Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 13:01:25
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Podsjetnik na listu. Opa, imamo puuuno datuma koju su nam blizu. Navijam za puuuuno plusića! Trudilice: cecilija - 12.10. - ponosna PinkyFunkyBirdy - 15.10. daxy - 17.10. malena 35 - 17.10. Marti83 - 18.10. Bucika001 - 19.10. mali andeo - 19.10. cosak - 20.10. lelaluna - 22.10. Farah 00 - 22.10. ikaaa - 25.10. *Katarina* - 28.10. nelly. - 28.10. winkica - 28.10. Jasmina19 - 29.10. nadamse - 30.10. perlica55 - 31.10.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 14:08:53
|
|
|
|
daxy
|
Ajme liste kolika je,a već je 16.10! Evo dogovor,ako BT ostane visoka u petak piškim test. Ako padne,nema smisla,jel tako? Hvala vam na potpori. Najbolje ste!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 14:48:35
|
|
|
|
ikaaa
|
ajme pinky moja ja se držim ako je na testu bilo kakva crtica vidljiva i ako su po mogućnosti dvije crtice vidljive bebica je tu.... a i beta je tu...stoga draga moja ti si nam trudnica ali držim ti figice za petak za duplu betu.... pinky daxy ma ti si nam .... jedva čekam petak sa super vijestima.... držim figice... daxy a ja sam vam drage moje sva u strahu zbog petka, .... grudi, tj bradavice me peckaju, užasno , stalno mi je glupa slina u ustima, mislim stalno mi se sakuplja, i od toga mi dolazi malo muka, a povratit ne mogu..... i na kraju sve me dole boli, grči, nekad tako zaboli kao da me je nožem probolo.... malo na lijevu pa malo na desnu pa malo po sredini.... joj luda sam već... hvala vam drage moje što ste uz mene..... jako ste mi velika potpora... pinky, daxy, perlice, tintin, anaxx, jasmina, glagla, winkice, lili, cecilija, ma svima vam šaljem veliki i hvala vam puno curke na lijepim riječima i što mislite na mene..... DIVNE STE a sad za sve koje vjerno i sa nestrpljenjem čekaju petak....pjesma....http://www.youtube.com/watch?v=IzJUSZMe7w4 i za visoke bete
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 14:49:25
|
|
|
|
ikaaa
|
i narvno nije mi uspjela pjesmica ali nema veze..... navijam za visoke bete.....
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 14:51:50
|
|
|
|
cecilija
|
Pozdrav! Pinky, ma ti si trudna! Ne kuzim se puno u betu, nikad to nisam vadila,ali po tim testićima i simptomima, ja vjerujem da stvarno jesi! Nestrpljivo iscekujemo petak.. Ja jos uvijek nisam nikome rekla, pa ni muzu, iako vristim u sebi i jedva zadrzavam.. U biti rekla sam jedino sestri koja je takoder trudna, evo 8 tj.. Od simptoma jedino ucestalo mokrenje, danas mi je i napeto dolje malo kao pred mengu, a i primjetila sam danas opet smedi iscjedak,vrlo malo...nakon stanke od 2 dana... ... valjda zaostatak... E da, ako se pitate zasto jos nisam rekla mm, to je zato jer ce odmah zivkat cijelu svoju rodbinu,a ja nisam spremna za taj show... .. (negativne rekcije..) znam reci cete "bas te briga", ali shvatite me, nije mi svejedno.. no to je za drugu temu, pa necu ovdje o tome... Ovdje samo neka je puno dobrih vibrica i pozitivnih plusiča!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 15:35:19
|
|
|
|
kisica
|
Draga naša Cecilija, potpuno te shvaćam i znam kako je to kad ipak želiš da neznaju odmah za veselu vijest. Opet s druge strane, vjerovatno pitanje tm bit će kad si saznala, pa se možda malo i naljuti jer si krila to od njega. U svakom slučaju, ako je već takav tip da bi odmah zivkao sve okolo, reci mu kad budeš spremna. Ja sam svom mužu rekla odmah da neželim da govorio ikome, pa čak ni svojima, i zaista se držao toga. U svakom slučaju pusa za vas dvoje (bebicu i tebe). Meni se čini Ika naša da su neki simptomi, i da si ti ovaj mjesec definitivno . Čekamo samo petak da nam se to potvrdi. Daxy - ja ti baš po tim BT neznam ništa, ali svakako držim palčeve da ostane onda takva kakva treba biti da bi piškila i da dobiješ Lista nam je ogromna, i sve neki skori datumi. Malena, Marti kako ste vi? Ima kod vas nekih promjena?
