|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje listopad 2013.
26.10.2013 2:01:22   
Farah 00
cecilija zaista mi je zaouser posted image user posted image . Nadam se da tvoja tuga nece dugo trajati, i da ces uskoro biti trudna bez ikakvih komplikacija user posted image user posted image

Snjeguljica sretno sa akcijom, pokrijte sve plodne dane i aBd da iduci mjesec ugledas user posted image user posted image

anaxx iskrene cestitke za trudnocu, neka bude predivnih skolskih user posted image user posted image

Bucika ne znam je si li radila hormone i jesu li oni u redu, obzirom da i oni mogu uzrokovati debljanje. Zaista mozes provjeriti prolaktin, obzirom da je i moja rodica zbog njega imala visak kilograma
Ako su hormoni u redu, mislim da ti ne trebaju nikakve dijete, jer to je iscpljujuce, mukotrpno i vise se od pola vrati. Treba promjeniti ishtranu da to bude nacin zivota, i naravno ako ne mozes vjezbati, onda setaj, to svakako razbistrava i misli i otklanja stres. user posted image
ja svakako mislim da tvoja kilaza nije smetnja za trudnocu, i da ces ti nama, kao i druge trudilice uskoro aBd biti user posted image

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 951
   [Brisano sporočilo]
26.10.2013 8:17:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Farah 00)
  Neposredna veza do poruke: 952
26.10.2013 9:02:37   
perlica55
Cecilia draga, vjeruj svojoj G... Al je fino
upozori da želiš sve znati, nek ne koristi
papir za uljepšavanje... Budeš draga napravila
a- cintezu i budeš točno znala kakvo je
stanje.. Mislim da je to jedina pouzdana
pretraga.. Vjerujem da će biti sve dobro user posted image
p.s. Vrag odnio net i čačkanje ...
Fiona draga, joj vjerujem da ti je teško user posted image
al glavu gore!!!
Snjeguljice user posted image user posted image za akciju!!
Mene od jutros boli trbuh, sva sam napuhnuta i
nervozna... Bojim se da me hvata moj
klasični PMS user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 953
   [Brisano sporočilo]
26.10.2013 10:57:10   
Brisani uporabnik
  Neposredna veza do poruke: 954
26.10.2013 11:06:24   
Fiona0802
Hvala cure! user posted image user posted image user posted image
Perlice draga, išššššš user posted image !

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

Neposredna veza do poruke: 955
   [Brisano sporočilo]
26.10.2013 11:08:34   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 956
26.10.2013 11:14:21   
Fiona0802
Malo nas Ćošak i Bucika drže na laganoj vatri...

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

Neposredna veza do poruke: 957
26.10.2013 11:14:55   
cecilija
Dan svima!
Evo mene, dobro sam...idem u nove pobjede,prebrodit cemo mi sve, jake smo! user posted image

Idem u novi, šesti krug, samo neznam kako da sada racunam cikluse..ma ionako idem ginekologu sad u srijedu, pa cu vidjeti sto ce mi reci i kako dalje...opet sam bila u vinogradskoj, dijagnoza- biokemijska. blastocista se nije uspijela implantirati,otuda smedi iscjedak,a s krvarenjem se maternica procistila od trudnoće i ostalog...jos su mi rekli,da sam to mogla predpostaviti po sluzi u smedem iscjedku, to je ovojnica zida endometrija...a bas sam negdje napisala da mi je cudna, gumena,čvršća sluz...user posted image ...ah, nije ni bitno..ali mozda nekome pomogne za buduće...

Hvala sto ste uz mene, ako nista drugo, bas mi je lijepo druzit se ovdje s vama..user posted image

Svim trudilicama koje su u igri jos ovaj mjesec zelim svu srecu da user posted image ne dođe nikako!!!
Pinky, jos cu ti reci kada da me zapises za studeni... saljem vam user posted image

Bucika,cosak?? user posted image

Neposredna veza do poruke: 958
26.10.2013 11:37:03   
Bucika001
aaaaaaaaaaaa napisem cijelu citabiu i kaze da mi je isteklo vrijeme user posted image user posted image

kisica draga to je neka vrsta akupunkture? nisam nikada cula za to...iako ja sada nemam love nikako k svemu mi se jos i auto pokvario..koji baksuz...user posted image
ja sam ti oduvijek jaka,doktorica mi je rkla da imam jake kosti,a buknula sam kada sam sa 17 godina pocela trositi kontracepciju...sada sam na najvisoj kilazi i zelim je se rijesiti,smeta me..
cula sam za tu ginekologicu..ja sam ti kod Borica,nisam bas nesta zadovoljna,ali nitko ne prima pacijente da se prebacim...svi jako hvale Valenticku,ali ona nikako ne prima pacijente..

eternity i farah drage,nisam znala da bi to moglo biti to,hvala vam od srca drage moje,morat cu to provjeriti!!hvala Bogu da imam vas koje me ne osuduju,imam se gdje ispucat..

anaxx draga imam osjecaj da bi ti trebala vikati vi..user posted image nemoj negativno razmisljati,samo mozes bebici nastetiti,odi na aminocintezu pa ces vidjeti sto ce biti,ali ja vjerujem da ces ti dobiti jos jednu divnu,zdravu bebicu!!ljubim te!!

