sminkret
|
Jutro! Svasta sam mislila napisatiali sam pol toga zaboravila. Dakle, tu kod nas su svi bolesni, mislim na vz i okolicu. Viroze haraju svakog tipa i boje zena mi u apoteci rekla da ima sto varijanta, pa sto te zadesi. Moji imali prosli tjedan jednodnevne temp, a sad u ponedjeljak poceli kasljati, ali ono vec mokri kasalj. Neki gnoj se skupio i to se sad cijedi. Ma nije dramaticno, ali nisu ni super. Za malu lako, njoj kupili kasalj za iskasljavanje i ona nekoliko puta dnevno zakaslja. Ali P ne znam kak pomoci, njemu grglja u grlu pa malo i nosic. Kad ga usisavam i spricam dere se ko lud. I jos poslije jer sam mu ko zna kaj radila. Nismo isli doktoru jer su strasne guzve bolesnije djece pa da jos nesto gore ne pokupi a i mislim si kad spava normalno da mu nije tak strasno. Jeste koristile bislvon/bisolex kapi? Mogu i bebe, a bas je za razrjeđivanje sluzi. Evanoi, kak je tvoj? Ja mislim da kad beba ima "blazu" visoku temp, a vani ugodno toplo, ne puse, i nije jako sunce, pa on u kolicima lezi, mislim da moze van. To kad su stariji pa vani skacu, ali on ušuškan u kolicima leži, ja bih isla malo van u šetnju. Mi bili jucer dugo vani, bas je bila ugodna temp, danas je opet ljigavo vrijeme. E da, i snizavam temp kad je 38 (38,5 u guzi). Ionak kad poraste iznad 39 paracetamol slabo djeluje. I sigurno ga nisi prehladila s oblacenjem! Nelly, papa bananu vec tjedan dana i kaka 2-3puta dnevno. A ja sam svome slucajno nasla lijepu sminkersku vesticu u takko, bas sam se iznenadila, pa ak ti je pri ruci pogledaj. Sax, super kaj ti klinac papa komadice, zato i ja svome ne miksam tak da osjeti i komadićke. Kad si mu pocela davati komadice? Daze, mala ti je frajerica koja zna mahati, znam ja te male šefice točno kuzim to ponasanje. I imas pravo, s curama nikakav problem oko pisonje, ja ovome nista ne diram, kak mu se u peleni slozi tak ostavim.