evanoi
|
poz, curke! vidim, par dana me nema, i eto hrpa novosti! za zubiće, propuzavanje, dizanje, papanje, prvi razred! sax, nadma se da je sada m bolje. sminkret, izbio zubić konačno? kod nas ni crtice sa slova Z od zubića. ali zato je propuzao i prosjedio ko veliki baš je smješan, stalno u motu, stalno se okreće, puzi,pada, diže, sjedi, pokušava se i penjat... u krvtću nas uvijek dočeka klečeći i rukicama se drži za ogradicu, a glavicu izvije visoko ko žirafa uglavnom, sav je u brzini. bit će na mamu po danu mi jako malo spava, a po noći još uvijek dvaput cica. sad me baš maaala frkica: u petak idem na fešticu, moji bivši učenici slave 5 god od završetka OŠ i zvali me. čisto me strah kako će reagirati kad mu mm ufura bočicu oko 23,24h umjesto cice. razmišljam da li da se ipak vratim ranije i gotovo sax, moja susjedica (6 mj ima) također ne uspije pojesti taj 5.obrok (isto je na kašicama + AD). sminkret, dakle i tvoj zvrkić stalno zvrka moj svako toliko poželi plivati i letjeti po kauču/s kauča, ali mama je imala školu jednom pa je sad 100/h budna daze, moj nećak nije puzao. jednostavno je od ljenčarenja prešao na hodanje uz ogradicu vrtića... valjda se nije htio gospodin prljati i glumiti usisivač cure, mame dečkića, već sam jednom bila pitala (možda), kako stavljate malog pišulinca u pelene, za gore ili dole?
|