|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebice 2012/2013
19.9.2013 7:23:24   
daze
jutro cureuser posted image
iza nas neprospavana noćuser posted image M cijelu noć cendrala u snu,prvo sam mislila da je gladna pa je prebacila u naš krevet i podojila,pa kad se nastavilo presvukla joj pelenu jer sam pomislila da je možda mokra pa joj smeta,međutim ni to nije pomoglo...spavala i cendrala,ne mogu to nazvat niti plačem.ne zna se ko je bio izluđeniji,ja ili mm.on se jadan na kraju digao prije 6 jer je vidio da od spavanja nema ništa,popio kavu i otišao na posao malo ranije nego inače.ja se digla u 6 i 30 jer se ona na kraju probudila svježa ko jutarnja rosa,a mami se podočnjaci vide do Zagrebauser posted image
čekam iduću turu spavanja i idem i ja opet s njom leć,baš ne funkcioniram.ni kava me nije diglauser posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1651
19.9.2013 8:26:33   
sminkret
Jutro! Svasta sam mislila napisatiali sam pol toga zaboravila. Dakle, tu kod nas su svi bolesni, mislim na vz i okolicu. Viroze haraju svakog tipa i bojeuser posted image zena mi u apoteci rekla da ima sto varijanta, pa sto te zadesi. Moji imali prosli tjedan jednodnevne temp, a sad u ponedjeljak poceli kasljati, ali ono vec mokri kasalj. Neki gnoj se skupio i to se sad cijedi. Ma nije dramaticno, ali nisu ni super. Za malu lako, njoj kupili kasalj za iskasljavanje i ona nekoliko puta dnevno zakaslja. Ali P ne znam kak pomoci, njemu grglja u grlu pa malo i nosic. Kad ga usisavam i spricam dere se ko lud. I jos poslije jer sam mu ko zna kaj radila. Nismo isli doktoru jer su strasne guzve bolesnije djece pa da jos nesto gore ne pokupi a i mislim si kad spava normalno da mu nije tak strasno. Jeste koristile bislvon/bisolex kapi? Mogu i bebe, a bas je za razrjeđivanje sluzi.
Evanoi, kak je tvoj? Ja mislim da kad beba ima "blazu" visoku temp, a vani ugodno toplo, ne puse, i nije jako sunce, pa on u kolicima lezi, mislim da moze van. To kad su stariji pa vani skacu, ali on ušuškan u kolicima leži, ja bih isla malo van u šetnju. Mi bili jucer dugo vani, bas je bila ugodna temp, danas je opet ljigavo vrijeme. E da, i snizavam temp kad je 38 (38,5 u guzi). Ionak kad poraste iznad 39 paracetamol slabo djeluje. I sigurno ga nisi prehladila s oblacenjem! user posted image
Nelly, papa bananu vec tjedan dana i kaka 2-3puta dnevno. A ja sam svome slucajno nasla lijepu sminkersku vesticu u takko, bas sam se iznenadila, pa ak ti je pri ruci pogledaj.
Sax, super kaj ti klinac papa komadice, zato i ja svome ne miksam tak da osjeti i komadićke. Kad si mu pocela davati komadice?
Daze, mala ti je frajerica koja zna mahati, znam ja te male šefice user posted image točno kuzim to ponasanje. I imas pravo, s curama nikakav problem oko pisonje, ja ovome nista ne diram, kak mu se u peleni slozi tak ostavim.

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1652
19.9.2013 8:53:35   
BUMBI
Daze sad znaš kako je meni već duže vrijemeuser posted image Noćas i kod nas šou,najgore mi što spava a dere se i cendra i bacauser posted image Sad naravno spava...ali on mene zeza i preko dana sa spavanjem,kad odemo u sobu toliko počne urlati da to nije normalnouser posted image a jedva gleda koliko bude umoran i onda kad uspije zaspati spava ni sat vremena...
Kad se probudi moramo do Dm-a po pelene.Na kojem ste vi broju?Mi koristimo Pampers AB 4+ ili PC 4,ali mislim da ćemo uskoro probati i s 5.
Kod nas opet kiša i ružno vrijeme,pa ni danas nemože malo u šetnju