Fiona mila,znam kako ti je,ja sam saznala za bivsega s kojim sam bila tri godine da ce postati tata...a sa mnom je to isto htjeo i hvala Bogu da nismo..on nema dvije zdrave u glavi pa eto vidis..znam za jedan slucaj gdje je par bio u braku godinama pa nis mogli dobiti bebeu..na kraju su se rastali(ne radi bebe)..ona se preudala i ostala trudna...sve ti to ima svoje,svima nam je put zapisan u zvidjezdama,,,stoga ne brini i ti i tvoj dragi ctete dobiti svog malog andela,a ja drzim fige da tobude sto prije!!

prelice mila ne zelimo tu glupu user posted image kod tebe...

bella draga hvala ti na rijecima podrske!!

cecilija,samo se opusti,vidis da mozes,a ovo je vjerovatno bila neka prirodna eliminacija...doci ce uskoro tvojauser posted image user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 959
26.10.2013 11:47:16   
Bucika001
mene je jutos na testu docekla ne blijedaaaaaa testna crta...e sada,to je traka sa e bay-a...vi koje ih imate znate kakve su...iznad one linije max,one imaju neku spuzvicu koja je prlijepljena preko testa..tocno na spoju nje i trake se pojavila ta crtica....e sada,ja vam ne znam jel to je bas ta testna linija,ali i ako je nebi li ona vec trebala biti tamna s obzirom na to koliko mi kasni?a i tempica mi nije bas neka bila..user posted image

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 960
26.10.2013 12:46:06   
perlica55
Bucika draga meni su ti štapići/testići
ok. Par puta sam ih piškila i uvijek je bila
samo jedna crta..
Budući ti je BT čudna ovaj mjesec, ne
znaš kad je bila O, pričekaj dan/dva pa
ponovi test prvim jutarnjim urinom!!
Javim vam moje simptome, za sada kak sam
jutros pisala...

Neposredna veza do poruke: 961
   [Brisano sporočilo]
26.10.2013 13:17:31   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu perlica55)
  Neposredna veza do poruke: 962
26.10.2013 13:36:20   
pepeljuga
Anaxuser posted image

Ostalima držim fige da sto prije ugledaju velike plusice😘

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 963
26.10.2013 13:55:38   
Bucika001
druge mi nema,pricekat cu pa cu vidjeti sta je..

perlice,katarina drzim fige da su to ipak ''lazni'' bolovi..

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 964
26.10.2013 17:16:07   
kisica
Fiona – to što tvoj bivši sada čeka djete, nemoj da tebe opterečuje. U neke osobne stvari vašeg odnosa ja ulazila nebi, ali vjerujem da je on bivši sa razlogom. Malo je glupavo da da se dijete dogodi onome tko nije nikako bio spreman, a ti čekaš spremna i nikako dobiti taj plusić. Ali nema veze, ti sad uz sebe imaš svog muškarca, onog koji djeli sa tobom iste želje, i nemoj nam biti tužna, jer će i tebe posjetiti roda kad-tad.
Perlice ja se nadam da ovo nikako nije pms, nema šanse. Mislim ovaj mjesec tako lijepo ide kod tebe. Gle tempicu, ode još više gore. Ne se brinuti.
Cecilija draga moja, jako mi je žao zbog ovoga, ali vidim da ti hrabro ideš dalje i iskreno jako me veseli to. Svakako javi što si kod dr.riješila, i kad možemo očekivat iduću mengu tako da navijamo ponovo da ne dođe.
Bucika moja ako se ne varam akupunkturom se nešto vadi iz tjela, ovdje ti se ništa ne vadi nego imaju te neke iglice kojima te pikaju, nema krvi, ni ičega. To je takva neka terapija. Svakako ima načina, jer kad nešto moramo onda to ide. Ja sad nebi rekla da imam viška, jer evo prije trudnoće sam imala na 162 cm, 55 kg (do ove kilaže me dovela moja psiha nakon gubitka bebice). Ali npr. Prvog sina sam začela sa 60 kg, u trudnoći sam ti dobila 9, nakon poroda ostala na 60. Onda sam dobila strašnu upalu žući i svega uz to i pala na 49 jer nisam smjela, ali nakon tog kad sam počela u 10 dana sam došla na 67 kg. Kile su nam pravi vrag.
Katarina – nikakve bolove ne spominjat. Treba nam netko da se lista popravi.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 965
26.10.2013 17:48:33   
bebac24
cure evo i mene:-) hah sad cu bit kao i druge pa rec da se mene niko ne sjeti hahaha:-) salim se :-) cecilija draga jako jako mi je zao ali zivot ide dalje i samo hrabro naprijed:-) drugima zelim puno srece:-) e sad.. ja sam vam danas pocela sa treninzima i desilo mi se nesto sta nikad nije.. otrcali smo 8 puta duzno po igralistu malo se istezali i poceli sa vjezbama kad se meni tako pocelo povracat sts NIKAD U ZIVOTU NIJE i nisam smjela nastavit..bas mi je bio bed a stare zene tamo bez problema.. uff i neznam sta da mislim rekli treneri da zato sta nisam doruckovala i da mi je pao secer a inace mi je ispod granice.. eto cudno nesto se desilo..

