si se ti nama malo odmorila, iskoristi tako kad god mozes. A kakoje meni granica blizu znam i sama kako se u BIH moze svasta naci jeftinije. Tako da ja tamo kupimsto god mogu.

Ja jutros bila malo na kavici s kolegama. Inace mi se nista ne da raditi, mislim da nisam nikad ovoliko odmarala. Najgore mi je sto mi se nista ne jede, imam osjecaj da mi je zeludac stalno pun i ne treba mi hrana. Ali ako dugo nista ne pojedem pocne mi se mantati pa na silu ubacim zalogaj usta. Nadam se samo da bebica nije gladna.

Neposredna veza do poruke: 297
20.7.2015 18:46:51   
Zdenka1
Čestitam slivestrica user posted image ! Brzo će slijedeći pregled.

Silvach bravo za betu, sve će biti super! user posted image

Perlica a kakav je to tonik, iskreno nisam nikad čula pa pitam?

SpužvaBobica na Uni je prekrasno, malo ti i zavidim. U Bosni je sigurno jeftinije, ima tamo i DM u kojem su niže cijene nego kod nas.

I da Vam se pohvalim, od podneva grlim školjku i tek sad nemam šta povratiti. Ne znam šta mi je danas, sve sam povratila od doručka pa do ručka. Grozno user posted image

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 298
20.7.2015 21:07:12   
perlica55
http://www.dietpharm.hr/floradix-p479
Zdenka evo link, pa si ptočitaj, budući pojma nemam kak objasniti kaj uzimam user posted image
Gorina, na more planiramo 31.7. krenuti, ako bude sa starcima sve ok..
Kad god negdje planiramo putovati, netko završi u KBC-u... Tak da bi iskreno,
najviše voljela ostati doma...
Pozdrav svima, idem s MM prošetati, iako mislim da je vani i dalje pakao...

< Poruku je uredio perlica55 -- 20.7.2015 21:10:22 >

(Odgovor članu Zdenka1)
Neposredna veza do poruke: 299
21.7.2015 7:55:12   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image SRPANJ user posted image

Zdenka1 - utorak,21.07.

Jezic123 - srijeda,22.07.

baby20 - petak,24.07.

user posted image KOLOVOZ user posted image

perlica55 - 10.08.

lidac0605 - 14.08.

Kazimira - 18.08.

gorina - 21.08.

Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!