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1653
19.9.2013 9:09:48   
daze
sminkret grozno,kad počnu te viroze ne možeš se obranituser posted image bisolex nismo koristili,jer nam nasreću nije trebalo do sad tako da ti neznam.
bumbi suosjećam ako ti je tako već danima,ja neznam kako ti funkcioniraš uopće...moja makar po danu odspava iako je isto postala borba za uspavljivanje.
M je još na pampers ili babylove 3,kako di ulovim akciju.iako joj zadnjih dana sve propušta kroz pelenu pa razmišljam,možda su joj male tako da ću pokušat uzet četvorku da vidim.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1654
19.9.2013 16:33:25   
nelly68
SMINKRET baš sam danas mamu slala u nabavku i pitam je sad jel gledala u takk-u i kaže nije a baš sam mu htjela takvu vesticu a valda ćemo skoro ić i mi smo koristili baš nedavno bisolvon kapi nama pedijatrica na zamjeni rekla bisolex (bisolvon sam imala od prije po preporuci ljekarnice)al to je skoro isto ja mislim i rekla mi 6-8 kapi to 2 kapi Efedrin kapi za nos (njih nesmije kapnit koja više )al idu na recept i 2 ml fiziološke i to kad baš osjetim da krči(ne znam bolje objasnit) i inhalirat ga 2 puta na dan ako je jedan dan bolje pa ga ne inhaliram ako sutra opet osjetim opet i tako smo mi riješili našu prehladicu i rekla mi je da pošto imam inhalator te sitnice mogu sama kod kuće tako riješit...mi koristimo one lidlove pelene od 7 do 18 al mi se čine već da bi mogo veće ne znam ako mu onaj prednji dio pelenice nije skroz do leđa pomakne se i prođe mu uvijek baš tu sa strane kao da ima velikog pupicu od početka uvijek moram kupovat pelene broj veće sad baš ima pampers od 11 kg navečer i ne prođe mu a kad je mali bio nije mu bio dobar pampers,vjerovatno trebo veće...ja sam jučer oko 7 pola 8 Nou provozala u kolicima i noćas doživila čudo koje 2 mjeseca nisam samo mi se dva puta budio papat i večeras ćemo u šetnju...po danu ide spavat bez problema poslije kašice i popodne oko 3-4 kako kad bar nešta...

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1655
19.9.2013 20:49:36   
evanoi
nelly, mom prođ kroz pelene i s pupka, i na leđima i bočno... user posted image mi imamo još babylove od 4 do 9 kg, premda mi se čini da ćemo uskoro početi i veće. mislim da je to broj 3. user posted image
danas mi zaspao jako brzo i lako, uz gomilu poljubaca. valjda to obožava pa se lakše umiri.
daze, i ti si koma, vidim. i ja sam ovih dana. tate nam nema do subote, na izletu je s učenicima tako da hendlamo sami, ali nam ide. osim što su mamu spopali sinusi, a mali se zbumbao u zid glavom jer pokušava iščupati prostirku za presvlačenje kad se presvlači. user posted image
noica je ozdravio, temp. imao dan i pol, nosić curi još, ali puno manje, kapali fiziološku i vrištao je ful. ali šta se mora, mora se user posted image da, sminkret, išli smo na kraju malo na zrak kad nije puhalo, a bilo je lijepo sunčano. user posted image kako je P? bolje?
udomili smo brekicu lutalicu i spava u garaži, sutra micek i ja idemo u kupovinu potrepština za našu malu tiki. baš joj se smije i veseli. user posted image
danas mi stigle dude noćne, svjetle u mraku navodno, budemo vidjeli.
bumbi, jel bolje sa spavanjem?