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 966
26.10.2013 18:28:21   
kisica
bebac a zašto tebe nema na listi..ti si bila na početku mjeseca pa je došla user posted image ?
Kad trebaš dobiti opet?

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 967
26.10.2013 18:48:17   
bebac24
kisica da dobila sam 10 i trebam odprilike 5.11 ne dobit :-)

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 968
26.10.2013 19:57:59   
kisica
Onda dabogda ne dobilauser posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 969
26.10.2013 21:38:33   
eternity
drage moje samo da vam pošaljem malo pozitivnih vibracijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 970
   [Brisano sporočilo]
26.10.2013 21:47:44   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu eternity)
  Neposredna veza do poruke: 971
27.10.2013 0:22:49   
daxy
bucika to nije testna linija. Znam točno na šta misliš, ja sam vidila tu tanku crticu na svakoj LH trakici i svakom testu šta sam dobila gratis uz te trakice.
Draga,ja bih volila da si nastavila mjerit BT jer bi onda znali jesi li i kada imala O. Ovako ne znamo ništa. Po ovom šta vidim na grafu ja bih rekla da nisi ovulirala...

katarina treba bar 3 ciklusa redovito mjerit tempicu da bi se upoznali s BT i kako se baš tvoja ponaša,svaka je drugačija.. . Zašto si odustala? user posted image
Ja mislim da bi ti tempica skočila poslije ovog pada i da bi ti FF lijepo označio O. Bez obzira što ti je tempica visoka prvi dio ciklusa,ovaj pad se iz aviona vidi,a vidio bi se i rast,sigurna sam. I FF označi O tek nakon 3 dana povišene temperature poslije O. Ti si prestala mjerit kad je bilo najvažnije. user posted image

bebac user posted image user posted image dobrodošla natrag! Malo si nas zaboravila? user posted image

Joj curke,ja sam iscrpljena zadnjih tjedan dana. Jutos mi je toplomjer bio u ustima pola sata. user posted image user posted image
Malo smo se zbližavali. user posted image Al zato je akcija počela! user posted image user posted image
Već sam se poželila. user posted image I već dižem nogice,jer moja O može od 12 DC do 20 DC. Moram pazit da ju ne fulamo. user posted image
Pokušat ću se uskladit ovaj tjedan s dr.G. Ona ima glupo radno vrime,a ja još gluplje pa je to malo zeznuto. Još moram doć ujutro zbog briseva jer laboratorij samo tad radi. Dat ću sve od sebe...user posted image

Želim vam laku noć. user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 972
27.10.2013 8:38:50   
nadamse
Dobro jutro drage moje trudilice i trudnice!
Cecilija, žao mi je. drži se, idemo u nove pobjede user posted image
Ika sretan ti rođendan, oprosti što kasnim ali za dobre želje nikad nije prekasno. neka ti Bog podari ono što željno iščekuješ user posted image
Anaxx iskrene čestitke, želim ti ugodnu trudnoću. nemoj se puno opterećivati, sve će biti ok. user posted image
E drage moje ja vam odbrojavam još par dana do user posted image ... nemam baš nekih simptoma, jedino zadnjih tjedan dana svaku večer imam žgaravicu. i puno pišam. inače imam iscjedak prije M sada ga nema, bio je poslije O i netragom nestao.user posted image  imala sam neke grčeve i oni su prestali. mučnine nemam, implantacijsko nisam primjetila.  cice me bole za pouser posted image . ali sam svjesna toga da je to neki predznak vještice. osim žgaravice, ali ne znam. inače sam spavalica i obožavam nanat, ali sad mi je to pojačano nekako. kava i cigareta mi neidu baš u zadnje vrijeme. ne želim se puno nadat da opet ne ostanem tužna i razočarana. što bude bit će, sve je u Božjim rukama.  i da, mama me prekjučer pogledala i rekla mi da sam sigurno trudna jer da mi lice izgleda drugačije. user posted image  
puuuuno user posted image user posted image  vam želim user posted image

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 973
27.10.2013 8:42:25   
perlica55
Jutro curke user posted image
Bebec draga, nek si s nama user posted image
Kak si? Jesi radila nekakve pretrage ponovno?
Što ti kaže Dr?
Bucika, kakvo je danas stanje?
Katy kod tebe?
Daxy draga user posted image user posted image za akciju,
ak ti je skroz stala menga, odi odmah
napraviti briseve i papu!!
Kod mene stanje isto kao jučer user posted image
trbuh me povremeno boli i živci mi
skakuću user posted image tak mi je uvijek
nekoliko dana prije user posted image
Ja čekam, ak ne dođe za 4 dana, budem piškila
testić..

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 974
27.10.2013 9:50:35   
nelly.
Cure evo da se i ja javim.. mene pocelo boluckati sto znaci da stize... nisam se javljala al vas citam svaki dan!!!!

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!