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 15:36:28
|
|
|
|
Xena_1
|
Cecilija kako super, di ces bolje partije za trudnocu od sekice, joj bravo za vas dvije! Pa reci muzu da nije pametno zvati i govoriti prije 12 tjedana, pa nek procita koji clanak na netu i neka stisne zube. Pinky moja ma bravo ti si nam isto , sve to bude ok i baci te testice, ima za 15-ak kn u ljekarni trakica i odma pokaze. Samo se zamaras nepotrebno s ocitavanjem. Uh kako mi je laknulo kad si napisala betu. Ja je nisam vadila ali to je to. Ikaa, daxy samo hrabro. Grlim vas i jedva cekam
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 15:41:30
|
|
|
|
Safobi
|
Za pocetak da cestitam Ceciliji na plusicu... A onda i da kazem pokoju rijec Pinky i Ikii, ma bit ce drage moje beta u petak prava, kakva treba bit za jednu trudnicu, od srca se nadam i da ce daxy imat pozitivan testic vec u petak. A sad malo i o meni, na kraju nisam u ponedjeljak isla kod ginicke jer sam zakljucila da u utorak, odnosno jucer trebam dobit. Tako je i bilo. Samo sto me napala neka viroza jucer tako da sam jucer uz temperaturu 39,5, proliv i povracanje jos i mengu dobila :/. Nalaze sa VV jos nismo dobili, danas sam ih zvala i ne javlja mi se nitko . Bas sam ljuta. I onda jos od 13 sati zovem svoju ginicku da se narucim za Papu i pregled i ne javlja mi se, tako da cu opet malo protegnut nogice i odsetat do nje. Valjda ce mi bar nekaj poc od ruke. Pozdrav i zagrljaj svim trudnicama i trudilicama
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 16:22:51
|
|
|
|
Marti83
|
Evo mene na pauzi pa da se kratko javim.Imam puno posla pa sam sva u nekoj strci.... Prestalo me boliti u jajnicima,leđa su danas ok.Čekam još ta 2 dana pa ćemo vidjeti....
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 17:00:27
|
|
|
|
cecilija
|
hej! kisica, vjerujem da me shvaćaš, bez brige, neću to dugo tajiti muzu, cekam neki pravi romantični trenutak da mu kazem da ce jos jednom biti tata! Poznavajući ga, znam da on nebi mogao to drzati u sebi pa bi od sreće svima javio iako sam zna da mu nitko (od njegovih) nece s radošću cestitat...sveki je kod druge tr. pala u depresiju, ajme, sto ce ovaj put biti...ma nije bitno- tema za sebe... Xena- pravo kazes, seka i ja trudne u isto vrijeme,... .. a da nas vidite, mlađa je a svi misle da smo blizanke koliko si slicimo... ..sad jos s trbusima...heheh kad sam joj rekla, zagrlila me i oko 3 min smo skakale od srece...pravi emocionalni trenutak! Daxy, i tebi zelim veliki plus u petak!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 17:12:55
|
|
|
|
winkica
|
draga Pinky imala si implantacijsko krvarenje i to nedavno.mila pa nije ni beta mogla biti veća.vjeruj mi., ja sam uvjerena da je tvoja beta skroz u redu.ja se sjećam svoje kemijske t. nakon 4 dana crtica se isto vidjela slabo.sigurna sam da je sve u redu 200 %. nema veze što je 15 dpo kasno je bila implantacija. Pinky vjeruj mi...volim te puno i čestitke milo moje sretna sam zbog tebe,i više nego sretna..pišem sa mobitela pa ti ne mogu staviti hrpu smajlica Ja vam kažem da imam dobar osjećaj za ovaj mjesec..to sam još napisala prije cecilijinog i tvog Pinky pozitivnog testica.. Sad ce daxy isto pisnuti poz test Pinky moj datum je ipak 30.10
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 17:13:14
|
|
|
|
andydea
|