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1656
19.9.2013 21:21:07   
BUMBI
Nama mozda par puta proslo kroz pelenu.Kupila danas PC 4,one mi se cine malo vece nego AB.
Evanoi super sto N nema vise tempuser posted image
Danas preko dana je lako zaspao i cak oba puta spavao 1.5huser posted image i to je to,nece 3 put spavati,a trebao bi,ali onda navecer u 19-19.30 spava.Nadam se da ce noc biti bar malo bolja

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1657
20.9.2013 8:06:51   
daze
Jutrouser posted image
Kod nas jos jedna neprospavana nocuser posted image jutros sam vec luda od umora.opet cendranje u snu svakih pola sata i nsta ne pali,ni sisa ni caj ni sirup u 4 ujutro kao ocajnicka mjera jer sam pomislila da je mozda opet zubi muce.na kraju opet dizanje u 6 i sad joj se vec spava.
Mm je spavao u boravku jer ujutro radi al sam jutros zivcana rekla da ce veceras on dezurat a meni malu nek nosi samo na podoj.vidia jadan da je vrag odnija salu pa je reka da mozeuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1658
20.9.2013 10:05:09   
evanoi
hahha, daze, opasno to ti user posted image neka, ne bi trebalo biti sve na nama ženama user posted image javi kako je prošla noć s tm i mrvicom.
bumbi, to kad nama odspava dvaput po sat i pol, to je rekordno!!! nama spava uglavnom dvaput, po 45 min i onda sat, sat i pol drugi put.
jutros sam se smijala, u 5 se nacicao pa sam ga pustila kod sebe u krevetu i u 7 budni. ja se skidam pidžamu i stavljam grudnjak, a on taman podignuo glavicu i znate koj user posted image smješkić, kao: a-ha, evo je!!! tako se hitro bacio na cicu da nisam mogla vjerovati. a do onda nije bio gladan user posted image
sad pajki nakon 1. jutarnje šetnjice, a onda idemo u grad u shopping za brekicu sa susjedom i njenom bebicom. user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1659
20.9.2013 11:51:32   
nelly68
jutro ili dobar dan evo taman sam ga pohvalila za neki dan i noćas od 2 do 4 budan stavim ga kod sebe cendra u kinderbet oped cendra već više od 2 mjeseca tako a dok je bio beba naviko me na jedno buđenje ne znam više šta bi da spava na kraju sam ga morala nosait i nunat da zaspe što nisam već ne pamtim kada isto mislim možda su zubići al ni nakon gela kad mu namažem ne zaspe...Evanoi baš super da ste udomili psića ili?Noa kad ih vidi ne zna šta bi od radosti mi imamo dudice što svijetle u mraku ove što on voli mam i stvarno svijetle al kupe svjetlo preko dana pa noću svijetle...BUMBI user posted image za malog spavača bar neko hoće pajkit...DAZE nas dvije idemo dalje u boj hahaha a blago tebi večeras imaš smjenu user posted image

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1660
20.9.2013 22:04:38   
sminkret
Vecer! Mi ipak isli jucer pedici jer je dosta "hrkljal", za svaki slucaj danas vadili krv da ne bi bio pocetak bronhitisa, ali hvala Bogu samo je viroza. Kupili sirup i sad jedan i drugi pijuuser posted image danas mi bolje zvuči.
Nego vidim da su nam bebe postale biti ludi spavači, pa sam se sjetila da sam tak u neko doba i s malom šizila jer se pocela cesce buditi pa sam malo prosurfala i našla:
"Negdje oko 6. mjeseci većina beba prolazi fazu regresije u spavanju, kada se odjednom počnu češće buditi. Čak i one koje su bile dobri spavači mogle bi vas početi pozivati tijekom noći. Većina roditelja pretpostavlja da to znači kako je beba gladna, ali noćna buđenja vjerojatnio su povezana s kognitivnim i motoričkim razvojnim promjenama (drugim riječima, mozak im je jako zaposlen) te se zbog toga teže umire i utonu u san. Ako se to dogodi, bebu prvo pokušajte umiriti najmanje moguće invazivnim metodama (poput ušuškavanja, dodavanja dudice ili češkanja po leđima). Podižite je samo ako ništa od toga ne upali. "
Eto, sve je to samo dio odrastanja i ne umišljamo nego jednostavno prolaze tu fazu... Mene najvise muci budjenje u 6 ali pise da je i to normalno. Kokoška moja user posted image

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1661
20.9.2013 22:31:56   
Jully
Bok mame. Glodavac još nije ulovljen. Imam trenutno 7 zamki u minijaturnoj kuhinji i ne mogu ga uloviti. Ne voli ni ribu, ni salamu ni šunku, ni špek ni bobiće, ni čokoladu. Tortilje su mu bile zakon, pojeo je pola paketa dok smo bili na moru.

