kisica
|
Nadam se – nikad neznaš. Kažem meni je to jedini zajednički simptom trudnoća bio. Zato kad me uhvatilo znala sam o čem se radi Ništa,, brojimo ova 3 dana, pa ćemo vidjeti. Ali meni se čini da uz riječi tvoje mame nema šanse da nije to to. Inače meni je ročkas, 11og . Sad vidim i da bi radila testić ranije, pa ako budeš sretnoooooo. Bucika – naravno da ćeš dobiti tu bitku. Samo ti kreni sa nečime, a mi čemo te bodriti i bit će to sve oke. Ja ti sad ne radim, na bolovanju sam od nekih 9 tt. Inače sam radila prije prve trudnoće kod istog šefa, ali baš u birtiji. Nakon porodiljnog se nisam htjela vratiti tamo, a drugog posla kod nas nema. Mali grad, a ovo što imamo to sve ide preko neke veze koju ja nemam naravno. I onda se dogodilo da je kod tog šefa, ali u malom mirnom kafiću baš u centru gdje su stalni gosti djevojka koja je došla prije mjenjat mene (kad sam išla na porodiljni prije 4 godine) slomila nogu, i njemu je preko noći trebala zamjena. I tak sam ti ja njega nazvala da ako nema koga, budem ja to odradila, i na kraju je druga konobarica dobila otkaz i ja sam ti ostala godinu i 4 mj.raditi Meni osobno super, gosti uvijek isti, napamet znaš što piju, pristojni, više-manje gradska gospoda, plaća 3000 kuna (najviša konobarska kod nas) + prijava+ božičnica. Kafić mali, kad nema terase unutra stane cca 10tak gostiju. I sad eto, opet na bolovanju, pa porodiljni, a onda ćemo vidjeti. Vidim da tvoje menge nema još uvijek, temp.nisi mjerila, ma mene baš kopka da sad kad ne očekuješ da bi bila trudna nije to u pitanju. Katarina – navijamo da ne dođeeeeee! Cosak – baš mi je žao ako dolazi glupača. Ali ajde bueš riješila to što imaš, pa ćemo dalje navijat skupa. Perlice moja ja sam ti tu. Ustala malo kasnije, pa nastavila sa tom robicom koju spremam ove dane dok je lijepo. Onda počela razmišljat o ručku, kako mm radi do 19 za njega mi je uvijek nekako rano u podne raditi jesti, a i on je mesojed teški, a meni daj sve osim mesa. Ludnica..i tak sam ti na kraju došla na ideju da ću sebi raditi pitu od krumpira, a njemu meso u umaku i pire+juha, i nekako oko toga svega mi je došla mama u goste pa se malo zadržala, i eto. Uspjela pokupiti veš, ispeglat ga, i stigao mm. Večerao sa malim, i onda hrpa suđa, i sad eto sjela da vidim što ima. Nadam se da sve ovo što osječaš najavljuje plusić, a ne mengu. Pinky nam opet nema, čini mi se da je kod nje vikendom odmor od RR. A baš nekako fali, ona i njezini smajlići koji nas sve grle. Ostale curke pišite nam kako ste, što ima kod vas?