Cecilija ,mi smo rekli sveki prije par dana..i poludila je...ma mislim kaj ju briga...pa ne hrani mi , ne odgaja,ne oblači ona moju djecu..uf..rekla nam je da smo nezreli i neodgovorni...hallo???...a mi već 3.dječice iz sebe i iskustva sa svime ... Ma briga te...moja mene trenutno izbjegava..ni ne pita kako sam...i nije me briga, imam divnog muža i curke koje mi puno pomažu...Da vidite samo kako se curke igraju sa Di-predivni su, smiju se ,veselje u cijeloj kući..a kod nje mora biti sve u tišini i po ps-u...ma užas...umjesto da je sretna.. Cecilija kad ideš na pregled?Prebaci nam se na trudnoću Daxy, Ikaa i Pinky trudnice moje...i vas čekamo na trudnoći...i nije me briga kaj već ulazite u ljeto sa terminom...ajme u petak bum se napila .....presretna sam Jasmina, snjeguljice, Lili, Winkice, Katy,Perlice...i sve koje sam zaboravila..želim da nastavite niz i da ovaj mjesec do kraja punite
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 17:19:45
|
|
|
|
kisica
|
Ma Cecilija - gle, da ti kažem ne obaziri se, znam da je to nemoguće. Ali jesi ti sretna? Jesi! To je bila vaša želja, i nitko je nema pravo kvariti. Ti češ za 9 mj.imati u rukama jedno malo predivno čudo, a svi oni nezadovoljni jedan veliki šipak. Ma ljubim te.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 17:37:20
|
|
|
|
cecilija
|
IZVORNA PORUKA: kisica Ma Cecilija - gle, da ti kažem ne obaziri se, znam da je to nemoguće. Ali jesi ti sretna? Jesi! To je bila vaša želja, i nitko je nema pravo kvariti. Ti češ za 9 mj.imati u rukama jedno malo predivno čudo, a svi oni nezadovoljni jedan veliki šipak. Ma ljubim te. Bas sam se nasmijala na ovo zadnje! imas pravo- ja sam sretna! Andy, uf! znam kako ti je, to isto i mene ceka...fala na podrsci! Puse svima!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 18:44:43
|
|
|
|
kisica
|
Perlice moja, a gdje si mi ti? Jel kod tebe i večeras akcija?
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 20:07:42
|
|
|
|
perlica55
|
Evo meee, malo sam šopingirala Kupila sam si tenisice i trenirku, baš sam sretna Iskreno se nadam da bude akcija večeras G mi je rekao da čuvamo spermiće do O. Al budući ja ne znam kad mi je točno O, jer ne idem na F-metriju, ne smijem riskirati, ne?! Mislim kaj će mi kamion progresivno pokretnih ak mi prođe O... MM i ja se nadamo da će biti barem jedan maratonac ovaj mjesec
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 20:11:53
|
|
|
|
kisica
|
Perlica - onda navalite večeras
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 20:13:40
|
|
|
|
glagla
|
Stvarno je lista jako dobro počela...jedva čekam petak daxy . Cecilija da ti kažem, ja sam se isto tako bojala reć svakome,šutili smo 2 mj,kad smo rekli onda smo za svekra bili tvornica dice i svašta nešta,kako kaže andy kao da nam neko drugi dicu hrani i oblači. Viruj mi ne razbijaj glavu sa tim i uživaj,nek svi znaju briga te,budi ponosna!! Mom Luki osta granulom jako velik,to ono kad pupak otpadne, pa sam ga vodila svaka 3 dana u ambulantu da mu to spale,al ono i dalje veliko. Danas su mi rekli da moram za Split kod dječjeg kirurga. Sad taj svekar koji je reka da smo tvornica dice i koji nas je vriđa, plače jer kao šta mu radimo od diteta...eto vidiš da ga čovik nebi plesnija. Cosak ....
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 16.10.2013 21:13:45
|
|
|
|
Bucika001
|
hvala vam drage moje,puno mi znaci vasa potpora!!!ne dam se,doci ce moja bebica,bit cemo najsretniji!!ljubim vas!!!
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 17.10.2013 8:41:14
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke evo opet ja prva na RR Di su nam trudilice, kaj je s curkama kojima se bliži datum odbrojavanja?? Malena, Marty, Busika, mali andeo pa gdje ste cure... Simptomi?! Ništa nam ne javljate Daxy mila, gledam sada tvoj FF, ma joj pa gdje će ta tvoka BT A tak se fino držala EDIT: Safobi draga, žao mio zbog prehlade i tvoje glupe Držim fige da ti pošalju više te nalaze, jao pa nisu nirmalni
< Poruku je uredio perlica55 -- 17.10.2013 8:43:29 >
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 17.10.2013 8:55:06
|
|
|
|
Bucika001
|
ja od simptoma nemam nista,ali se nicemu ni ne nadam..