Ja sam se pokrenula sa mrtve točke, danas sam registrirala vlastiti doo user posted image ima još puno posla. Držite fige da mi odobre kredit.

Što se sisanja tiče, počeo ga je previše zanimati sve okolo. Jednostavno više nema strpljenja i previše voli papicu. Mliječne kašice pravim one hipove.

Kupili smo zimsku jaknicu u oshkoshu za 150 kn i cipelice za 99, imate tamo super sniženja.

Želim vam mirnu noć u komadu user posted image i bubanima da što prije ozdrave

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1662
21.9.2013 10:02:51   
evanoi
sminkret, super informacija user posted image odmah sam je proslijedila susjedi koja se jako ljuti što izvrsna beba spavačica odjednom više nije tako idealna user posted image i moj opet hrklja, kak ti kažeš, nosić se cijedi. kapamo fiziološku i sunčamo ga na suncu user posted image su tvoji bolje?
jully, ak se sjećam, otvarate veterinarsku? baš mi treba jedan savjet,informacija...

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1663
21.9.2013 12:19:23   
nelly68
SMINKRET hvala na informaciji možda se kasnije smiri onda noćas je zaspo kasnije budio se dva puta al buđenje oped rano a dosta je spavo preko dana pa nije čudno...JULLY puno sreće sda što prije uhvatite tog glodavca i još više da odobre kredit...e nisam vam rekla kupila sam mu nuby nibbler i sviđa mu se čak je u ljekarni 10-ak kn jeftiniji nego što je na internetu cijena dala sam mu malu vinogradsku breskvicu baš je fino vuko iako na njemu piše da je za djecu od 10+ mjeseci al neka uči držat sam po malo...

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1664
21.9.2013 20:12:46   
evanoi
nelly, nn si našla u apoteci? koliko si platila?

