kisica
|
Daxy – slažem se sa tobom, nikako se to nemože znati, ali eto meni je nekako nepojmljivo da kraj svega drugoga nekoga može kočiti baš to. Ja uopće neznam što bi joj savjetovala. Bucika – nemoj se ljutit samo, ali zanima me jesi li ti možda čula za one neke kure pikanja sa kojima se gube kile? Cijena im nije baš mala, oko 200 kuna jedan tretman, ali evo ja ti mogu garantirati da je to uspješno. Imam kod sebe ženu koja je imala 130 kg, probala sve moguće kave i dijete i ništa, nakon toga, ima oko 80 kg i ni grama vratila nije. Druga je imala oko 90, isto je izgubila oko 30 kg – ta je pak počela dosta jesti kasnije i vratila je nešto, ali ne sve. Čak je i moja frizerka išla i isto je izgubila 10 kg, ali ona nije ni imala baš previše. Išle su u Zagreb na to, jednom tjedno, nekih 2 mj. U principu nije to baš jeftino, ali kažem kod ovih za koje ja znam da su išle, stvarno je bilo djelotvorno. Druga stvar, moja sestra ti ima 16 godina i 93 kg..da, da…16 godina. Bila je 3 mjeseca na UN dijeti sa mamom, i skinula 15 kg. Tako da i to djeluje. Neznam, što si sve probala? Ja sam ti u Glini, dr. je Sanja Štingl Vlašić, radi ti područje Gline i Topuskog. A u Sisku sam bila pvt već par puta kod Matoca, i isto je bio prema meni odličan. Anaxx – draga pa od srca ti čestitam. Jako mi je drago da ste dobili plusić. Pa čemu šutiš..ajme..divna vijest. Pusti godine, pusti sve..postat ćeš mama. Cosak- a šta ti čekaš sa tim piškenjem? Nas to izludi već čekanje, a vjerujem i tebe. Pa daj pišni testić da znamo što je. Nije to malo kašnjenje. Može? Snjeguljice - super za akciju, i pavanje Eme. Katarina, nelly, Jasmina, eternity, nadamse, winkica – kako je kod vas stanje? Perlice – kako si ti?