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 17.10.2013 9:54:45
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga daxy, stvarno kud je krenula tvoja tempica? Pa nismo se tak dogovorili. Ima da sutra skoči i da popiškiš plus! Ikaaa, milena, kad ideš sutra vaditi betu? Ujutro? To ideš socijalno ili privatno? Držim ti fige i navijam iz petnih žila iako već znamo da će biti ogrooooomna beta! Drage moje trudnice Cecilija, kisica i Andydea, vidim da ste se raspisale o reakciji roditelja. Ja vjerujem da bi moji starci isto počeli gunđati već kod 3. djeteta, ali zato imam prekrasnu svekrvu i svekra i sigurna sam da ih izrodim 15 da bi oni bili presretni. A za to kome i kad reći za trudnoću ... potpuno sam rastrgana ... htjela bi reći cijelom svijetu kad bi znala da će biti sve ok (tako mi fali situacija kao što je Cecilija imala sa svojom sekom), ali pošto je takva situacija kod mene bilo bi najbolje da nikome ne govorim dok mi ne bude trbuh do zuba. Kod mene u obitelji nema spontanih i kad žena zatrudni ona i rodi tako da totalno ne kuže kroz što prolazim pa im ne mogu reći u povjerenju i da neka budu tiho o tome. Reći ću im kad riješim prvi pregled i kad saznam da je sve ok (da malo srčeko kuca) pa makar se oni ljutili što im javljam tako kasno. Xena, odustajem od testića. Vidjet ćemo sutra kolika će biti beta pa ćemo sve znati. Draga Safobi, pa tebe nikako da krene. Javi dal si uspjela što riješiti. Marti, navijam! Winkice, moja milena, toga me i strah ... kad sam imala biokemijsku isto mi je bila jaaaako slaba crtica koja se za par dana pojačala i onda je opet počela blijediti. Sutra ćemo sve znati, a ja se trudim pozitivno razmišljati. Pomaknut ću ti datum. Draga Perlice, držim fige maratoncima i navijam! Ja sam umorna. Loše sam spavala i osjećam se tako iscrpljeno. Inače nema nikakvih promjena.
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 17.10.2013 10:38:49
|
|
|
|
kisica
|
Perlice draga, ti nam uvijek ranoraniš . Neka, neka..tako i treba. Kako je kod vas ovih dana? Ako sam zapamtila dobro tebi je sutra O? Nadamo se da će trud prošlih dana dobro uhvatiti, i da ćeš nam javiti i ti kao i curke prošle dane. Daxy - kud će nam ta temperaturica sad, a tako je lijepa bila. Nadam se da si krivo izmjerila samo, i da će sutra opet biti visoka tako da nam i ti piškiš i da se veselimo tvome Ika - sretni ti draga sutra iako sam ja ziher da je i kod tebe u pitanju. Kad ideš i kad dolaze nalazi? Pinky - ni kod nas ti toga nema. Moja mama je imala nas dvije, i uvijek sve u redu. Svekrva je prije 29 godina, još u ono vrijeme kad su trudne žene kopale, orale, po njivi bile cijeli dan, rodila blizance, a na uzv nije ni bila nego jednom samo. Ali eto, valjda nemožemo biti sve savršene. Kad ti ideš ujutro? Jedva čekam tvoj nalaz. Sinoć sam legla u krevet i kako nisam mogla zaspati sjetila sam se tebe i tvoje bete pa sam malo čitala na netu. Uglavnom našla sam neku stranicu na eng. gdje ima ona tablica kao i kod nas i tvoja beta je po toj tablici za 5 tt.početna beta. A i bila je neka gospođa, čak sam pomislila da nisi ti pisala taj tekst, al onda sam vidjela da je 2002 godine pisano. Isto je žena mjerila temp., i na kraju joj je beta bila mala jer je po njenim izračunima to već bio 16dpo, a beta je bila 18..na kraju je sve bilo oke. Tako da, sutra nazdravljamo
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2013 10:52:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje listopad 2013. 17.10.2013 10:52:59
|
|
|
|
daxy
|
Jutro,curke... Šta da vam kažem. Baš potonula,a s njom i moje nade. Sad čekam da dođe i prođe,tako da obavim papa test i briseve. Nisam još al bit ću kad dođe Tipkamo se kasnije...
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!