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1665
21.9.2013 21:48:48   
Jully
I nama curi nosić. Izbio je 8. zubić pa ne znam dali je temperatura 38 od zuba ili prehlade. Na lupocetu je za svaki slućaj user posted image
Evanoi pitaj na pp što god te zanima user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1666
21.9.2013 22:52:37   
daze
zalaufala se i napisala ooogroman post i izbaci mi erroruser posted image user posted image user posted image
nemam živaca ponavljat,ujutro ću ako uspijem,samo da zaželim svim bubanima brzo ozdravljenje a mamama mirnu i prospavanu noćuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1667
22.9.2013 7:45:58   
daze
evo me opet,dobro jutrouser posted image
nadam se da su svi bebači danas boljeuser posted image
preksinoć mm ipak nije treba odnosit M u dnevni jer je spavala cijelu noć uz 2 dojenja,a tako i sinoć.mala vikendom poštedi tatu i čuva snagu za noćne tulume preko tjedna da može s mamom partijatuser posted image al mm mi se isto smilovao jučer ujutro i kad se probudila prije 7 je odnio iz sobe da se ja malo naspavam.spavala do 8ipo,a ko da sam spavala do podneuser posted image baš sam se odmorila.zato jutros vraćam uslugu,eno mm spava a ja i M pijemo kavuuser posted image
sminkret hvala šta si nas informirala,izgleda da je našim bebama mozak izrazito zaposlen kad tako svi odreda slabo spavajuuser posted image
jully user posted image za doo, i držimo fige da ti odobre kredit.šta se tiče glodavca,jesi probala ono ljepilo za miševe,staviš na komade kartona i poredaš po kuhinji?
nelly i mene zanima nn,isplatili se to uzimat?
mi u petak bili na kontroli,M primila treću dozu cjepiva protiv hepatitisa.počela plakat čim je vidila pedijatricu na vratimauser posted image prije toga je uredno pustila sestru da je izvaže i izmjeri,al zato kad je vidila doktoricu dreka.žena joj kaže prijooo pa nisam ja toliko strašna,a ona još jače u plač.mislim se zna dite,ne nisi strašna a sad ćeš je tu bocnit u nogicuuser posted image user posted image
inače,sve ostalo uredno,dobila pola kila od zadnjega puta,tako da je mrvica sad na 7300 i 70cmuser posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1668
22.9.2013 9:40:18   
BUMBI
Daze stvarno ti je M prava mala mrvicauser posted image user posted image user posted image Moj L 4 mjeseca bio teži i kraći za 1 cmuser posted image Super što ti je lijepo spavalauser posted image user posted image ..nama nočas opet šou,svakih 30 min,1 h se budio i vrtio i cendraouser posted image izludila sam,čak je jedan period i bio budan....malo ga i stomačić mući jer se dosta napinjao a i dobro se isprduckaouser posted image
I ono najvažnije rekao je TATAuser posted image user posted image ...a tata naravno presretanuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1669
22.9.2013 11:03:11   
evanoi
bumbi, jel to naš prvi pričalac mali??? user posted image user posted image user posted image jeeeej!! a mama?
daze, ajde, neka se smirla. a i lijepo je narasla user posted image
ajme, mm se vrati i sad mu dala da presvuče noicu. i ja se smijem nakon što mu rekla: sretno!on složi user posted image ali noica ove dane je grooooozaaan kad se presvlači. plače više nego kad mu dajem fiziološku user posted image to baš suze. jer on hoće sjediti na presvlačilici ili ležati na trbuhu. e pa sad, mama izmišljaj načine... riknemo!¨user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1670
22.9.2013 19:30:12   
nelly68
hej cure evo me konačno e pa kod nas u ljekarni u Vk.je bio 43 kn i nešto sitno,a 3 nastavka jesu 33 kn ko i na internetu al ova se pere i može bit dosta jedino ako ne progrize prije al ovaj se može duugo imat kad se pere ne znam ja mislim da se isplati jel malac je odmah skužio kako ide a i mene nije strah da će mu se zaletit ako ga ne gledam ne zna još stalno sam al malo mu ja pridržim malo sam i ide ijako na njemu piše 10+ mjeseci korisniji je sada...BUMBI user posted image user posted image user posted image za malog pričalicu sad će on počet sve redom bit će još zanimljiviji baš mi danas mama kaže jer je moj Noa isto bubnio tata(moš mislit uz brmm vava i ostalo ovo je bilo razumljivo al normalno da nema pojma još šta priča user posted image ) e ako beba prvo kaže tata sljedeća beba je isto dečko tako kažu babske pričeuser posted image EVANOI moj Noa je posto ne moguć isto za presvč se ne plače al se baca na sve strane zato plače kad mu oblačim nešta preko glave nekad kad pjevam smiri se al ne kad ne pali ništa DAZE pa mrvica je već prava cura sad

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1671
23.9.2013 6:09:16   
Jully
Daze potrošila ja već cijelu tubu i stavila na sve moguće puteve, ali mišonja to uredno zaobiđe. Zato nije mogao odoliti brodilon mamcima i konačno smo ga se riješili. Katastrofa je što u kući imam mačku, ali lovi miševe samo vani. Valjda joj je ostalo iz doba dok smo imali zamorčića, da kućne glodavce ne smije dirati user posted image
Manuelica je stvarno duga user posted image baš lijepo napreduje user posted image
Bumbi bravo za malog brbljavca user posted image moj brbljo stalno nešto trabunja pa djedu viče brmbrm, mena zove i baba i dede i tata, jedino kada je gladan viče mam-am i mljacka, a kad tresne viče mimi. Čak i ribicama viče baba, tata, mama dede, a prije ih je zvao vuvu, tako da sam sigurna da ništa ne kuži nego trabunja bezveze user posted image
Kako se vaši ponašaju kada vide nepoznate ljude? Ivana je do sad mogao držati tko god je htio, a zadnjih par dana se baš boji stranaca. Najradje bi mi se zavuko pod majcu kad mu se netko strani obrati. Nadam se da će ta faza brzo proći jer za 2 mjeseca kreće u jaslice.
Počeo je lijepo stajati, ali nova fora je da se ne želi primiti nizašto dok stoji, tako da stalno pada user posted image , danas je napravio prva 2 samostalna koraka dok se držao za kutiju za igračke na točkiće user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1672
23.9.2013 8:43:43   
evanoi
jully, baš sam se nasmijala s ovim riječima tvog brbljavca. user posted image pa on priča na veliko!!! on nam je onda prvi brbljko user posted image a i stoji već!!! user posted image
nelly, hvala za info. vidim i tvoj noica ratuje s pesvlačenjem user posted image ajme, ajme, udružili se oni user posted image user posted image user posted image
moj bubu (novi nadimak) se probudio u 6 i sad opet zaspao. u podne kod pedice... ne znam hoće li dobiti injekciju jer je imao temp prije par dana, a sad još uvijek šmrca i curi nosić. cure, kak vi stojite po pitanju cijepljenja? jeste razmišljale o tome, želite li cijepiti bebača ili ne? ima oštrih kritika na račun cijepljenja...

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1673
23.9.2013 9:17:14   
nelly68
JULLY user posted image što ste se konačno riješili štetočine...e i ja sam to kod Noice skužila isto unazad par dana svi su ga mogli nosati al sad ne neplače kad mu pričaju al kad ga uzme neko prvo gleda onda se odmakne od njih i usnice priredi za plač.Znam da sam, negdje čitala da oko 9 mjeseci dolazi strah od odvajanja od mame možda je kod vas to user posted image ...EVANOI i ja sam isto razmišljala o tome jer sam čitala isto svašta al kod nas je jednostavno tako da mi nemoamo pravo izbora evo baš znam slučaj žena zaboravila odvest maloga i dobila od pedijatrice poziv navodno ako ih ne vodiš redovno pedijatrica može zvat socijalno jer smatraju da se ne brine za dijete ma grozno a čak sam negdje čula da se moraju neke kazne šta li platit ako se dijete ne cjepi al za to nisam baš sigurna...

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1674
23.9.2013 10:53:28   
daze
Jully user posted image za uhvacenog glodavca. A jos vise user posted image za naseg ivana velikog decka koji vec stoji.kako mi je to cudno citat,moja jos ni ne puzi a tvoj malac samo sta ne hodauser posted image
Evanoi cijepit cu je,sta cu kad je obvezno,a sad da idem ratovat sa sustavom nema smisla,sta kaze nelly mogu samo navuc socijalnu sluzbu za vrat.i nisi sama u borbi s presvlacenjemuser posted image M redovno urla,mlatara nogama i izvija se dok minjamo pelenu,a oblacenje majce preko glave mi je postalo horor.priznojim se samo kad pomislim.uzas jedan,nemam vise nacina kako je umirit dok se obuceuser posted image
Opet plakala cilu noc,s iznimkom da se nastavilo i jutros.zaspala tek maloprijr nakon gela i sirupa i to u sjedecem polozaju u kolicima bez dude sta se nikad nije dogodilo.eto koliko je bila umorna.mislim da su zubi,nema sta bit.neda ni blizu ustima da vidim.muka mi je vise od zubiju,mislim da mi je svaki nabio po par sijedih u kosiuser posted image
I M vam je isto brbljavica,vice tata,baba,amam(kad jede,iako sam ja mislila dq vice mamauser posted image ),kad joj uzmem igracku vristi daaaa.uglavnom puno brblja,ko pravo zensko,samo nekako ne racunam jer vidim da nema nekog znacenja nego bezveze brlja.
Kad se igra prica sama sa sobom,pa mijenja intonaciju pa zvuci ko da bas razgovara s igrackama.a nekidan mi se ucinilo da mi je rekla j**i se,bila mi tu i mater pa smo obe zavarile od smija jer je i njoj tako zvucalouser posted image user posted image

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!